Начало блог

Подстригване на косата според луната през декември

podstrigvane-na-kosata-spored-lunata-dekemvri-2023

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец декември 2023г. 

Блестящата, здрава коса е не само въпрос на правилни грижи и здравословен начин на живот, но и наследствена предразположеност.

Тъкмо мъжката плешивост се дължи на генетично заложени причини и не може да бъде предотвратена по естествен начин.

Този проблем може да носи на мъжете психологични неволи. Разбира се в днешно време, благодарение на напредъка в сферата на естетическата красота, този фактор може да бъде решен чрез съвременните методи, като например присаждане и добавяне на коса.

Въпреки това обаче изследванията са показали и доказали многократно, че плешивостта не намалява тяхната атрактивност, а напротив голяма част от жените я приемат като подчертан мъжки белег, който ги прави по-привлекателни и сексапилни.

Освен здравословното хранене и начин на живот, за да имаме здрава и блестяща коса би било хубаво да се съобразим с фазите и движението на Луната, тъй като практически вече е доказано, че подстригването на косата според Луната стимулира силният и бърз растеж косата.

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец декември 2023г. 

Ако желаете косата да расте по – бавно и прическата, която сте си избрали да бъде трайна подстрижете косата в следните дни: 2, 3, 15, 16, 22, 23, 29, 30.12.2023г.

Ако желаете косата да ви да расте по-бързо и да бъде все по-жизнена и здрава, то за подстригването и може да използвате следните дати: 11, 12, 20, 21, 24 и 25.12.2023г.   

За привличане на пари през месец декември, може да подстрижете косата на:  2, 5, 8, 15, 20, 22, 30 декември 2023г.

*** Полезен съвет: За да запазите здравината и блясъка косата не миете или по-рядко измивайте косата си, когато луната се намира във водните знаци Рак, Скорпион и Риби. През Месец декември това са датите: 9, 10, 17, 18, 19, 26, 27 и 28.12.2023г.   

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец декември 2023г. 

Ако имате желание да направите пълна промяна на вашата прическа, то може да използвате дните 09 и 10.12.2023г., но бъдете особено внимателни и добре подготвени, тъй като работата на фризьора може да окаже трансформиращ ефект върху вашето съзнание и може да окаже неблагоприятно въздействие за следващите няколко дена от вашия живот.

лунен календар подстригване на косата според луната

За да бъде трайно къдренето на косата, то би било хубаво да посетите вашия фризьор или да направите сами процедурите в периода от 1 до 8;  на  12.12.2023г., както и  и от 29 до 31.12.2023г.

Не боядисвайте косата в следните дни през декември – 1, 9, 10, 11, 18, 19, 27, 28.12.2023г.   

Ако боядисвате  косата си, ви препоръчвам да го направите в следните дни 4, 05.12.2023г.; от 14 до 17, както и 20 до 25.11.2023г. 

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец декември 2023г. 

Маска за коса с кромид лук
maska-za-kosa-s-lukПредставяме на вашето внимание биологична маска за коса с кромид лук, позната на народа ни от години наред.

Всичко, което е необходимо да направите е да изстискате сока на една средно голяма глава лук, като този на снимката в дясно. Веднъж седмично изцедения сок се втрива в корените на косата и стоите така в рамките на не повече от 30 минути. След това измивате косата с подходящия за вашата коса шампоан.

Може да си направите и маска за косата с отвара от лучени люспи.

За целта вместо да изхвърляте люспите на лука, може да ги използвате, като целебно средство. Съберете обелките от две или три средно големи глави лук. Поставете ги в подходящ съд за варене, сипете около литър вода или след като тя заври сложете люспите вътре.

Варете максимум 5 минути, след което свалете съда от котлона и изчакайте да се охлади. Прецедете получената отвара, измийте косата си с нея и втрийте от сместа в корените. Отново е необходимо да престоите 30 минути, а след това измийте косата си с подходящия за нея шампоан.

Успешен лунен месец с лунен календар подстригване на косата според луната през месец декември !

И още за влиянието на луната върху нашето ежедневие, може да намерите в съвети от луната, лунен календар за 2023г., както и в Лунен календар красота и стил , а също така и в Лунен календар за здравето !

Ретрограден Меркурий потенциал и препоръки

Ретрограден Меркурий снимка

Ретрограден Меркурий 2015 годинаРетрограден Меркурий основен потенциал и тенденции – Когато Меркурий е ретрограден това е период, в който общуването между хората се обърква заради неправилно изказани или разбрани думи или действия.

Писмата и електронната поща не се получават, колетите и пратките тръгват на където си поискат, а мобилните телефони и компютрите имат свое собствено мнение.

Електроуреди и офис техниката сякаш полудяват, колите се развалят и настъпва период на объркване и хаос.

И така, какво може да очакваме когато Меркурий е ретрограден ? Какво е препоръчително да правим по време на ретрограден Меркурий ? Какво не се препоръчва да правим, когато дойде периода на ретрограден Меркурий ?

Хороскоп за Ретрограден Меркурий и бизнесБизнес и ретрограден Меркурий  – За бизнеса, когато Меркурий е ретрограден е подходящ период за внасяне на ред в администрацията и документацията на фирмата или организацията.

Добре е да помислите за оптимизиране на работните процеси, както в производството, така и в администрацията. Благоприятно време за довършване на започнати проекти, които са изостанали и по една или друга причина не сте успели да ги доведе до финал.

Когато Меркурий е ретрограден за бизнеса е подходящ период също за планиране и обсъждане на проекти и идеи свързани с обновяването на офис техниката, автопарка и колите. В този период може също да направите анализ на работната ръка и в случай че установите липса на работна сила може да направите списък, да обсъдите с колеги и началници какви са нужните ви служители, а седем дни след фазата да обявите и започнете набирането на необходимите ви кадри.

Ретрограден Меркурий за бизнеса е времето, в което не се препоръчва да се водят преговори, да се сключват нови договори и да се подписват документи, тъй като може да се окажат неизгодни, а може и да не се разберете правилно и очакванията между страните да се окажат коренно различни от първоначалните.

