начало блог

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

0
horoskop-mars-oven

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

horoskop-mars-ovenКакво ни дава транзита на Марс през зодиакален знак и съзвездие Овен?

При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Овен планетата на действието и бездействието ни прави по – борбени и действени към собствените си намерения и постижения.

Засилва се желанието да бъдем забелязани, да утвърдим собствените си житейски разбирания и по-рядко се вслушваме и вглеждаме в мнението и действията на другите.

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

dneven-horoskop-za-ovenЗодия Овен: Нараства стремежа ви да изпъкнете и да бъдете забелязани, да отстоявате себе си и да общувате с хората около вас. Личното ви присъствие и начина, по който се представяте сега се взема под внимание. Може лесно да поемете инициативата и да се чувствате комфортно в лидерските си роли. Възможно е да се наложи да смекчите ентусиазма си. Действайте по-бавно и с такт, защото неоправданата ви прибързаност или импулсивност може да ви доведе до неприятни случки и преживявания.

dneven-horoskop-za-telecЗодия Телец: Вътрешния ви свят се раздвижва и имате възможност да се справите успешно с решаването на отдавна започнати проекти. Може да ви е трудно да фокусирате действията си, в стремежа си да се справите с вътрешното напрежение. Интензивните емоционални реакции, може по-често да ви потискат. Важното за вас сега е да изразявате чувствата си по един по – мек начин, вместо да ги държите скрити. Вътрешното негодуване трябва да бъде преодоляно. Разбирате и приемате лесно проблемите на другите и може да ви се прииска да ги решите вместо тях. Психологията във всичките и форми е движещата сила за вас в този период.

dneven-horoskop-za-bliznaciЗодия Близнаци: Приятелското ви обкръжение се раздвижва, може да вземете участие в повече светски мерояприятия, но бъдете внимателни и предпазливи. Имате реално дух за общност, стремеж да работите с другите хора по проекти с хуманитарен привкус. Желанието ви да превърнете вашите алтруистични мечти в реалност ви държи и движи в посока на груповите цели и работа. Бъдете внимателни да не влезнете в излишни спорове с ваши приятели.

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

dneven-horoskop-za-rakЗодия Рак: Сега сте амбициозни и енергични в постигането на целите си внимавайте да не предприемете действия, които могат да влошат общественото ви положение. Желанието ви за управление и контрол на всички и всичко около вас нараства. Бъдете по-организирани и практични, за да си спестите излишни главоболия. Вашата кариерна мотивация, сега може да бъде по-постоянна и на моменти да бъде дори безмилостна. Обърнете внимание на семейството. Бъдете внимателни по време на път и най-вече, когато сядате зад волана.

dneven-horoskop-za-luvЗодия Лъв: Попадате в период на желание за независимост, ентусиазирани сте и търсите повече интелектуални преживявания. Сега нараства желанието ви да пътувате и може дори да обиколите света. Един вътрешен порив да намерите сърцевината на истината във всички неща може да ви тласне към безкрайното. Сега сте много мотивирани, когато става дума за философия, религия, както и за откриването на истината. Вероятни са борби със закона, така че е добре да се пазите от това.

dneven-horoskop-za-devaЗодия Дева: Възстановителните ви сили сега нарастват, здравето ви се подобрява. Приемете подкрепата, която ви се предоставя от вашите колеги и разберете най-накрая, че колкото и да сте силни и можещи, заедно можете още повече. Интереса ви към тайните и скритите неща се засилва и може да предприемете действия свързани с получаване на отговорите по въпросите, които ви вълнуват. Не се опитвайте да помагате на хора, които не са поискали вашата помощ и не се сърдете, ако ви се откаже такава. Сега е времето, в което успешно може да сложите в ред вашите финансови и кредитни задължения. Ако имате нужда от подкрепа, поискайте я. Подкрепете действията на вашите партньори.

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

dneven-horoskop-za-vezniЗодия Везни: Постарайте се да отложите решаването на сериозни житейски въпроси. Каквито и предложения да получите сега не бързайте да ги приемете, защо може да съжалявате по-късно . Ежедневието ви сега става по-динамично, а това може да бъде причина, която да предизвика желание за свобода и независимост. Постарайте се да не прехвърляте вашите ангажименти на хората около вас, а вложете силите в съвметсни действия, за се справите с предизвикатествата на деня. Динамиката на деня се увелича, намерете врмеме за почивка.

dneven-horoskop-za-skorpionЗодия Скорпион: Сега сте мотивирани, уверени, силни и стабилни. Хубаво е да не се подавате на провокациите на колегите на работното ви място, които може чрез действията си да се опитат да подкопаят основите на постигнатите от вас позиции. Запазете спокойствие и хладнокръвие, защото това е начина по който може да спрете тяхното агресивно поведение. Продължете напред и довършете всичко, което сте започнали не само в близко, но и по-далечното минало. Вложете силите във физически занимания и укрепване на здравословното си състояние.

dneven-horoskop-za-strelecЗодия Стрелец: Успешни пътувания и възможност за реализация на първи стъпки в нови проекти ви очакват до през този период. Оставете голямата кошница настрани и разберете, че всичко се постига с упорит труд и постояноство, а не с големи и бързи крачки. През този период може да се засили интереса ви към физическа и творческа изява, в това число в спортни постижения, театрално изкуство и музика. Желанието да изразите себе си, да говорите и да бъдете чути, ви тласка към интересни и дори предизвикателни ситуации. Старайте се да не се превърнете в комарджии, както и да рискувате до безумие. Сега волята ви се засилва и е възможно да действате импулсивно, а на моменти дори агресивно, което няма да се хареса на хората около вас.

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

dneven-horoskop-za-kozirogЗодия Козирог: Постарайте се да не обръщате внимание на нервните изблици на вашите роднини. Вместо да се включите в семейните недоразумения се опитайте да вложите силите си за подобряване на домашния и семейния уют. Засилва се желанието ви да бъдете защитени винаги и това ви кара да се заемете с изграждането на здрави основи. Кавгите и напрежението в домашната обстановка, може да бъдат по-чести. Възможни са конфликти в основата на които седи по-възрастна жена в частност вашата майка. Силните емоции и спотаения гняв може да бъдат вредни сега.

Хороскоп за Марс в Овен и зодиакалните знаци

dneven-horoskop-za-vodoleiЗодия Водолей: Спокойно може да се каже, че сега ви очаква раздвижване в близкото обкръжение, но е възможно да обострите отношенията с вашите съседи. Възможно е да се чувствате неразбрани и неподкрепени. Твърде вероятно е да влагате силите си за решаването на трудности на ваш близък и да не ви остава време за собствените ви задачи. Намирате се в период на безмилостен стремеж към преследване на знания, за търсене, проучване и изследване. Сега може да бъдете много убедителни в речта си и дори да се опитате на наложите вашите собствени действия на хората около вас. Бъдете внимателни в отношенията ви с братя и сестри, защото сега могат да бъдат обтегнати и да се превърнат в конкурентни. Старайте се да избягвате бързото, или невнимателно шофиране, защото сега може да доведе до злополуки. Ставате по-отворени и правите връзки по-лесно. В този период разполагате с изобилие от психическа енергия и може да бъдете малко по-възбудими, нервни и напрегнати.

dneven-horoskop-za-ribiЗодия Риби: През този период може да ви се наложи да вложите силите си в решаване на финансови въпроси. Амбициите ви за придобиване на повече пари се засилват, но това не означава, че има пряк път към натрупване на състояние, което да задържите за цял живот. Сега е времето, в което е необходимо да работите усърдно и да бъдете мотивирани, когато става въпрос за постигане на материални успехи. Печелившите ви способности са добри, но може да бъдете импулсивни и да се превърнете в прахосници без да помислите за бъдещата си сигурност. Пазете се от излишни и рисковани разходи.

horoskop-mars-ovenМарс в Овен и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Марс през зодиакалните знаци

Хороскоп за транзит на Венера в Овен

0
horoskop-tranzitna-venera-v-oven

Хороскоп за транзит на Венера в Овен

Какво ни дава транзита на Венера през зодиакален знак и съзвездие Овен?
При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Овен планетата на любовта, парите, моралните и материални цености ни прави по чувствителни и сензитивни към себе си.

Засилва се желанието да бъдем красиви и харсвани по начина по който изглеждаме и по-рядко се вслушваме в мнението на другите.

Хороскоп за транзит на Венера в Овен влияние върху зодикалните знаци. 

zdrave-operaci-luna-ovenЗодия Овен: В този период се повишава вашият оптимизъм, общителност, амбиции, както и привлекателност. Възможно е да получите адмирации за вашия външен вид. Периодът обещава да бъде по-лек и може да получите задоволство от това, с което се занимавате, а то може да бъде повече отколкото очаквате. Всичко свързано с финансовите въпроси, сега зависи от вас. Сега импулсивното харчене на пари, може да бъде изкушаващо за вас, тъй като желанието ви да притежавате всичко хубаво на света се засилва.

zdrave-operaci-luna-telecЗодия Телец: Това е период на тайни чувства и желания, могат да занимаят мислите, желанията и дори действията. Бизнес отношенията ви могат да бъдат заблуждаващи или прекалено оптимистични и идеалистични. Очакват ви приятни изживявания, но е възможно да има материални загуби, тъй като финансовите теми могат да претърпят обрат и да предизвикат обърквания. Пред вас се разкриват възможности за пътувания. Принципно сте защитени от неприятности, но не бива да се отпускате и прекалява с тази екстра.

zdrave-operaci-luna-bliznaciЗодия Близнаци: Периода ви предлага  подкрепа и реализация на вашите желания и надежди, а също така и улесняване в сферата на социалните контакти. Това може да ви помогне в постигането на добри финансови резултати. Възможно е да започнете приятелство с млада жена, а също така може и да прекратите взаимоотношения с такава, в двата случая е полезно за вас. Старайте се да не изпадате в изолация, защото това може да ви навреди.

