начало блог

Хороскоп за родените днес

0
chestit-rojden-den

Хороскоп за родените днес 17 Юни: Честит да е Рождения ви ден!

Нека през новата Рождена година се случат само най-истинските ви желания и да се сбъднат най-хубавите ви мечти!

Днес преоценете изминалите дни и си поставете цели за предстоящите. Заложените цели вече носят силата на личното придвижване напред.

През тази рождена година, бъдете по-внимателни и предпазливи по отношение на думите и действията си, тъй като е възможно да допуснете грешки, които могат да бъдат предизвикани от необмислени думи и прибързани действия, които могат да бъдат провокирани от вас самите.

Вашата неутолима нужда от любов ви кара да се чувствате объркани и дори самотни. Трудно, може да бъдат задоволени нуждите и желанията ви. В тази година сте твърде субективни, за да вземате реалистични решения за отношенията си. Изчакайте по-добър момент.

Избягвайте вземането на важни решения и презентации. Вашето мрачно отношение ограничава комуникацията. Вие сте критични и точни, но околните може да не оценят вашата суровост.

От нас, екипът на horoskopa.com, получавате като подарък този астрологичен хороскоп, който силно се надяваме да ви бъде полезен по житейския ви път.

Наздраве и успех!

Меркурий в Везни хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

0
Меркурий във Везни

Меркурий в Везни хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

Какво ни дава транзита на Меркурий през зодиакален знак и съзвездие Везни?

При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Везни планетата на общуването, приемането и предаването на информация ни прави по общителни с възможност да разбираме повече нашите партньори и заобикалящата ни среда.

Меркурий в Везни хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

sedmichen-horoskop-za-ovenОвен – Партньорите ви ангажират личното ви време
Сега е времето в което, може да водите преговори и да сключвате договори, тъй като и вие и вашите партньори проявявате желание за сдружение и договореност. Разбира се нещата няма да минат без проява на компромис и от двете страни. Бъдете внимателни и не разкривайте всичко, което знаете пред вашите съперници, защо скоро след това, може да го употребят по нечестен спрямо вас начин.

Меркурий в Везни хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-telec

Телец – Ежедневни и рутинни занимания стопяват времето ви
Преразгледайте рутинните си занимания си и се опитайте да оптимизирате ежедневието си. На работното си място сте по-общителни, което може да повиши вашата продуктивност. Старайте се да балансирате мислите си и действията си, тъй като сега може да мислите повече отколкото да действате. Търсенето на работа сега, може да бъде успешно. Дълги разговори с ваши колеги няма да бъдат изненадващи сега, те ви помагат да заздравите и подобрите отношенията си. Внимавайте в общуването с вашите колеги, тъй като е възможно скоро да използват получената информация срещу вас или да си препишат ваши заслуги.

dneven-horoskop-za-bliznaciБлизнаци – Време ви е да се позабавлявате
Мислите ви се насочват към пътувания, романтични, екстремни и хазартни преживявания, които буквално могат да завладеят ума ви. Ако сте родител може да ви се наложи да се занимавате повече с вашите наследници, като им отделите по-голяма част от личното си време, но това сега ви носи допълнително удоволствие. Сега е времето в което е препоръчително да се насладите на хубава пиеса или филм, да си намерите ново хоби. Подобряват се отношенията ви с колегите на работното място, съседите, приятелите а също така и с вашите партньори.

Меркурий в Везни хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-rak

Рак – Семейните ценности излизат на дневен ред
В този период, може да поискате да изкарвате повече време с вашето семейство. Възможно е да се наложи да водите дълги разговори по различни теми, които могат да подобрят значително отношенията ви. Възможно е член на семейство да започне работа, а също така да му се наложи да работи на две места. Няма да бъде изненадващо, ако сега по-често си гостувате с вашите родители.

zdrave-operacii-luna-luv

Лъв – Ежедневието ви се раздвижва
Сега може да бъдете по-ангажирани с хората от близкото ви обкръжение, тъй като някак си постоянно ви занимават с ежедневните си и философски въпроси. Това може да ви накара да се чувствате изолирани и някак си в бекграунда на случващите се събития. Кореспонденцията се увеличава, а заедно с това и вашите продажби. Получавате повече обаждания, емейли, канят ви на различни събития, а срещите просто отнемат огромна част от времето ви. Може да направите опит да планирате ангажименти ти си, но  не се напрягайте, ако не ви се получа. Необходимо е бъдете гъвкави.

dneven-horoskop-za-deva

Дева – Планирате личния си бюджет
Мисълта ви се насочва към вашите морални ценности, а също така и материалните ви притежания. Бъдете внимателни да не прекъснете любовна връзка заради ангажираност с професионални въпроси. Възможно е дори да помислите за смяна работа, тъй като настоящата,  може да ви се стори не подходяща за вас. Сега може да ви по-трудно да взимате решения, защото мислите ви са по-консервативни и не бихте искали да нарушавате сигурността, която сте постигнали. Сега мислите повече преди да харчите. Това е добър период за планиране на личния ви бюджет. Може да започнете работа на още едно място и да получавате приходи от второ място.

Меркурий в Везни хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-vezni

Везни – Бъдете внимателни с общуването не споделяйте всичко, което знаете
В този период, може да станете по приказливи и в това няма нищо лошо, тъй като във вас се активира желание да изразите и утвърдите себе си и своите идеи. Мисълта ви може да не е толкова съсредоточена, тъй като постоянно се появяват неща, които да ви да ви разсеят. Може да ви хрумнат идеи за реализация на нови проекти.

dneven-horoskop-za-skorpionСкорпион – Погрижете се за себе си оставете хората да се справят с трудностите
Може да научите много тайни, но бъдете предпазлив с това, което споделяте пред другите. Враговете са навсякъде около вас, но ви е трудно да прецените, кои са те. Забавете малко ежедневния си ритъм и си дайте повече време за почивка. Оставете другите да справят с проблемите и не се правете на майка Тереза за всеки, които сподели тревогите и разочарованията си в живота. Желанието ви да работите самостоятелно и в уединение се засилва.

Меркурий в Везни хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-strelecСтрелец – Работата в екип е ключа ви към успеха през този период
Работата ви в екип е ключът към успеха ви във този период. Хубаво е да oпитате да разширите социалния си кръг. В живота ви влизат нови независими хора, които могат да ви сторят дори и малко или повече ексцентрични. Хубаво е сега да вземете участие в повече групови проекти, както на работното място, така и в личния си живот. Обърнете повече внимание на социално си обкръжение и вземете участие в обществено значими проекти. Не прекалявайте със споделянето на информация, защото между верните другари, може да се крие враг. Вълк с овча кожа, както се казва. Говорете повече, но не казвайте съществени неща.

zdrave-operacii-luna-kozirog

Козирог – Решавате кариерни въпроси и начини за постигане на сигурност и стабилност
Засилване на общуването с началството и обсъждане на теми свързани с кариерното ви развитие. Подобряване на отношенията и за заздравяване на връзките с вашите ръководители няма да мине без компромис от двете страни. Може спокойно да заявите вашите нужди и желания. Приличате вниманието на властимащите хора, а също така и тези, които взимат важните решения. Обърнете внимание на дома, защото в противен случай охладняване на отношенията с половинката могат да станат факт. Хубаво е сега да не пренебрегвате и себе си в името на кариерата. Сега спокойно може да се ангажирате с нови проекти, да бъдете по инициативни, но внимавайте да не прекалите.  Ако сте балансирани успеха ви е гарантиран, ако нямате потърсете я сега.

Меркурий в Везни хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-vodolei

Водолей – Разширяване на знанията и житейски мироглед
Сега проявявате интерес към натрупване на нови полезни и интересни за вас знания. Възможно е точно сега да поискате да се запишете на курс и да започнете да изучавате чужд език. Едно далечно пътешествие, може да разкрие нови хоризонти пред вас, а също така да ви помогне да научите нови неща за чуждия бит и култура. Всякакви форми на самообучение, могат да бъдат характерни през този период. Знанията достига до вас и чрез споделяне, разменяне и обмен на информация с близки до вас хора. Може да срещнете ваши съученици от детските години, които да напомнят за безгрижните години и младостта. Получавате полезна информация от хора, които са далеч от вас. За решаване на дневен ред, могат да излязат всякакви правни въпроси, а също така е възможно да бъдете въвлечени в съдебни дела.

sedmichen-horoskop-za-ribi

Риби – Пазете баланса между даване и получаване
Този период ви подтиква към преразглеждане на договорите и сделките, които сте сключили. Сега е времето в което на дневен ред излиза обсъждане на съвместни капитали и семейния бюджет. Интуитивно усещате, какво е необходимо да направите за получите нужната ви подкрепа. Възможни са промени по-договори, а също така и промяна в приходите на съпруга и хората с които работите. Може да се чувствате недооценени, което да ви провокира да дадете повече от себе си. Не прекалявайте, а сложете здравословна граница между даването и получаването. Може да се съмнявате във всичко и във всички, но не позволявате на това се превърне в мания. Бъдете предпазливи с доверието.