Ретрограден Меркурий не е подходящ период за закупуване и ремонт на офис техника, както и за обновяване на колите и автопарка. Ретрограден Меркурий е времето, в което не се препоръчва да се наемат нови служители, тъй като е възможно да се заблудите, в следствие на което може да се наложи много скоро отново да обявите вакантни работни места.

За всички представители на медиите и рекламните агенции, както и хората на които работа им е свързана с писане, говорене, реклама и популяризация, това е периода, в който може да се върнете към стари, започнати и нереализирани проекти, идеи, статии и материали да ги прегледате, редактирате и дори публикувате. Новите теми, проекти и идеи оставете за по-благоприятно време.

За служителите на фирми и организации – Когато Меркурий е ретрограден, това не е подходящ период за смяна на работното място, защото предложените договори, може да се окажат неизгодни, а работата да не удовлетворява вашите цели и желания и много скоро след това, може да ви се наложи да повторите тази стъпка в живота.

Периодът е подходящ да направите анализ на работното си място, текущата работа и сключените договори и ако установите нежелани за вас неща, да се опитате да ги коригирате поне седем дни след ретроградната фаза.

Универсално правило – Когато сме в период на ретрограден Меркурий би било хубаво да не подавате документи независимо за какво става въпрос, да не се издава пълномощно, да не се подписват нови договори, да не се взимат важни решения, особено свързани с оферти и предложения за съвместна работа и сътрудничество.

retrograden-merkurii-socialno-bitov-planРетрограден Меркурий социално битово влияние върху човека – Това е времето, в което ако имате деца, които в момента получават начално образование, то е твърде вероятно да се изправите пред решаване на различни проблеми свързани с тази тема.

Домакинската техника може да започне да се разваля, което е своеобразен намек, че вече е време да я смените, особено ако ви е била вярна дълги години.

Може да има неразбирателство между вас и вашите комшии, периода не е благоприятен за общо събрание на домсъвета и взимане на важни решения, както и за подписване на договори с фирми и организации, които се занимават с управление на етажната собственост.

Бъдете внимателни в общуването със съседите, тъй като може да попаднете в дребни комшийски сплетни и интриги. Би било хубаво да не отговаряйте на провокации, а да запазите самообладание и да се опитате да отложите темата, влагайки дипломатичност и такт, за друг по-благоприятен период.

Ако общуването със съкооператорите ви е влошено, сега е момента да се опитате да си простите и да заживеете задружно по комшийски.

retrograden-merkurii-brakove-i-svatbiБракове и сватби по време на ретрограден Меркурий – Това е период, който е крайно неблагоприятен за сключване на бракове, тъй като реално подписвате развод. Ако това вече ви се е случило, не бива да изпадате в крайности и никога повече да не пристъпите към подобна крачка, необходимо е просто да се съобразите с благоприятно време за сключване на брак и да повторите стъпката дори и с настоящия си партньор. Ако е с настоящия партньор обаче ще ви е необходим ретрограден Меркурий.

Има много редки случаи, в които ретрограден Меркурий е подходящ за бракосъчетание, но това е необходимо да бъде посочено в индивидуалния хороскоп или подчертано от ситуацията.

За сватбените тържества в периода на ретрограден Меркурий можем спокойно да заявим, че биха протекли с много дребни обърквания и недоразумения, които са започнали още по-време на организацията на този важен ден. Вие искате едно, организаторите разбират друго, а самото сватбено тържество е съвсем различно.

Сещам се за още нещо, което е твърде вероятно да случи и това е, че може булката да стане беглец или колата, с която тръгвате да се жените се развали, това са знаци да забавите темпото и ако има възможност да отложите момента, поне на полагане на подписите.

Ретрограден Меркурий и семейния живот: В семейството може да се появят леки недоразумения от чисто битов характер, които да подействат като спусък за решаване на отложени важни въпроси свързани със семейния живот. В подобна ситуация може да опитате да решите въпросите на момента, но ако това е невъзможно се постарайте да отложите решаването им с поне седем дни след ретрограден Меркурий.

Ретрограден Меркурий хороскоп любовЛюбовни авантюри, срещи и запознанства когато Меркурий е ретрограден – Бъдете готови за този период, без значение дали сте обвързани, необвързани или имате брак и семейство, тъй като това е времето, в което ако сте оставили неизяснена някоя любов по житейския си път, тя може точно сега да се върне в живота ви и да се наложи изясняване на отношенията. Целта не е да развалите настоящите взаимоотношения, а само да бъдат приключени старите такива.

Започнатите любовни авантюри в този период са краткотрайни и дори хората, с които се срещате и запознавате, може повече никога да не ги видите.

Единственото благоприятно нещо, което може да се направи по темата с любовта, любовните авантюри, срещите и запознанствата, когато Меркурий е ретрограден, е да опитате да възстановите стари романтични връзки, ако са били развалени и има условия и смисъл за втори шанс.

retrograden-merkurii-zdraveЗдравето и ретрограден Меркурий – За здравето си в този период можем да се погрижим много добре и то без да полагаме бог знае какви усилия. Когато настъпи период на ретрограден Меркурий е много важно да намалим до максимум мисловната дейност и да осигурим достатъчно време за почивка на ума.

В противен случай, може да стигнем до пренапрягане на мозъчната дейност, което от своя страна може да доведе до объркване на различни, чисто биологични, процеси в човешкия организъм и това да активира развитие на различни потенциални болести, заложени в индивидуалния хороскоп на всеки един от нас.

За това в този период си почивайте повече, стремете се да вършите рутинни дейности, които не изискват много умствени усилия и най-вече мозъчна дейност.

Времето, когато Меркурий е  ретрограден не е подходящо за планови операции, както и всякаква медицинска намеса поради факта, че е възможно да се наложи повторение на извършените манипулации. Ако се налага медицинска интервенция и/или лекарска намеса, особено в случай когато е застрашен човешки живот, то тогава задължително се пристъпва към действие.

Ретрограден Меркурий ДиетиПо отношение на диетите и оздравителните програми, то бихте могли когато Меркурий е ретрограден отново да се върнете към тях, но само към тези, които сте започнали и не сте довършили. Всички останали оставете за период, когато Меркурий се върне към нормално си движение.

