Любовен хороскоп до края на март 2018

0

venera-v-ovenЛюбовен хороскоп до края на март 2018г.

В 01:45ч. днес планетата на любовта и удоволствията Венера премина в зодия Овен на фона на съзвездието Риби и ще остане в знака до 31.03.2018г.

За трудности в любовите да се готвят Овен, Рак, Везни и Козирог. На благоприятно развитие в любовта се радват Близнаци, Водолей, Лъв и Стрелец.

Сега е благоприятния момент в 2018 година да се погрижим за себе си да се преборим за собствената си красота.

Зодия Овен – Постигате удовлетворение във всичко, което пожелаете в любовта. Нови инициативи, могат да подобрят любовния ви живот през Март. Без значение дали сте обвързани или все още сте сами, спокойно може да се твърди, че сега времето в което, може да опитате сладките и горчивите страни на любовта. Привлекателността ви се увеличава, чувствате се по-често красиви и с лекота привличате противоположния пол.

Зодия Телец – Интуитивно усещатате нови възможности в любовта, това може да бъде, както подобряване на текуща връзка, така и начало на нови любовни отношения. Настроени за романтика, вие сте над нещата. Парите, може да се изплъзват между пръстите ви. Забавление и наслада от живота се наместват трайно в ежедневието ви. Би било хубаво да споделите щастието си с околните. Запазете плановете си в тайна и не ги разкривайте дори пред най-доверените си хора, тъй като не е ясно как ще ги използват по-късно.

Зодия Близнаци – Необходимост от вълнение и желание за промяна в романтичните преживявания, може да усетите сега. Новите връзки проблясват с любов от пръв поглед. Това обаче не прави периода стабилен за любовта. Възможно е точно сега да променяте желанията си по-често и по тази причина би било хубаво да не взимате крайни решения, а просто да се насладите на динамиката на ежедневието. Ако вече сте обвързани, то сега е времето в което, може да получите повече отколкото очаквате в любовта. Ако има неудовлетворение, търсете причината в себе си, а не в половинка. Ако не сте обвързани сега е твърде вероятно да превърнете близък приятел в любовна половинка. Бъдете внимателни.

Зодия Рак – Ако вече сте във връзка сега, може да заздравите отношенията си, а също така да усетите ясно уловимо охладняване във вашата връзка. При всички положения дистация има и може да е свързана с приятел или близък за вас човек. Периода не е благоприятен за възстановяване на нови връзки. Споделете професионалните си успехи с вашата половинка и се насладете на постиженията заедно. В противен случай е възможно да внесете напрежения в отношенията. Ако сте сами не превръщайте кариерата си в домашна среда, а си поставете цел да откриете любовта и да превърнете в кариера дома.

Зодия Лъв – Нови просветления свързани с чувствения ви живот, могат да се появят сега, внимавайте да не изгорите. Няма да бъде изненадваща появата на партньори от чужбина или смесен произход. Сега може да изпадате в крайности по отношение, както на финансови въпроси, така и по темите свързани с чувствения ви живот. Впускате се в много безразборни връзки и това може да ви се стори забавно, но и изтощително, а това може да ви дойде в повече. Поставете здравсловна граница и се опитайте да намерите начин да балансирате оптимизма.

Зодия Дева – Любов, страсти и близки приятелства. Страстни в любовта, този месец може да съживите и укрепите, вашата връзка. Интуитивно усещате нуждите на половинката си, ако нямате такава послушайте интуицията си тя ще ви отведе при вашата половинка. Старайте се да не прекалявате с удоволствията. Начало и край на любовни романси, приключва на стари и започване на нови интимни връзки. Имате добри възможности да намерите нова половинка или да се радвате на настоящата си любов. Няма да бъдат изключени, леки и по-тежки дразнения от страна на вашата половинка. Безразборни разходи се отразяват на бюджета ви. Възможно е да привлечете нови постъпления, към банковата си сметка.

Зодия Везни – Отново сте нерешителни в любовта, въпреки, че ухажори не ви липсват и през този месец. Вместо да бягате от трудностите на настоящата си връзка, може да проявите повече сътрудничество, решителност и отстъпчивост и да реализирате най-приятни изживявания с вашата половинка. Този период, може да ви накара да изпитвате смесени чувства, тъй като сега получавате и удовлетворение и противопоставяне от вашите партньори. Сега сте задължени да се наслаждавате на живота максимално, въпреки това няма да бъдат изненадващи различни затруднения.

Зодия Скорпион – Допълнителна тактичност, благородоство и чар може да покажете пред другите сега. Използвайте този потенциал за подобряване на отношенията с половинката и хората около вас. Със сигурност ще бъдете облагоделствани от този начин на поведение, а не е изключено да успеете да получите всичко, което пожелание благодерие на отстъпчивостта си и проявата на отвореност към отстъпки. Може да получите позитивни финансови новини, а дори и неочаквани постъпления. Сега е необходимо да поработите по темите на чувствения ви живот. Удоволетворение ви очаква, само, ако решите безрезервно да служите на хората, които са около вас. Повече се радвате на работата и колегите отколкото на любовта и семейните отношения, ако желаете, може да обърнете нещата.

Зодия Стрелец – Удоволствието и комфорта в живота ви сега са задоволителни, същото може да се каже и за общуването. Сега проявявате склоност за прекаляване със всичко в живота и най-вече в харченето на пари за глезотии. Следете бюджета си и се опитайте да овладеете щедроста си. Подходете творчески в любовта. Време ви е да се забавлявате, ако сте женени с деца, може да си организирате повече семейни игри и забавления. Ако все още не сте обвързани сега е времето в което да намерите вашата половинка.

Зодия Козирог – Интуитивни и чувствителни, търсите сигурност и стабилност в семейство и дома. До края на месец Март изпитвате смесени чувства по отношение на любовта и удоволствията в живота. Това може да доведе до влошаване на отношенията с вашата половинка, което може да предизвика пруключване на отношенията. Не забаравяйте, че всеки край е ново начало. Подобряването на отношенията у дома, може да се реазлиира с леки ремонти за освежаване на домашния уют. Това е хубаво да направите и в отношенията с вашата половинка.

Зодия Водолей – Чаровни и безгрижни, може да се наслаждавате на вашата половинка. Бъдете внимателни с проявта на безгрижие, за да не се налага да се напрягате. В отношенията с вашата половинка сега е необходимо да вложите всичките си умения за общуване. Ако все още не сте обвързани, то това е един от най-подходящите моменти да срещнете вашата половинка. Сега имате шанса да срещнете вашата половинка подходяща за годеж, а по-късно и сватба.

Зодия Риби – Сега е времето в което, може да постигнете всичко, което желаете по отношение на любовта и парите. Получавате възможност да реализирате и най-големите си копнежи. За да се случи това е необходимо да направите някой промени и щастието ще ви се усмихне. Проявявате решителност и търсите сигурност и комфорт в любовта и парите.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава успешен любовен месец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here