Меркурий във Везни

Меркурий в Везни и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Меркурий и зодикалните знаци от тук >> 

Дневен хороскоп за днес

0
horoskop-duga-sofia

Дневен хороскоп за днес събота 17 ти Юни

Дневен хороскоп за деня: Днес избягвайте важни и дългосрочни решения. Нещата не са както изглеждат. Все едно сте в царството на измамите. Вашите емоционални решения се основават на стари страхове или скрити чувства. Употребата на алкохол е самозаблуждаваща.

Дневен хороскоп за днес събота 17 ти Юни

dneven-horoskop-za-oven

Дневен хороскоп Овен за днес
Дневен хороскоп Овен хороскоп за днес 17.06.2019 Днес ви се струва, че всичко е изгубено. Изяснете си всички тормозещи ви въпроси. Денят преминава под знака на измамата и недоразуменията. Вие пак  …

дневен хороскоп за Овен

dneven-horoskop-za-telecДневен хороскоп Телец за днес
Дневен хороскоп Телец хороскоп за днес 17.06.2019 При самотните Телци е възможно признание и успех в личния живот, но може да се наложи дълго да доказвате сериозността на своите намерения пред  …

дневен хороскоп за Телец

dneven-horoskop-za-bliznaciДневен хороскоп Близнаци за днес
Дневен хороскоп Близнаци хороскоп за днес 17.06.2019 Поради своята импулсивност може да изпаднете в неловко положение. На близките ви им е трудно да ви удържат в дома. Може да се увличате  …

дневен хороскоп за Близнаци

dneven-horoskop-za-rakДневен хороскоп Рак за днес
Дневен хороскоп Рак хороскоп за днес 17.06.2019 Днес проявявате най-добрите си качества във вашите любовни отношения. Възможно е да ви се наложи да отстоявате авторитета си удома и в службата,  …

дневен хороскоп за Рак

dneven-horoskop-za-luvДневен хороскоп Лъв за днес
Дневен хороскоп Лъв хороскоп за днес 17.06.2019 Настройката към романтични отношения привлича Лъвовете в любвните мрежи. Очаква ви емоционален подем, но днес не се изявявайте в ролята на  …

дневен хороскоп за Лъв

Дневен хороскоп за днес събота 17 ти Юни

dneven-horoskop-za-devaДневен хороскоп Дева за днес
Дневен хороскоп Дева хороскоп за днес 17.06.2019 Възможно е да получите ободряваща новина. Гответе се за нова спирала в живота ви. Благоприятно е сключването на брак и встъпването в   …

дневен хороскоп за Дева

dneven-horoskop-za-vezniДневен хороскоп Везни за днес
Дневен хороскоп Везни хороскоп за днес 17.06.2019 Оценявайте неизбежното като житейски урок, от който трябва да извлечете полза. Искреното служене на ближния може да се смени с потребителско  …

дневен хороскоп за Везни

dneven-horoskop-za-skorpionДневен хороскоп Скорпион за днес
Дневен хороскоп Скорпион хороскоп за днес 17.06.2019 Трябва да възприемате събитията от този ден като нещо заслужено. Няма да можете да се отървете от решаването на сложните семейни въпроси,  …

дневен хороскоп за Скорпион

Дневен хороскоп за днес събота 17 ти Юни

dneven-horoskop-za-strelecДневен хороскоп Стрелец за днес
Дневен хороскоп Стрелец хороскоп за днес 17.06.2019 Пригответе се днес да чуете неочаквана неприятна новина. Не реагирайте твърде бурно на нея. Внимавайте с думите и емоциите си. На жените –  …

дневен хороскоп за Стрелец

dneven-horoskop-za-kozirogДневен хороскоп Козирог за днес
Дневен хороскоп Козирог хороскоп за днес 17.06.2019 От вас се иска умението да управлявате своите желания, емоции и мисли. Вашите родители и роднини са най-близките ви приятели. Намирайки се  …

дневен хороскоп за Козирог

dneven-horoskop-za-vodoleiДневен хороскоп Водолей за днес
Дневен хороскоп Водолей хороскоп за днес 17.06.2019 Възможни са неуспехи заради гледане през пръсти по отношение на собствените си слабости, разсеяност и егоизъм. Не трябва да допускате до себе си  …

дневен хороскоп за Водолей

dneven-horoskop-za-ribiДневен хороскоп Риби за днес
Дневен хороскоп Риби хороскоп за днес 17.06.2019 Не трябва да взимате окончателни решения, за които след това може да съжалявате. Този ден може да ви даде няколко важни житейски съвета. Много Риби се  …

дневен хороскоп за Риби

Четете още в horoskopa.com

Седмичен хороскоп за периода от 10 до 16 юни

dneven-horoskop

Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 юни

sedmichen-horoskop-ovenСедмичен хороскоп за Овен
Седмичен хороскоп Овен от 17.06 до 23.06.2019 Независимо от това, че вие сами ускорявате събитията и се стремите по-бързо да промените съдбата си е желателно да се въздържате от изясняване на отношенията със своите  …

седмичен хороскоп за Овен

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Седмичен хороскоп за Телец от 17.06 до 23.06 Периодът е предназначен за откровения, чисти помисли и размишления за живота. Онези от вас, които се занимават с творчество, може да са  …

седмичен хороскоп за Телец

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
едмичен хороскоп за Близнаци от 17.06 до 23.06.2019 Не е изключено да се появят промени, неочаквани известия или лъжлива информация. Грешките и пропуските в постъпките, ако не сте достатъчно внимателни може да .…

седмичен хороскоп за Близнаци

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Седмичен хороскоп за Рак от 17.06 до 23.06.2019г. Изпитвате радостна възбуда от срещите с необикновени хора, удоволствие от нестандартните развлечения и от виртуалното общуване в Интернет. Благоприятно е да …

седмичен хороскоп за Рак

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Седмичен хороскоп за Лъв от 17.06 до 23.06.2019г. Периодът е подходящ за развлечения, срещи, контакти и любовни отношения. Звездите настоятелно ви предупреждават да не се занимавате с изясняване на .…

седмичен хороскоп за Лъв

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Седмичен хороскоп за Дева от 17.06 до 23.06.2019г. Период, през който преди всичко не бива да се подавате на провокации. Случайни стечения на обстоятелствата или спънки от някои хора може да ви  …

седмичен хороскоп за Дева

Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 юни

sedmichen-horoskop-vezniСедмичен хороскоп за Везни
Седмичен хороскоп за Везни от 17.06 до 23.06.2019г. Този период е предопределен за опрощение и духовно пречистване. Необходимо е да се освободите от негативните влияния, от суетата и горделивостта. Съдбата се …

седмичен хороскоп за Везни

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Седмичен хороскоп за Скорпион от 17.06 до 23.06.2019г. Не допускайте до себе си ненадеждни хора, дори да ги познавате отдавна. Ако сте честни и със силна воля, дори най-сложните изпитания няма да  .…

седмичен хороскоп за Скорпион

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Седмичен хороскоп за Стрелец от 17.06 до 23.06.2019г.Благоприятен период за решаване на семейни и лични неща. Може да укрепите своите позиции в обществото. Доброто ви възпитание, вашата  .…

седмичен хороскоп за Стрелец

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Седмичен хороскоп за Козирог от 17.06 до 23.06.2019г. Може да ви провърви и в любовта, но не опитвайте да се налагате. Вероятно е да успеете да решите стар проблем или да се сбъдне ваша отдавнашна  …

седмичен хороскоп за Козирог

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
Седмичен хороскоп за Водолей от 17..06 до 23.06.2019г. Порасналите ви разходи и изкушенията за по-интересна ваканция ви карат постоянно да търсите възможности за допълнителни доходи. За вас е  …

седмичен хороскоп за Водолей

sedmichen-horoskop-ribiСедмичен хороскоп за Риби
Седмичен хороскоп за Риби от 17.06 до 23.06.2019г. Във всяко отношение това е добър период за развлечения и творчески занимания. Настроението ви е приповдигнато. Привлича ви изкуството, музиката, веселбата и душевната …

седмичен хороскоп за Риби

Четете още в Хороскопа.ком

Меркурий в Скорпион хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

0
Меркурий в Скорпион

Меркурий в Скорпион хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

Какво ни дава транзита на Меркурий през зодиакален знак и съзвездие Скорпион?

При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Скорпион планетата на общуването, приемането и предаването на информация ни прави по общителни с възможност да разбираме повече начините за даване и получаване.

Меркурий в Скорпион хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

sedmichen-horoskop-za-oven

Овен – Пазете баланса между даване и получаване
Този период ви подтиква към преразглеждане на договорите и сделките, които сте сключили. Сега е времето в което на дневен ред излиза обсъждане на съвместни капитали и семейния бюджет. Интуитивно усещате, какво е необходимо да направите за получите нужната ви подкрепа. Възможни са промени по-договори, а също така и промяна в приходите на съпруга и хората с които работите. Може да се чувствате недооценени, което да ви провокира да дадете повече от себе си. Не прекалявайте, а сложете здравословна граница между даването и получаването. Може да се съмнявате във всичко и във всички, но не позволявате на това се превърне в мания. Бъдете предпазливи с доверието.