Има още много житейски ситуации от житейските сфери, които могат да напомнят за себе си в периода на ретрограден Меркурий. За това бъдете готови и очаквайте неочакваното, като събития и ситуации. Би било хубаво да се опитате да решите темите, които има възможност да бъдат решени, а всичко останало да оставите за времето когато Меркурий не е ретрограден.

Помнете, че това е времето, в което ако има нещо, което да се обърка и ако има сфера, която да бъде в хаос, то сега ще се проявят и спирка няма да има, докато всичко не бъде изяснено, за да може да продължите обновени и освободени напред, да постигнете поставените цели и да изпълнете поставените си задачи.

Кога е ретрограден Меркурий може да видите тук >>

Към хороскоп за ретроградни планети от тук >>

Екипът на horoskopa.com и аз Давид ви пожелаваме успех!

Любовни срещи и запопзнанства според луната през декември 2023 година

lubovni-sreshti-zapoznanstva-prez-dekemvri-2-23

Любовни срещи и запознанства според луната през декември 2023 година

Луната през декември ви насърчава да търсите романтика и призрачен идеал в любовта! Любовните скитници ще пърхат от един кандидат на друг като пеперуди, лесно ще създават връзки, но и лесно ще ги прекъсват.

Любителите на флиртовете и мимолетните връзки ще бъдат най-активни и възможно най – съблазнителни. Имайте това предвид, ако търсите постоянни и сериозни връзки през декември!

На този фон стойността на надеждните дългосрочни връзки ще се повиши. Неотдавна сформираните любовни двойки ще бъдат подложени на проверка за здравината на отношенията. Най-щастливи и успешни са запознанствата между зрели хора с голям житейски опит.

Благоприятни дати за запознанства и започване на връзка през декември:
от 7 до 9; от 17 до 19, както и 26, 29.12.2023г.

Благоприятни дни според луната през декември

blagopriatni-dni-spored-lunata-december-2023

Благоприятни дни според луната през декември

Новолуние в Стрелец в 01:31ч. на 13 декември 2023г. 

Пълнолуние в Рак в 02:33ч. на 27 декември 2023г.

Благоприятни дни според луната през Декември!

 • Благоприятни дати за пътувания, командировки, бизнес срещи и преговори: 2, 3, 11, 12, 25, 26.12.2023г.
 • Дни на късмет в бизнеса и предприемачеството:
  2, 3, 4, 14 и 23.12.2023г.
 • Дни в които може да постигнете успех в любовта:
  1, 7, 8, 9, 17, 18, 19, 26 и 29.12.2023г.
 • Най-подходящите дни за пазаруване през месец декември са: 
  5, 8. 11, 14, 18, 22, 25, 28, 30.12. 2023г.
 • Дни без богатство в които не трябва да се харчат пари:
  4 и 06.12.2023г. 

Благоприятни дни според луната през декември

Последният месец от годината се очаква да премине в ритъма на непредсказуемата ирационална Луна. През първата половина на декември прекаленият оптимизъм може да провокира прибързани и недалновидни действия.

В публичните проекти ще е трудно да се предвиди ходът на събитията, да се сравнят рисковете и ползите, за да се направят крайни заключения.

Въпреки това пречка за много от вашите начинания може да бъде не външният свят, а собственото ви настроение, увереност и страх!

В крайна сметка растежът на Луната през декември ще завърши с Пълнолунието в Рак, което е известно с богатата си палитра от емоции, чувствителност и капризи.

Освен това повишената нужда от сигурност и комфорт може да намали мотивацията за постигане на целите ви както в личен така и в професионален план.

През втората половина на декември лунният календар препоръчва да отделите време в сферата на работата и бизнеса и да смените социалния простор с уютен любовен или семеен пристан.

Луната ще ви помогне да въведете ред в къщата, да направите полезни и приятни покупки и да се подготвите за посрещането на новата 2024 година.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава успешен есенен месец. 

Диета според луната през декември 2023

dieta-i-regulirane-na-tegloto-spored-lunata-dekemvri-2023

Диета и регулиране на теглото декември 2023г.

Би било хубаво диета и режимите за регулиране на теглото, да се правят когато луната е намаляваща. През месец декември подходящия за диета период е от 01 до 13.12.2023г., както и от 28 до 31.12.2023г. 

Най-добре действат диетите, които се започват в период, когато луната се намира в един от огнените зодиакални знаци Овен, Лъв и Стрелец.

През месец декември тези дни са  1, 2, 3, 11, 12, 13, 20, 21, 29 и 30.12.2023г.

Диета и регулиране на теглото декември 2023г.

Когато луната се намира във водните зодиакални знаци Рак , Скорпион и Риби не се препоръчва начало на диета, както и режим на хранене.

През месец декември луната се намира в тези зодиакални знаци на 9, 10, 18, 19 26, 27 и 28.12.2023г.   

Диета и регулиране на теглото декември 2023г.

*** Внимание: Хора, които притежават силно поставена Луна в хороскопа не бива да се подлагат на гладуване.

За да започнете и правите още по-добре вашата диета, може да се запознаете с подходящите начини и режим на хранене в зависимост от зодиакалния знак тук >>

И още за влиянието на луната върху нашето ежедневие, може да намерите в лунен календар за 2023г., както и в Лунен календар красота, а също така и в Лунен календар за здравето !

Дневен хороскоп за 2 декември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-02-12-2023

Дневен хороскоп за днес за 2 декември

Днес, говорите от сърце.

Изразявайте дълбоки емоции, но не забравяйте, че другите може да не разбират вашите чувства.

Отложете важните емоционални решения за по-добър период.

Старайте се да се налагате или да бъдете досадни и натрапчиви.

