Начало блог

Подстригване на косата според луната през ноември

podstrigvane-na-kosata-spored-lunata-noemvri-2023

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец ноември 2023г. 

Блестящата, здрава коса е не само въпрос на правилни грижи и здравословен начин на живот, но и наследствена предразположеност.

Тъкмо мъжката плешивост се дължи на генетично заложени причини и не може да бъде предотвратена по естествен начин.

Този проблем може да носи на мъжете психологични неволи. Разбира се в днешно време, благодарение на напредъка в сферата на естетическата красота, този фактор може да бъде решен чрез съвременните методи, като например присаждане и добавяне на коса.

Въпреки това обаче изследванията са показали и доказали многократно, че плешивостта не намалява тяхната атрактивност, а напротив голяма част от жените я приемат като подчертан мъжки белег, който ги прави по-привлекателни и сексапилни.

Освен здравословното хранене и начин на живот, за да имаме здрава и блестяща коса би било хубаво да се съобразим с фазите и движението на Луната, тъй като практически вече е доказано, че подстригването на косата според Луната стимулира силният и бърз растеж косата.

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец ноември 2023г. 

Ако желаете косата да расте по – бавно и прическата, която сте си избрали да бъде трайна подстрижете косата в следните дни: 6, 7, 16, 17, 18, 25, 26.11.2023г.

Ако желаете косата да ви да расте по-бързо и да бъде все по-жизнена и здрава, то за подстригването и може да използвате следните дати: 1, 4, 5, 14, 15, 28 и 29.11.2023г.   

За привличане на пари през месец ноември, може да подстрижете косата на:  1, 6, 7, 15, 17, 24 и 27 ми ноември 2023г.  

*** Полезен съвет: За да запазите здравината и блясъка косата не миете или по-рядко измивайте косата си, когато луната се намира във водните знаци Рак, Скорпион и Риби. През Месец ноември това са датите: 2, 3, 12, 13, 20, 21, 29 и 30.11.2023г.   

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец ноември 2023г. 

Ако имате желание да направите пълна промяна на вашата прическа, то може да използвате дните 12 и 13.11.2023г., но бъдете особено внимателни и добре подготвени, тъй като работата на фризьора може да окаже трансформиращ ефект върху вашето съзнание и може да окаже неблагоприятно въздействие за следващите няколко дена от вашия живот.

лунен календар подстригване на косата според луната

За да бъде трайно къдренето на косата, то би било хубаво да посетите вашия фризьор или да направите сами процедурите в периода  1.11.2023г.;  от 5 до 10.11.2023г., както и 28.11.2023г. 

Не боядисвайте косата в следните дни през ноември – 2, 3, 12, 13, 21, 22, 29 и 30.11.2023г.   

Ако боядисвате  косата си, ви препоръчвам да го направите в следните дни 7и 8.11.2023г.; от 14 до 17, както и 25 до 26.11.2023г. 

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец ноември 2023г. 

Маска за коса с кромид лук
maska-za-kosa-s-lukПредставяме на вашето внимание биологична маска за коса с кромид лук, позната на народа ни от години наред.

Всичко, което е необходимо да направите е да изстискате сока на една средно голяма глава лук, като този на снимката в дясно. Веднъж седмично изцедения сок се втрива в корените на косата и стоите така в рамките на не повече от 30 минути. След това измивате косата с подходящия за вашата коса шампоан.

Може да си направите и маска за косата с отвара от лучени люспи.

За целта вместо да изхвърляте люспите на лука, може да ги използвате, като целебно средство. Съберете обелките от две или три средно големи глави лук. Поставете ги в подходящ съд за варене, сипете около литър вода или след като тя заври сложете люспите вътре.

Варете максимум 5 минути, след което свалете съда от котлона и изчакайте да се охлади. Прецедете получената отвара, измийте косата си с нея и втрийте от сместа в корените. Отново е необходимо да престоите 30 минути, а след това измийте косата си с подходящия за нея шампоан.

Успешен лунен месец с лунен календар подстригване на косата според луната през месец ноември !

И още за влиянието на луната върху нашето ежедневие, може да намерите в съвети от луната, лунен календар за 2023г., както и в Лунен календар красота и стил , а също така и в Лунен календар за здравето !

Ретрограден Меркурий потенциал и препоръки

Ретрограден Меркурий снимка

Ретрограден Меркурий 2015 годинаРетрограден Меркурий основен потенциал и тенденции – Когато Меркурий е ретрограден това е период, в който общуването между хората се обърква заради неправилно изказани или разбрани думи или действия.

Писмата и електронната поща не се получават, колетите и пратките тръгват на където си поискат, а мобилните телефони и компютрите имат свое собствено мнение.

Електроуреди и офис техниката сякаш полудяват, колите се развалят и настъпва период на объркване и хаос.

И така, какво може да очакваме когато Меркурий е ретрограден ? Какво е препоръчително да правим по време на ретрограден Меркурий ? Какво не се препоръчва да правим, когато дойде периода на ретрограден Меркурий ?

Хороскоп за Ретрограден Меркурий и бизнесБизнес и ретрограден Меркурий  – За бизнеса, когато Меркурий е ретрограден е подходящ период за внасяне на ред в администрацията и документацията на фирмата или организацията.

Добре е да помислите за оптимизиране на работните процеси, както в производството, така и в администрацията. Благоприятно време за довършване на започнати проекти, които са изостанали и по една или друга причина не сте успели да ги доведе до финал.

Когато Меркурий е ретрограден за бизнеса е подходящ период също за планиране и обсъждане на проекти и идеи свързани с обновяването на офис техниката, автопарка и колите. В този период може също да направите анализ на работната ръка и в случай че установите липса на работна сила може да направите списък, да обсъдите с колеги и началници какви са нужните ви служители, а седем дни след фазата да обявите и започнете набирането на необходимите ви кадри.

