Гледане на кафе – личен прием в София

gledane-na-kafeЗа да си запишете час за гледане на кафе още днес, моля позвънете след 11:30ч. всеки ден за да проверите за свободен час.

Цената за гледане на кафе e 25лв.

СВОБОДНИ ЧАСОВЕ за гледане на кафе от вторник до събота. от 15 до 16ч., от 16.00 до 17.00ч., от 17.00 до 18.00ч., от 18.00 до 19.00ч.

Записване на часове от 10ч. до 20ч. всеки ден без неделя !

*** ВНИМАНИЕ: Всеки, който си е записал час за гледане на кафе е необходимо да потвърди часа си в деня за който е записан.

Потвърждаването на часа е необходимо да се случи между 10 и 11ч. сутринта, тъй като след това непотвърдените часове се освобождават и на тяхно място може да влезе човек, без предварително записване или записан в същия ден.

***Важно: Беатриз не коментира теми свързани със здравето! Не открива, не прави и не разваля магии !

*** НОВО:
– Възможно е посещение и без предварително записване, като би било хубаво все пак да позвъните, за да проверите за свободен час, след 11.00 часа всеки ден.

Има възможност за гледане на кафе и Таро карти по телефона, скайп и вайбър. Повече информация може да намерите тук

Допълнителна информация и записване на телефон 0882 649 214 – Беатриз

Още по темата
46 коментара
 1. Павлинка коментира

  Намерих Беатриз много преломен за мен момент в живота. Благодарение на нея успях да видя светлината в тунела и да продължа напред. Благодаря ти миличка.

 2. Албена коментира

  Благодарна съм много на Беатриз – даде ми кураж и отговори на въпросите, които имах, а също и ми отговори на важен въпрос, който в момента не зададох, а съм се питала по-рано. Сигурна съм, че и Вие ще останете доволни!

 3. Соня коментира

  Беатриз е една магнетична жена, спокойна, мъдра и вдъхваща увереност. Явно ненапразно Господ й е дал тези способности. Благодаря й и й желая усмихнати и щастливи мигове. Препоръчвам я на всеки, който има съмнения и търси верния път, понякога една дума може да помогне.

 4. Биляна коментира

  Потърсих я от безизходица и леко скептична…и все пак с мъничко надежда :). Прочитайки мненията за нея си казах, че ако не друго, поне ще си поговоря с нормален и позитивен човек. Е, за мое учудване ми позна всичко точно, а за предсказанията, които направи за моето бъдеще, съм сигурна, че ще се сбъднат! Беатриз не само гледа на кафе, тя е орисница за щастие!

 5. Дафинка коментира

  Това бяха най-смисленото похарчени 20 лева за това, което получих от Беатриз! Много съм доволна, препоръчвам я горещо !

 6. Mimi коментира

  Изключителна жена ! Посетих Беатриз няколко пъти и съм изключително доволна от насоките, които ми даде. Обстановката е много приятна, можеш да усетиш добрата енергия и позитивизма. Голяма част от нещата, които ми каза са вече факт. Благодаря ти, Беатриз !

 7. Роксана коментира

  Беатриз е изключително чаровна и позитивна дама.Има невероятно излъчване и силно въздействие върху хората.Очарована съм от нея и съм като пречистена след всяка среща.

  1. мария коментира

   Посетих Беатриз и бях приятно изненадана от някои точни попадения . Не ми е задавала уточняващи въпроси. Дали ще се сбъдне обаче казаното от нея е важното в случая !

 8. Стефания Михова коментира

  Преди няколко дена ходих при Беатриз, бях малко скептична заради мненията, които прочетох тук. Аз съм доволна и определено ще я посетя пак. Даже едно от нещата, които ми каза вече стана 🙂

  Благодаря ти мила Беатриз

 9. krasimira коментира

  Moje li nqkoi da mi kaje kade se namira gore dolu,iskam da q posetq.Mersi predvaritelno.