Дневен хороскоп за днес за 2 декември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Днес е възможно да ви изненада неочаквана случка. Препоръчва ви се да не размисляте дълго и да се съгласявате на интересните предложения, въпреки поставените условия.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Емоционалното ви напрежение може да доведе до грешки и пропуски в отношенията с околните. Звездите ви препоръчват да не обръщате внимание на препятствията.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Звездите ви предупреждават да не се забърквате в рисковани дейности, съмнителни познанства и дела, свързани с риск. Вероятни са финансови загуби. Сведете до минимум своите ангажименти.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Този ден е белязан с повишаване на жизнените ви сили, усилване на аурата и имунитета ви. Мнозина от мъжете от знака имат шанса да завършат успешно започнати ангажименти.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Личният ви живот днес е на първи план. Охотно се устремявате в търсене на любов и приключения. Днес сте сексуални и романтични, идеалистични и хазартни.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Звездите ви предупреждават да се пазите от рискове и съмнителни познанства. Вероятно ви предстоят непредвидени финансови разходи свързани с покупки, ремонт или връщане на дълг.

Дневен хороскоп за днес за 2 декември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Залог за успеха за вас е натрупването на знания, разширяване на кръга от познати в това число и чужденци. Може да се наложи да направите избор между необходимото и приятното.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Емоционалното ви напрежение може да доведе до грешки. Не са изключени конфликти с околните. Може да се наложи да избирате между приятното и необходимото.Не бива да следвате чужди съвети.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Окръжаващите забелязват с интерес промените, които стават с вас. Старайте се да се държите така, сякаш във вените ви тече дворянска кръв и светът е във вашите крака. Нараства вашата привлекателност.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Звездите ви предупреждават да не се впускате в рискови постъпки и авантюри.Възможни са финансови загуби. Сведете до минимум своите ангажименти през този ден. Вероятни усложнения могат да възникнат, ако направите невярна оценка.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Днес сте обкръжени от добри, щедри и влиятелни приятели. Вие също сте готови да разделите с тях, това което имате. Увеличава се броят на срещите ви свързани с обсъждане на бъдещи перспективи.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Денят е свързан с промени в съдбата. Получавате важна информация. Вероятно е некоректни действия да ви накарат да се замислите над много неща, а дори да се занимавате с непознати и неизучени дейности.

Четете още в horoskopa.com

Честит рожден ден – Хороскоп за родените днес 1 декември 2023 година

horoskop-za-rodenite-dnes-01-12-2023

Хороскоп за родените днес 01 декември 2023 година:

Честит да е Рождения ви ден!

Нека през новата Рождена година се случат само най-истинските ви желания и да се сбъднат най-хубавите ви мечти!

Днес преоценете изминалите дни и си поставете цели за предстоящите.

Заложените цели вече носят силата на личното придвижване напред.

През тази рождена година, сте изключително предпазливи. Дайте на партньорите си и на близките си нужното пространство. Прекалената близост води до по-силно влияние, което може да ви причини дискомфорт.

От мен Давид и екипът на horoskopa.com, получавате като подарък този астрологичен хороскоп, който силно се надяваме да ви бъде полезен по житейския ви път.

Наздраве и успех!

Лунен календар за всеки ден през Декември 2023 година

lunen-calendar-za-vseki-den-prez-dekemvri-2023

Лунен календар за всеки ден Декември 2023 година

Новолуние в Стрелец в 01:31ч. на 13 декември 2023г. 

Пълнолуние в Рак в 02:33ч. на 27 декември 2023г.

Благоприятни дни според луната през Декември!

 • Благоприятни дати за пътувания, командировки, бизнес срещи и преговори: 2, 3, 11, 12, 25, 26.12.2023г.
 • Дни на късмет в бизнеса и предприемачеството:
  2, 3, 4, 14 и 23.12.2023г.
 • Дни в които може да постигнете успех в любовта:
  1, 7, 8, 9, 17, 18, 19, 26 и 29.12.2023г.
 • Най-подходящите дни за пазаруване през месец декември са: 
  5, 8. 11, 14, 18, 22, 25, 28, 30.12. 2023г.
 • Дни без богатство:
  4 и 06.12.2023г. 

Може да намерите отговор на въпроса: Какви са негативните и позитивните тенденции за всеки лунен ден в този лунен месец?

Лунен календар за всеки ден за декември 2023г. 

лунен денЛуна в знакФаза на лунатакосадиетазъби
чт
01
18/ 19
от 20:29ч.
Луна в Лъв
от 18
:00ч.
пт
02
19/ 20
от 21:34ч.
сб
03
20/ 21
от 22:38ч.
нд
04
21/ 22
от 23:41ч.
Луна в Дева
от 05
:50ч.
пн
05
22 – ри
лунен ден
4 та четвърт
в Дева
от 07:49ч.
вт
06
22/ 23
от 00:43ч.
Луна в Везни
от 18
:34ч.
ср
07
23/ 24
от 01:44ч.
чт
08
24/ 25
от 02:47ч.
пт
09
25/ 26
от 03:53ч.
Скорпион
от 05
:34ч.
сб
10
26/ 27
от 05:01ч.
нд
11
27/ 28
от 06:14ч.
Стрелец
от 13
:10ч.
пн
12
28/ 29
от 07:28ч.
вт
13
29/ 01
от 01:31ч.
01/ 02
от 08:39ч.
Козирог
от 17
:31ч.
Новолуние
в Стрелец
от 01:31ч.
ср
14
02/ 03 
от 09:43ч.
чт
15
03/ 04 
от 10:35ч.
Водолей
от 13
:10ч.
пт
16
04/ 05
от 11:16ч.
сб
17
05/ 06
от 11:48ч.
Риби
от 21
:58ч.
нд
18
06/ 07
от 12:15ч.
пн
19
07/ 08
от 12:37ч.
1 ва четвърт
в Риби
от 12:49ч.
вт
20
08/ 09
от 12:59ч.
Овен
от 00
:46ч.
ср
21
09/ 10
от 13:21ч.
чт
22
10/ 11
от 13:44ч.
Телец
от 04
:49ч.
пт
23
11/ 12
от 14:11ч.
сб
24
12/ 13
от 14:44ч.
Близнаци
от 10
:14ч.
нд
25
13/ 14
от 15:24ч.
пн
26
14/ 15
от 16:13ч.
Луна в Рак
от 17
:15ч.
вт
27
15/ 16
от 17:11ч.
Пълнолуние
в Рак
от 02:33ч.
ср
28
16/ 17
от 18:14ч.
чт
29
17/ 18
от 19:19ч.
Луна в Лъв
от 02
:22ч.
пт
30
18/ 19
от 20:25ч.
сб
31
19/ 20
от 21:28ч.
Луна в Дева
от 13
:53ч.

