Честит празник на жената хороскоп за 04.01.2014г.

0

Според древните предания достигнали до нас и днес, чрез различни източници, във вечерта на втория лунен ден била създадена Ева от реброто на Адам.

И ето, че имаме новина и то хубава, всеки втори лунен ден е ден на жената и аз лично ви препоръчвам мили дами по възможност да отделите поне малко внимание през този ден за вас. Обикновено в този ден луната е растяща, така че поне една прическа, маникюр или поне усмивка за вас бихте могли да си подарите. Честит лунен ден на жената от мен.

Преданията ни разказват, че наблюденията през хилядите години до днес са показали ясно, че през този ден може да се започва и върши всичко. Да разговаряте с началниците си за повишение, да започвате новите си проекти, да преговаряте с вашите партньори, да се търгува, да се добрува, да се върши къщна работа, да се сключва брак и да се правят сватби, да започвате всичко, което е ново за вас.

Старите хора вярват, че родените на втория лунен ден, ще бъдат търговци дори и на международен пазар. Пазете се от настинки и болести, защото ако се разболеете на днешния ден боледуването ще е дълго, но без сериозни последствия.

Денят е  подходящ за започване на физически упражнения, както и за всякакъв вид диети.

Спокойно може да се занимаете, както с почистването на мислите, дома, работата, така и с хората около вас. Останете насаме за няколко минути и си спомнете всички храни, които ви носят удоволствие когато ги консумирате, защото те са правилните за вас и би било хубаво да ги употребявате възможно най-често.

Същата процедура може да направите и с приятелите си, както във фейсбук, така и в реалния живот.

Освободете място на новото и се отървете от старото и консервативното. Сънища, които сънувате в нощта на този ден се сбъдват.

Ако загубите нещо днес, то означава, че нямате нужда от него, а също така не ви принадлежи независимо дали е предмет, животинка или човек.

По отношение на здравето, през днешния ден спокойно може да се погрижите за устата, зъбите и небцето. Ако смятате, че сте здрави, един профилактичен преглед няма да ви навреди.

Аз Давид ви пожелавам прекрасен слънчев и усмихнат съботен ден !

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here