Хороскоп за транзит на Венера в Овен

zdrave-operacii-luna-rakЗодия Рак: Сега ви очаква повишаване на авторитета и дори изкачване малко по-нагоре по професионалната стълбица. Това е времето, в което е необходимо да си направите разчет на финансите. Вие сте мотивирани от парите, социалния ви статус. Подобряване на отношенията с вашите началници, може да спомогне за повишаване на вашата заплата или получаване на бонуси за добре свършена работа. Развивайте отношенията започнати сега и се старайте да разширите социалното си обкръжение. Бъдете внимателни, за да не вземете участие в любовна връзка, която може да ви навреди.

zdrave-operacii-luna-luvЗодия Лъв: Късметът започва да работи за вас. Ставате по-оптимистични по отношение на паричните въпроси, а пред вас се разкриват нови професионални хоризонти. Вашата независимост нараства, но е необходимо да се съобразите с условностите на паричните и сърдечните теми, тъй като е възможно те да провокират различни трудности в опитите да се придържате към което и да било. Желанията за пътуване и удоволствия, могат да станат реалност сега, дори може да случат по-добре отколкото очаквате. Хубаво би било в тях да включите вашата половинка или ваши близки.

Хороскоп за транзит на Венера в Овен

zdrave-operacii-luna-devaЗодия Дева: През този период може да почувствате подобряване на отношенията с колегите на работното място и дори да бъдете доволни от свършената работа. Възможно е да проявите желание за подобряване на начина си на живот, чрез диети и здравословно хранене. Не е изключено да има опасност за здравословното ви състояние, за това би било хубаво да си направите общ профилактичен преглед. Вашето финансово състояние сега зависи от вашето здравословно състояние. Хубаво е да не бъдете прекалено взискателни, както към себе си така и към другите. Не забравяйте, че всички сме перфектни и съвършенни такива, каквито сме към всеки един момент и за всеки един човек в живота. Позволете на другите на бъдат такива, каквито са.

Хороскоп за транзит на Венера в Овен

zdrave-operacii-luna-vezniЗодия Везни: Подобряване, разбирателство и хармония в партньорските взаимоотношения, както в личния, така и в деловия живот. Ставате по-дипломатични, тактични и харизматични, а това може да ви помогне да подобрите финансовото си състояние. Всякакъв вид сътрудничество ви носи нови възможност за печалба. По отношение на бизнеса и работата възможностите са за нови полезни партньорства, както и стабилизиране на настоящите. Временни недоразумения може да провокират вашата увереност и удоволствие, но не губете кураж продължавайте в същия дух.

zdrave-operacii-luna-skorpionЗодия Скорпион: Очаква ви подобряване във финансовата сфера и получаване на нови придобивки. Хубаво би било да не отказвате помощта, която ви се предлага дори и да не ви е достатъчна. Сега е времето, в което може да получавате различни дарове, в това число и бонуси за добре свършена работа. Твърде вероятно е да броите парите на вашите партньори. Погрижете се за погасяването на вашите кредити и задължение, дори за тази цел да е необходимо участието на друг човек.

zdrave-operacii-luna-strelecЗодия Стрелец: Сега на преден план за вас може да излезе желанието за удовлетворение на чувствения живот, тъй като сега се засилва вашата чувствителност. Бъдете внимателни да не се увлечете, тъй като това може да се отрази негативно на професионалното ви развитие. Може да имате успех в спекулативни сделки и игрите. Твърде вероятно е да харчите повече пари за подобряване на външния си вид. При родителите харчовете могат да бъдат свързани с подобряване на живота на техните деца. Вероятна е печалба от лотария.

Хороскоп за транзит на Венера в Овен

zdrave-operacii-luna-kozirogЗодия Козирог: Благополучие в бащиния, а ако сте баща, то и във вашия дом, това ви обещават звездите сега. Този период е благоприятен за вашите родителите и за всички, свързани с дома, може да реализирате сделки с недвижими имоти при по-добри условия. Сега е времето в което може да направите анализ на финансовото си положение и да направите бюджета си по практичен. Харчове за подобряване на дома няма да бъдат изненадващи, а също така е възможно да помислите за придобиване на недвижими имоти, в това число земи, къщи, апартаменти. Може да получите подкрепа за решаване на финансовите си въпроси от вашите най-близки роднини или да им осигурите такава.

zdrave-operacii-luna-vodoleiЗодия Водолей: Сега проявявате засилено желание за общуване най-вече с интелигентни хора или представители на научната и/или търговската сфера. Засилване на въображението и непостоянство в ежедневните занимания. Следете разходите си, тъй както сега по-често може да излагате бюджета си на риск. Приходите и разходите ви могат да бъдат непостоянни. Клиентелата се увеличава и може да постигнете добри финансови резултати. Периода е благоприятен също и за вашите близки. Финансовото ви благосъстояние зависи от вашите близки приятели и обкръжението ви.

zdrave-operacii-luna-ribiЗодия Риби: Получавате благоприятни възможности за увеличаване на вашите приходи, но заедно с тях е възможно да направите и повече разходи. Сега имате късмет за печалба в тото, лотарии и игри с хазартен характер. Бъдете внимателни, тъй като са възможни и внезапни обрати в сферата на финансовото и материалното благосъстояние. През този период може да направите разчет на вашия личен бюджет. Сега постигането на добро финансово положение зависи от положения от вас труд и ако не изразходвате ресурсите си прекалено бързо.

horoskop-tranzitna-venera-v-ovenВенера в Овен – влияние върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Венера през зодиакалните знаци 

Хороскоп за транзит на Венера в Телец

0
horoskop-tranzitna-venera-v-telec

Хороскоп за транзит на Венера в Телец

Какво ни дава транзита на Венера през зодиакален знак и съзвездие Телец?
При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Телец планетата на любовта, парите, моралните и материални цености ни прави по чувствителни и сензитивни собствените ни морални и материални притежания.

Хороскоп за транзит на Венера в Телец влияние върху зодикалните знаци. 

zdrave-operaci-luna-ovenЗодия Овен: Получавате благоприятни възможности за увеличаване на вашите приходи, но заедно с тях е възможно да направите и повече разходи. Сега имате късмет за печалба в тото, лотарии и игри с хазартен характер. Бъдете внимателни, тъй като са възможни и внезапни обрати в сферата на финансовото и материалното благосъстояние. През този период може да направите разчет на вашия личен бюджет. Сега постигането на добро финансово положение зависи от положения от вас труд и ако не изразходвате ресурсите си прекалено бързо.

Хороскоп за транзит на Венера в Телец

zdrave-operaci-luna-telecЗодия Телец: В този период се повишава вашият оптимизъм, общителност, амбиции, както и привлекателност. Възможно е да получите адмирации за вашия външен вид. Периодът обещава да бъде по-лек и може да получите задоволство от това, с което се занимавате, а то може да бъде повече отколкото очаквате. Всичко свързано с финансовите въпроси, сега зависи от вас. Сега импулсивното харчене на пари, може да бъде изкушаващо за вас, тъй като желанието ви да притежавате всичко хубаво на света се засилва.

zdrave-operaci-luna-bliznaciЗодия Близнаци: Това е период на тайни чувства и желания, могат да занимаят мислите, желанията и дори действията. Бизнес отношенията ви могат да бъдат заблуждаващи или прекалено оптимистични и идеалистични. Очакват ви приятни изживявания, но е възможно да има материални загуби, тъй като финансовите теми могат да претърпят обрат и да предизвикат обърквания. Пред вас се разкриват възможности за пътувания. Принципно сте защитени от неприятности, но не бива да се отпускате и прекалява с тази екстра.

zdrave-operacii-luna-rakЗодия Рак: Периода ви предлага  подкрепа и реализация на вашите желания и надежди, а също така и улесняване в сферата на социалните контакти. Това може да ви помогне в постигането на добри финансови резултати. Възможно е да започнете приятелство с млада жена, а също така може и да прекратите взаимоотношения с такава, в двата случая е полезно за вас. Старайте се да не изпадате в изолация, защото това може да ви навреди.

Хороскоп за транзит на Венера в Телец

zdrave-operacii-luna-luvЗодия Лъв: Сега ви очаква повишаване на авторитета и дори изкачване малко по-нагоре по професионалната стълбица. Това е времето, в което е необходимо да си направите разчет на финансите. Вие сте мотивирани от парите, социалния ви статус. Подобряване на отношенията с вашите началници, може да спомогне за повишаване на вашата заплата или получаване на бонуси за добре свършена работа. Развивайте отношенията започнати сега и се старайте да разширите социалното си обкръжение. Бъдете внимателни, за да не вземете участие в любовна връзка, която може да ви навреди.

zdrave-operacii-luna-devaЗодия Дева: Късметът започва да работи за вас. Ставате по-оптимистични по отношение на паричните въпроси, а пред вас се разкриват нови професионални хоризонти. Вашата независимост нараства, но е необходимо да се съобразите с условностите на паричните и сърдечните теми, тъй като е възможно те да провокират различни трудности в опитите да се придържате към което и да било. Желанията за пътуване и удоволствия, могат да станат реалност сега, дори може да случат по-добре отколкото очаквате. Хубаво би било в тях да включите вашата половинка или ваши близки.