Лунен календар за всеки ден декември 2023 година.

Легенда за тълкуване на лунен календар за месец декември:

Благоприятен ден подстригване на косата според луната. Могат да се правят различни процедури свързани с поддръжката и оформянето на косата.

Неблагоприятен ден за посещение на фризьор според луната. НЕ бива да се правят процедури свързани с поддръжката и оформянето на косата.

Изключително благоприятен ден за подстригване на косата според луната. Носи допълнителен късмет за благополучие в живота.

:: Диета и регулиране на теглото според луната

Период благоприятен за подлагане на диета и регулиране на теглото. Това е времето в което с лекото се освобождавате от излишните мазнини и натрупани килограми.

Периода не е благоприятен за подлагане на диета и регулиране на теглото Сега е времето в което организма се захранва и има нужда от повече питателна храна.

:: Посещение на зъболекар, профилактика и работа по вашата усмивка

Благоприятен период за посещаване на зъболекар и лекуване на зъби. Сега можете да премахнете зъбната плака, да извадите болен зъб или да отстраните абсцес.

Денят е подходящ за посещение на зъболекар и поставяне на коронки, пломби, импланти, мостове, протези, а също така и за поставяне на лекарство във вече отворен зъб, което е необходимо да се абсорбира от организма.

Неблагоприятен ден за посещение на зъболекар. Това важи само за планови посещения, но не и за спешни случай особено, когато става въпрос за спасяване на живот.

Лунен календар за всеки ден декември 2023 година.

:: Лунен календар луна в знак кратко тълкуване на движението на луната през зодиакалните знаци. 

Луната се намира в зодиакален знак Овен – Когато луната се намира в Овен във всеки от нас нараства, както физическата, така и психическата сила и активност.

Луната се намира в зодиакален знак Телец – Възприятията ни стават забавени, а апетита се увеличава. При някои хора дори се наблюдава, желание храната да бъде не само вкусна, но и красива.

Луната се намира в зодиакален знак Близнаци – Времето когато Луната е в Близнаци е благоприятно за получаване и обмяна на информация, а също така за реализация на кратки пътувания.

Луната се намира в зодиакален знак Рак – Сега е времето в което  да започнете новите начинания, за които не сте имали подходящ момент за реализация. Отделете повече време за семейството и роднините.

Луната се намира в зодиакален знак Лъв – Дните са благоприятни за пазаруване, грижа за външния блясък, почивка, забавление, любов, творчество. В тези дни се нуждаем от съчувствие и разбиране.

Луната се намира в зодиакален знак Дева – Това е благоприятен период за усърдна, рутинна работа. Време, в което може да получите заслужена награда за положения труд.

Луната се намира в зодиакален знак Везни – Сега е времето в което може да намерим подходящи и хармонични партньори, както в личен така и в делови план.

Луната се намира в зодиакален знак Скорпион – Луната в Скорпион подсъзнателно ни настройва, към създаване на критични ситуации, разрушение и промяна на вътрешните ни структури.

Луната се намира в зодиакален знак Стрелец – Преминаването на Луната през Стрелец ни дава възможност да създадем екип, да почувстваме и подобрим структурата на социалните си отношения.

Луната се намира в зодиакален знак Козирог – Луна в Козирог ни предоставя възможност за повишаване на социалното ни положение и придвижване по професионалната стълбица напред и нагоре.

Луната се намира в зодиакален знак Водолей – Рутинната работа върви доволно зле, може да бъдете изправени пред ситуации с трудни решения. Необходимо е да отделите внимание на новите неща в живота.

Луната се намира в зодиакален знак Риби – Тези дни са предназначени за делата, които са свързани с уединението, вдъхновението и почивката. Сега не започвайте нови проекти.

Фази на луната през месец декември 2023г.

Новолуние класическо – момента, когато Слънцето и Луната са в точен съвпад. Денят е подходящ за писане на желания според знака в който се намират Слънцето и Луната.

Време в което е хубаво да сме повече в уединение и да пропуснем светския живот, както и големите обществени мероприятия на които има струпване на много хора.

Новолуние антично – поява на първи лунен сърп. Някой астрологични школи, като античната школа е приела този момент за новолуние.

Това е момента в който луната се е отделила достатъчно от слънцето и се образува малък тънък лунен сърп. Момента е благоприятен за начало на дейности според знака в който се намира луната.

С пожелание за лунен месец, оставаме на разположение за въпроси и коментари за лунен календар декември 2023 година екипа на horoskopa.com

Обратно към лунен календар от тук >>

Дневен хороскоп за 1 декември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-01-12-2023

Дневен хороскоп за днес за 1 декември

Днес, говорите от сърце.

Изразявайте дълбоки емоции, но не забравяйте, че другите може да не разбират вашите чувства.

Отложете важните емоционални решения за по-добър период.

Старайте се да се налагате или да бъдете досадни и натрапчиви.

Дневен хороскоп за днес за 1 декември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Нараства интереса ви към далечните страни, философията и религията. Под въздействието на духовен учител е възможна промяна в усещането за света. Възможно е да се появят нови способности

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Днес романтична среща с любимия човек може да доведе до огорчение и дори до разрив на отношенията. Но съдбата е благосклонна към вас.Не е изключено веднага ново познанство.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Увеличава се потребността ви от хармонични взаимодействия с други хора. Умението ви да водите преговори ви помага в различни рекламни и предизборни компании. Вероятно е днес да се почувствате натоварени.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Денят е предназначен за достигане до нови източници на енергия и разширение на кръгозора. Днес се усилва и вашата дарба да предвиждате. Вероятно е да успеете да повишите материалното си състояние.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят може да доведе до приятни задължения, свързани с придобивки или организация на празник. Дете, родено днес, има благосклонна съдба. През този ден вие имате възможност да разрешите повечето от служебните си проблеми.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Умението да следвате традицията и да отстоявате на превратностите на съдбата може да изиграе голяма роля за хармоничността на колегиалните отношения. Но отложени дела или спешни задачи изискват незабавно решение.