  1. david коментира

   В центъра на София на площад Славейков. Хубав ден 🙂

 10. Аристотел коментира

  Драга Рамона, аз лично всяка седмица съм при Беатриз и трябва да споделя, че съм изключително доволен от това, което прави за мен и от това, което ми излиза на кафето. Понякога дори използвам и Таро картите за да потвърдя това, което ми предстои. Но това си е моето мнение и не те задължавам с него. Друго ми е интересно обаче, защо си ходила втори път щом нещата не се получават.

  Поздрави Аристотел

 11. Рамона коментира

  Два пъти бях при Беатриз, нищо от това което каза не се случи. Да тя е приятна жена и обстановката също, но все пак ти отиваш за нещо конкретно. Аз лично не съм удовлетворена.

 12. Павлета коментира

  Много се радвам, че се запознах с Беатриз. Изпих си кафенцето с удоволствие и ми беше много приятно да науча нови неща, които са ми полезни. Добре, че може всяка седмица да се виждаме. Благодаря ти Беатирз и до понеделник 🙂

 13. Лилито коментира

  Здравейте всички. Каквото и да кажа за Беатриз би било повторение на това, което всички вече са изписали тук. Мога само да я препоръчам на всички, както и да споделя, че съм много доволна от това, което направи за мен.

  Поздрави Лилито

 14. Мирослава коментира

  Много съм очарована от всичко, от посрещането, от обслужването и разбира се от това, което ми каза. Не знам, какво друго да напиша, освен че всичко, което чета в коментарите е вярно ! Препоръчвам я на всички. Благодаря ти Беатриз!

 15. Емануела коментира

  Уникална дама. Мога само да се присъединя, към казаното от останалите. Благодаря ви Беатриз, че ми върнахте живота. Емануела

 16. elena.y.petkova@abv.bg коментира

  След тази среща бях сигурна,че това което съм предприела за себе си е най- правилната стъпка. Тръгнах си и се чувствах сякаш съм разбила оковите на собствените си съмнения. Надявам се кафето да е показало не само отговорите на сегашните ми терзания , ами да ми се случат хубавите неща които Беатриз ми предсказа. Интересен е факта ,че желанието , което си пожелах накрая се сбъдна до голяма степен. Но още по-важен е факта ,че постигнах някаква хармония със себе си след този разговор. Скоро ще намина пак 🙂 Благодаря !

  1. Дарина коментира

   Много съм доволна, ще я посетя пак !!! Препоръчвам я горещо!

 17. Станислав коментира

  Беатриз е уникална!
  Изключителна жена с невероятна дарба,да разчита душата и проблемите на човека срещу нея.Вижда невидимото в една чаша ароматно кафе…много е точна в тълкуванието на фигурите.Страхотен човек,добра,толерантна и с голямо състрадателно сърце!Благодаря ти Беатриз,че те открих и ми обърна представите,за живота…ти знаеш,как и защо се получава точно така.Успех ти желая,както и на твоят невероятен колега Астролог.Бъдете здрави!

 18. Калинка коментира

  Лъчезарен, скромен и много земен човек. Интелигентен и приятен събеседник! Прекрасна жена !

 19. Вики коментира

  Беатриз, Вие сте една прекрасна жена и Ви препоръчвам на всички мои познати и приятели!

  1. Дамяна коментира

   Изключителна жена ! Препоръчвам я !

 20. Марина коментира

  Беатриз е уникална жена с невероятни умения и много точни попадения! Присъединявам се към всичко написано за нея тук.

  Благодаря Ви Беатриз

 21. Цветелина коментира

  Преди седмица бях при теб скъпа Беатриз и мога да кажа само велика си ! Присъединявам се към останалите мнения тук и те ПРЕПОРЪЧВАМ на всички.