Ретрограден Меркурий за бизнеса е времето, в което не се препоръчва да се водят преговори, да се сключват нови договори и да се подписват документи, тъй като може да се окажат неизгодни, а може и да не се разберете правилно и очакванията между страните да се окажат коренно различни от първоначалните.

Ретрограден Меркурий не е подходящ период за закупуване и ремонт на офис техника, както и за обновяване на колите и автопарка. Ретрограден Меркурий е времето, в което не се препоръчва да се наемат нови служители, тъй като е възможно да се заблудите, в следствие на което може да се наложи много скоро отново да обявите вакантни работни места.

За всички представители на медиите и рекламните агенции, както и хората на които работа им е свързана с писане, говорене, реклама и популяризация, това е периода, в който може да се върнете към стари, започнати и нереализирани проекти, идеи, статии и материали да ги прегледате, редактирате и дори публикувате. Новите теми, проекти и идеи оставете за по-благоприятно време.

За служителите на фирми и организации – Когато Меркурий е ретрограден, това не е подходящ период за смяна на работното място, защото предложените договори, може да се окажат неизгодни, а работата да не удовлетворява вашите цели и желания и много скоро след това, може да ви се наложи да повторите тази стъпка в живота.

Периодът е подходящ да направите анализ на работното си място, текущата работа и сключените договори и ако установите нежелани за вас неща, да се опитате да ги коригирате поне седем дни след ретроградната фаза.

Универсално правило – Когато сме в период на ретрограден Меркурий би било хубаво да не подавате документи независимо за какво става въпрос, да не се издава пълномощно, да не се подписват нови договори, да не се взимат важни решения, особено свързани с оферти и предложения за съвместна работа и сътрудничество.

retrograden-merkurii-socialno-bitov-planРетрограден Меркурий социално битово влияние върху човека – Това е времето, в което ако имате деца, които в момента получават начално образование, то е твърде вероятно да се изправите пред решаване на различни проблеми свързани с тази тема.

Домакинската техника може да започне да се разваля, което е своеобразен намек, че вече е време да я смените, особено ако ви е била вярна дълги години.

Може да има неразбирателство между вас и вашите комшии, периода не е благоприятен за общо събрание на домсъвета и взимане на важни решения, както и за подписване на договори с фирми и организации, които се занимават с управление на етажната собственост.

Бъдете внимателни в общуването със съседите, тъй като може да попаднете в дребни комшийски сплетни и интриги. Би било хубаво да не отговаряйте на провокации, а да запазите самообладание и да се опитате да отложите темата, влагайки дипломатичност и такт, за друг по-благоприятен период.

Ако общуването със съкооператорите ви е влошено, сега е момента да се опитате да си простите и да заживеете задружно по комшийски.

retrograden-merkurii-brakove-i-svatbiБракове и сватби по време на ретрограден Меркурий – Това е период, който е крайно неблагоприятен за сключване на бракове, тъй като реално подписвате развод. Ако това вече ви се е случило, не бива да изпадате в крайности и никога повече да не пристъпите към подобна крачка, необходимо е просто да се съобразите с благоприятно време за сключване на брак и да повторите стъпката дори и с настоящия си партньор. Ако е с настоящия партньор обаче ще ви е необходим ретрограден Меркурий.

Има много редки случаи, в които ретрограден Меркурий е подходящ за бракосъчетание, но това е необходимо да бъде посочено в индивидуалния хороскоп или подчертано от ситуацията.

За сватбените тържества в периода на ретрограден Меркурий можем спокойно да заявим, че биха протекли с много дребни обърквания и недоразумения, които са започнали още по-време на организацията на този важен ден. Вие искате едно, организаторите разбират друго, а самото сватбено тържество е съвсем различно.

Сещам се за още нещо, което е твърде вероятно да случи и това е, че може булката да стане беглец или колата, с която тръгвате да се жените се развали, това са знаци да забавите темпото и ако има възможност да отложите момента, поне на полагане на подписите.

Ретрограден Меркурий и семейния живот: В семейството може да се появят леки недоразумения от чисто битов характер, които да подействат като спусък за решаване на отложени важни въпроси свързани със семейния живот. В подобна ситуация може да опитате да решите въпросите на момента, но ако това е невъзможно се постарайте да отложите решаването им с поне седем дни след ретрограден Меркурий.

Ретрограден Меркурий хороскоп любовЛюбовни авантюри, срещи и запознанства когато Меркурий е ретрограден – Бъдете готови за този период, без значение дали сте обвързани, необвързани или имате брак и семейство, тъй като това е времето, в което ако сте оставили неизяснена някоя любов по житейския си път, тя може точно сега да се върне в живота ви и да се наложи изясняване на отношенията. Целта не е да развалите настоящите взаимоотношения, а само да бъдат приключени старите такива.

Започнатите любовни авантюри в този период са краткотрайни и дори хората, с които се срещате и запознавате, може повече никога да не ги видите.

Единственото благоприятно нещо, което може да се направи по темата с любовта, любовните авантюри, срещите и запознанствата, когато Меркурий е ретрограден, е да опитате да възстановите стари романтични връзки, ако са били развалени и има условия и смисъл за втори шанс.

retrograden-merkurii-zdraveЗдравето и ретрограден Меркурий – За здравето си в този период можем да се погрижим много добре и то без да полагаме бог знае какви усилия. Когато настъпи период на ретрограден Меркурий е много важно да намалим до максимум мисловната дейност и да осигурим достатъчно време за почивка на ума.

В противен случай, може да стигнем до пренапрягане на мозъчната дейност, което от своя страна може да доведе до объркване на различни, чисто биологични, процеси в човешкия организъм и това да активира развитие на различни потенциални болести, заложени в индивидуалния хороскоп на всеки един от нас.

За това в този период си почивайте повече, стремете се да вършите рутинни дейности, които не изискват много умствени усилия и най-вече мозъчна дейност.

Времето, когато Меркурий е  ретрограден не е подходящо за планови операции, както и всякаква медицинска намеса поради факта, че е възможно да се наложи повторение на извършените манипулации. Ако се налага медицинска интервенция и/или лекарска намеса, особено в случай когато е застрашен човешки живот, то тогава задължително се пристъпва към действие.