Дневен хороскоп за днес за 1 декември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Денят може да ви завърти в кръговрата на служебни и обществени задължения. Отложени дела и стари обещания ви карат да взимате бързи решения. Звездите ви съветват да не се противопоставяте на околните.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Вие прекрасно знаете как да се отнасяте с материалните и парични ресурси, така че тяхното количество да нараства. Успехът ви съпътства в печеленето на пари. В главата ви идват нови идеи.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Днес се чувствате добре във физически и морален план. Този ден обещава рязко да измени вашия начин на живот. Пригответе се от по-рано за сериозен обрат в съдбата си.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Днес вашите отношения с околните са хармонични. Това ви кара да се чувствате удовлетворени. Вероятно е да се наложи да решавате служебни проблеми, свързани с наближаващите празници.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Може да посветите този ден на устройване на служебния си живот.Важна роля в това играе фирмената традиция и хармоничните отношения. Отложени ангажименти изискват бързо решаване. Звездите ви съветват да бъдете активни.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Нараства честолюбието ви и желанието да постигнете успех в обществото. Днес си постявяте мащабни, даже глобални цели. Благодарение на оптимизма си и способността да вдъхновявате и направлявате другите хора.

Четете още в horoskopa.com

Дневен любовен хороскоп за днес 30 ноември 2023 година

dneven-luboven-horoskop-za-dnes-31-10-2022

Дневен любовен хороскоп за днес 30 ноември 2023 година. 

Днес, би било хубаво да се постараете да се погрижете повече за себе си, а след това за всички и всичко около вас.

dneven-horoskop-za-ovenДневен любовен хороскоп за Овен
Силата на Овена днес се крие в неговите нужди и желания. С желание и решителност днес може да преодолеете дори най-невероятните на пръв поглед препятствия. В любовта, ще ви е необходима чувствителност и разбиране към партньора. Отделяйте повече време за половинката си, която толкова много се нуждае от вашето внимание и компания.

dneven-horoskop-za-telecДневен любовен хороскоп за Телец
Денят ви по-скоро неутрален, нито е добър, нито е лош. Бъдете внимателни, тъй като има голяма вероятност днес да си навлечете сериозни любовни проблеми. Според звездите обаче с малко късмет, може да се разминете между капките и положението ви няма да е толкова зле.

dneven-horoskop-za-bliznaciДневен любовен хороскоп за Близнаци
За вас Близнаци денят е благоприятен за любовта. Ако днес ви се налага да избирате между изключително важна бизнес и обещаваща романтична среща, изберете второто. Дори ако това означава да загубите работата си. Работата край няма, а любовта ?

dneven-horoskop-za-rakДневен любовен хороскоп за Рак
Раците днес са в отлична физическа и психическа форма. Вашата точност и благоразумие за пореден път удивляват околните. Връзката ви с любимия човек е повече или по-малко спокойна. Самотните представители на знак, днес се изкушавате да свиете любовно гнездо. Брачните партньори предпочитат уюта на дома. И двата случай нараства желанието за получаване на домашна топлина и семеен комфорт.

dneven-horoskop-za-luvДневен любовен хороскоп за Лъв
За вас скъпи Лъвове днешният ден, може да се отбележи, като неутрален. Въпреки това бъдете внимателни, тъй като липсата на самоувереност може да ви изиграе много лоша шега. Положението може толкова да се влоши, че да поискате  да прекратите отношенията с човек, когото толкова много обичате.

dneven-horoskop-za-devaДневен любовен хороскоп за Дева
Девите днес, може да не са в най-доброто си емоционално и психическо състояние. Това положение на духа и тялото, ще се отрази особено на отношенията с партньора. Бъдете внимателни, тъй като известно охлаждане на чувствата може да е причина за кавги и неприятности.

Дневен любовен хороскоп за днес 30 ноември 2023 година. 

dneven-horoskop-za-vezniДневен любовен хороскоп за Везни
За вас Везни денят може да бъде страхотен. По някаква странна причина на обстоятелствата всички разговори с любимия човек ще преминат в откровения по сексуални и еротични теми. Може би трябва да приемете това като намек, че е време да напомните на какво сте способни.

dneven-horoskop-za-skorpionДневен любовен хороскоп за Скорпион
Скъпи скорпиони, случайните флиртове и познанства не винаги са полезни. Днес е хубаво да, не се доверявайте на хора, които не познавате добре. Погрижете се за портфейла си и дайте възможност на половинката да се охарчи. Избягвайте да давате пари назаем, най-вече на случайни хора. Денят обещава интересни разговори с партньора. Има възможност да научите приятни новини свързани с любовта.

dneven-horoskop-za-strelecДневен любовен хороскоп за Стрелец
Нищо добро или лошо не може да се каже за този ден. Успехът в любовните ви дела днес е почти гарантиран. Така че, на първо място, опитайте се да изживеете този ден по по възможно най-добрия начин. И на второ място, не забравяйте, че на този свят няма нищо, което да е гарантирано, както и че дори звездите не могат да ви дадат стопроцентова гаранция за каквото и да било.

dneven-horoskop-za-kozirogДневен любовен хороскоп за Козирог
Денят ви не е добър. Днес близък човек може да ви поднесе не толкова приятна изненада. Но какво да правим, ако това се случи. Опитайте се да реагирате по начин, който не е прекалено явен и обиден. Запазете спокойствие, скоро нещата се оправят.

dneven-horoskop-za-vodoleiДневен любовен хороскоп за Водолей
Скъпи Водолей, най-накрая получавате шанса да се докажете както в работата, така и в любовта. Опитайте се, да не се отказвайте от нищо, което желаете. Със сигурност ще успеете. Ако искате да изненадате семейството си, започнете зашеметяващ ремонт или променете предпочитанията си в кухнята.

dneven-horoskop-za-ribiДневен любовен хороскоп за Риби
Спокоен ден се очертава за представителите на зодиакален знак Риби. Звездите силно ви съветват да бъдете съсредоточени и внимателни днес. Има реална опасност да пропуснете изключително интересен и важен човек, които може да се появи днес.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата любовен хороскоп за днес 30 ноември 2023г. на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен романтичен и прекрасен ден.