Хороскоп за транзит на Венера в Телец

zdrave-operacii-luna-vezniЗодия Везни: През този период може да почувствате подобряване на отношенията с колегите на работното място и дори да бъдете доволни от свършената работа. Възможно е да проявите желание за подобряване на начина си на живот, чрез диети и здравословно хранене. Не е изключено да има опасност за здравословното ви състояние, за това би било хубаво да си направите общ профилактичен преглед. Вашето финансово състояние сега зависи от вашето здравословно състояние. Хубаво е да не бъдете прекалено взискателни, както към себе си така и към другите. Не забравяйте, че всички сме перфектни и съвършенни такива, каквито сме към всеки един момент и за всеки един човек в живота. Позволете на другите на бъдат такива, каквито са.

zdrave-operacii-luna-skorpionЗодия Скорпион: Подобряване, разбирателство и хармония в партньорските взаимоотношения, както в личния, така и в деловия живот. Ставате по-дипломатични, тактични и харизматични, а това може да ви помогне да подобрите финансовото си състояние. Всякакъв вид сътрудничество ви носи нови възможност за печалба. По отношение на бизнеса и работата възможностите са за нови полезни партньорства, както и стабилизиране на настоящите. Временни недоразумения може да провокират вашата увереност и удоволствие, но не губете кураж продължавайте в същия дух.

zdrave-operacii-luna-strelecЗодия Стрелец: Очаква ви подобряване във финансовата сфера и получаване на нови придобивки. Хубаво би било да не отказвате помощта, която ви се предлага дори и да не ви е достатъчна. Сега е времето, в което може да получавате различни дарове, в това число и бонуси за добре свършена работа. Твърде вероятно е да броите парите на вашите партньори. Погрижете се за погасяването на вашите кредити и задължение, дори за тази цел да е необходимо участието на друг човек.

Хороскоп за транзит на Венера в Телец

zdrave-operacii-luna-kozirogЗодия Козирог: Сега на преден план за вас може да излезе желанието за удовлетворение на чувствения живот, тъй като сега се засилва вашата чувствителност. Бъдете внимателни да не се увлечете, тъй като това може да се отрази негативно на професионалното ви развитие. Може да имате успех в спекулативни сделки и игрите. Твърде вероятно е да харчите повече пари за подобряване на външния си вид. При родителите харчовете могат да бъдат свързани с подобряване на живота на техните деца. Вероятна е печалба от лотария.

zdrave-operacii-luna-vodoleiЗодия Водолей: Благополучие в бащиния, а ако сте баща, то и във вашия дом, това ви обещават звездите сега. Този период е благоприятен за вашите родителите и за всички, свързани с дома, може да реализирате сделки с недвижими имоти при по-добри условия. Сега е времето в което може да направите анализ на финансовото си положение и да направите бюджета си по практичен. Харчове за подобряване на дома няма да бъдат изненадващи, а също така е възможно да помислите за придобиване на недвижими имоти, в това число земи, къщи, апартаменти. Може да получите подкрепа за решаване на финансовите си въпроси от вашите най-близки роднини или да им осигурите такава.

zdrave-operacii-luna-ribiЗодия Риби: Сега проявявате засилено желание за общуване най-вече с интелигентни хора или представители на научната и/или търговската сфера. Засилване на въображението и непостоянство в ежедневните занимания. Следете разходите си, тъй както сега по-често може да излагате бюджета си на риск. Приходите и разходите ви могат да бъдат непостоянни. Клиентелата се увеличава и може да постигнете добри финансови резултати. Периода е благоприятен също и за вашите близки. Финансовото ви благосъстояние зависи от вашите близки приятели и обкръжението ви.

horoskop-tranzitna-venera-v-telecВенера в Телец – влияние върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Венера през зодиакалните знаци 

Хороскоп за родените днес

0
chestit-rojden-den

Хороскоп за родените днес 15 Април: Честит да е Рождения ви ден!

Нека през новата Рождена година се случат само най-истинските ви желания и да се сбъднат най-хубавите ви мечти!

Днес преоценете изминалите дни и си поставете цели за предстоящите. Заложените цели вече носят силата на личното придвижване напред.

През тази рождена година, mоже да започнете прекалено много връзк и взаимоотношения или да задушите партньора(ите) с топлина и обич. Опитайте да видите и другата гледна точка в отношенията.

Сега се чувствате изпълнени с любов, но е необходимо да избягвате прекаленото показване на емоциите. Липсва ви мотивация, така че отложете сериозните проекти. Забавлявайте се умерено.

От нас, екипът на horoskopa.com, получавате като подарък този астрологичен хороскоп, който силно се надяваме да ви бъде полезен по житейския ви път.

Наздраве и успех!

Дневен хороскоп за днес

0
horoskopi-kusmet-shtastie-august

Дневен хороскоп за днес Неделя 31 ви Март

Дневен хороскоп за деня: Лесно се харесвате на другите. Потърсете положителни влияния. Използвайте въображението си. Фантазиите подновяват вашия дух.

Балансирайте емоциите си с отговорни действия. Ако ви е необходима помощ потърсете я от по-възрастен от вас човек. Може да опитате да подобрите отношенията с родителите си, ако са влошени.

Дневен хороскоп за днес Неделя 31 ви Март

dneven-horoskop-za-oven

Дневен хороскоп Овен за днес
Дневен хороскоп Овен хороскоп за днес 24.03.2019 Днес може да изместите любовните отношения на втори план. Може смело да разчитате, че близките ви разбират вашите проблеми.

дневен хороскоп за Овен

dneven-horoskop-za-telecДневен хороскоп Телец за днес
Дневен хороскоп Телец хороскоп за днес 24.03.2019 Непосредствени и импулсивни, Телците са готови веднага да пристъпят към действие. Възможна е ваша склонност да използвате в…

дневен хороскоп за Телец

dneven-horoskop-za-bliznaciДневен хороскоп Близнаци за днес
Дневен хороскоп Близнаци хороскоп за днес 24.03.2019 При много Близнаци е възможно днес да се зароди първата им любов. Възможно е да ви се наложи да жертвате себе си и своите…

дневен хороскоп за Близнаци

dneven-horoskop-za-rakДневен хороскоп Рак за днес
Дневен хороскоп Рак хороскоп за днес 24.03.2019 Помнете, че днес не е най-подходящото време за изясняване на отношенията. С това може доста да съсипете живота си. В брака си и…

дневен хороскоп за Рак

dneven-horoskop-za-luvДневен хороскоп Лъв за днес
Дневен хороскоп Лъв хороскоп за днес 24.03.2019 В живота ви са възможни романтични увлечения и всевъзможни приключения. Вие сте много честни и съзнателни и искате и околните…

дневен хороскоп за Лъв

Дневен хороскоп за днес Неделя 31 ви Март

dneven-horoskop-za-devaДневен хороскоп Дева за днес
Дневен хороскоп Дева хороскоп за днес 24.03.2019 Проявявайте предпазливост, съперниците се стараят да ви навредят. В семейството е възможна неудовлетвореност и неумение да се…

дневен хороскоп за Дева

dneven-horoskop-za-vezniДневен хороскоп Везни за днес
Дневен хороскоп Везни хороскоп за днес 24.03.2019 Ако се поддадете на песимизма, ви очаква упадък на силите и лошо настроение. През първата половина на деня са възможни…

дневен хороскоп за Везни

dneven-horoskop-za-skorpionДневен хороскоп Скорпион за днес
Дневен хороскоп Скорпион хороскоп за днес 24.03.2019 Мнозина Скорпиони няма да бъдат удовлетворени от личния си живот, който може да им се стори тягостен. Днес е благоприятно…

дневен хороскоп за Скорпион

Дневен хороскоп за днес Неделя 31 ви Март

dneven-horoskop-za-strelecДневен хороскоп Стрелец за днес
Дневен хороскоп Стрелец хороскоп за днес 24.03.2019 Днес е възможна важна покана или предложение, което трябва да приемете. Събитията от деня не само разнообразяват живота ви,…

дневен хороскоп за Стрелец

dneven-horoskop-za-kozirogДневен хороскоп Козирог за днес
Дневен хороскоп Козирог хороскоп за днес 24.03.2019 Звездите предупреждават жените за възможен край на романтично увлечение. Може да намалите негативните тенденции на деня…

дневен хороскоп за Козирог

dneven-horoskop-za-vodoleiДневен хороскоп Водолей за днес
Дневен хороскоп Водолей хороскоп за днес 24.03.2019 При влюбените са възможни чести скарвания без особени причини. Детето, родено днес в семейството на Водолея, може да бъде…

дневен хороскоп за Водолей

dneven-horoskop-za-ribiДневен хороскоп Риби за днес
Дневен хороскоп Риби хороскоп за днес 24.03.2019 Това е добър период за обсъждане плановете за бъдещето. Спокойно изпълнявайте текущите си задължения, заемете се с…

дневен хороскоп за Риби

Четете още в horoskopa.com

Хороскоп за транзит на Венера в Близнаци

0
horoskop-tranzitna-venera-v-bliznaci

Хороскоп за транзит на Венера в Близнаци

Какво ни дава транзита на Венера през зодиакален знак и съзвездие Близнаци? 

При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Близнаци планетата на любовта, парите, моралните и материални цености ни прави по чувствителни и сензитивни към близкото обкръжение.

Хороскоп за транзит на Венера в Близнаци влияние върху зодикалните знаци. 

zdrave-operaci-luna-ovenЗодия Овен: Сега проявявате засилено желание за общуване най-вече с интелигентни хора или представители на научната и/или търговската сфера. Засилване на въображението и непостоянство в ежедневните занимания. Следете разходите си, тъй както сега по-често може да излагате бюджета си на риск. Приходите и разходите ви могат да бъдат непостоянни. Клиентелата се увеличава и може да постигнете добри финансови резултати. Периода е благоприятен също и за вашите близки. Финансовото ви благосъстояние зависи от вашите близки приятели и обкръжението ви.

zdrave-operaci-luna-telecЗодия Телец: Получавате благоприятни възможности за увеличаване на вашите приходи, но заедно с тях е възможно да направите и повече разходи. Сега имате късмет за печалба в тото, лотарии и игри с хазартен характер. Бъдете внимателни, тъй като са възможни и внезапни обрати в сферата на финансовото и материалното благосъстояние. През този период може да направите разчет на вашия личен бюджет. Сега постигането на добро финансово положение зависи от положения от вас труд и ако не изразходвате ресурсите си прекалено бързо.