Меркурий в Скорпион хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-telec

Телец – Партньорите ви ангажират личното ви време
Сега е времето в което, може да водите преговори и да сключвате договори, тъй като и вие и вашите партньори проявявате желание за сдружение и договореност. Разбира се нещата няма да минат без проява на компромис и от двете страни. Бъдете внимателни и не разкривайте всичко, което знаете пред вашите съперници, защо скоро след това, може да го употребят по нечестен спрямо вас начин.

Меркурий в Скорпион хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-bliznaci

Близнаци- Ежедневни и рутинни занимания стопяват времето ви
Преразгледайте рутинните си занимания си и се опитайте да оптимизирате ежедневието си. На работното си място сте по-общителни, което може да повиши вашата продуктивност. Старайте се да балансирате мислите си и действията си, тъй като сега може да мислите повече отколкото да действате. Търсенето на работа сега, може да бъде успешно. Дълги разговори с ваши колеги няма да бъдат изненадващи сега, те ви помагат да заздравите и подобрите отношенията си. Внимавайте в общуването с вашите колеги, тъй като е възможно скоро да използват получената информация срещу вас или да си препишат ваши заслуги.

dneven-horoskop-za-rakРак – Време ви е да се позабавлявате
Мислите ви се насочват към пътувания, романтични, екстремни и хазартни преживявания, които буквално могат да завладеят ума ви. Ако сте родител може да ви се наложи да се занимавате повече с вашите наследници, като им отделите по-голяма част от личното си време, но това сега ви носи допълнително удоволствие. Сега е времето в което е препоръчително да се насладите на хубава пиеса или филм, да си намерите ново хоби. Подобряват се отношенията ви с колегите на работното място, съседите, приятелите а също така и с вашите партньори.

Меркурий в Скорпион хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

zdrave-operacii-luna-luv

Лъв – Семейните ценности излизат на дневен ред
В този период, може да поискате да изкарвате повече време с вашето семейство. Възможно е да се наложи да водите дълги разговори по различни теми, които могат да подобрят значително отношенията ви. Възможно е член на семейство да започне работа, а също така да му се наложи да работи на две места. Няма да бъде изненадващо, ако сега по-често си гостувате с вашите родители.

dneven-horoskop-za-deva

ДеваЕжедневието ви се раздвижва
Сега може да бъдете по-ангажирани с хората от близкото ви обкръжение, тъй като някак си постоянно ви занимават с ежедневните си и философски въпроси. Това може да ви накара да се чувствате изолирани и някак си в бекграунда на случващите се събития. Кореспонденцията се увеличава, а заедно с това и вашите продажби. Получавате повече обаждания, емейли, канят ви на различни събития, а срещите просто отнемат огромна част от времето ви. Може да направите опит да планирате ангажименти ти си, но  не се напрягайте, ако не ви се получа. Необходимо е бъдете гъвкави.

dneven-horoskop-za-vezni

Везни – Планирате личния си бюджет
Мисълта ви се насочва към вашите морални ценности, а също така и материалните ви притежания. Бъдете внимателни да не прекъснете любовна връзка заради ангажираност с професионални въпроси. Възможно е дори да помислите за смяна работа, тъй като настоящата,  може да ви се стори не подходяща за вас. Сега може да ви по-трудно да взимате решения, защото мислите ви са по-консервативни и не бихте искали да нарушавате сигурността, която сте постигнали. Сега мислите повече преди да харчите. Това е добър период за планиране на личния ви бюджет. Може да започнете работа на още едно място и да получавате приходи от второ място.

Меркурий в Скорпион хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-skorpion

Скорпион – Бъдете внимателни с общуването не споделяйте всичко, което знаете
В този период, може да станете по приказливи и в това няма нищо лошо, тъй като във вас се активира желание да изразите и утвърдите себе си и своите идеи. Мисълта ви може да не е толкова съсредоточена, тъй като постоянно се появяват неща, които да ви да ви разсеят. Може да ви хрумнат идеи за реализация на нови проекти.

dneven-horoskop-za-strelecСтрелец – Погрижете се за себе си оставете хората да се справят с трудностите
Може да научите много тайни, но бъдете предпазлив с това, което споделяте пред другите. Враговете са навсякъде около вас, но ви е трудно да прецените, кои са те. Забавете малко ежедневния си ритъм и си дайте повече време за почивка. Оставете другите да справят с проблемите и не се правете на майка Тереза за всеки, които сподели тревогите и разочарованията си в живота. Желанието ви да работите самостоятелно и в уединение се засилва.

Меркурий в Скорпион хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

zdrave-operacii-luna-kozirogКозирог – Работата в екип е ключа ви към успеха през този период
Работата ви в екип е ключът към успеха ви във този период. Хубаво е да oпитате да разширите социалния си кръг. В живота ви влизат нови независими хора, които могат да ви сторят дори и малко или повече ексцентрични. Хубаво е сега да вземете участие в повече групови проекти, както на работното място, така и в личния си живот. Обърнете повече внимание на социално си обкръжение и вземете участие в обществено значими проекти. Не прекалявайте със споделянето на информация, защото между верните другари, може да се крие враг. Вълк с овча кожа, както се казва. Говорете повече, но не казвайте съществени неща.

dneven-horoskop-za-vodolei

Водолей – Решавате кариерни въпроси и начини за постигане на сигурност и стабилност
Засилване на общуването с началството и обсъждане на теми свързани с кариерното ви развитие. Подобряване на отношенията и за заздравяване на връзките с вашите ръководители няма да мине без компромис от двете страни. Може спокойно да заявите вашите нужди и желания. Приличате вниманието на властимащите хора, а също така и тези, които взимат важните решения. Обърнете внимание на дома, защото в противен случай охладняване на отношенията с половинката могат да станат факт. Хубаво е сега да не пренебрегвате и себе си в името на кариерата. Сега спокойно може да се ангажирате с нови проекти, да бъдете по инициативни, но внимавайте да не прекалите.  Ако сте балансирани успеха ви е гарантиран, ако нямате потърсете я сега.

Меркурий в Скорпион хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

sedmichen-horoskop-za-ribi

Риби – Разширяване на знанията и житейски мироглед
Сега проявявате интерес към натрупване на нови полезни и интересни за вас знания. Възможно е точно сега да поискате да се запишете на курс и да започнете да изучавате чужд език. Едно далечно пътешествие, може да разкрие нови хоризонти пред вас, а също така да ви помогне да научите нови неща за чуждия бит и култура. Всякакви форми на самообучение, могат да бъдат характерни през този период. Знанията достига до вас и чрез споделяне, разменяне и обмен на информация с близки до вас хора. Може да срещнете ваши съученици от детските години, които да напомнят за безгрижните години и младостта. Получавате полезна информация от хора, които са далеч от вас. За решаване на дневен ред, могат да излязат всякакви правни въпроси, а също така е възможно да бъдете въвлечени в съдебни дела.

Меркурий в Скорпион

Меркурий в Скорпион и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Меркурий и зодикалните знаци от тук >> 

Меркурий в Стрелец хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

0
Транзитен Меркурий в Стрелец

Меркурий в Стрелец хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

Какво ни дава транзита на Меркурий през зодиакален знак и съзвездие Стрелец?

При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Стрелец планетата на общуването, приемането и предаването на информация ни прави по общителни с възможност да разбираме повече собствените си житейски възгледи.

Меркурий в Стрелец хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

sedmichen-horoskop-za-oven

Овен – Разширяване на знанията и житейски мироглед
Сега проявявате интерес към натрупване на нови полезни и интересни за вас знания. Възможно е точно сега да поискате да се запишете на курс и да започнете да изучавате чужд език. Едно далечно пътешествие, може да разкрие нови хоризонти пред вас, а също така да ви помогне да научите нови неща за чуждия бит и култура. Всякакви форми на самообучение, могат да бъдат характерни през този период. Знанията достига до вас и чрез споделяне, разменяне и обмен на информация с близки до вас хора. Може да срещнете ваши съученици от детските години, които да напомнят за безгрижните години и младостта. Получавате полезна информация от хора, които са далеч от вас. За решаване на дневен ред, могат да излязат всякакви правни въпроси, а също така е възможно да бъдете въвлечени в съдебни дела.

dneven-horoskop-za-telec

Телец – Пазете баланса между даване и получаване
Този период ви подтиква към преразглеждане на договорите и сделките, които сте сключили. Сега е времето в което на дневен ред излиза обсъждане на съвместни капитали и семейния бюджет. Интуитивно усещате, какво е необходимо да направите за получите нужната ви подкрепа. Възможни са промени по-договори, а също така и промяна в приходите на съпруга и хората с които работите. Може да се чувствате недооценени, което да ви провокира да дадете повече от себе си. Не прекалявайте, а сложете здравословна граница между даването и получаването. Може да се съмнявате във всичко и във всички, но не позволявате на това се превърне в мания. Бъдете предпазливи с доверието.

