Гадател
Начало / Актуално / Дневен хороскоп за днес 09.06.2017г.
Лунен календар красота и диета Юни

Дневен хороскоп за днес 09.06.2017г.

Дневен хороскоп за днес 09.06.2017г.

Разрушителната енергия, която ни залива днес ни помага да рестартираме определени сфери на живота си. Позитивизма и продуктивността за радост или съжаление, ще ни налегне едва утре, а днес е нужно да се освободим от старите неща. .
 
Овен: Насочва желанията си към освобождаване от стари кредити и задължения. Може да тъгува по стари интимни преживявания, чисти гардероба на леглото си 😉
 
Телец: Разрушителната енергия при Телеца днес се насочва към непотребни партньорски отношения, които изпразват джоба му и го карат да се чувства нестабилен.
 
Близнаци: Колегите на Близнаците днес е възможно да попаднат под словесния му обстрел, целта е една да се елиминират мързеливите използвачи.
 
Рак: Благоприятен ден за почистване на социалното обкръжение, тъй като новите покровители чакат реда си за да влезнат. Романтични и драматични днес може да правят от мухата слон.
 
Лъв: Буквално влезте в собствени си килер или маза и това, което не ви е нужно го изхвърлете или дарете на някой, който има повече нужда от това.
 
Дева: Твърде вероятно е днес да пожелаете да избиете двама, трима представители на близкото ви обкръжение, за които имате съмнения, че ви мотаят. Клиентите ви днес, може да бъдат по-манипулативни. Пазете се от измама.
 
Везни: Крайно време е да се освободите от старите си финансови привички и да започнете да използвате ресурсите си по-практично. Днес е възможно да получите нужните ви приходи, за да се справите успешно с ежедневните си материални задължения. Правете си сметката, за да не ви се наложи да взимате заеми.
 
Скорпион: Искате да разбиете всички стари модни тенденции и да се сдобиете с нови парцалки за летния сезон. Грижата за външния ви вид днес може да бъде по-успешна, за разлика от други дни в годината. Посещение на козметик, шопинг терапия и всякакви глезотийки, може да ви накарат да се чувствате по-привлекателни.
 
Стрелец: Днес най-добре си вземете почивка и се оттеглете в природата, близо до вода. Плажа и слънцето днес може да ви заредят и да ви накарат да се чувствате по-добре. Може да се чувствате изморени и отпаднали.
 
Козирог: Сега е времето, в което е необходимо да се научите да отказвате и да спрете манипулациите на вашите приятели, на които вечно нещо не им достига. Помагайте но с мярка. Да си приятел не означава да си банков клон за безвъзмездни кредити.
 
Водолей: Огромно желание за промяна в плановете, може да ви залее днес. Искате да се обновите и да започнете всичко от начало. Освободете се от ненужните неща на работното си място, колкото и да са сантиментални те.
 
Риби: Старите ви философски разбирания вече не работят и това може да подкопае основата на вашата вяра. Разберете най-накрая, че няма нищо, което да е постоянно.
Още за деня, може да намерите в дневен хороскоп за днес >> тук 
 
Хубав ден от мен !

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*