Хороскоп за транзит на Венера в Близнаци

zdrave-operaci-luna-bliznaciЗодия Близнаци: В този период се повишава вашият оптимизъм, общителност, амбиции, както и привлекателност. Възможно е да получите адмирации за вашия външен вид. Периодът обещава да бъде по-лек и може да получите задоволство от това, с което се занимавате, а то може да бъде повече отколкото очаквате. Всичко свързано с финансовите въпроси, сега зависи от вас. Сега импулсивното харчене на пари, може да бъде изкушаващо за вас, тъй като желанието ви да притежавате всичко хубаво на света се засилва.

zdrave-operacii-luna-rakЗодия Рак: Това е период на тайни чувства и желания, могат да занимаят мислите, желанията и дори действията. Бизнес отношенията ви могат да бъдат заблуждаващи или прекалено оптимистични и идеалистични. Очакват ви приятни изживявания, но е възможно да има материални загуби, тъй като финансовите теми могат да претърпят обрат и да предизвикат обърквания. Пред вас се разкриват възможности за пътувания. Принципно сте защитени от неприятности, но не бива да се отпускате и прекалява с тази екстра.

zdrave-operacii-luna-luvЗодия Лъв: Периода ви предлага  подкрепа и реализация на вашите желания и надежди, а също така и улесняване в сферата на социалните контакти. Това може да ви помогне в постигането на добри финансови резултати. Възможно е да започнете приятелство с млада жена, а също така може и да прекратите взаимоотношения с такава, в двата случая е полезно за вас. Старайте се да не изпадате в изолация, защото това може да ви навреди.

Хороскоп за транзит на Венера в Близнаци

zdrave-operacii-luna-devaЗодия Дева: Сега ви очаква повишаване на авторитета и дори изкачване малко по-нагоре по професионалната стълбица. Това е времето, в което е необходимо да си направите разчет на финансите. Вие сте мотивирани от парите, социалния ви статус. Подобряване на отношенията с вашите началници, може да спомогне за повишаване на вашата заплата или получаване на бонуси за добре свършена работа. Развивайте отношенията започнати сега и се старайте да разширите социалното си обкръжение. Бъдете внимателни, за да не вземете участие в любовна връзка, която може да ви навреди.

zdrave-operacii-luna-vezniЗодия Везни: Късметът започва да работи за вас. Ставате по-оптимистични по отношение на паричните въпроси, а пред вас се разкриват нови професионални хоризонти. Вашата независимост нараства, но е необходимо да се съобразите с условностите на паричните и сърдечните теми, тъй като е възможно те да провокират различни трудности в опитите да се придържате към което и да било. Желанията за пътуване и удоволствия, могат да станат реалност сега, дори може да случат по-добре отколкото очаквате. Хубаво би било в тях да включите вашата половинка или ваши близки.

zdrave-operacii-luna-skorpionЗодия Скорпион: През този период може да почувствате подобряване на отношенията с колегите на работното място и дори да бъдете доволни от свършената работа. Възможно е да проявите желание за подобряване на начина си на живот, чрез диети и здравословно хранене. Не е изключено да има опасност за здравословното ви състояние, за това би било хубаво да си направите общ профилактичен преглед. Вашето финансово състояние сега зависи от вашето здравословно състояние. Хубаво е да не бъдете прекалено взискателни, както към себе си така и към другите. Не забравяйте, че всички сме перфектни и съвършенни такива, каквито сме към всеки един момент и за всеки един човек в живота. Позволете на другите на бъдат такива, каквито са.

Хороскоп за транзит на Венера в Близнаци

zdrave-operacii-luna-strelecЗодия Стрелец: Подобряване, разбирателство и хармония в партньорските взаимоотношения, както в личния, така и в деловия живот. Ставате по-дипломатични, тактични и харизматични, а това може да ви помогне да подобрите финансовото си състояние. Всякакъв вид сътрудничество ви носи нови възможност за печалба. По отношение на бизнеса и работата възможностите са за нови полезни партньорства, както и стабилизиране на настоящите. Временни недоразумения може да провокират вашата увереност и удоволствие, но не губете кураж продължавайте в същия дух.

zdrave-operacii-luna-kozirogЗодия Козирог: Очаква ви подобряване във финансовата сфера и получаване на нови придобивки. Хубаво би било да не отказвате помощта, която ви се предлага дори и да не ви е достатъчна. Сега е времето, в което може да получавате различни дарове, в това число и бонуси за добре свършена работа. Твърде вероятно е да броите парите на вашите партньори. Погрижете се за погасяването на вашите кредити и задължение, дори за тази цел да е необходимо участието на друг човек.

zdrave-operacii-luna-vodoleiЗодия Водолей: Сега на преден план за вас може да излезе желанието за удовлетворение на чувствения живот, тъй като сега се засилва вашата чувствителност. Бъдете внимателни да не се увлечете, тъй като това може да се отрази негативно на професионалното ви развитие. Може да имате успех в спекулативни сделки и игрите. Твърде вероятно е да харчите повече пари за подобряване на външния си вид. При родителите харчовете могат да бъдат свързани с подобряване на живота на техните деца. Вероятна е печалба от лотария.

zdrave-operacii-luna-ribiЗодия Риби: Благополучие в бащиния, а ако сте баща, то и във вашия дом, това ви обещават звездите сега. Този период е благоприятен за вашите родителите и за всички, свързани с дома, може да реализирате сделки с недвижими имоти при по-добри условия. Сега е времето в което може да направите анализ на финансовото си положение и да направите бюджета си по практичен. Харчове за подобряване на дома няма да бъдат изненадващи, а също така е възможно да помислите за придобиване на недвижими имоти, в това число земи, къщи, апартаменти. Може да получите подкрепа за решаване на финансовите си въпроси от вашите най-близки роднини или да им осигурите такава.

horoskop-tranzitna-venera-v-bliznaciВенера в Близнаци – влияние върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Венера през зодиакалните знаци 

Хороскоп за транзит на Венера в Рак

horoskop-tranzitna-venera-v-raki

Хороскоп за транзит на Венера в Рак

Какво ни дава транзита на Венера през зодиакален знак и съзвездие Рак? 

При преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Рак планетата на любовта, парите, моралните и материални цености ни прави по чувствителни и сензитивни към дома и семейното огнище.

Това е времето в което, може да се подобрят отношенията ни с нашите родственици по първа линия. Засилва се и желанието да направим дома си по-уютен и красив.

Хороскоп за транзит на Венера в Рак влияние върху зодикалните знаци. 

zdrave-operaci-luna-ovenЗодия Овен: Благополучие в бащиния, а ако сте баща, то и във вашия дом, това ви обещават звездите сега. Този период е благоприятен за вашите родителите и за всички, свързани с дома, може да реализирате сделки с недвижими имоти при по-добри условия. Сега е времето в което може да направите анализ на финансовото си положение и да направите бюджета си по практичен. Харчове за подобряване на дома няма да бъдат изненадващи, а също така е възможно да помислите за придобиване на недвижими имоти, в това число земи, къщи, апартаменти. Може да получите подкрепа за решаване на финансовите си въпроси от вашите най-близки роднини или да им осигурите такава.

Хороскоп за транзит на Венера в Рак

zdrave-operaci-luna-telecЗодия Телец: Сега проявявате засилено желание за общуване най-вече с интелигентни хора или представители на научната и/или търговската сфера. Засилване на въображението и непостоянство в ежедневните занимания. Следете разходите си, тъй както сега по-често може да излагате бюджета си на риск. Приходите и разходите ви могат да бъдат непостоянни. Клиентелата се увеличава и може да постигнете добри финансови резултати. Периода е благоприятен също и за вашите близки. Финансовото ви благосъстояние зависи от вашите близки приятели и обкръжението ви.

zdrave-operaci-luna-bliznaciЗодия Близнаци: Получавате благоприятни възможности за увеличаване на вашите приходи, но заедно с тях е възможно да направите и повече разходи. Сега имате късмет за печалба в тото, лотарии и игри с хазартен характер. Бъдете внимателни, тъй като са възможни и внезапни обрати в сферата на финансовото и материалното благосъстояние. През този период може да направите разчет на вашия личен бюджет. Сега постигането на добро финансово положение зависи от положения от вас труд и ако не изразходвате ресурсите си прекалено бързо.

Хороскоп за транзит на Венера в Рак

zdrave-operacii-luna-rakЗодия Рак: В този период се повишава вашият оптимизъм, общителност, амбиции, както и привлекателност. Възможно е да получите адмирации за вашия външен вид. Периодът обещава да бъде по-лек и може да получите задоволство от това, с което се занимавате, а то може да бъде повече отколкото очаквате. Всичко свързано с финансовите въпроси, сега зависи от вас. Сега импулсивното харчене на пари, може да бъде изкушаващо за вас, тъй като желанието ви да притежавате всичко хубаво на света се засилва.

zdrave-operacii-luna-luvЗодия Лъв: Това е период на тайни чувства и желания, могат да занимаят мислите, желанията и дори действията. Бизнес отношенията ви могат да бъдат заблуждаващи или прекалено оптимистични и идеалистични. Очакват ви приятни изживявания, но е възможно да има материални загуби, тъй като финансовите теми могат да претърпят обрат и да предизвикат обърквания. Пред вас се разкриват възможности за пътувания. Принципно сте защитени от неприятности, но не бива да се отпускате и прекалява с тази екстра.

zdrave-operacii-luna-devaЗодия Дева: Периода ви предлага  подкрепа и реализация на вашите желания и надежди, а също така и улесняване в сферата на социалните контакти. Това може да ви помогне в постигането на добри финансови резултати. Възможно е да започнете приятелство с млада жена, а също така може и да прекратите взаимоотношения с такава, в двата случая е полезно за вас. Старайте се да не изпадате в изолация, защото това може да ви навреди.