Меркурий в Стрелец хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-bliznaci

Близнаци – Партньорите ви ангажират личното ви време
Сега е времето в което, може да водите преговори и да сключвате договори, тъй като и вие и вашите партньори проявявате желание за сдружение и договореност. Разбира се нещата няма да минат без проява на компромис и от двете страни. Бъдете внимателни и не разкривайте всичко, което знаете пред вашите съперници, защо скоро след това, може да го употребят по нечестен спрямо вас начин.

Меркурий в Стрелец хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-rak

Рак- Ежедневни и рутинни занимания стопяват времето ви
Преразгледайте рутинните си занимания си и се опитайте да оптимизирате ежедневието си. На работното си място сте по-общителни, което може да повиши вашата продуктивност. Старайте се да балансирате мислите си и действията си, тъй като сега може да мислите повече отколкото да действате. Търсенето на работа сега, може да бъде успешно. Дълги разговори с ваши колеги няма да бъдат изненадващи сега, те ви помагат да заздравите и подобрите отношенията си. Внимавайте в общуването с вашите колеги, тъй като е възможно скоро да използват получената информация срещу вас или да си препишат ваши заслуги.

zdrave-operacii-luna-luvЛъв – Време ви е да се позабавлявате
Мислите ви се насочват към пътувания, романтични, екстремни и хазартни преживявания, които буквално могат да завладеят ума ви. Ако сте родител може да ви се наложи да се занимавате повече с вашите наследници, като им отделите по-голяма част от личното си време, но това сега ви носи допълнително удоволствие. Сега е времето в което е препоръчително да се насладите на хубава пиеса или филм, да си намерите ново хоби. Подобряват се отношенията ви с колегите на работното място, съседите, приятелите а също така и с вашите партньори.

Меркурий в Козирог хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-deva

Дева – Семейните ценности излизат на дневен ред
В този период, може да поискате да изкарвате повече време с вашето семейство. Възможно е да се наложи да водите дълги разговори по различни теми, които могат да подобрят значително отношенията ви. Възможно е член на семейство да започне работа, а също така да му се наложи да работи на две места. Няма да бъде изненадващо, ако сега по-често си гостувате с вашите родители.

dneven-horoskop-za-vezni

ВезниЕжедневието ви се раздвижва
Сега може да бъдете по-ангажирани с хората от близкото ви обкръжение, тъй като някак си постоянно ви занимават с ежедневните си и философски въпроси. Това може да ви накара да се чувствате изолирани и някак си в бекграунда на случващите се събития. Кореспонденцията се увеличава, а заедно с това и вашите продажби. Получавате повече обаждания, емейли, канят ви на различни събития, а срещите просто отнемат огромна част от времето ви. Може да направите опит да планирате ангажименти ти си, но  не се напрягайте, ако не ви се получа. Необходимо е бъдете гъвкави.

dneven-horoskop-za-skorpion

Скорпион – Планирате личния си бюджет
Мисълта ви се насочва към вашите морални ценности, а също така и материалните ви притежания. Бъдете внимателни да не прекъснете любовна връзка заради ангажираност с професионални въпроси. Възможно е дори да помислите за смяна работа, тъй като настоящата,  може да ви се стори не подходяща за вас. Сега може да ви по-трудно да взимате решения, защото мислите ви са по-консервативни и не бихте искали да нарушавате сигурността, която сте постигнали. Сега мислите повече преди да харчите. Това е добър период за планиране на личния ви бюджет. Може да започнете работа на още едно място и да получавате приходи от второ място.

Меркурий в Козирог хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-strelec

Стрелец – Бъдете внимателни с общуването не споделяйте всичко, което знаете
В този период, може да станете по приказливи и в това няма нищо лошо, тъй като във вас се активира желание да изразите и утвърдите себе си и своите идеи. Мисълта ви може да не е толкова съсредоточена, тъй като постоянно се появяват неща, които да ви да ви разсеят. Може да ви хрумнат идеи за реализация на нови проекти.

zdrave-operacii-luna-kozirogКозирог – Погрижете се за себе си оставете хората да се справят с трудностите
Може да научите много тайни, но бъдете предпазлив с това, което споделяте пред другите. Враговете са навсякъде около вас, но ви е трудно да прецените, кои са те. Забавете малко ежедневния си ритъм и си дайте повече време за почивка. Оставете другите да справят с проблемите и не се правете на майка Тереза за всеки, които сподели тревогите и разочарованията си в живота. Желанието ви да работите самостоятелно и в уединение се засилва.

Меркурий в Стрелец хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-vodoleiВодолей – Работата в екип е ключа ви към успеха през този период
Работата ви в екип е ключът към успеха ви във този период. Хубаво е да oпитате да разширите социалния си кръг. В живота ви влизат нови независими хора, които могат да ви сторят дори и малко или повече ексцентрични. Хубаво е сега да вземете участие в повече групови проекти, както на работното място, така и в личния си живот. Обърнете повече внимание на социално си обкръжение и вземете участие в обществено значими проекти. Не прекалявайте със споделянето на информация, защото между верните другари, може да се крие враг. Вълк с овча кожа, както се казва. Говорете повече, но не казвайте съществени неща.

sedmichen-horoskop-za-ribi

Риби – Решавате кариерни въпроси и начини за постигане на сигурност и стабилност
Засилване на общуването с началството и обсъждане на теми свързани с кариерното ви развитие. Подобряване на отношенията и за заздравяване на връзките с вашите ръководители няма да мине без компромис от двете страни. Може спокойно да заявите вашите нужди и желания. Приличате вниманието на властимащите хора, а също така и тези, които взимат важните решения. Обърнете внимание на дома, защото в противен случай охладняване на отношенията с половинката могат да станат факт. Хубаво е сега да не пренебрегвате и себе си в името на кариерата. Сега спокойно може да се ангажирате с нови проекти, да бъдете по инициативни, но внимавайте да не прекалите.  Ако сте балансирани успеха ви е гарантиран, ако нямате потърсете я сега.

Транзитен Меркурий в Стрелец

Меркурий в Стрелец и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Меркурий и зодикалните знаци от тук >> 

Меркурий в Козирог хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

0
Меркурий в Козирог

Меркурий в Козирог хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

Какво ни дава транзита на Меркурий през зодиакален знак и съзвездие Козирог?

При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Козирог планетата на общуването, приемането и предаването на информация ни прави по общителни с възможност да разбираме повече началници.

sedmichen-horoskop-za-oven

Овен – Решавате кариерни въпроси и начини за постигане на сигурност и стабилност
Засилване на общуването с началството и обсъждане на теми свързани с кариерното ви развитие. Подобряване на отношенията и за заздравяване на връзките с вашите ръководители няма да мине без компромис от двете страни. Може спокойно да заявите вашите нужди и желания. Приличате вниманието на властимащите хора, а също така и тези, които взимат важните решения. Обърнете внимание на дома, защото в противен случай охладняване на отношенията с половинката могат да станат факт. Хубаво е сега да не пренебрегвате и себе си в името на кариерата. Сега спокойно може да се ангажирате с нови проекти, да бъдете по инициативни, но внимавайте да не прекалите.  Ако сте балансирани успеха ви е гарантиран, ако нямате потърсете я сега.

dneven-horoskop-za-telec

Телец – Разширяване на знанията и житейски мироглед
Сега проявявате интерес към натрупване на нови полезни и интересни за вас знания. Възможно е точно сега да поискате да се запишете на курс и да започнете да изучавате чужд език. Едно далечно пътешествие, може да разкрие нови хоризонти пред вас, а също така да ви помогне да научите нови неща за чуждия бит и култура. Всякакви форми на самообучение, могат да бъдат характерни през този период. Знанията достига до вас и чрез споделяне, разменяне и обмен на информация с близки до вас хора. Може да срещнете ваши съученици от детските години, които да напомнят за безгрижните години и младостта. Получавате полезна информация от хора, които са далеч от вас. За решаване на дневен ред, могат да излязат всякакви правни въпроси, а също така е възможно да бъдете въвлечени в съдебни дела.

dneven-horoskop-za-bliznaci

Близнаци – Пазете баланса между даване и получаване
Този период ви подтиква към преразглеждане на договорите и сделките, които сте сключили. Сега е времето в което на дневен ред излиза обсъждане на съвместни капитали и семейния бюджет. Интуитивно усещате, какво е необходимо да направите за получите нужната ви подкрепа. Възможни са промени по-договори, а също така и промяна в приходите на съпруга и хората с които работите. Може да се чувствате недооценени, което да ви провокира да дадете повече от себе си. Не прекалявайте, а сложете здравословна граница между даването и получаването. Може да се съмнявате във всичко и във всички, но не позволявате на това се превърне в мания. Бъдете предпазливи с доверието.

Меркурий в Козирог хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-rak

Рак – Партньорите ви ангажират личното ви време
Сега е времето в което, може да водите преговори и да сключвате договори, тъй като и вие и вашите партньори проявявате желание за сдружение и договореност. Разбира се нещата няма да минат без проява на компромис и от двете страни. Бъдете внимателни и не разкривайте всичко, което знаете пред вашите съперници, защо скоро след това, може да го употребят по нечестен спрямо вас начин.