Ретрограден Меркурий ДиетиПо отношение на диетите и оздравителните програми, то бихте могли когато Меркурий е ретрограден отново да се върнете към тях, но само към тези, които сте започнали и не сте довършили. Всички останали оставете за период, когато Меркурий се върне към нормално си движение.

Има още много житейски ситуации от житейските сфери, които могат да напомнят за себе си в периода на ретрограден Меркурий. За това бъдете готови и очаквайте неочакваното, като събития и ситуации. Би било хубаво да се опитате да решите темите, които има възможност да бъдат решени, а всичко останало да оставите за времето когато Меркурий не е ретрограден.

Помнете, че това е времето, в което ако има нещо, което да се обърка и ако има сфера, която да бъде в хаос, то сега ще се проявят и спирка няма да има, докато всичко не бъде изяснено, за да може да продължите обновени и освободени напред, да постигнете поставените цели и да изпълнете поставените си задачи.

Кога е ретрограден Меркурий може да видите тук >>

Към хороскоп за ретроградни планети от тук >>

Екипът на horoskopa.com и аз Давид ви пожелаваме успех!

Дневен хороскоп за 1 декември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-01-12-2023

Дневен хороскоп за днес за 1 декември

Днес, говорите от сърце.

Изразявайте дълбоки емоции, но не забравяйте, че другите може да не разбират вашите чувства.

Отложете важните емоционални решения за по-добър период.

Старайте се да се налагате или да бъдете досадни и натрапчиви.

Дневен хороскоп за днес за 1 декември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Нараства интереса ви към далечните страни, философията и религията. Под въздействието на духовен учител е възможна промяна в усещането за света. Възможно е да се появят нови способности

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Днес романтична среща с любимия човек може да доведе до огорчение и дори до разрив на отношенията. Но съдбата е благосклонна към вас.Не е изключено веднага ново познанство.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Увеличава се потребността ви от хармонични взаимодействия с други хора. Умението ви да водите преговори ви помага в различни рекламни и предизборни компании. Вероятно е днес да се почувствате натоварени.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Денят е предназначен за достигане до нови източници на енергия и разширение на кръгозора. Днес се усилва и вашата дарба да предвиждате. Вероятно е да успеете да повишите материалното си състояние.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят може да доведе до приятни задължения, свързани с придобивки или организация на празник. Дете, родено днес, има благосклонна съдба. През този ден вие имате възможност да разрешите повечето от служебните си проблеми.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Умението да следвате традицията и да отстоявате на превратностите на съдбата може да изиграе голяма роля за хармоничността на колегиалните отношения. Но отложени дела или спешни задачи изискват незабавно решение.

Дневен хороскоп за днес за 1 декември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Денят може да ви завърти в кръговрата на служебни и обществени задължения. Отложени дела и стари обещания ви карат да взимате бързи решения. Звездите ви съветват да не се противопоставяте на околните.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Вие прекрасно знаете как да се отнасяте с материалните и парични ресурси, така че тяхното количество да нараства. Успехът ви съпътства в печеленето на пари. В главата ви идват нови идеи.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Днес се чувствате добре във физически и морален план. Този ден обещава рязко да измени вашия начин на живот. Пригответе се от по-рано за сериозен обрат в съдбата си.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Днес вашите отношения с околните са хармонични. Това ви кара да се чувствате удовлетворени. Вероятно е да се наложи да решавате служебни проблеми, свързани с наближаващите празници.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Може да посветите този ден на устройване на служебния си живот.Важна роля в това играе фирмената традиция и хармоничните отношения. Отложени ангажименти изискват бързо решаване. Звездите ви съветват да бъдете активни.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Нараства честолюбието ви и желанието да постигнете успех в обществото. Днес си постявяте мащабни, даже глобални цели. Благодарение на оптимизма си и способността да вдъхновявате и направлявате другите хора.

Четете още в horoskopa.com

Дневен любовен хороскоп за днес 30 ноември 2023 година

dneven-luboven-horoskop-za-dnes-31-10-2022

Дневен любовен хороскоп за днес 30 ноември 2023 година. 

Днес, би било хубаво да се постараете да се погрижете повече за себе си, а след това за всички и всичко около вас.

dneven-horoskop-za-ovenДневен любовен хороскоп за Овен
Силата на Овена днес се крие в неговите нужди и желания. С желание и решителност днес може да преодолеете дори най-невероятните на пръв поглед препятствия. В любовта, ще ви е необходима чувствителност и разбиране към партньора. Отделяйте повече време за половинката си, която толкова много се нуждае от вашето внимание и компания.

dneven-horoskop-za-telecДневен любовен хороскоп за Телец
Денят ви по-скоро неутрален, нито е добър, нито е лош. Бъдете внимателни, тъй като има голяма вероятност днес да си навлечете сериозни любовни проблеми. Според звездите обаче с малко късмет, може да се разминете между капките и положението ви няма да е толкова зле.

dneven-horoskop-za-bliznaciДневен любовен хороскоп за Близнаци
За вас Близнаци денят е благоприятен за любовта. Ако днес ви се налага да избирате между изключително важна бизнес и обещаваща романтична среща, изберете второто. Дори ако това означава да загубите работата си. Работата край няма, а любовта ?

dneven-horoskop-za-rakДневен любовен хороскоп за Рак
Раците днес са в отлична физическа и психическа форма. Вашата точност и благоразумие за пореден път удивляват околните. Връзката ви с любимия човек е повече или по-малко спокойна. Самотните представители на знак, днес се изкушавате да свиете любовно гнездо. Брачните партньори предпочитат уюта на дома. И двата случай нараства желанието за получаване на домашна топлина и семеен комфорт.

dneven-horoskop-za-luvДневен любовен хороскоп за Лъв
За вас скъпи Лъвове днешният ден, може да се отбележи, като неутрален. Въпреки това бъдете внимателни, тъй като липсата на самоувереност може да ви изиграе много лоша шега. Положението може толкова да се влоши, че да поискате  да прекратите отношенията с човек, когото толкова много обичате.

dneven-horoskop-za-devaДневен любовен хороскоп за Дева
Девите днес, може да не са в най-доброто си емоционално и психическо състояние. Това положение на духа и тялото, ще се отрази особено на отношенията с партньора. Бъдете внимателни, тъй като известно охлаждане на чувствата може да е причина за кавги и неприятности.