Хороскоп за транзит на Венера в Рак

zdrave-operacii-luna-vezniЗодия Везни: Сега ви очаква повишаване на авторитета и дори изкачване малко по-нагоре по професионалната стълбица. Това е времето, в което е необходимо да си направите разчет на финансите. Вие сте мотивирани от парите, социалния ви статус. Подобряване на отношенията с вашите началници, може да спомогне за повишаване на вашата заплата или получаване на бонуси за добре свършена работа. Развивайте отношенията започнати сега и се старайте да разширите социалното си обкръжение. Бъдете внимателни, за да не вземете участие в любовна връзка, която може да ви навреди.

zdrave-operacii-luna-skorpionЗодия Скорпион: Късметът започва да работи за вас. Ставате по-оптимистични по отношение на паричните въпроси, а пред вас се разкриват нови професионални хоризонти. Вашата независимост нараства, но е необходимо да се съобразите с условностите на паричните и сърдечните теми, тъй като е възможно те да провокират различни трудности в опитите да се придържате към което и да било. Желанията за пътуване и удоволствия, могат да станат реалност сега, дори може да случат по-добре отколкото очаквате. Хубаво би било в тях да включите вашата половинка или ваши близки.

zdrave-operacii-luna-strelecЗодия Стрелец: През този период може да почувствате подобряване на отношенията с колегите на работното място и дори да бъдете доволни от свършената работа. Възможно е да проявите желание за подобряване на начина си на живот, чрез диети и здравословно хранене. Не е изключено да има опасност за здравословното ви състояние, за това би било хубаво да си направите общ профилактичен преглед. Вашето финансово състояние сега зависи от вашето здравословно състояние. Хубаво е да не бъдете прекалено взискателни, както към себе си така и към другите. Не забравяйте, че всички сме перфектни и съвършенни такива, каквито сме към всеки един момент и за всеки един човек в живота. Позволете на другите на бъдат такива, каквито са.

Хороскоп за транзит на Венера в Рак

zdrave-operacii-luna-kozirogЗодия Козирог: Подобряване, разбирателство и хармония в партньорските взаимоотношения, както в личния, така и в деловия живот. Ставате по-дипломатични, тактични и харизматични, а това може да ви помогне да подобрите финансовото си състояние. Всякакъв вид сътрудничество ви носи нови възможност за печалба. По отношение на бизнеса и работата възможностите са за нови полезни партньорства, както и стабилизиране на настоящите. Временни недоразумения може да провокират вашата увереност и удоволствие, но не губете кураж продължавайте в същия дух.

zdrave-operacii-luna-vodoleiЗодия Водолей: Очаква ви подобряване във финансовата сфера и получаване на нови придобивки. Хубаво би било да не отказвате помощта, която ви се предлага дори и да не ви е достатъчна. Сега е времето, в което може да получавате различни дарове, в това число и бонуси за добре свършена работа. Твърде вероятно е да броите парите на вашите партньори. Погрижете се за погасяването на вашите кредити и задължение, дори за тази цел да е необходимо участието на друг човек.

zdrave-operacii-luna-ribiЗодия Риби: Сега на преден план за вас може да излезе желанието за удовлетворение на чувствения живот, тъй като сега се засилва вашата чувствителност. Бъдете внимателни да не се увлечете, тъй като това може да се отрази негативно на професионалното ви развитие. Може да имате успех в спекулативни сделки и игрите. Твърде вероятно е да харчите повече пари за подобряване на външния си вид. При родителите харчовете могат да бъдат свързани с подобряване на живота на техните деца. Вероятна е печалба от лотария.

horoskop-tranzitna-venera-v-rakiВенера в Рак – влияние върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Венера през зодиакалните знаци 

Хороскоп за транзит на Венера в Лъв

0
horoskop-tranzitna-venera-v-luv

Хороскоп за транзит на Венера в Лъв

Какво ни дава транзита на Венера през зодиакален знак и съзвездие Лъв? 

horoskop-tranzitna-venera-v-luvПри преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Лъв планетата на любовта, парите, моралните и материални цености ни прави по чувствителни и сензитивни към игрите и спортните мероприятия.

Повишава се желанието ни да бъдем в центъра на внимание, забелязани и харесани. Заниманията с деца сега ни носят повече удоволствие.

Хороскоп за транзит на Венера в Лъв влияние върху зодикалните знаци. 

zdrave-operaci-luna-ovenЗодия Овен: Сега на преден план за вас може да излезе желанието за удовлетворение на чувствения живот, тъй като сега се засилва вашата чувствителност. Бъдете внимателни да не се увлечете, тъй като това може да се отрази негативно на професионалното ви развитие. Може да имате успех в спекулативни сделки и игрите. Твърде вероятно е да харчите повече пари за подобряване на външния си вид. При родителите харчовете могат да бъдат свързани с подобряване на живота на техните деца. Вероятна е печалба от лотария.

zdrave-operaci-luna-telecЗодия Телец: Благополучие в бащиния, а ако сте баща, то и във вашия дом, това ви обещават звездите сега. Този период е благоприятен за вашите родителите и за всички, свързани с дома, може да реализирате сделки с недвижими имоти при по-добри условия. Сега е времето в което може да направите анализ на финансовото си положение и да направите бюджета си по практичен. Харчове за подобряване на дома няма да бъдат изненадващи, а също така е възможно да помислите за придобиване на недвижими имоти, в това число земи, къщи, апартаменти. Може да получите подкрепа за решаване на финансовите си въпроси от вашите най-близки роднини или да им осигурите такава.

Хороскоп за транзит на Венера в Лъв

zdrave-operaci-luna-bliznaciЗодия Близнаци: Сега проявявате засилено желание за общуване най-вече с интелигентни хора или представители на научната и/или търговската сфера. Засилване на въображението и непостоянство в ежедневните занимания. Следете разходите си, тъй както сега по-често може да излагате бюджета си на риск. Приходите и разходите ви могат да бъдат непостоянни. Клиентелата се увеличава и може да постигнете добри финансови резултати. Периода е благоприятен също и за вашите близки. Финансовото ви благосъстояние зависи от вашите близки приятели и обкръжението ви.

zdrave-operacii-luna-rakЗодия Рак: Получавате благоприятни възможности за увеличаване на вашите приходи, но заедно с тях е възможно да направите и повече разходи. Сега имате късмет за печалба в тото, лотарии и игри с хазартен характер. Бъдете внимателни, тъй като са възможни и внезапни обрати в сферата на финансовото и материалното благосъстояние. През този период може да направите разчет на вашия личен бюджет. Сега постигането на добро финансово положение зависи от положения от вас труд и ако не изразходвате ресурсите си прекалено бързо.

Хороскоп за транзит на Венера в Лъв

zdrave-operacii-luna-luvЗодия Лъв: В този период се повишава вашият оптимизъм, общителност, амбиции, както и привлекателност. Възможно е да получите адмирации за вашия външен вид. Периодът обещава да бъде по-лек и може да получите задоволство от това, с което се занимавате, а то може да бъде повече отколкото очаквате. Всичко свързано с финансовите въпроси, сега зависи от вас. Сега импулсивното харчене на пари, може да бъде изкушаващо за вас, тъй като желанието ви да притежавате всичко хубаво на света се засилва.

zdrave-operacii-luna-devaЗодия Дева: Това е период на тайни чувства и желания, могат да занимаят мислите, желанията и дори действията. Бизнес отношенията ви могат да бъдат заблуждаващи или прекалено оптимистични и идеалистични. Очакват ви приятни изживявания, но е възможно да има материални загуби, тъй като финансовите теми могат да претърпят обрат и да предизвикат обърквания. Пред вас се разкриват възможности за пътувания. Принципно сте защитени от неприятности, но не бива да се отпускате и прекалява с тази екстра.

zdrave-operacii-luna-vezniЗодия Везни: Периода ви предлага  подкрепа и реализация на вашите желания и надежди, а също така и улесняване в сферата на социалните контакти. Това може да ви помогне в постигането на добри финансови резултати. Възможно е да започнете приятелство с млада жена, а също така може и да прекратите взаимоотношения с такава, в двата случая е полезно за вас. Старайте се да не изпадате в изолация, защото това може да ви навреди.

Хороскоп за транзит на Венера в Лъв

zdrave-operacii-luna-skorpionЗодия Скорпион: Сега ви очаква повишаване на авторитета и дори изкачване малко по-нагоре по професионалната стълбица. Това е времето, в което е необходимо да си направите разчет на финансите. Вие сте мотивирани от парите, социалния ви статус. Подобряване на отношенията с вашите началници, може да спомогне за повишаване на вашата заплата или получаване на бонуси за добре свършена работа. Развивайте отношенията започнати сега и се старайте да разширите социалното си обкръжение. Бъдете внимателни, за да не вземете участие в любовна връзка, която може да ви навреди.

zdrave-operacii-luna-strelecЗодия Стрелец: Късметът започва да работи за вас. Ставате по-оптимистични по отношение на паричните въпроси, а пред вас се разкриват нови професионални хоризонти. Вашата независимост нараства, но е необходимо да се съобразите с условностите на паричните и сърдечните теми, тъй като е възможно те да провокират различни трудности в опитите да се придържате към което и да било. Желанията за пътуване и удоволствия, могат да станат реалност сега, дори може да случат по-добре отколкото очаквате. Хубаво би било в тях да включите вашата половинка или ваши близки.