Меркурий в Козирог хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

zdrave-operacii-luna-luv

Лъв – Ежедневни и рутинни занимания стопяват времето ви
Преразгледайте рутинните си занимания си и се опитайте да оптимизирате ежедневието си. На работното си място сте по-общителни, което може да повиши вашата продуктивност. Старайте се да балансирате мислите си и действията си, тъй като сега може да мислите повече отколкото да действате. Търсенето на работа сега, може да бъде успешно. Дълги разговори с ваши колеги няма да бъдат изненадващи сега, те ви помагат да заздравите и подобрите отношенията си. Внимавайте в общуването с вашите колеги, тъй като е възможно скоро да използват получената информация срещу вас или да си препишат ваши заслуги.

dneven-horoskop-za-devaДева – Време ви е да се позабавлявате
Мислите ви се насочват към пътувания, романтични, екстремни и хазартни преживявания, които буквално могат да завладеят ума ви. Ако сте родител може да ви се наложи да се занимавате повече с вашите наследници, като им отделите по-голяма част от личното си време, но това сега ви носи допълнително удоволствие. Сега е времето в което е препоръчително да се насладите на хубава пиеса или филм, да си намерите ново хоби. Подобряват се отношенията ви с колегите на работното място, съседите, приятелите а също така и с вашите партньори.

Меркурий в Козирог хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-vezni

Везни – Семейните ценности излизат на дневен ред
В този период, може да поискате да изкарвате повече време с вашето семейство. Възможно е да се наложи да водите дълги разговори по различни теми, които могат да подобрят значително отношенията ви. Възможно е член на семейство да започне работа, а също така да му се наложи да работи на две места. Няма да бъде изненадващо, ако сега по-често си гостувате с вашите родители.

dneven-horoskop-za-skorpion

СкорпионЕжедневието ви се раздвижва
Сега може да бъдете по-ангажирани с хората от близкото ви обкръжение, тъй като някак си постоянно ви занимават с ежедневните си и философски въпроси. Това може да ви накара да се чувствате изолирани и някак си в бекграунда на случващите се събития. Кореспонденцията се увеличава, а заедно с това и вашите продажби. Получавате повече обаждания, емейли, канят ви на различни събития, а срещите просто отнемат огромна част от времето ви. Може да направите опит да планирате ангажименти ти си, но  не се напрягайте, ако не ви се получа. Необходимо е бъдете гъвкави.

dneven-horoskop-za-strelec

Стрелец – Планирате личния си бюджет
Мисълта ви се насочва към вашите морални ценности, а също така и материалните ви притежания. Бъдете внимателни да не прекъснете любовна връзка заради ангажираност с професионални въпроси. Възможно е дори да помислите за смяна работа, тъй като настоящата,  може да ви се стори не подходяща за вас. Сега може да ви по-трудно да взимате решения, защото мислите ви са по-консервативни и не бихте искали да нарушавате сигурността, която сте постигнали. Сега мислите повече преди да харчите. Това е добър период за планиране на личния ви бюджет. Може да започнете работа на още едно място и да получавате приходи от второ място.

Меркурий в Козирог хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

zdrave-operacii-luna-kozirog

Козирог – Бъдете внимателни с общуването не споделяйте всичко, което знаете
В този период, може да станете по приказливи и в това няма нищо лошо, тъй като във вас се активира желание да изразите и утвърдите себе си и своите идеи. Мисълта ви може да не е толкова съсредоточена, тъй като постоянно се появяват неща, които да ви да ви разсеят. Може да ви хрумнат идеи за реализация на нови проекти.

dneven-horoskop-za-vodoleiВодолей – Погрижете се за себе си оставете хората да се справят с трудностите
Може да научите много тайни, но бъдете предпазлив с това, което споделяте пред другите. Враговете са навсякъде около вас, но ви е трудно да прецените, кои са те. Забавете малко ежедневния си ритъм и си дайте повече време за почивка. Оставете другите да справят с проблемите и не се правете на майка Тереза за всеки, които сподели тревогите и разочарованията си в живота. Желанието ви да работите самостоятелно и в уединение се засилва.

sedmichen-horoskop-za-ribiРиби – Работата в екип е ключа ви към успеха през този период
Работата ви в екип е ключът към успеха ви във този период. Хубаво е да oпитате да разширите социалния си кръг. В живота ви влизат нови независими хора, които могат да ви сторят дори и малко или повече ексцентрични. Хубаво е сега да вземете участие в повече групови проекти, както на работното място, така и в личния си живот. Обърнете повече внимание на социално си обкръжение и вземете участие в обществено значими проекти. Не прекалявайте със споделянето на информация, защото между верните другари, може да се крие враг. Вълк с овча кожа, както се казва. Говорете повече, но не казвайте съществени неща.

Меркурий в Козирог

Меркурий в Козирог и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Меркурий и зодикалните знаци от тук >> 

Меркурий във Водолей хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

0
Меркурий във Водолей и неговото значение

Меркурий във Водолей хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

Какво ни дава транзита на Меркурий през зодиакален знак и съзвездие Водолей?

При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Водолей планетата на общуването, приемането и предаването на информация ни прави по общителни с възможност да разбираме повече нашите партньори.

sedmichen-horoskop-za-ovenОвен – Работата в екип е ключа ви към успеха през този период
Работата ви в екип е ключът към успеха ви във този период. Хубаво е да oпитате да разширите социалния си кръг. В живота ви влизат нови независими хора, които могат да ви сторят дори и малко или повече ексцентрични. Хубаво е сега да вземете участие в повече групови проекти, както на работното място, така и в личния си живот. Обърнете повече внимание на социално си обкръжение и вземете участие в обществено значими проекти. Не прекалявайте със споделянето на информация, защото между верните другари, може да се крие враг. Вълк с овча кожа, както се казва. Говорете повече, но не казвайте съществени неща.

dneven-horoskop-za-telec

Телец – Решавате кариерни въпроси и начини за постигане на сигурност и стабилност
Засилване на общуването с началството и обсъждане на теми свързани с кариерното ви развитие. Подобряване на отношенията и за заздравяване на връзките с вашите ръководители няма да мине без компромис от двете страни. Може спокойно да заявите вашите нужди и желания. Приличате вниманието на властимащите хора, а също така и тези, които взимат важните решения. Обърнете внимание на дома, защото в противен случай охладняване на отношенията с половинката могат да станат факт. Хубаво е сега да не пренебрегвате и себе си в името на кариерата. Сега спокойно може да се ангажирате с нови проекти, да бъдете по инициативни, но внимавайте да не прекалите.  Ако сте балансирани успеха ви е гарантиран, ако нямате потърсете я сега.

Меркурий във Водолей хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-bliznaci

Близнаци – Разширяване на знанията и житейски мироглед
Сега проявявате интерес към натрупване на нови полезни и интересни за вас знания. Възможно е точно сега да поискате да се запишете на курс и да започнете да изучавате чужд език. Едно далечно пътешествие, може да разкрие нови хоризонти пред вас, а също така да ви помогне да научите нови неща за чуждия бит и култура. Всякакви форми на самообучение, могат да бъдат характерни през този период. Знанията достига до вас и чрез споделяне, разменяне и обмен на информация с близки до вас хора. Може да срещнете ваши съученици от детските години, които да напомнят за безгрижните години и младостта. Получавате полезна информация от хора, които са далеч от вас. За решаване на дневен ред, могат да излязат всякакви правни въпроси, а също така е възможно да бъдете въвлечени в съдебни дела.

dneven-horoskop-za-rak

Рак – Пазете баланса между даване и получаване
Този период ви подтиква към преразглеждане на договорите и сделките, които сте сключили. Сега е времето в което на дневен ред излиза обсъждане на съвместни капитали и семейния бюджет. Интуитивно усещате, какво е необходимо да направите за получите нужната ви подкрепа. Възможни са промени по-договори, а също така и промяна в приходите на съпруга и хората с които работите. Може да се чувствате недооценени, което да ви провокира да дадете повече от себе си. Не прекалявайте, а сложете здравословна граница между даването и получаването. Може да се съмнявате във всичко и във всички, но не позволявате на това се превърне в мания. Бъдете предпазливи с доверието.

Меркурий във Водолей хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

zdrave-operacii-luna-luv

Лъв – Партньорите ви ангажират личното ви време
Сега е времето в което, може да водите преговори и да сключвате договори, тъй като и вие и вашите партньори проявявате желание за сдружение и договореност. Разбира се нещата няма да минат без проява на компромис и от двете страни. Бъдете внимателни и не разкривайте всичко, което знаете пред вашите съперници, защо скоро след това, може да го употребят по нечестен спрямо вас начин.

dneven-horoskop-za-deva

Дева – Ежедневни и рутинни занимания стопяват времето ви
Преразгледайте рутинните си занимания си и се опитайте да оптимизирате ежедневието си. На работното си място сте по-общителни, което може да повиши вашата продуктивност. Старайте се да балансирате мислите си и действията си, тъй като сега може да мислите повече отколкото да действате. Търсенето на работа сега, може да бъде успешно. Дълги разговори с ваши колеги няма да бъдат изненадващи сега, те ви помагат да заздравите и подобрите отношенията си. Внимавайте в общуването с вашите колеги, тъй като е възможно скоро да използват получената информация срещу вас или да си препишат ваши заслуги.

dneven-horoskop-za-vezniВезни – Време ви е да се позабавлявате
Мислите ви се насочват към пътувания, романтични, екстремни и хазартни преживявания, които буквално могат да завладеят ума ви. Ако сте родител може да ви се наложи да се занимавате повече с вашите наследници, като им отделите по-голяма част от личното си време, но това сега ви носи допълнително удоволствие. Сега е времето в което е препоръчително да се насладите на хубава пиеса или филм, да си намерите ново хоби. Подобряват се отношенията ви с колегите на работното място, съседите, приятелите а също така и с вашите партньори.