  Хубава вечер

 22. Mihaela коментира

  Искам да споделя мнението си за Беатриз. На сеанса ми днес видя живота ми като на карата разказа ми всичко. Даде ми доста хубави насоки и съвети за бъдещето. Изключително доволна съм и със сигурност ще се видим пак. Благодаря ви Беатриз

 23. Емилия коментира

  Днес посетих милата и позитивна Беатриз. Очарована съм от отношението и уютната обстановка !Времето прекарано с нея е изключително приятно и зареждащо.Радвам се , че я открих ….. знаеме , че в живота няма нищо случайно 🙂 С удоволствие ще я посетя отново. Бъдете жива и зрава ! Благодаря !

 24. Генчева коментира

  Здравейте,
  Искам да споделя приятното си впечатление от Беатриз, и нейните познания в тайните на кафето. Изключително мила жена. Препоръчвам на всички, които искат да надникнат зад завесата на настоящето!

 25. Евелина коментира

  Присъединявам се и аз към всички до момента! Днес за пореден път бях при Беатриз, защото всичко, което ми казва се случва! Препоръчвам я горещо ! Благодаря ти Беатриз

 26. Павлинка коментира

  Абсолютно точно и конкретно Беатриз начерта живота ми на моето гледане на кафе. Много съм щастлива, че я срещнах. Предвид на това, което ми се случва в момента съвпаденията са точни, а допълнението и съветите конкретни и ясни и ми помагат постоянно. Искам да ви споделя също, че за моя огромна радост не ми откри негативни влияния, магии и каквито и да било други щуротии. Препоръчвам я горещо. Благодаря ти Беатриз продължавай все така, с теб живота е различен.

 27. Таня Иванова коментира

  Когато си в проблемна ситуация и срещнеш истински добър и позитивен човек който ти подава
  ръката си за помощ са слаби всички хвалебствия. Да благодарим на Бога , че има все още
  истински хора като Беатриз ! Нека да е жива и здрава и да бъде винаги така мила и чаровна дама !

 28. Михаела коментира

  Мога само да се присъединя, към всичко написано ! Днес бях за втори път при Беатриз, от първия път минаха две седмици и всичко, което ми каза се случи! Сега очаквам с нетърпение новите неща ! И аз ти БЛАГОДАРЯ Беатриз

 29. Беатриз коментира

  Здравейте Приятели! Очарована съм от топлите думи, които пишете в коментарите си под моите услуги. Искам да се извиня, за това че чак сега прочитам всички ваши мнения, но за съжаление от работа не ми остава време да ви благодаря, че отделяте от времето си, за да споделите мнението си за мен.

  Благодаря ви, обичам ви и ви пожелавам само хубави моменти в ежедневието ви !

  С много обич и през щастливи сълзи на очи ваша Беатриз

 30. Darina коментира

  Каквото и да напиша само ще повторя онова, което е написано до тук. Благодаря на бога, че те има Беатриз!

 31. Silvi коментира

  г-жа Беатриз е уникална !!! Нарисува живота ми като картина и ми подсказа неща, които като че ли бях по забравила. Вдъхна ми сила за живот, зареди ме с много позитивна емоция. Благодаря ти г-жа Беатриз с теб живота е по-лесен.

  Бог да ви благослови !!!

 32. Petia коментира

  Blagodaria ti Beatriz, che te ima! Hora, tazi jena ne samo razgada jivota mi, a i mi podskaza na kude da vurvia. Minaha dve sedmici ot purvata ni sreshta, neshta koito mi kaza se sluchiha, a tova koeto mi kaza da napravia se okaza uspeshno. Blagodaria oshte vednuj i ti pojelavam vse poveche da sa horata, kato men na koito da pomagash.

  Uspeh

 33. Милена коментира

  Минаха вече почти три месеца откакто бях за първи път при Беатриз. От тогава до днес съм всяка сряда при нея. Това е уникална жена съчетала в себе си качества, които всяка от нас би искала да притежава. Няма да пиша похвали, защото го правя винаги, когато сме заедно. И все пак не мога да се сдържа. Уникална си миличка, Благодаря ти че те има и за това, че винаги имаш ползотворен отговор на моите въпроси и нерви да ме изслушаш с необходимото внимание.