Дневен любовен хороскоп за днес 30 ноември 2023 година. 

dneven-horoskop-za-vezniДневен любовен хороскоп за Везни
За вас Везни денят може да бъде страхотен. По някаква странна причина на обстоятелствата всички разговори с любимия човек ще преминат в откровения по сексуални и еротични теми. Може би трябва да приемете това като намек, че е време да напомните на какво сте способни.

dneven-horoskop-za-skorpionДневен любовен хороскоп за Скорпион
Скъпи скорпиони, случайните флиртове и познанства не винаги са полезни. Днес е хубаво да, не се доверявайте на хора, които не познавате добре. Погрижете се за портфейла си и дайте възможност на половинката да се охарчи. Избягвайте да давате пари назаем, най-вече на случайни хора. Денят обещава интересни разговори с партньора. Има възможност да научите приятни новини свързани с любовта.

dneven-horoskop-za-strelecДневен любовен хороскоп за Стрелец
Нищо добро или лошо не може да се каже за този ден. Успехът в любовните ви дела днес е почти гарантиран. Така че, на първо място, опитайте се да изживеете този ден по по възможно най-добрия начин. И на второ място, не забравяйте, че на този свят няма нищо, което да е гарантирано, както и че дори звездите не могат да ви дадат стопроцентова гаранция за каквото и да било.

dneven-horoskop-za-kozirogДневен любовен хороскоп за Козирог
Денят ви не е добър. Днес близък човек може да ви поднесе не толкова приятна изненада. Но какво да правим, ако това се случи. Опитайте се да реагирате по начин, който не е прекалено явен и обиден. Запазете спокойствие, скоро нещата се оправят.

dneven-horoskop-za-vodoleiДневен любовен хороскоп за Водолей
Скъпи Водолей, най-накрая получавате шанса да се докажете както в работата, така и в любовта. Опитайте се, да не се отказвайте от нищо, което желаете. Със сигурност ще успеете. Ако искате да изненадате семейството си, започнете зашеметяващ ремонт или променете предпочитанията си в кухнята.

dneven-horoskop-za-ribiДневен любовен хороскоп за Риби
Спокоен ден се очертава за представителите на зодиакален знак Риби. Звездите силно ви съветват да бъдете съсредоточени и внимателни днес. Има реална опасност да пропуснете изключително интересен и важен човек, които може да се появи днес.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата любовен хороскоп за днес 30 ноември 2023г. на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен романтичен и прекрасен ден.

Честит рожден ден – Хороскоп за родените днес 30 ноември 2023 година

horoskop-za-rodenite-dnes-30-11-2023

Хороскоп за родените днес 30 ноември 2023 година:

Честит да е Рождения ви ден!

Нека през новата Рождена година се случат само най-истинските ви желания и да се сбъднат най-хубавите ви мечти!

Днес преоценете изминалите дни и си поставете цели за предстоящите.

Заложените цели вече носят силата на личното придвижване напред.

През тази рождена година, вътрешните проблеми и доводи произтичат от прекомерното ви желание за материални придобивки.

Направете значителни промени в дома и живота си.

От мен Давид и екипът на horoskopa.com, получавате като подарък този астрологичен хороскоп, който силно се надяваме да ви бъде полезен по житейския ви път.

Наздраве и успех!

Дневен хороскоп за 30 ноември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-30-11-2023

Дневен хороскоп за днес за 30 ноември

Днес, търсите вълнение, без да нарушавате статуквото.

Някой или нещо влиза в живота ви и ви изтръгва от коловоза.

Очаквайте новото и различното.

Дневен хороскоп за днес за 30 ноември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Нараства интереса ви към далечните страни, философията и религията. Под въздействието на духовен учител е възможна промяна в усещането за света. Възможно е да се появят нови способности, които да ви натискат от вътре и да търсят реализация.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Днес романтична среща с любимия човек може да доведе до огорчение и дори до разрив на отношенията. Но съдбата е благосклонна към вас. Не е изключено веднага ново познанство да заличи отворената сърдечна рана.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Увеличава се потребността ви от хармонични взаимодействия с други хора. Умението ви да водите преговори ви помага в различни рекламни и предизборни компании.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Денят е предназначен за достигане до нови източници на енергия и разширение на кръгозора. Днес се усилва и вашата дарба да предвиждате. Вероятно е да успеете да повишите материалното си състояние до известна степен.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят може да доведе до приятни задължения, свързани с придобивки или организация на празник. Дете, родено днес, има благосклонна съдба. През този ден вие имате възможност да разрешите повечето от служебните си проблеми, натрупани през годината.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Умението да следвате традицията и да отстоявате на превратностите на съдбата може да изиграе голяма роля за хармоничността на колегиалните отношения. Но отложени дела или спешни задачи изискват незабавно решение.

Дневен хороскоп за днес за 30 ноември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Денят може да ви завърти в кръговрата на служебни и обществени задължения. Отложени дела и стари обещания ви карат да взимате бързи решения. Звездите ви съветват да не се противопоставяте на околните.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Вие прекрасно знаете как да се отнасяте с материалните и парични ресурси, така че тяхното количество да нараства. Успехът ви съпътства в печеленето на пари.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Днес се чувствате добре във физически и морален план. Този ден обещава рязко да измени вашия начин на живот. Пригответе се от по-рано за сериозен обрат в съдбата си.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Днес вашите отношения с околните са хармонични. Това ви кара да се чувствате удовлетворени. Вероятно е да се наложи да решавате служебни проблеми, свързани с наближаващите празници.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Може да посветите този ден на устройване на служебния си живот. Важна роля в това играе фирмената традиция и хармоничните отношения. Отложени ангажименти изискват бързо решаване. Звездите ви съветват да бъдете активни.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Нараства честолюбието ви и желанието да постигнете успех в обществото. Днес си постявяте мащабни, даже глобални цели. Благодарение на оптимизма си и способността да вдъхновявате и направлявате другите хора, шансовете ви за успех са големи.

Четете още в horoskopa.com

Седмичен хороскоп от 04 до 10 декември 2023 година

sedmichen-horoskop-za-sedmicata-ot-04-do-10-12-2023

Седмичен хороскоп за седмицата от 04 до 10 декември за всеки зодиакален знак

През тази седмица, не бъдете толкова мрачни, защото другите може да започнат да ви избягват.

Не вземайте решения в сегашното си емоционално състояние изчакайте по-подходящ момент.

Отделете време за почивка и презареждане.

Намерете смисъла на нещата и се радвайте на малките радостни събития.

Седмичен хороскоп за седмицата от 04 до 10 декември за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-ovenХороскоп за седмицата за Овен
Периодът е пълен с изненади. Заредете се с търпение и готовност да посрещнете смело и по подобаващ начин предизвикателствата. Сред изненадите може да има и една не толкова приятна.

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Възможно е да се преборите с един проблем. Вашата фантазия може да ви помогне, а лекотата в общуването да спомогне да прокарате идеите си. Може да се наложи кратко пътуване.

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Възможно е да се появят допълнителни отговорности за близки хора. Не е изключено да има болен, за когото трябва да положите грижи. Други може да тръгнат на път. Вашата роля и участие в решаването на проблемите е от съществено значение.

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Даването на пари може да развали настроението ви. Непредвидените разходи може да ви докарат нерви, но това е нещо, с което всеки се сблъсква. Не драматизирайте, съумявате да се справите с положението, в което сте изпаднали. Бъдете готови за компромис.

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Многото задължения, които имате може да ви натоварят. Това ви е за урок друг път да не се нагърбвате с толкова неща изведнъж. Смело можете да управлявате събитията. Качествата ви да организирате са безспорни и другите ви признават това.

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Звездите ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Отваряйте си очите на четири. Все пак не трябва да разчитате много на съдбата. Тя няма да ви направи подаръци, трябва да се потрудите сами.

Седмичен хороскоп за седмицата от 04 до 10 декември за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-vezniХороскоп за седмицата за Везни
Животът ви става по-пъстър и богат на емоции. Мислите за другите с добри чувства. Сложете здраво юздите на своята щедрост защото има опасност да похарчите всичките си пари.

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Необходимо е да се справяте с работа, която не ви е по сърце. Вярвайте в себе си, за да успеете да се справите с всичко, просто трябва да си направите добър план и да си спестите излишни усилия.

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Има опасност да кажете нещо, за което после да съжалявате. Бъдете дискретни, особено ако става дума за други хора. По отношение на колегите вие сте прекалено прями, а това не е особено полезно за вас.

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Нищо не застрашава здравето ви, не се притеснявайте излишно. Понякога сте мнителни или прекалено емоционално гледате на малките проблеми, успокойте се и се отпуснете. Разочарованията в любовта могат да се избегнат, ако заложите на яснота в отношенията.

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
Имате семейни въпроси за решаване. На по-млад член от семейството му предстои промяна в живота и вашите действия са съобразени с това. Имате много идеи за конструктивно решаване на техническите въпроси, но не се сърдете ако не всички се приемат добре от околните.

sedmichen-horoskop-ribiХороскоп за седмицата Риби
Творческа идея се реализира благодарение на други хора. Всички имат полза от това, а общият труд сближава усилията ви за постигане на по-добър стандарт на живота. Избягвайте любовните авантюри.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

Четете още в horoskopa.com
– хороскоп за седмицата за всички зодиакални знаци
– хороскоп за следващата седмица за всички зодиакални знаци

Седмичен хороскоп от 27 ноември до 03 декември 2023 година

sedmichen-horoskop-za-sedmicata-ot-27-11-do-03-12-2023

Седмичен хороскоп за седмицата от 27 ноември до 03 декември за всеки зодиакален знак

През тази седмица, вашето неудовлетворение от другите произтича от самоотричането ви.

Емоциите ви се проявяват, така че бихте могли да ги наблюдавате съзнателно.

Не обвинявайте другите за личните ви неуспехи.

Вслушайте се в критиката, може да научите урок с който е необходимо да се справите.

Може да ви се наложи да се борите за насъщния.

Пазете се от кражби на пари или храна.

Седмичен хороскоп за седмицата от 27 ноември до 03 декември за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-ovenХороскоп за седмицата за Овен
Спокойствието в дома ви зависи само от вас. Няма защо да бързате, работата няма да избяга. Намерете начин да си поговорите, да се посмеете, да похапнете добре.

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Възможно е да допуснете грешка, ако се съветвате с хора, които не познавате много добре. Само най-близките ви може да ви помогнат да преодолеете едно сериозно изпитание.

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Показвате конструктивно мислене и прагматизъм. Желанието да постигнете бързи резултати обаче ви действа доста изнервящо. Успокойте се, нищо няма да решите ако бързате, точно обратното, за някои инициативи още не е назрял моментът. Периодът е силен и емоционален.

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Много добре усвоявате информация, затова съветът на звездите е да се занимавате с творческа, интелектуална дейности, да четете книги, да работите с тестове. Изпитвате силата на любовта.

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Може да посветите времето си на своето духовно развитие.Някои може да се включат в клуб по интереси, да си намерят приятели, които мислят като тях. Други може да си купят хубава книга.

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Оставете всичко и действайте както ви диктува сърцето. Така може да възстановите душевната си хармония. Едно ваше желание може да се сбъдне. Това ви отваря апетита за нещо подобно.