Меркурий във Водолей хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-skorpion

Скорпион – Семейните ценности излизат на дневен ред
В този период, може да поискате да изкарвате повече време с вашето семейство. Възможно е да се наложи да водите дълги разговори по различни теми, които могат да подобрят значително отношенията ви. Възможно е член на семейство да започне работа, а също така да му се наложи да работи на две места. Няма да бъде изненадващо, ако сега по-често си гостувате с вашите родители.

dneven-horoskop-za-strelec

СтрелецЕжедневието ви се раздвижва
Сега може да бъдете по-ангажирани с хората от близкото ви обкръжение, тъй като някак си постоянно ви занимават с ежедневните си и философски въпроси. Това може да ви накара да се чувствате изолирани и някак си в бекграунда на случващите се събития. Кореспонденцията се увеличава, а заедно с това и вашите продажби. Получавате повече обаждания, емейли, канят ви на различни събития, а срещите просто отнемат огромна част от времето ви. Може да направите опит да планирате ангажименти ти си, но  не се напрягайте, ако не ви се получа. Необходимо е бъдете гъвкави.

Меркурий във Водолей хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

zdrave-operacii-luna-kozirog

Козирог – Планирате личния си бюджет
Мисълта ви се насочва към вашите морални ценности, а също така и материалните ви притежания. Бъдете внимателни да не прекъснете любовна връзка заради ангажираност с професионални въпроси. Възможно е дори да помислите за смяна работа, тъй като настоящата,  може да ви се стори не подходяща за вас. Сега може да ви по-трудно да взимате решения, защото мислите ви са по-консервативни и не бихте искали да нарушавате сигурността, която сте постигнали. Сега мислите повече преди да харчите. Това е добър период за планиране на личния ви бюджет. Може да започнете работа на още едно място и да получавате приходи от второ място.

dneven-horoskop-za-vodolei

Водолей – Бъдете внимателни с общуването не споделяйте всичко, което знаете
В този период, може да станете по приказливи и в това няма нищо лошо, тъй като във вас се активира желание да изразите и утвърдите себе си и своите идеи. Мисълта ви може да не е толкова съсредоточена, тъй като постоянно се появяват неща, които да ви да ви разсеят. Може да ви хрумнат идеи за реализация на нови проекти.

sedmichen-horoskop-za-ribiРиби – Погрижете се за себе си оставете хората да се справят с трудностите
Може да научите много тайни, но бъдете предпазлив с това, което споделяте пред другите. Враговете са навсякъде около вас, но ви е трудно да прецените, кои са те. Забавете малко ежедневния си ритъм и си дайте повече време за почивка. Оставете другите да справят с проблемите и не се правете на майка Тереза за всеки, които сподели тревогите и разочарованията си в живота. Желанието ви да работите самостоятелно и в уединение се засилва.

Меркурий във Водолей и неговото значение

Меркурий във Водолей и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Меркурий и зодикалните знаци от тук >> 

Лунен календар за всеки ден Юни 2019 година

0
horoskop-grizha-za-zdraveto-iuni

Лунен календар за всеки ден Юни 2019 година.

Информация за всеки лунен ден, лунна фаза, луната в зодиакален знак, кои са благоприятните дни през Юни 2019г..

Предлагаме на вашето внимание лунен календар за Юни 2019 година, който може да ви помогне да определите фазата на луната, да разберете кой лунен ден е днес и какво е тяхното влияние през Юни.

Може да намерите отговор на въпроса: Какви са негативните и позитивните тенденции за всеки лунен ден в този лунен месец?

Освен това разполагате с информация за движението на луната през зодиакалните знаци на зодиака, в това число, кога луната влиза в зодиакалния знак, в кои дни е в съответния знак, както и началото на всеки лунен ден през

Лунен календар за всеки ден за Юни 2019г. 

 ЮниЛунен денНачалоЛуната се намира вФази на луната
сб0128 лунен ден4:56ч.Луна в Телецтъмни дни
нд0229 лунен ден5:28ч.Близнаци от 14:47ч.тъмни дни
пн0330 ти лунен ден
1 лунен ден
6:05ч.
13:01ч.
Луна в БлизнациНоволуние
10:30ч.
вт042 лунен ден6:49ч.Рак от 19:16ч.растяща
ср053 лунен ден07:42ч.Луна в ракрастяща
чт064 лунен ден8:43ч.Лъв от 22:15ч.растяща
пт075 лунен ден9:50ч.Луна в Лъврастяща
сб086 лунен ден11:02ч.Луна в Лъврастяща
нд097 лунен ден12:14ч.Дева от 00:44ч.растяща
пн108 лунен ден13:27ч.Луна в Дева1 ва четвърт
8:59ч.
вт119 лунен ден14:38ч.Везни от 3:29ч.растяща
ср1210 лунен ден15:48ч.Луна във Везнирастяща
чт1311 лунен ден16:58ч.Скорпион от 7:02ч.растяща 
пт1412 лунен ден18:07ч.Луна в Скорпионрастяща 
сб1513 лунен ден19:15ч.Стрелец от 12:03ч.растяща
нд1614 лунен ден20:21ч.Луна в Стрелецрастяща
пн1715 лунен ден21:21ч.Козирог от 19:13ч.Пълнолуние
11:30ч.
вт1816 лунен ден22:16ч.Луна в Козирограстяща
ср1917 лунен ден23:03ч.Луна в Козирогнамаляваща
чт2018 лунен ден23:44ч.Водолей от 5:00ч.намаляваща
пт2123:33ч.Луна във Водолейнамаляваща
сб2219 лунен ден00:19ч.Риби от 17:01ч.намаляваща
нд2320 лунен ден00:49ч.Луна в Рибинамаляваща
пн2421 лунен ден1:16ч.Луна в Рибинамаляваща
вт2522 лунен ден1:41ч.Овен от 05:37ч.4 та четвърт
12:46ч.
ср2623 лунен ден2:05ч.Луна в Овеннамаляваща
чт2724 лунен ден2:29ч.Телец от 16:31ч.намаляваща
пт2825 лунен ден2:56ч.Луна в Телецнамаляваща
сб2926 лунен ден3:35ч.Луна в Телецнамаляваща
нд3027 лунен ден3:59ч.Близнаци от 00:08ч.намаляваща

Лунен календар за всеки ден Юни 2019 година.

***Важно: Лунен календар Юни 2019г. година е изготвен за часови пояс, ( за зимно часово време GMT:+2 и лятно часово време GMT:+3 ) за гр.София, държава България.

В зависимост от това, в коя държава се намирате прибавете или извадете съответната часова разлика, за да видите лунен календар за мястото, на което вие се намирате през Юни.

Пример: Ако се намирате в Австрия – Виена, то разликата между България и Австрия е един час, от този календар изваждате един час, за да разберете кога започва съответния лунен ден, кога луната влиза в съответния зодиакален знак, кога луната залязва през Юни.

С пожелание за лунен месец, оставаме на разположение за въпроси и коментари за лунен календар Юни екипа на horoskopa.com

Обратно към лунен календар от тук >>

Месечен хороскоп за Юни

horoskopi-akacia-sriada

Месечен хороскоп за Юни 2019 година

mesechen-horoskop-ovenМесечен хороскоп за Овен
Месечен хороскоп за Овен 06.2019 Започва един много раздвижен месец, изпълнен с пътувания, срещи с приятели, нови възможности за развитието на деловата ви дейност и на творческите ви  …

пълен месечен хороскоп за Овен

mesechen-horoskop-telecМесечен хороскоп за Телец
Месечен хороскоп за Телец 06.2019 Пазете се от рискове, които могат да ви стоварят големи неприятности. Около средата на месеца се пазете от загуба на документи и от нечисти сделки.. През  …

пълен месечен хороскоп за Телец

mesechen-horoskop-bliznaciМесечен хороскоп за Близнаци
Месечен хороскоп за Близнаци 06.2019 Не бива да се поддавате на интригите на личност, която с цената на всичко иска да ви създаде проблеми в деловата ви дейност, а също и при решаването на спорни  …

пълен месечен хороскоп за Близнаци

mesechen-horoskop-rakМесечен хороскоп за Рак
Месечен хороскоп за Рак 06.2019 Посетете близки хора, които се радват на успехите и на гостуването ви. През този месец се налага да сте по-внимателни със здравето си. Звездите са   …