 34. рена коментира

  Беатриз страхотна сте ,имате уникална дарба и ще се радвам и занапред да я споделяте с хората !

 35. Eva коментира

  Здравейте Беатриз,
  Много позитивно ми се отрази срещата с вас в събота следобяд. Дойдох от любопитство, а бях много приятно изненадана. Без да разказвам подробности за себе си, съзряхте толкова много неща, свързани с личния и професионалния ми живот. И несъзнателно дори, откривам че се чувствам значително по-оптимистично настроена и сякаш ми върнахте надеждата и вярата, че ме очакват нови предизвикателства и много позитивни изживявания. Благодаря ви. Присъединявам се към мнението на хората, които са се срещали с вас преди мен. Много здраве и лично щастие ви желая!

 36. Борислава коментира

  Благодаря! Благодаря на съдбата, че ме срещна с Вас в точното време, в точния момент! Отново благодаря! До скоро!:)

 37. Беатриз коментира

  Здравейте Костадин, като начало бих желала да ви поднеса своите извинения, за това че ви отговарям чак сега, но през последните дни графика ми бе много запълнен. Надявам се извинението ми да бъде прието!

  Изключително много се радвам да прочета толкова много позитивни коментари, за което мога само да Благодаря, защото за мен това е най-голямото щастие, да помогна доколкото мога, за да сте щастливи.

  Да Костадин, очаквам Ви през тази седмица в уговорения ден и час. Благодаря за предложението, което отправяте към мен за споделянето на услугите, давам всичко от себе си, като започвам веднага да мисля и организирам начина, по който би могло това нещо да се случи.

  Благодаря още веднъж на всички за топлите думи!

 38. Костадин коментира

  Мога само да потвърдя всичко, което е написано тук! Приятна обстановка, интелигентна дама. Слава богу НЕ открива негативни енергии, родови проклятия и всякакви подобни. Каза ми само това, което вижда в чашата, което се оказа вярно. Бетриз, защо не споделите всички услуги, който извършвате?
  Ще се видим отново следващата седмица. Успех

 39. Ева коментира

  Останах учудена, че абсолютно всичко излезе вярно. Съветите бяха ползотворни и аз вече имам любимия до себе си. Всичко стана бързо лесно и приятно. Благодаря !

 40. Юлия коментира

  Когато реших да опитам бях малко скептично настроена, защото по принцип не вярвам на такива неща, но имах нуждата да поговоря с някого и си търсех повод и причина да го направя. Останах приятно изненадана от всичко, което ми каза Беатриз. Сега съм удивена от това, че каквото ми каза се случва. Следвам възможностите и продължавам все по-уверена напред. Благодаря!

 41. Изабел коментира

  Здравейте Беатриз, не знам дали се сещате, коя съм аз, но преди няколко дена бях при вас да ми гледате на кафе. По въпросите за любовта, черния мъж с усмивка и ангелски крила, за който говорихте се появи и в момента съм много щастлива, защото прави неща, които искам и наистина събитията между нас се развиват много лесно и с пълнота, точно до два дена, както ми казахте вие, а той наистина е ангел. Благодаря на господ, че ви срещнах !

 42. Милена коментира

  Бях на първия прием и мога да споделя, че дамата, която гледа на кафе е изключително приятна, както и обстановката. Дори след гледането продължихме да си говорим и ако не беше пълния график честно можех да седя бог знае колко! Препоръчвам Беатриз горещо !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува

Horoskopa.com използва бисквитки и подобни технологии, включително и бисквитки на/от трети страни. Можете да продължите да ползвате нашия уебсайт без да променяте настройките си, получавайки всички бисквитки, които сайтът използва, или можете да промените своите настройки за бисквитки по всяко време. В нашата Политика относно бисквитките ("cookies") можете да научете повече за използваните от нас бисквитки и как можете да промените своите настройки. Ползвайки уебсайта или затваряйки това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от нас. Приемам Прочети още