Седмичен хороскоп за седмицата от 27 ноември до 03 декември за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-vezniХороскоп за седмицата за Везни
Имате всички условия да си починете и заредите с нови сили. Скоро започват ремонти и преустройства. Домът ви може да стане по-уютен и комфортен и това да е оценено като ваша заслуга от останалите.

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Имате силна интуиция, използвайте я. Рисковете трябва да се избягват. Пазете парите си, следвайте установените правила. Не трябва да мислите за служебни авантюри.

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Период за ответни действия. Може да дадете отговор на един човек, да се опитате да изпълните това, което се иска от вас. Някои може да върнат заем, други да изпълнят обещание.

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Градите амбициозни планове за изява, но моментът не е благоприятен за начинания. Ако се занимавате с бизнес, печалбите може да се забавят. Имате някои притеснения, свързани с новини, които не са особено обнадеждаващи.

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
Постъпвате честно и коректно към хора, които не заслужават това. Но мисълта, че вие не сте като тях и това е вашето достойнство ви движи напред. Много добро впечатление правите на хората около вас.

sedmichen-horoskop-ribiХороскоп за седмицата Риби
В дома ви е пълно с хора. Ако искате спокойствие, трябва да отидете на друго място, където да можете да съберете мислите си. Можете да се консултирате с Дева или Телец.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

Четете още в horoskopa.com
– хороскоп за седмицата за всички зодиакални знаци
– хороскоп за следващата седмица за всички зодиакални знаци

Дневен хороскоп за 29 ноември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-29-11-2023

Дневен хороскоп за днес за 29 ноември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Вашата чувствителност е изострена. Вие често изпадате в колебание. Днес се мятате от благородство и отстъпчивост до раздразнителност и агресия. Желанията ви постоянно се сблъскват с невъзможността да ги осъществите.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Денят е предназначен за душевни откровения, зареждане с енергия и мисловно очистване. Не са изключени благоприятни промени в обществото, които да доведат и до положителни изменения в личен план за вас.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Днешният ден може да ви донесе някакви промени. За това звездите ви съветват днес да запазите спокойствие и да се стремите към контрол на ситуациите около вас.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
За да постигнете някакви резултати се налага предварително да определите границите си на действие и обема на своите възможности. Може да се наложи да отстоявате позициите си.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят е благоприятен за благоустрояване на жилището и офиса, срещи, контакти и изясняване на отношения. Браковете, сключени днес, са устойчиви. Не си струва да слушате чужди съвети. Те могат да ви навредят.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
През днешният ден успехите ви са гарантирани само тогава, когато успеете да подберете удобния момент и да съумеете да убедите околните в правотата на действията си.

Дневен хороскоп за днес за 29 ноември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Днес се налага да помислите доста, как да по пълните семейния си бюджет. На пръв поглед възникват доста нерешими проблеми, но вие не трябва да обръщате внимание на това, защото скоро нещата се оправят.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Денят е предназначен за откровение, зареждане с енергия и духовно просветление. Вас ви очакват приятни задължения, свързани с пътуване или дългоочаквана покупка. Неочаквано покровителство или помощ от страна на приятели.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Трябва да засилите своя характер, като бъдете по-търпеливи, психически издръжливи и да отстоявате личните си интереси без да засягате грубо околните. Опитвайте се да не следвате чужди съвети.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Днес всякакви планове, социални контакти и лични срещи имат дълговременен характер, а резултатите от тях могат да станат база за по-нататъшни стъпки нагоре в обществото и материални приходи.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Мнозина от вас се отдават на служебни и семейни ангажименти. Не губете оптимизъм и ентусиазъм – те ви трябват за да преодолеете препятствията по пътя си. Не следвайте чужди съвети.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Денят е предназначен за придобиване на нови източници на вдъхновение и енергия, разширяване на кръгозора и целителство. Вероятно е да намерите начин за повишаване на материалното си състояние до известна степен.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 28 ноември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-28-11-2023

Дневен хороскоп за днес за 28 ноември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Денят е изпълнен с илюзии, лъжи и напразни надежди. Ако приемете желаното за действително, то пред вас има голяма опасност да претърпите неуспехи и финансови загуби.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Денят е свързан с неочаквано изменение в пътя на съдбата ви. Тенденцията от вчера се задълбочава, но в обратен план.Трябва да бъдете особено внимателни при получаване на информация.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Жените от знака имат прекрасната възможност да се зарадват на едно ново запознанство. Но въпреки интензивните чувства и от двете страни, връзката няма да се окаже продължителна. Вероятни са разочарования и обиди.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Днешният ден е подходящ за обществена дейност. Мнозина от вас получават морално удовлетворение и приток на енергия от добрините, които вършат. Имате възможност за интересни творчески срещи. Посетете изложби, концерти или конкурси.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Този ден може да доведе до големи промени в живота ви. Нови хора във вашето обкръжение ви помагат да станете финансово независими. Препоръчва ви се да приемате новите предложения без да премисляте много.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Денят може да е успешен, ако планирате предварително действията си. Днес е много възможно да успеете да постигнете съгласие с партньора си и да възцарите мир в душата си.

Дневен хороскоп за днес за 28 ноември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Днес се налага да помислите доста, как да по пълните семейния си бюджет. На пръв поглед възникват доста нерешими проблеми, но вие не трябва да обръщате внимание на това.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Денят е свързан с неочаквани промени в обществен и личен план.Не е изключено да получите информация или неочаквано действие от страна на бизнес-партньорите да ви накара да се захванете с работа, която не ви е по сърце.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Вашите отношения с някои хора могат да се затегнат. От вашето поведение в този момент зависи дали отношенията ви да се развиват и заедно да преодолеете трудностите или да скъсате напълно помежду си.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Денят днес е добър, ако успеете да го планирате от рано. В общуването с околните допускайте до себе си само хора, които са достойни за вниманието ви и на които имате доверие.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Деня в общи линии обещава добро настроение. Но вие трябва да планирате действията си отрано. По-важните работи свършете сутринта. Следобед няма да сте в състояние да взимате правилни решения.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Днес може да реализирате намеренията, които сте имали вчера и не сте извършили поради липса на време. Но трябва да запазвате тайните си за себе си.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 27 ноември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-27-11-2023