Дневен хороскоп за 30 ноември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-30-11-2023

Дневен хороскоп за днес за 30 ноември

Днес, търсите вълнение, без да нарушавате статуквото.

Някой или нещо влиза в живота ви и ви изтръгва от коловоза.

Очаквайте новото и различното.

Дневен хороскоп за днес за 30 ноември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Нараства интереса ви към далечните страни, философията и религията. Под въздействието на духовен учител е възможна промяна в усещането за света. Възможно е да се появят нови способности, които да ви натискат от вътре и да търсят реализация.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Днес романтична среща с любимия човек може да доведе до огорчение и дори до разрив на отношенията. Но съдбата е благосклонна към вас. Не е изключено веднага ново познанство да заличи отворената сърдечна рана.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Увеличава се потребността ви от хармонични взаимодействия с други хора. Умението ви да водите преговори ви помага в различни рекламни и предизборни компании.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Денят е предназначен за достигане до нови източници на енергия и разширение на кръгозора. Днес се усилва и вашата дарба да предвиждате. Вероятно е да успеете да повишите материалното си състояние до известна степен.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят може да доведе до приятни задължения, свързани с придобивки или организация на празник. Дете, родено днес, има благосклонна съдба. През този ден вие имате възможност да разрешите повечето от служебните си проблеми, натрупани през годината.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Умението да следвате традицията и да отстоявате на превратностите на съдбата може да изиграе голяма роля за хармоничността на колегиалните отношения. Но отложени дела или спешни задачи изискват незабавно решение.

Дневен хороскоп за днес за 30 ноември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Денят може да ви завърти в кръговрата на служебни и обществени задължения. Отложени дела и стари обещания ви карат да взимате бързи решения. Звездите ви съветват да не се противопоставяте на околните.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Вие прекрасно знаете как да се отнасяте с материалните и парични ресурси, така че тяхното количество да нараства. Успехът ви съпътства в печеленето на пари.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Днес се чувствате добре във физически и морален план. Този ден обещава рязко да измени вашия начин на живот. Пригответе се от по-рано за сериозен обрат в съдбата си.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Днес вашите отношения с околните са хармонични. Това ви кара да се чувствате удовлетворени. Вероятно е да се наложи да решавате служебни проблеми, свързани с наближаващите празници.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Може да посветите този ден на устройване на служебния си живот. Важна роля в това играе фирмената традиция и хармоничните отношения. Отложени ангажименти изискват бързо решаване. Звездите ви съветват да бъдете активни.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Нараства честолюбието ви и желанието да постигнете успех в обществото. Днес си постявяте мащабни, даже глобални цели. Благодарение на оптимизма си и способността да вдъхновявате и направлявате другите хора, шансовете ви за успех са големи.

Четете още в horoskopa.com

Седмичен хороскоп от 04 до 10 декември 2023 година

sedmichen-horoskop-za-sedmicata-ot-04-do-10-12-2023

Седмичен хороскоп за седмицата от 04 до 10 декември за всеки зодиакален знак

През тази седмица, не бъдете толкова мрачни, защото другите може да започнат да ви избягват.

Не вземайте решения в сегашното си емоционално състояние изчакайте по-подходящ момент.

Отделете време за почивка и презареждане.

Намерете смисъла на нещата и се радвайте на малките радостни събития.

Седмичен хороскоп за седмицата от 04 до 10 декември за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-ovenХороскоп за седмицата за Овен
Периодът е пълен с изненади. Заредете се с търпение и готовност да посрещнете смело и по подобаващ начин предизвикателствата. Сред изненадите може да има и една не толкова приятна.

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Възможно е да се преборите с един проблем. Вашата фантазия може да ви помогне, а лекотата в общуването да спомогне да прокарате идеите си. Може да се наложи кратко пътуване.

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Възможно е да се появят допълнителни отговорности за близки хора. Не е изключено да има болен, за когото трябва да положите грижи. Други може да тръгнат на път. Вашата роля и участие в решаването на проблемите е от съществено значение.

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Даването на пари може да развали настроението ви. Непредвидените разходи може да ви докарат нерви, но това е нещо, с което всеки се сблъсква. Не драматизирайте, съумявате да се справите с положението, в което сте изпаднали. Бъдете готови за компромис.

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Многото задължения, които имате може да ви натоварят. Това ви е за урок друг път да не се нагърбвате с толкова неща изведнъж. Смело можете да управлявате събитията. Качествата ви да организирате са безспорни и другите ви признават това.

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Звездите ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Отваряйте си очите на четири. Все пак не трябва да разчитате много на съдбата. Тя няма да ви направи подаръци, трябва да се потрудите сами.

Седмичен хороскоп за седмицата от 04 до 10 декември за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-vezniХороскоп за седмицата за Везни
Животът ви става по-пъстър и богат на емоции. Мислите за другите с добри чувства. Сложете здраво юздите на своята щедрост защото има опасност да похарчите всичките си пари.

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Необходимо е да се справяте с работа, която не ви е по сърце. Вярвайте в себе си, за да успеете да се справите с всичко, просто трябва да си направите добър план и да си спестите излишни усилия.

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Има опасност да кажете нещо, за което после да съжалявате. Бъдете дискретни, особено ако става дума за други хора. По отношение на колегите вие сте прекалено прями, а това не е особено полезно за вас.

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Нищо не застрашава здравето ви, не се притеснявайте излишно. Понякога сте мнителни или прекалено емоционално гледате на малките проблеми, успокойте се и се отпуснете. Разочарованията в любовта могат да се избегнат, ако заложите на яснота в отношенията.