пълен месечен хороскоп за Рак

mesechen-horoskop-luvМесечен хороскоп за Лъв
Месечен хороскоп за Лъв 06.2019 През този месец имате много приятни дни и възможности за значителни успехи. Парите, които очаквате, влизат в ръцете ви, но не забравяйте тези, с които работите  …

пълен месечен хороскоп за Лъв

mesechen-horoskop-devaМесечен хороскоп за Дева
Месечен хороскоп за Дева 06.2019 Помислете за нова дейност. Не се доверявайте на хора, които веднъж вече са ви подвели. Уредете въпрос с документ, който е свързан с пари. Получавате помощ от  .…

пълен месечен хороскоп за Дева

Месечен хороскоп за Юни 2019 година

mesechen-horoskop-vezniМесечен хороскоп за Везни
Месечен хороскоп за Везни 06.2019 Месецът е напрегнат, защото ви се стоварва доста работа върху плещите. Вашата уравновесеност много ви помага точно да прецените   …

пълен месечен хороскоп за Везни

mesechen-horoskop-skorpionМесечен хороскоп за Скорпион
Месечен хороскоп за Скорпион 06.2019 рез месеца, ако ви се налага да вземате пари на заем или като кредит, проверете много добре банката или кредитора си, ако е частно лице, дори да е приятел  …

пълен месечен хороскоп за Скорпион

mesechen-horoskop-strelecМесечен хороскоп за Стрелец
Месечен хороскоп Стрелец 06.2019 През този месец единствено вашата последователност ви помага да избегнете трудностите и интригите. Налага се да положите усилия, за да  .…

пълен месечен хороскоп за Стрелец

mesechen-horoskop-kozirogМесечен хороскоп за Козирог
Месечен хороскоп Козирог 06.2019 През този месец се радвате на приятни покани за светски събирания, което ви повдига самочувствието, уверява ви в доброто отношение на другите към вас  …

пълен месечен хороскоп за Козирог

mesechen-horoskop-vodoleiМесечен хороскоп за Водолей
Месечен хороскоп Водолей 06.2019 Зависите доста от хората, с които работите, от човека, с когото живеете, от собствените си настроения и здраве. Чувствате се силни, макар че сте …

пълен месечен хороскоп за Водолей

mesechen-horoskop-ribiМесечен хороскоп за Риби
Месечен хороскоп за Риби 06.2019 Може да осъществите желанията си, ако действате мъдро и внимателно. Дева може да изиграе положителна роля за вас със своите съвети. Приключвате с един   …

пълен месечен хороскоп за Риби

Четете още в Horoskopa.com

Меркурий в Риби хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

0
Транзит на Меркурий в Риби
Меркурий в Риби - транзит

Меркурий в Риби хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

Какво ни дава транзита на Меркурий през зодиакален знак и съзвездие Риби?

При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Риби планетата на общуването, приемането и предаването на информация ни прави по интуитивни с възможност да разбираме повече другите само с поглед.

sedmichen-horoskop-za-ovenОвен – Погрижете се за себе си оставете хората да се справят с трудностите
Може да научите много тайни, но бъдете предпазлив с това, което споделяте пред другите. Враговете са навсякъде около вас, но ви е трудно да прецените, кои са те. Забавете малко ежедневния си ритъм и си дайте повече време за почивка. Оставете другите да справят с проблемите и не се правете на майка Тереза за всеки, които сподели тревогите и разочарованията си в живота. Желанието ви да работите самостоятелно и в уединение се засилва.

dneven-horoskop-za-telecТелец – Работата в екип е ключа ви към успеха през този период
Работата ви в екип е ключът към успеха ви във този период. Хубаво е да oпитате да разширите социалния си кръг. В живота ви влизат нови независими хора, които могат да ви сторят дори и малко или повече ексцентрични. Хубаво е сега да вземете участие в повече групови проекти, както на работното място, така и в личния си живот. Обърнете повече внимание на социално си обкръжение и вземете участие в обществено значими проекти. Не прекалявайте със споделянето на информация, защото между верните другари, може да се крие враг. Вълк с овча кожа, както се казва. Говорете повече, но не казвайте съществени неща.

Меркурий в Риби хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-bliznaci

Близнаци – Решавате кариерни въпроси и начини за постигане на сигурност и стабилност
Засилване на общуването с началството и обсъждане на теми свързани с кариерното ви развитие. Подобряване на отношенията и за заздравяване на връзките с вашите ръководители няма да мине без компромис от двете страни. Може спокойно да заявите вашите нужди и желания. Приличате вниманието на властимащите хора, а също така и тези, които взимат важните решения. Обърнете внимание на дома, защото в противен случай охладняване на отношенията с половинката могат да станат факт. Хубаво е сега да не пренебрегвате и себе си в името на кариерата. Сега спокойно може да се ангажирате с нови проекти, да бъдете по инициативни, но внимавайте да не прекалите.  Ако сте балансирани успеха ви е гарантиран, ако нямате потърсете я сега.

Меркурий в Риби хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-rak

Рак – Разширяване на знанията и житейски мироглед
Сега проявявате интерес към натрупване на нови полезни и интересни за вас знания. Възможно е точно сега да поискате да се запишете на курс и да започнете да изучавате чужд език. Едно далечно пътешествие, може да разкрие нови хоризонти пред вас, а също така да ви помогне да научите нови неща за чуждия бит и култура. Всякакви форми на самообучение, могат да бъдат характерни през този период. Знанията достига до вас и чрез споделяне, разменяне и обмен на информация с близки до вас хора. Може да срещнете ваши съученици от детските години, които да напомнят за безгрижните години и младостта. Получавате полезна информация от хора, които са далеч от вас. За решаване на дневен ред, могат да излязат всякакви правни въпроси, а също така е възможно да бъдете въвлечени в съдебни дела.

zdrave-operacii-luna-luv

Лъв – Пазете баланса между даване и получаване
Този период ви подтиква към преразглеждане на договорите и сделките, които сте сключили. Сега е времето в което на дневен ред излиза обсъждане на съвместни капитали и семейния бюджет. Интуитивно усещате, какво е необходимо да направите за получите нужната ви подкрепа. Възможни са промени по-договори, а също така и промяна в приходите на съпруга и хората с които работите. Може да се чувствате недооценени, което да ви провокира да дадете повече от себе си. Не прекалявайте, а сложете здравословна граница между даването и получаването. Може да се съмнявате във всичко и във всички, но не позволявате на това се превърне в мания. Бъдете предпазливи с доверието.

Меркурий в Риби хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-deva

Дева – Партньорите ви ангажират личното ви време
Сега е времето в което, може да водите преговори и да сключвате договори, тъй като и вие и вашите партньори проявявате желание за сдружение и договореност. Разбира се нещата няма да минат без проява на компромис и от двете страни. Бъдете внимателни и не разкривайте всичко, което знаете пред вашите съперници, защо скоро след това, може да го употребят по нечестен спрямо вас начин.

dneven-horoskop-za-vezni

Везни – Ежедневни и рутинни занимания стопяват времето ви
Преразгледайте рутинните си занимания си и се опитайте да оптимизирате ежедневието си. На работното си място сте по-общителни, което може да повиши вашата продуктивност. Старайте се да балансирате мислите си и действията си, тъй като сега може да мислите повече отколкото да действате. Търсенето на работа сега, може да бъде успешно. Дълги разговори с ваши колеги няма да бъдат изненадващи сега, те ви помагат да заздравите и подобрите отношенията си. Внимавайте в общуването с вашите колеги, тъй като е възможно скоро да използват получената информация срещу вас или да си препишат ваши заслуги.

dneven-horoskop-za-skorpionСкорпион – Време ви е да се позабавлявате
Мислите ви се насочват към пътувания, романтични, екстремни и хазартни преживявания, които буквално могат да завладеят ума ви. Ако сте родител може да ви се наложи да се занимавате повече с вашите наследници, като им отделите по-голяма част от личното си време, но това сега ви носи допълнително удоволствие. Сега е времето в което е препоръчително да се насладите на хубава пиеса или филм, да си намерите ново хоби. Подобряват се отношенията ви с колегите на работното място, съседите, приятелите а също така и с вашите партньори.