Хороскоп за транзит на Венера в Лъв

zdrave-operacii-luna-kozirogЗодия Козирог: През този период може да почувствате подобряване на отношенията с колегите на работното място и дори да бъдете доволни от свършената работа. Възможно е да проявите желание за подобряване на начина си на живот, чрез диети и здравословно хранене. Не е изключено да има опасност за здравословното ви състояние, за това би било хубаво да си направите общ профилактичен преглед. Вашето финансово състояние сега зависи от вашето здравословно състояние. Хубаво е да не бъдете прекалено взискателни, както към себе си така и към другите. Не забравяйте, че всички сме перфектни и съвършенни такива, каквито сме към всеки един момент и за всеки един човек в живота. Позволете на другите на бъдат такива, каквито са.

zdrave-operacii-luna-vodoleiЗодия Водолей: Подобряване, разбирателство и хармония в партньорските взаимоотношения, както в личния, така и в деловия живот. Ставате по-дипломатични, тактични и харизматични, а това може да ви помогне да подобрите финансовото си състояние. Всякакъв вид сътрудничество ви носи нови възможност за печалба. По отношение на бизнеса и работата възможностите са за нови полезни партньорства, както и стабилизиране на настоящите. Временни недоразумения може да провокират вашата увереност и удоволствие, но не губете кураж продължавайте в същия дух.

zdrave-operacii-luna-ribiЗодия Риби: Очаква ви подобряване във финансовата сфера и получаване на нови придобивки. Хубаво би било да не отказвате помощта, която ви се предлага дори и да не ви е достатъчна. Сега е времето, в което може да получавате различни дарове, в това число и бонуси за добре свършена работа. Твърде вероятно е да броите парите на вашите партньори. Погрижете се за погасяването на вашите кредити и задължение, дори за тази цел да е необходимо участието на друг човек.

Венера в Лъв – влияние върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Венера през зодиакалните знаци 

Седмичен хороскоп за периода от 08 до 15 април

mesechen-horoskop-avgust

Седмичен хороскоп за периода от 08 до 15 април

Сега е времето в което мислите и действате по-практично, а на моменти дори консервативно. Взимате правилните решения и знаете, какво е необходимо да направите. Насочвате вниманието си към детайлите и работите упорито. Не бъдете прекалено критични. Изгответе конкретни планове за бъдещето.

Спомнете си мечтите си сега, тъй като те и новите идеи са вдъхновяващи. Вие сте чувствителни към другите и може да разберете мигновено техните мисли. Ясното, логично мислене обаче не е вашата сила сега.

В този период доминират интензивни, но положителни емоции. Имате възможност да направите положителни промени в емоционалния си живот. Интимните отношения могат да бъдат страстни, но не прекалявайте.

sedmichen-horoskop-ovenСедмичен хороскоп за Овен
Седмичен хороскоп за Овен от 08.04 до 14.04 Обстоятелствата се стичат така, че вашата увереност в себе си и силата на волята ви може да бъдат подложени на изпитание  …

седмичен хороскоп за Овен

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Седмичен хороскоп за Телец от 08.04 до 14.04 Планетите ви съветват да не губите чувството си за такт. Вероятно е да се наложи да промените плановете си, но въпреки това …

седмичен хороскоп за Телец

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Седмичен хороскоп за Близнаци от 08.04 до 14.04 Вие предпочитате към всичко да се отнасяте с философска разсъдителност. Може да се появи желание да промените много неща .…

седмичен хороскоп за Близнаци

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Седмичен хороскоп за Рак от 08.04 до 14.04 Възможно е желано разрешаване на стари проблеми. Неочаквано посещение може да ви изненада приятно. Вие може да донесете много …

седмичен хороскоп за Рак

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Седмичен хороскоп за Лъв от 08.04 до 14.04 Доверчивост и известна житейска наивност ви пречат да разпознаете хората, които искрено ви харесват от тези, които ви завиждат .…

седмичен хороскоп за Лъв

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Седмичен хороскоп за Дева от 08.04 до 14.04 С разширяване сферата си на влияние и обновяване на обществените си връзки вие укрепвате авторитета си и получавате признание …

седмичен хороскоп за Дева

Седмичен хороскоп за периода от 08 до 15 април

sedmichen-horoskop-vezniСедмичен хороскоп за Везни
Седмичен хороскоп за Везни от 08.04 до 14.04 Желанието да смените обстановката или нещо да промените в своя живот може да ви подтикне към продължаване на образованието …

седмичен хороскоп за Везни

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Седмичен хороскоп за Скорпион от 08.04 до 14.04 Периодът е характерен с получаването на съкровени знания и израстване в духовен аспект. Контакте ви са успешни. Вие може .…

седмичен хороскоп за Скорпион

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Седмичен хороскоп за Стрелец от 08.04 до 14.04 Седмицата носи рискове и неочаквани събития. При общуване може да ви е много трудно да постигнете съгласие с общото мнение .…

седмичен хороскоп за Стрелец

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Седмичен хороскоп за Козирог от 08.04 до 14.04 Отношенията с някои хора се подреждат успешно. Вие укрепвате авторитета си. Вашата активност и ентусиазъм могат да създадат …

седмичен хороскоп за Козирог

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
Седмичен хороскоп за Водолей от 08.04 до 14.04 Възможно е да пожелаете да изглеждате екстравагантни и забележими. Това може да ви създаде проблеми с околните. Единствено …

седмичен хороскоп за Водолей

sedmichen-horoskop-ribiСедмичен хороскоп за Риби
Седмичен хороскоп за Риби от 08.04 до 14.04 Съвместните излизания сред природата или на други места с някои хора укрепват вашите отношения. Живота ви предлага бързо …

седмичен хороскоп за Риби

Четете още в Хороскопа.ком

Хороскоп за транзит на Венера в Дева

0
horoskop-tranzitna-venera-v-deva

Хороскоп за транзит на Венера в Дева

Какво ни дава транзита на Венера през зодиакален знак и съзвездие Дева? 

horoskop-tranzitna-venera-v-devaПри преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Дева планетата на любовта, парите, моралните и материални цености ни прави по чувствителни и сензитивни към  ежедневните и рутините ни занимания.

Това е времето в което осъзнаваме, че грижата за здравето ни много скоро дава своето позитивно влияние върху деня.

Може да проявим известна доста мързел, но в това няма нищо лошо, ако в рамките на здравия разум. Осъзнаваме, че почивката е част от работата и се наслаждаваме на подобряването на деня.

Хороскоп за транзит на Венера в Дева влияние върху зодикалните знаци. 

zdrave-operaci-luna-ovenЗодия Овен: Очаква ви подобряване във финансовата сфера и получаване на нови придобивки. Хубаво би било да не отказвате помощта, която ви се предлага дори и да не ви е достатъчна. Сега е времето, в което може да получавате различни дарове, в това число и бонуси за добре свършена работа. Твърде вероятно е да броите парите на вашите партньори. Погрижете се за погасяването на вашите кредити и задължение, дори за тази цел да е необходимо участието на друг човек.

zdrave-operaci-luna-telecЗодия Телец: Сега на преден план за вас може да излезе желанието за удовлетворение на чувствения живот, тъй като сега се засилва вашата чувствителност. Бъдете внимателни да не се увлечете, тъй като това може да се отрази негативно на професионалното ви развитие. Може да имате успех в спекулативни сделки и игрите. Твърде вероятно е да харчите повече пари за подобряване на външния си вид. При родителите харчовете могат да бъдат свързани с подобряване на живота на техните деца. Вероятна е печалба от лотария.

zdrave-operaci-luna-bliznaciЗодия Близнаци: Благополучие в бащиния, а ако сте баща, то и във вашия дом, това ви обещават звездите сега. Този период е благоприятен за вашите родителите и за всички, свързани с дома, може да реализирате сделки с недвижими имоти при по-добри условия. Сега е времето в което може да направите анализ на финансовото си положение и да направите бюджета си по практичен. Харчове за подобряване на дома няма да бъдат изненадващи, а също така е възможно да помислите за придобиване на недвижими имоти, в това число земи, къщи, апартаменти. Може да получите подкрепа за решаване на финансовите си въпроси от вашите най-близки роднини или да им осигурите такава.

Хороскоп за транзит на Венера в Дева

zdrave-operacii-luna-rakЗодия Рак: Сега проявявате засилено желание за общуване най-вече с интелигентни хора или представители на научната и/или търговската сфера. Засилване на въображението и непостоянство в ежедневните занимания. Следете разходите си, тъй както сега по-често може да излагате бюджета си на риск. Приходите и разходите ви могат да бъдат непостоянни. Клиентелата се увеличава и може да постигнете добри финансови резултати. Периода е благоприятен също и за вашите близки. Финансовото ви благосъстояние зависи от вашите близки приятели и обкръжението ви.

zdrave-operacii-luna-luvЗодия Лъв: Получавате благоприятни възможности за увеличаване на вашите приходи, но заедно с тях е възможно да направите и повече разходи. Сега имате късмет за печалба в тото, лотарии и игри с хазартен характер. Бъдете внимателни, тъй като са възможни и внезапни обрати в сферата на финансовото и материалното благосъстояние. През този период може да направите разчет на вашия личен бюджет. Сега постигането на добро финансово положение зависи от положения от вас труд и ако не изразходвате ресурсите си прекалено бързо.