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
Имате семейни въпроси за решаване. На по-млад член от семейството му предстои промяна в живота и вашите действия са съобразени с това. Имате много идеи за конструктивно решаване на техническите въпроси, но не се сърдете ако не всички се приемат добре от околните.

sedmichen-horoskop-ribiХороскоп за седмицата Риби
Творческа идея се реализира благодарение на други хора. Всички имат полза от това, а общият труд сближава усилията ви за постигане на по-добър стандарт на живота. Избягвайте любовните авантюри.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

Четете още в horoskopa.com
– хороскоп за седмицата за всички зодиакални знаци
– хороскоп за следващата седмица за всички зодиакални знаци

Седмичен хороскоп от 27 ноември до 03 декември 2023 година

sedmichen-horoskop-za-sedmicata-ot-27-11-do-03-12-2023

Седмичен хороскоп за седмицата от 27 ноември до 03 декември за всеки зодиакален знак

През тази седмица, вашето неудовлетворение от другите произтича от самоотричането ви.

Емоциите ви се проявяват, така че бихте могли да ги наблюдавате съзнателно.

Не обвинявайте другите за личните ви неуспехи.

Вслушайте се в критиката, може да научите урок с който е необходимо да се справите.

Може да ви се наложи да се борите за насъщния.

Пазете се от кражби на пари или храна.

Седмичен хороскоп за седмицата от 27 ноември до 03 декември за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-ovenХороскоп за седмицата за Овен
Спокойствието в дома ви зависи само от вас. Няма защо да бързате, работата няма да избяга. Намерете начин да си поговорите, да се посмеете, да похапнете добре.

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Възможно е да допуснете грешка, ако се съветвате с хора, които не познавате много добре. Само най-близките ви може да ви помогнат да преодолеете едно сериозно изпитание.

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Показвате конструктивно мислене и прагматизъм. Желанието да постигнете бързи резултати обаче ви действа доста изнервящо. Успокойте се, нищо няма да решите ако бързате, точно обратното, за някои инициативи още не е назрял моментът. Периодът е силен и емоционален.

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Много добре усвоявате информация, затова съветът на звездите е да се занимавате с творческа, интелектуална дейности, да четете книги, да работите с тестове. Изпитвате силата на любовта.

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Може да посветите времето си на своето духовно развитие.Някои може да се включат в клуб по интереси, да си намерят приятели, които мислят като тях. Други може да си купят хубава книга.

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Оставете всичко и действайте както ви диктува сърцето. Така може да възстановите душевната си хармония. Едно ваше желание може да се сбъдне. Това ви отваря апетита за нещо подобно.

Седмичен хороскоп за седмицата от 27 ноември до 03 декември за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-vezniХороскоп за седмицата за Везни
Имате всички условия да си починете и заредите с нови сили. Скоро започват ремонти и преустройства. Домът ви може да стане по-уютен и комфортен и това да е оценено като ваша заслуга от останалите.

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Имате силна интуиция, използвайте я. Рисковете трябва да се избягват. Пазете парите си, следвайте установените правила. Не трябва да мислите за служебни авантюри.

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Период за ответни действия. Може да дадете отговор на един човек, да се опитате да изпълните това, което се иска от вас. Някои може да върнат заем, други да изпълнят обещание.

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Градите амбициозни планове за изява, но моментът не е благоприятен за начинания. Ако се занимавате с бизнес, печалбите може да се забавят. Имате някои притеснения, свързани с новини, които не са особено обнадеждаващи.

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
Постъпвате честно и коректно към хора, които не заслужават това. Но мисълта, че вие не сте като тях и това е вашето достойнство ви движи напред. Много добро впечатление правите на хората около вас.

sedmichen-horoskop-ribiХороскоп за седмицата Риби
В дома ви е пълно с хора. Ако искате спокойствие, трябва да отидете на друго място, където да можете да съберете мислите си. Можете да се консултирате с Дева или Телец.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

Четете още в horoskopa.com
– хороскоп за седмицата за всички зодиакални знаци
– хороскоп за следващата седмица за всички зодиакални знаци

Дневен хороскоп за 29 ноември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-29-11-2023

Дневен хороскоп за днес за 29 ноември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Вашата чувствителност е изострена. Вие често изпадате в колебание. Днес се мятате от благородство и отстъпчивост до раздразнителност и агресия. Желанията ви постоянно се сблъскват с невъзможността да ги осъществите.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Денят е предназначен за душевни откровения, зареждане с енергия и мисловно очистване. Не са изключени благоприятни промени в обществото, които да доведат и до положителни изменения в личен план за вас.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Днешният ден може да ви донесе някакви промени. За това звездите ви съветват днес да запазите спокойствие и да се стремите към контрол на ситуациите около вас.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
За да постигнете някакви резултати се налага предварително да определите границите си на действие и обема на своите възможности. Може да се наложи да отстоявате позициите си.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят е благоприятен за благоустрояване на жилището и офиса, срещи, контакти и изясняване на отношения. Браковете, сключени днес, са устойчиви. Не си струва да слушате чужди съвети. Те могат да ви навредят.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
През днешният ден успехите ви са гарантирани само тогава, когато успеете да подберете удобния момент и да съумеете да убедите околните в правотата на действията си.

Дневен хороскоп за днес за 29 ноември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Днес се налага да помислите доста, как да по пълните семейния си бюджет. На пръв поглед възникват доста нерешими проблеми, но вие не трябва да обръщате внимание на това, защото скоро нещата се оправят.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Денят е предназначен за откровение, зареждане с енергия и духовно просветление. Вас ви очакват приятни задължения, свързани с пътуване или дългоочаквана покупка. Неочаквано покровителство или помощ от страна на приятели.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Трябва да засилите своя характер, като бъдете по-търпеливи, психически издръжливи и да отстоявате личните си интереси без да засягате грубо околните. Опитвайте се да не следвате чужди съвети.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Днес всякакви планове, социални контакти и лични срещи имат дълговременен характер, а резултатите от тях могат да станат база за по-нататъшни стъпки нагоре в обществото и материални приходи.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Мнозина от вас се отдават на служебни и семейни ангажименти. Не губете оптимизъм и ентусиазъм – те ви трябват за да преодолеете препятствията по пътя си. Не следвайте чужди съвети.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Денят е предназначен за придобиване на нови източници на вдъхновение и енергия, разширяване на кръгозора и целителство. Вероятно е да намерите начин за повишаване на материалното си състояние до известна степен.

Четете още в horoskopa.com

Любовен хороскоп

Най-четени