Дневен хороскоп за днес за 27 ноември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Много е вероятно днес напрегнатата обстановка да окаже влияние на вашите възгледи. Вие с интерес следите политическите промени и отразяването им в средствата за масова информация.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Денят е белязан със знака на новите източници на духовна енергия, разширение на кръгозора и целителство. Днес вашето обаяние впечатлява околните. Не бива да се отвличате от целите си с дребни неща.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Звездите предричат едно ново начало на благоприятен период. Днес сте в състояние да осъществите благополучно плановете си и да проведете нужните ви срещи. Следобед е много вероятно неочаквана информация да промени плановете ви.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Денят символизира справедливостта и волята, управлявана от интуицията. Всичките тези качества се притежават от представителите на знака. Сега е хубав момент да преосмислите жизнения си опит и да направите своите планове за бъдещето.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Днешният ден постепенно възстановява силите ви.Независимо от всевъзможните проблеми, мнозина от вас се чувстват на висота. Появява се усещане за обаяние и увереност в силите.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Денят е подходящ за общуване и нови запознанства. Установяването на нови контакти ви помага успешно да решите някои битови проблеми. Постарайте се днес да приближите до себе си само проверени хора.

Дневен хороскоп за днес за 27 ноември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Съдбата отново е простряла над вас закрилата си. Звездите ви предричат доста приятни усещания. Отношенията с близките ви са хармонични и доверителни. Вие се чувствате бодри и оживени.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Денят е характерен с възможностите за разширяване на кръгозора, зареждане с енергия и изцеляване. Вероятни са приходи, печалба от лотария или връщане на пари. Може да намерите ценна вещ.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Вашето състояние днес ви задоволява както в личен, така и в професионален план. Демонстрирате приповдигнато настроение, но има и причини за разправии и дрязги с околните.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Денят е подходящ за общуване, нови контакти и познанства.Днес може да решите битови проблеми, благодарение на чужда помощ. Не е изключено да се срещнете случайно със стари познати.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Днес се чувствате бодри и оживени. Забелязват ви навсякъде, където се появявате. Вие сте неотразими и това влияе на самочувствието ви. Семейните ви отношения са хармонични.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Подходящ ден за бизнес, сделки, учение, оформяне и подписване на документи. Звездите ви препоръчват да не размисляте дълго, ако ви предложат примамливи проекти. Съвместната работа ви носи допълнителни доходи.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 26 ноември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-26-11-2023

Дневен хороскоп за днес за 26 ноември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Ако сте били в хармония със себе си през изминалите дни и сте направили добре своята равносметка, днес може да усетите силно желание за работа. Чувствате нов привкус на сладостта от успеха.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Подгответе се за сериозни промени в личния живот. Възможно е съдбата да ви поднесе ново познанство, което да се превърне в дълготрайно приятелство и дори любовна връзка.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Денят е подходящ за пътуване, покупки, сключване на брак и зачатие. Днес е добре да бъдете активни и да се занимавате само с отговорни ангажименти. Главна тема за вас днес е любовта.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Денят носи противоречив и двойнствен характер. Той символизира променливост и трансформации. Само тези от вас, които притежават висока нравственост и душевно богатство могат да преодолеят сложните тенденции на деня.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят е неблагоприятен за придобиване на недвижимост, сключване на брак и зачатие. Откажете се от прекалено активна дейност.Не очаквайте мигновени резултати. Отделете повече време за себе си, посетете фитнес, обиколете магазините.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Денят е свързан си илюзии и измами. Бъдете внимателни в компании, особено на непознати хора! През този ден далечните командировки не са за препоръчване, както и да правите покупки.

Дневен хороскоп за днес за 26 ноември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Днес вихърът на страстите и напразните илюзии се опитват да ви завладеят напълно. Този ден е неподходящ за скъпи покупки. Ако все пак се налага да вложите пари, помислете добре, дали си заслужава.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Във финансово отношение вие сте авторитет в очите на своя партньор, но той едва ли винаги е съгласен с вашите неочаквани харчове. Пригответе се да общувате много с други хора.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Ако днес сте намислили да направите по-едра покупка, добре е да помислите предварително още веднъж. Не харчите ли напразно парите си?След време имате възможност да си позволите повече, отколкото си представяте.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
В спокойна обстановка вие се чувствате неуютно. Но трябва да бъдете внимателни, защото се активизират тайни неприятели, които могат да ви създадат доста неприятности.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Денят е твърде разнообразен. Днес се ориентирате към решаване на социални проблеми. Вашата порядъчност и деловитост привлича вниманието на околните. Парите си сега печелите благодарение на високия си професионализъм.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Контактите с началството и колегите ви са градивни.Следва да укрепите собствените си позиции и да проявите настойчивост и инициатива. Благоприятен е контактът с лица от противоположния пол.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 25 ноември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-25-11-2023

Дневен хороскоп за днес за 25 ноември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Този ден изисква преразглеждане на ценностите. Възможен е нов етап в деловия или личния ви живот. За това днес се налага да се замислите кое в дейностите ви е главно и второстепенно.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Днес не бива да взимате никакви важни решения и да поемате сериозни задължения. Времето за това още не е настъпило. Възможно е именно през този ден да осъзнаете нови истини.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Днес ви очакват признание и успех, ако се занимавате с творчество. Но това може да стане факт само при положение, че успеете да направите реална оценка на събитията през деня.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Вие чувствате поддръжката на Висшите сили при преодоляването на сплетните на недоброжелателите срещу вас. Имате възможност блестящо да защитите интересите си. Въпреки това мнозина от вас се чувстват неудовлетворени.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Не е изключено събития от предишни дни сериозно да повлияят на авторитета ви. Не забравяйте тези, които са ви помагали преди. Дошло е времето да си връщате дълговете.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Възможно е да получите неочаквана новина или да научите истина, която да ви накара да преразгледате връзките си с близки хора. Звездите ви съветват да бъдете изключително сдържани.