Хороскоп за транзит на Венера в Дева

zdrave-operacii-luna-devaЗодия Дева: В този период се повишава вашият оптимизъм, общителност, амбиции, както и привлекателност. Възможно е да получите адмирации за вашия външен вид. Периодът обещава да бъде по-лек и може да получите задоволство от това, с което се занимавате, а то може да бъде повече отколкото очаквате. Всичко свързано с финансовите въпроси, сега зависи от вас. Сега импулсивното харчене на пари, може да бъде изкушаващо за вас, тъй като желанието ви да притежавате всичко хубаво на света се засилва.

zdrave-operacii-luna-vezniЗодия Везни: Това е период на тайни чувства и желания, могат да занимаят мислите, желанията и дори действията. Бизнес отношенията ви могат да бъдат заблуждаващи или прекалено оптимистични и идеалистични. Очакват ви приятни изживявания, но е възможно да има материални загуби, тъй като финансовите теми могат да претърпят обрат и да предизвикат обърквания. Пред вас се разкриват възможности за пътувания. Принципно сте защитени от неприятности, но не бива да се отпускате и прекалява с тази екстра.

zdrave-operacii-luna-skorpionЗодия Скорпион: Периода ви предлага  подкрепа и реализация на вашите желания и надежди, а също така и улесняване в сферата на социалните контакти. Това може да ви помогне в постигането на добри финансови резултати. Възможно е да започнете приятелство с млада жена, а също така може и да прекратите взаимоотношения с такава, в двата случая е полезно за вас. Старайте се да не изпадате в изолация, защото това може да ви навреди.

Хороскоп за транзит на Венера в Дева

zdrave-operacii-luna-strelecЗодия Стрелец: Сега ви очаква повишаване на авторитета и дори изкачване малко по-нагоре по професионалната стълбица. Това е времето, в което е необходимо да си направите разчет на финансите. Вие сте мотивирани от парите, социалния ви статус. Подобряване на отношенията с вашите началници, може да спомогне за повишаване на вашата заплата или получаване на бонуси за добре свършена работа. Развивайте отношенията започнати сега и се старайте да разширите социалното си обкръжение. Бъдете внимателни, за да не вземете участие в любовна връзка, която може да ви навреди.

zdrave-operacii-luna-kozirogЗодия Козирог: Късметът започва да работи за вас. Ставате по-оптимистични по отношение на паричните въпроси, а пред вас се разкриват нови професионални хоризонти. Вашата независимост нараства, но е необходимо да се съобразите с условностите на паричните и сърдечните теми, тъй като е възможно те да провокират различни трудности в опитите да се придържате към което и да било. Желанията за пътуване и удоволствия, могат да станат реалност сега, дори може да случат по-добре отколкото очаквате. Хубаво би било в тях да включите вашата половинка или ваши близки.

Хороскоп за транзит на Венера в Дева

zdrave-operacii-luna-vodoleiЗодия Водолей: През този период може да почувствате подобряване на отношенията с колегите на работното място и дори да бъдете доволни от свършената работа. Възможно е да проявите желание за подобряване на начина си на живот, чрез диети и здравословно хранене. Не е изключено да има опасност за здравословното ви състояние, за това би било хубаво да си направите общ профилактичен преглед. Вашето финансово състояние сега зависи от вашето здравословно състояние. Хубаво е да не бъдете прекалено взискателни, както към себе си така и към другите. Не забравяйте, че всички сме перфектни и съвършенни такива, каквито сме към всеки един момент и за всеки един човек в живота. Позволете на другите на бъдат такива, каквито са.

zdrave-operacii-luna-ribiЗодия Риби: Подобряване, разбирателство и хармония в партньорските взаимоотношения, както в личния, така и в деловия живот. Ставате по-дипломатични, тактични и харизматични, а това може да ви помогне да подобрите финансовото си състояние. Всякакъв вид сътрудничество ви носи нови възможност за печалба. По отношение на бизнеса и работата възможностите са за нови полезни партньорства, както и стабилизиране на настоящите. Временни недоразумения може да провокират вашата увереност и удоволствие, но не губете кураж продължавайте в същия дух.

Венера в Дева – влияние върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Венера през зодиакалните знаци 

Хороскоп за транзит на Венера във Везни

0
horoskop-tranzitna-venera-v-vezni

Хороскоп за транзит на Венера във Везни

Какво ни дава транзита на Венера през зодиакален знак и съзвездие Везни? 

horoskop-tranzitna-venera-v-vezniПри преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Везни планетата на любовта, парите, моралните и материални цености ни прави по чувствителни и сензитивни към  партньорски отношения.

Това се отнася, както за личните така и за бизнес партньорства.

Сега е времето в което осъзнаваме, че заедно можем повече, тъй като всяка дейност, която се осъщестява с подкрепата на околоните ни носи задволство.

Развиваме афинитета си към красивите и хармоничните неща. Брачните партньори подобряват отношенията си, а висчко около нас става все по-красиво.

Хороскоп за транзит на Венера във Везни влияние върху зодикалните знаци. 

zdrave-operaci-luna-ovenЗодия Овен: Подобряване, разбирателство и хармония в партньорските взаимоотношения, както в личния, така и в деловия живот. Ставате по-дипломатични, тактични и харизматични, а това може да ви помогне да подобрите финансовото си състояние. Всякакъв вид сътрудничество ви носи нови възможност за печалба. По отношение на бизнеса и работата възможностите са за нови полезни партньорства, както и стабилизиране на настоящите. Временни недоразумения може да провокират вашата увереност и удоволствие, но не губете кураж продължавайте в същия дух.

Хороскоп за транзит на Венера във Везни

zdrave-operaci-luna-telecЗодия Телец: Очаква ви подобряване във финансовата сфера и получаване на нови придобивки. Хубаво би било да не отказвате помощта, която ви се предлага дори и да не ви е достатъчна. Сега е времето, в което може да получавате различни дарове, в това число и бонуси за добре свършена работа. Твърде вероятно е да броите парите на вашите партньори. Погрижете се за погасяването на вашите кредити и задължение, дори за тази цел да е необходимо участието на друг човек.

zdrave-operaci-luna-bliznaciЗодия Близнаци: Сега на преден план за вас може да излезе желанието за удовлетворение на чувствения живот, тъй като сега се засилва вашата чувствителност. Бъдете внимателни да не се увлечете, тъй като това може да се отрази негативно на професионалното ви развитие. Може да имате успех в спекулативни сделки и игрите. Твърде вероятно е да харчите повече пари за подобряване на външния си вид. При родителите харчовете могат да бъдат свързани с подобряване на живота на техните деца. Вероятна е печалба от лотария.

zdrave-operacii-luna-rakЗодия Рак: Благополучие в бащиния, а ако сте баща, то и във вашия дом, това ви обещават звездите сега. Този период е благоприятен за вашите родителите и за всички, свързани с дома, може да реализирате сделки с недвижими имоти при по-добри условия. Сега е времето в което може да направите анализ на финансовото си положение и да направите бюджета си по практичен. Харчове за подобряване на дома няма да бъдат изненадващи, а също така е възможно да помислите за придобиване на недвижими имоти, в това число земи, къщи, апартаменти. Може да получите подкрепа за решаване на финансовите си въпроси от вашите най-близки роднини или да им осигурите такава.

Хороскоп за транзит на Венера в Скорпион

zdrave-operacii-luna-luvЗодия Лъв: Сега проявявате засилено желание за общуване най-вече с интелигентни хора или представители на научната и/или търговската сфера. Засилване на въображението и непостоянство в ежедневните занимания. Следете разходите си, тъй както сега по-често може да излагате бюджета си на риск. Приходите и разходите ви могат да бъдат непостоянни. Клиентелата се увеличава и може да постигнете добри финансови резултати. Периода е благоприятен също и за вашите близки. Финансовото ви благосъстояние зависи от вашите близки приятели и обкръжението ви.

zdrave-operacii-luna-devaЗодия Дева: Получавате благоприятни възможности за увеличаване на вашите приходи, но заедно с тях е възможно да направите и повече разходи. Сега имате късмет за печалба в тото, лотарии и игри с хазартен характер. Бъдете внимателни, тъй като са възможни и внезапни обрати в сферата на финансовото и материалното благосъстояние. През този период може да направите разчет на вашия личен бюджет. Сега постигането на добро финансово положение зависи от положения от вас труд и ако не изразходвате ресурсите си прекалено бързо.

Хороскоп за транзит на Венера в Везни

zdrave-operacii-luna-vezniЗодия Везни: В този период се повишава вашият оптимизъм, общителност, амбиции, както и привлекателност. Възможно е да получите адмирации за вашия външен вид. Периодът обещава да бъде по-лек и може да получите задоволство от това, с което се занимавате, а то може да бъде повече отколкото очаквате. Всичко свързано с финансовите въпроси, сега зависи от вас. Сега импулсивното харчене на пари, може да бъде изкушаващо за вас, тъй като желанието ви да притежавате всичко хубаво на света се засилва.

zdrave-operacii-luna-skorpionЗодия Скорпион: Това е период на тайни чувства и желания, могат да занимаят мислите, желанията и дори действията. Бизнес отношенията ви могат да бъдат заблуждаващи или прекалено оптимистични и идеалистични. Очакват ви приятни изживявания, но е възможно да има материални загуби, тъй като финансовите теми могат да претърпят обрат и да предизвикат обърквания. Пред вас се разкриват възможности за пътувания. Принципно сте защитени от неприятности, но не бива да се отпускате и прекалява с тази екстра.

zdrave-operacii-luna-strelecЗодия Стрелец: Периода ви предлага  подкрепа и реализация на вашите желания и надежди, а също така и улесняване в сферата на социалните контакти. Това може да ви помогне в постигането на добри финансови резултати. Възможно е да започнете приятелство с млада жена, а също така може и да прекратите взаимоотношения с такава, в двата случая е полезно за вас. Старайте се да не изпадате в изолация, защото това може да ви навреди.