Меркурий в Риби хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

dneven-horoskop-za-strelec

Стрелец – Семейните ценности излизат на дневен ред
В този период, може да поискате да изкарвате повече време с вашето семейство. Възможно е да се наложи да водите дълги разговори по различни теми, които могат да подобрят значително отношенията ви. Възможно е член на семейство да започне работа, а също така да му се наложи да работи на две места. Няма да бъде изненадващо, ако сега по-често си гостувате с вашите родители.

zdrave-operacii-luna-kozirog

КозирогЕжедневието ви се раздвижва
Сега може да бъдете по-ангажирани с хората от близкото ви обкръжение, тъй като някак си постоянно ви занимават с ежедневните си и философски въпроси. Това може да ви накара да се чувствате изолирани и някак си в бекграунда на случващите се събития. Кореспонденцията се увеличава, а заедно с това и вашите продажби. Получавате повече обаждания, емейли, канят ви на различни събития, а срещите просто отнемат огромна част от времето ви. Може да направите опит да планирате ангажименти ти си, но  не се напрягайте, ако не ви се получа. Необходимо е бъдете гъвкави.

dneven-horoskop-za-vodolei

Водолей – Планирате личния си бюджет
Мисълта ви се насочва към вашите морални ценности, а също така и материалните ви притежания. Бъдете внимателни да не прекъснете любовна връзка заради ангажираност с професионални въпроси. Възможно е дори да помислите за смяна работа, тъй като настоящата,  може да ви се стори не подходяща за вас. Сега може да ви по-трудно да взимате решения, защото мислите ви са по-консервативни и не бихте искали да нарушавате сигурността, която сте постигнали. Сега мислите повече преди да харчите. Това е добър период за планиране на личния ви бюджет. Може да започнете работа на още едно място и да получавате приходи от второ място.

sedmichen-horoskop-za-ribi

Риби – Бъдете внимателни с общуването не споделяйте всичко, което знаете
В този период, може да станете по приказливи и в това няма нищо лошо, тъй като във вас се активира желание да изразите и утвърдите себе си и своите идеи. Мисълта ви може да не е толкова съсредоточена, тъй като постоянно се появяват неща, които да ви да ви разсеят. Може да ви хрумнат идеи за реализация на нови проекти.

Транзит на Меркурий в Риби

Меркурий в Риби и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Меркурий и зодикалните знаци от тук >> 

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

0
horoskop-mars-oven

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

Какво ни дава транзита на Марс през зодиакален знак и съзвездие Овен?

При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Овен планетата на действието и бездействието ни прави по – борбени и действени към собствените си намерения и постижения.

Засилва се желанието да бъдем забелязани, да утвърдим собствените си житейски разбирания и по-рядко се вслушваме и вглеждаме в мнението и действията на другите.

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

dneven-horoskop-za-ovenЗодия Овен: Нараства стремежа ви да изпъкнете и да бъдете забелязани, да отстоявате себе си и да общувате с хората около вас. Личното ви присъствие и начина, по който се представяте сега се взема под внимание. Може лесно да поемете инициативата и да се чувствате комфортно в лидерските си роли. Възможно е да се наложи да смекчите ентусиазма си. Действайте по-бавно и с такт, защото неоправданата ви прибързаност или импулсивност може да ви доведе до неприятни случки и преживявания.

dneven-horoskop-za-telecЗодия Телец: Вътрешния ви свят се раздвижва и имате възможност да се справите успешно с решаването на отдавна започнати проекти. Може да ви е трудно да фокусирате действията си, в стремежа си да се справите с вътрешното напрежение. Интензивните емоционални реакции, може по-често да ви потискат. Важното за вас сега е да изразявате чувствата си по един по – мек начин, вместо да ги държите скрити. Вътрешното негодуване трябва да бъде преодоляно. Разбирате и приемате лесно проблемите на другите и може да ви се прииска да ги решите вместо тях. Психологията във всичките и форми е движещата сила за вас в този период.

dneven-horoskop-za-bliznaciЗодия Близнаци: Приятелското ви обкръжение се раздвижва, може да вземете участие в повече светски мерояприятия, но бъдете внимателни и предпазливи. Имате реално дух за общност, стремеж да работите с другите хора по проекти с хуманитарен привкус. Желанието ви да превърнете вашите алтруистични мечти в реалност ви държи и движи в посока на груповите цели и работа. Бъдете внимателни да не влезнете в излишни спорове с ваши приятели.

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

dneven-horoskop-za-rakЗодия Рак: Сега сте амбициозни и енергични в постигането на целите си внимавайте да не предприемете действия, които могат да влошат общественото ви положение. Желанието ви за управление и контрол на всички и всичко около вас нараства. Бъдете по-организирани и практични, за да си спестите излишни главоболия. Вашата кариерна мотивация, сега може да бъде по-постоянна и на моменти да бъде дори безмилостна. Обърнете внимание на семейството. Бъдете внимателни по време на път и най-вече, когато сядате зад волана.

dneven-horoskop-za-luvЗодия Лъв: Попадате в период на желание за независимост, ентусиазирани сте и търсите повече интелектуални преживявания. Сега нараства желанието ви да пътувате и може дори да обиколите света. Един вътрешен порив да намерите сърцевината на истината във всички неща може да ви тласне към безкрайното. Сега сте много мотивирани, когато става дума за философия, религия, както и за откриването на истината. Вероятни са борби със закона, така че е добре да се пазите от това.

dneven-horoskop-za-devaЗодия Дева: Възстановителните ви сили сега нарастват, здравето ви се подобрява. Приемете подкрепата, която ви се предоставя от вашите колеги и разберете най-накрая, че колкото и да сте силни и можещи, заедно можете още повече. Интереса ви към тайните и скритите неща се засилва и може да предприемете действия свързани с получаване на отговорите по въпросите, които ви вълнуват. Не се опитвайте да помагате на хора, които не са поискали вашата помощ и не се сърдете, ако ви се откаже такава. Сега е времето, в което успешно може да сложите в ред вашите финансови и кредитни задължения. Ако имате нужда от подкрепа, поискайте я. Подкрепете действията на вашите партньори.

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

dneven-horoskop-za-vezniЗодия Везни: Постарайте се да отложите решаването на сериозни житейски въпроси. Каквито и предложения да получите сега не бързайте да ги приемете, защо може да съжалявате по-късно . Ежедневието ви сега става по-динамично, а това може да бъде причина, която да предизвика желание за свобода и независимост. Постарайте се да не прехвърляте вашите ангажименти на хората около вас, а вложете силите в съвметсни действия, за се справите с предизвикатествата на деня. Динамиката на деня се увелича, намерете врмеме за почивка.

dneven-horoskop-za-skorpionЗодия Скорпион: Сега сте мотивирани, уверени, силни и стабилни. Хубаво е да не се подавате на провокациите на колегите на работното ви място, които може чрез действията си да се опитат да подкопаят основите на постигнатите от вас позиции. Запазете спокойствие и хладнокръвие, защото това е начина по който може да спрете тяхното агресивно поведение. Продължете напред и довършете всичко, което сте започнали не само в близко, но и по-далечното минало. Вложете силите във физически занимания и укрепване на здравословното си състояние.

dneven-horoskop-za-strelecЗодия Стрелец: Успешни пътувания и възможност за реализация на първи стъпки в нови проекти ви очакват до през този период. Оставете голямата кошница настрани и разберете, че всичко се постига с упорит труд и постояноство, а не с големи и бързи крачки. През този период може да се засили интереса ви към физическа и творческа изява, в това число в спортни постижения, театрално изкуство и музика. Желанието да изразите себе си, да говорите и да бъдете чути, ви тласка към интересни и дори предизвикателни ситуации. Старайте се да не се превърнете в комарджии, както и да рискувате до безумие. Сега волята ви се засилва и е възможно да действате импулсивно, а на моменти дори агресивно, което няма да се хареса на хората около вас.

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

dneven-horoskop-za-kozirogЗодия Козирог: Постарайте се да не обръщате внимание на нервните изблици на вашите роднини. Вместо да се включите в семейните недоразумения се опитайте да вложите силите си за подобряване на домашния и семейния уют. Засилва се желанието ви да бъдете защитени винаги и това ви кара да се заемете с изграждането на здрави основи. Кавгите и напрежението в домашната обстановка, може да бъдат по-чести. Възможни са конфликти в основата на които седи по-възрастна жена в частност вашата майка. Силните емоции и спотаения гняв може да бъдат вредни сега.

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

dneven-horoskop-za-vodoleiЗодия Водолей: Спокойно може да се каже, че сега ви очаква раздвижване в близкото обкръжение, но е възможно да обострите отношенията с вашите съседи. Възможно е да се чувствате неразбрани и неподкрепени. Твърде вероятно е да влагате силите си за решаването на трудности на ваш близък и да не ви остава време за собствените ви задачи. Намирате се в период на безмилостен стремеж към преследване на знания, за търсене, проучване и изследване. Сега може да бъдете много убедителни в речта си и дори да се опитате на наложите вашите собствени действия на хората около вас. Бъдете внимателни в отношенията ви с братя и сестри, защото сега могат да бъдат обтегнати и да се превърнат в конкурентни. Старайте се да избягвате бързото, или невнимателно шофиране, защото сега може да доведе до злополуки. Ставате по-отворени и правите връзки по-лесно. В този период разполагате с изобилие от психическа енергия и може да бъдете малко по-възбудими, нервни и напрегнати.

dneven-horoskop-za-ribiЗодия Риби: През този период може да ви се наложи да вложите силите си в решаване на финансови въпроси. Амбициите ви за придобиване на повече пари се засилват, но това не означава, че има пряк път към натрупване на състояние, което да задържите за цял живот. Сега е времето, в което е необходимо да работите усърдно и да бъдете мотивирани, когато става въпрос за постигане на материални успехи. Печелившите ви способности са добри, но може да бъдете импулсивни и да се превърнете в прахосници без да помислите за бъдещата си сигурност. Пазете се от излишни и рисковани разходи.

horoskop-mars-ovenМарс в Овен и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Марс през зодиакалните знаци

Най-четени

Най - нови

Съвети от Луната

Късмети