Дневен хороскоп за днес за 25 ноември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Като цяло днес се чувствате на висота. Може да очаквате лични предложения и успешно завършване на започнати разговори. Вашето обаяние покорява околните. За да се зарадвате на успехи,

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Плановете ви могат да претърпят изменение. Напрежението се усилва от лъжливи обещания. Не предприемайте важни решения и не давайте обещания, които няма да може да изпълните. Не е дошло още времето за това!

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Приемете, че потребностите ви напълно отговарят на това, което получавате от съдбата. Отделете време за разходка сред природата и общуване с близки хора.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Днес изпитвате вдъхновение и ентусиазъм във всичко. Това ви помага да се справите лесно и с най-трудните проблеми, които ви терзаят от доста време. В отношенията ви с партньорите преобладава сърдечност.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Днес у вас се появява желание да рискувате. Възможно е да търсите приключения далеч от дома си. Но сега е по-добре да се въздържате от пътувания, защото са възможни неприятни ситуации.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Сега ви привличат компаниите и хората, които имат друг поглед на света. Вие сте настроени на по-нататашно разширяване на своите възгледи. С успех може да предавате своите знания на последователи или ученици.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 24 ноември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-24-11-2023

Дневен хороскоп за днес за 24 ноември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Възможно е да усетите необходимост от повече внимание и любов. Под въздействие на моментни настроения може да накупите куп ненужни неща и да се превърнете в роб на вещите и навиците.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Радостта от общуването с интимния партньор днес може да бъде помрачена от непонятна нервност. Тя може би е свързана с предстоящи задължения, които са неприятни за вас.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Хубав ден за покупки и придобивки с изключение на недвижима собственост. В личния ви живот са възможни изясняваници, които да ви накарат да се вълнувате. Но звездите ви съветват да не приемате нещата.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Този ден символизира мъдростта и духовното възраждане. Посветете времето си на душевно израстване. Отделете време за общуване с изкуството. Днес е благоприятен период за начало на благотворителна дейности и зачатие.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят е благоприятен за любов и интимни отношения. Само разсеяността, забравянето на важни неща и лъжите могат да ви развалят взаимоотношенията с любимия човек. Шофьорите трябва да внимават, особено на дълъг път.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Мнозина от представителите на знака изпитват чувство на вдъхновение и могат лесно да се справят с най-наболелите проблеми, които не им дават покой от известно време.

Дневен хороскоп за днес за 24 ноември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Радостите и несгодите се редуват. Съседски проблеми могат да развалят настроението ви.Не правете компромис със съвестта си. Така има опасност да загубите верни приятели.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Благоприятен ден, който ви позволява да реализирате идеи и планове от предишните периоди. Съхранете намеренията си в тайна от околните. Странично влияние значително може да попречи на пътя ви към целта.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Вашите желания няма да бъдат подкрепени от реални възгледи за случващото се. Колкото по-близо сте до целта, толкова вероятността за възникване на критична ситуация е по-голяма.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Днес денят е интересен преди всичко за жените от знака. Интересните срещи следват една след друга. Вие можете да се наслаждавате на вниманието на околните и да станете център на внимание.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Радостите и несгодите днес се редуват постоянно. Въпреки това вие може да решите редица проблеми. Хората на изкуството имат възможност за изява.Нараства интереса ви към окултните занимания.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Денят е изпълнен с нови надежди, болшинството от тях имат шанс да се сбъднат. Личните ви ангажименти могат да ви донесат радост поради съвместната дейност с интересни хора.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 23 ноември 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-23-11-2023

Дневен хороскоп за днес за 23 ноември

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Денят е свързан с изострена чувствителност, дарба за пророчество и интуиция. Без особен труд ви се отдава да отделите същественото от заблудите. Ако искате да намерите покой, трябва за малко да се усамотите.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Стремежът ви на всяка цена да постигнете заветните си цели може да ви накара да използвате забранени приоми или да прибегнете до лъжа.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Днес е ден, който трябва да премине под знака на въздържаността. Има голяма вероятност да се скарате с някого. Несъгласията ви са на основа вашето място в йерархията и нежеланието ви да приемете съществуващото статукво.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Днес са ви интересни само тези взаимоотношения, които могат да ви донесат някаква изгода. Психологическия климат в службата ви зависи в голяма степен и от от вас.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Не се страхувате да оставате сами и умеете да се наслаждавате на собствената си скромна компания. Вие можете в нужния момент да заставите своя социален статус да работи за вас.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Прекалената ви разсъдителност и дисциплинираност могат да създадат психологическо напрежение и да станат причина хората около вас да се раздразнят. Завишените ви претенции към колеги могат да доведат до пълен разрив.

Дневен хороскоп за днес за 23 ноември

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Новите идеи могат да се окажат измамни и да провалят традиционните ви планове. Възможно е да претърпите поражение и активните действия няма да ви донесат резултати. Трябва да сте готови на промени.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Денят е благоприятен за сделки, учение и оформяне на документи. Звездите ви съветват да не премисляте много, ако се налага да приемете ново предложение. Днес съвместната работа ви носи добри приходи.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Без особено усилие през днешния ден ви се отдава да осъществите множество изгодни задачи. Препоръчва ви се да не премисляте много при реализирането на изгодни предложения. Звездите ви предричат успехи.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Денят не е подходящ за служебни пътувания и срещи. Вероятно е изстиване на колегиалните отношения. Повишени изисквания към околните от ваша страна могат да доведат почти до разрив в отношенията.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
За вашето поведение днес са от значение колегиалните отношения. Ако не се подадете на емоциите в тях, денят може да ви донесе положителни преживявания и резултати.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Като цяло този ден се очаква да е интересен. Вероятно може да го запомните с разрешаване на личен проблем, който е терзаел съзнанието ви дълго време. Периодът е благоприятен за нови делови познанства.

Четете още в horoskopa.com

Любовен хороскоп

Най-четени