Хороскоп за транзит на Венера в Везни

zdrave-operacii-luna-kozirogЗодия Козирог: Сега ви очаква повишаване на авторитета и дори изкачване малко по-нагоре по професионалната стълбица. Това е времето, в което е необходимо да си направите разчет на финансите. Вие сте мотивирани от парите, социалния ви статус. Подобряване на отношенията с вашите началници, може да спомогне за повишаване на вашата заплата или получаване на бонуси за добре свършена работа. Развивайте отношенията започнати сега и се старайте да разширите социалното си обкръжение. Бъдете внимателни, за да не вземете участие в любовна връзка, която може да ви навреди.

zdrave-operacii-luna-vodoleiЗодия Водолей: Късметът започва да работи за вас. Ставате по-оптимистични по отношение на паричните въпроси, а пред вас се разкриват нови професионални хоризонти. Вашата независимост нараства, но е необходимо да се съобразите с условностите на паричните и сърдечните теми, тъй като е възможно те да провокират различни трудности в опитите да се придържате към което и да било. Желанията за пътуване и удоволствия, могат да станат реалност сега, дори може да случат по-добре отколкото очаквате. Хубаво би било в тях да включите вашата половинка или ваши близки.

zdrave-operacii-luna-ribiЗодия Риби: През този период може да почувствате подобряване на отношенията с колегите на работното място и дори да бъдете доволни от свършената работа. Възможно е да проявите желание за подобряване на начина си на живот, чрез диети и здравословно хранене. Не е изключено да има опасност за здравословното ви състояние, за това би било хубаво да си направите общ профилактичен преглед. Вашето финансово състояние сега зависи от вашето здравословно състояние. Хубаво е да не бъдете прекалено взискателни, както към себе си така и към другите. Не забравяйте, че всички сме перфектни и съвършенни такива, каквито сме към всеки един момент и за всеки един човек в живота. Позволете на другите на бъдат такива, каквито са.

Венера във Везни – влияние върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Венера през зодиакалните знаци 

Хороскоп за транзит на Венера в Скорпион

0
horoskop-tranzitna-venera-v-skorpion

Хороскоп за транзит на Венера в Скорпион

Какво ни дава транзита на Венера през зодиакален знак и съзвездие Скорпион? 

horoskop-tranzitna-venera-v-skorpionПри преминаването си през зодиакален знак и съзвездие Скорпион планетата на любовта, парите, моралните и материални цености ни прави по чувствителни и сензитивни към финасовото ни обезпечение в следствие на създаване на партньорски отношения.

Това се отнася, както за личните така и за бизнес партньорства.

Това е период в който се подобряват отношенията колегите на работното място.

От тях може да получим подаръци или морална подкрепа. Това е времето в което, може да пожелаем общуване на интуитивно или интимно ниво, бъдете внимателни, тъй като може да объркате професионалните със сексуалните желания.

Може да има увеличаване на заплатата или получава на бонуси по договори за сътрудничество.

Хороскоп за транзит на Венера в Скорпион влияние върху зодикалните знаци. 

zdrave-operaci-luna-ovenЗодия Овен: През този период може да почувствате подобряване на отношенията с колегите на работното място и дори да бъдете доволни от свършената работа. Възможно е да проявите желание за подобряване на начина си на живот, чрез диети и здравословно хранене. Не е изключено да има опасност за здравословното ви състояние, за това би било хубаво да си направите общ профилактичен преглед. Вашето финансово състояние сега зависи от вашето здравословно състояние. Хубаво е да не бъдете прекалено взискателни, както към себе си така и към другите. Не забравяйте, че всички сме перфектни и съвършенни такива, каквито сме към всеки един момент и за всеки един човек в живота. Позволете на другите на бъдат такива, каквито са.

zdrave-operaci-luna-telecЗодия Телец: Подобряване, разбирателство и хармония в партньорските взаимоотношения, както в личния, така и в деловия живот. Ставате по-дипломатични, тактични и харизматични, а това може да ви помогне да подобрите финансовото си състояние. Всякакъв вид сътрудничество ви носи нови възможност за печалба. По отношение на бизнеса и работата възможностите са за нови полезни партньорства, както и стабилизиране на настоящите. Временни недоразумения може да провокират вашата увереност и удоволствие, но не губете кураж продължавайте в същия дух.

Хороскоп за транзит на Венера в Скорпион

zdrave-operaci-luna-bliznaciЗодия Близнаци: Очаква ви подобряване във финансовата сфера и получаване на нови придобивки. Хубаво би било да не отказвате помощта, която ви се предлага дори и да не ви е достатъчна. Сега е времето, в което може да получавате различни дарове, в това число и бонуси за добре свършена работа. Твърде вероятно е да броите парите на вашите партньори. Погрижете се за погасяването на вашите кредити и задължение, дори за тази цел да е необходимо участието на друг човек.

zdrave-operacii-luna-rakЗодия Рак: Сега на преден план за вас може да излезе желанието за удовлетворение на чувствения живот, тъй като сега се засилва вашата чувствителност. Бъдете внимателни да не се увлечете, тъй като това може да се отрази негативно на професионалното ви развитие. Може да имате успех в спекулативни сделки и игрите. Твърде вероятно е да харчите повече пари за подобряване на външния си вид. При родителите харчовете могат да бъдат свързани с подобряване на живота на техните деца. Вероятна е печалба от лотария.

zdrave-operacii-luna-luvЗодия Лъв: Благополучие в бащиния, а ако сте баща, то и във вашия дом, това ви обещават звездите сега. Този период е благоприятен за вашите родителите и за всички, свързани с дома, може да реализирате сделки с недвижими имоти при по-добри условия. Сега е времето в което може да направите анализ на финансовото си положение и да направите бюджета си по практичен. Харчове за подобряване на дома няма да бъдат изненадващи, а също така е възможно да помислите за придобиване на недвижими имоти, в това число земи, къщи, апартаменти. Може да получите подкрепа за решаване на финансовите си въпроси от вашите най-близки роднини или да им осигурите такава.

Хороскоп за транзит на Венера в Скорпион

zdrave-operacii-luna-devaЗодия Дева: Сега проявявате засилено желание за общуване най-вече с интелигентни хора или представители на научната и/или търговската сфера. Засилване на въображението и непостоянство в ежедневните занимания. Следете разходите си, тъй както сега по-често може да излагате бюджета си на риск. Приходите и разходите ви могат да бъдат непостоянни. Клиентелата се увеличава и може да постигнете добри финансови резултати. Периода е благоприятен също и за вашите близки. Финансовото ви благосъстояние зависи от вашите близки приятели и обкръжението ви.

zdrave-operacii-luna-vezniЗодия Везни: Получавате благоприятни възможности за увеличаване на вашите приходи, но заедно с тях е възможно да направите и повече разходи. Сега имате късмет за печалба в тото, лотарии и игри с хазартен характер. Бъдете внимателни, тъй като са възможни и внезапни обрати в сферата на финансовото и материалното благосъстояние. През този период може да направите разчет на вашия личен бюджет. Сега постигането на добро финансово положение зависи от положения от вас труд и ако не изразходвате ресурсите си прекалено бързо.

Хороскоп за транзит на Венера в Скорпион

zdrave-operacii-luna-skorpionЗодия Скорпион: В този период се повишава вашият оптимизъм, общителност, амбиции, както и привлекателност. Възможно е да получите адмирации за вашия външен вид. Периодът обещава да бъде по-лек и може да получите задоволство от това, с което се занимавате, а то може да бъде повече отколкото очаквате. Всичко свързано с финансовите въпроси, сега зависи от вас. Сега импулсивното харчене на пари, може да бъде изкушаващо за вас, тъй като желанието ви да притежавате всичко хубаво на света се засилва.

zdrave-operacii-luna-strelecЗодия Стрелец: Това е период на тайни чувства и желания, могат да занимаят мислите, желанията и дори действията. Бизнес отношенията ви могат да бъдат заблуждаващи или прекалено оптимистични и идеалистични. Очакват ви приятни изживявания, но е възможно да има материални загуби, тъй като финансовите теми могат да претърпят обрат и да предизвикат обърквания. Пред вас се разкриват възможности за пътувания. Принципно сте защитени от неприятности, но не бива да се отпускате и прекалява с тази екстра.

zdrave-operacii-luna-kozirogЗодия Козирог: Периода ви предлага  подкрепа и реализация на вашите желания и надежди, а също така и улесняване в сферата на социалните контакти. Това може да ви помогне в постигането на добри финансови резултати. Възможно е да започнете приятелство с млада жена, а също така може и да прекратите взаимоотношения с такава, в двата случая е полезно за вас. Старайте се да не изпадате в изолация, защото това може да ви навреди.

Хороскоп за транзит на Венера в Скорпион

zdrave-operacii-luna-vodoleiЗодия Водолей: Сега ви очаква повишаване на авторитета и дори изкачване малко по-нагоре по професионалната стълбица. Това е времето, в което е необходимо да си направите разчет на финансите. Вие сте мотивирани от парите, социалния ви статус. Подобряване на отношенията с вашите началници, може да спомогне за повишаване на вашата заплата или получаване на бонуси за добре свършена работа. Развивайте отношенията започнати сега и се старайте да разширите социалното си обкръжение. Бъдете внимателни, за да не вземете участие в любовна връзка, която може да ви навреди.

zdrave-operacii-luna-ribiЗодия Риби: Късметът започва да работи за вас. Ставате по-оптимистични по отношение на паричните въпроси, а пред вас се разкриват нови професионални хоризонти. Вашата независимост нараства, но е необходимо да се съобразите с условностите на паричните и сърдечните теми, тъй като е възможно те да провокират различни трудности в опитите да се придържате към което и да било. Желанията за пътуване и удоволствия, могат да станат реалност сега, дори може да случат по-добре отколкото очаквате. Хубаво би било в тях да включите вашата половинка или ваши близки.

Венера в Скорпион – влияние върху зодиакалните знаци.

Обратно към транзит на Венера през зодиакалните знаци 

Най-четени

Най - нови

Съвети от Луната

Късмети