Гадател
Начало / Актуално / Дневен хороскоп за днес 08 юни
dneven-horoskop-za-dnes

Дневен хороскоп за днес 08 юни

Добро утро с дневен хороскоп за днес! Днешния ден определено преминава с дъждовно мрачен привкус, но синоптиците, може да се окажат прави и от утре да изпече Слънце и да се затопли.
 
Овен: Днес интуицията ви се засилва, а също така е възможно да получите подкрепа от по-възрастна от вас жена. Получаването на малък подарък, няма да бъде изненадващо.
 
Телец: Днес може да ви се струва, че целия свят сякаш върви срещу вас. Преговори, срещи, договори, една малка лудница може да се заформи около вас.
 
Близнаци: Рутинните задължения на работното ви място днес поглъщат вашето време и сили. Всеки иска нещо от нещо и все няма угодия. Отделете си време за почивка.
 
Рак: Любовни афери свързани с близкото и далечното минало е възможно да бъдат в основата на носталгичното ви настроение. Ако някой ви липсва, обадете му се.
 
Лъв: Семейни драми и занимания, както и бизнес ангажименти с делови привкус, къде по-сладък, къде по-горчив е възможно да ви изтощят. Отделете време да се порадвате на семейството си. Ваша близка има нужда от подкрепата ви.
 
Дева: Днес вярвайте повече на интуицията си, отколкото на разума си. Интереса ви към окултните и мистичните неща нараства. Търговските сделки и операции няма да минат без манипулации и спекулации. Бъдете внимателни да не ви подведат.
 
Везни: Занимават ви въпроси свързани, както с вашите морални, така и с вашите материални ценности и притежания. Възможно да пожелаете да възстановите стар проект за реализация.
 
Скорпион: Най-хубавото, което може да направите днес е да се погрижете за себе си, както за външния, така и за вътрешния си вид. Подобряването на способностите няма да мине без вашата капризност и променливо настроение.
 
Стрелец: Нуждата от почивка и желанието ви да избягате от света днес е доста силно. Може да почувствате, че сте на предела на вашите сили. Топла вана и душ, може сериозно да ви зареди. Активни днес са страховете ви, свързани с нереализирани проекти и желания. Направете си ревизия и планирайте следващите си действия.
 
Козирог: Ваша приятелка, може да поиска подкрепата ви, а е възможно също вие да се обърнете за помощ към по-възрастна от вас жена. Получавате толкова, колкото сте заслужили, ако не сте доволни преразгледайте стремежите си.
 
Водолей: Професионални въпроси занимават мислите ви днес. Възможно е да пожелаете промяна на работата и заобикалящия ви кръг. Пазете се от лъжа.
 
Риби: Днес търсите решение на вашите философски вълнения от окултния свят, за да подобрите мирогледа си. Възможно е да ви се иска да се отправите на дълго пътешествие, но поне за сега остава само в мечтите ви.
 
С пожелание за хубав и прекрасен ден Давид Димитров. 
 

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*