Гледане на кафе и таро карти по телефона и скайп

gledane-na-kafeЗа да си гледате на кафе и/или на Таро карти по телефона или скайп е необходимо да се свържете с Беатриз на телефон 0882 649 214 и да си запишете час за гледане на кафе и/или таро карти, както и да уточните как желаете да ви се гледа на кафе, по телефона или по скайп.

За записването на час за гледане на кафе и/или Таро карти е необходимо да предоставите вашето име навършени години и местоположение, където се намирате към този момент.

След като си запишете час е необходимо да посетите каса на Изипей и да продиктувате КИН 1911537345 и за гледане на кафе да внесете сумата от 20.00лв., а за гледане на Таро карти – 30.00лв.

В уговорения ден и час се свързвате с Беатриз по телефона или скайп, както сте се уговорили предварително и задавате вашите въпроси.

Часовете за гледане на кафе и/или Таро карти по телефона, скайп и вайбър са: от 10.00 до 11.00ч., от 12.00 до 13.00ч. от 13.00 до 14.00ч. от 15.00 до 16.00ч. от 17.00 до 18.00ч. от 19.00 до 20.00ч. и от 20.00 до 21.00ч.

За възникнали въпроси и кометари може да се свържете с Беатриз на телефон 0882 649 214

Услугата е удобна и подходяща за всички, които не е се намират в София и желаят да използват услугите на Беатриз, за да получат насоки за най-близко бъдеще по темите от ежедневието, които ги вълнуват, като любов, работа, пари, деца и др.

Ако се намирате в София, може да посетите Беатриз лично, информация по темата четете тук

Пожелаваме на всички успех !

Още по темата
6 коментара
 1. Зорница коментира

  Изказвам благодарността и признателността си към Беатриз, защото не само успя да види проблемът и омагьосаният кръг, в който се намирам, гледайки в чашата ми от кафе, но ми даде съвети как да изляза от проблемната за мен ситуация, кой е правилният път, по който трябва да поема, даде ми надежда и вярва, че ще успея!

 2. Митка коментира

  Здравейте, Беатриз! Много Ви багодаря за проведеното от Вас гледане на кафе! Много сте точна, това което ми казахте е така – кратко, точно и ясно! С нетърпение изчаквам идващият месец, за да видя дали моите усилия ще бъдат оценени, както Вие предсказахте! Искрено Ви благодаря! Бъдете жива и здрава, че ми помогнехте с напътствия в този труден за мен момент.

 3. valeri emiliv iordanov коментира

  kade se namira ofisa na tazi jena iskam da go posetq

  1. david коментира

   Здравейте, необходимо е да си запишете час по телефона и ще разберете и адреса.

 4. Petia Koptseva коментира

  Впечатлена съм от възможностите и способностите Ви. Бих искаала да Ви посетя на място в София.

 5. Величка Иванова Трифонова коментира

  Незнам какъв е този специален начин по които се прави това кафе, но всичко за което попитах ми се разказа абслютно точно. Доволна съм пак ще се обадя

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува