Гледане на таро карти


gledane-na-kafeЧасове за гледане на Таро карти всеки ден от понеделник до неделя

от 13.00 до 14.00ч., от 14.00 до 15.00ч., от 16.00 до 17.00ч., от 17.00 до 18.00ч., от 18.00 до 19.00ч., 19.00 до 20.00ч.,

За летния сезон допълнителен час за гледане от 20.00 до 21.00ч.

Цената за гледане на Таро карти е 60.00лв.

*** ВНИМАНИЕ: Всеки, който си е записал час за гледане на Таро карти е необходимо да потвърди часа си в деня за който е записан.

Потвърждаването на часа е необходимо да се случи между 10 и 11ч. сутринта, тъй като след това непотвърдените часове се освобождават и на тяхно място може да влезе човек, без предварително записване или записан в същия ден.

*** НОВО: Възможно е посещение и без предварително записване, като би било хубаво все пак да позвъните, за да проверите за свободен час, след 11.00 часа всеки ден.

Има възможност за гледане на кафе и Таро карти по телефона, скайп и вайбър. Повече информация може да намерите тук

Допълнителна информация и записване на телефон 0882 649 214 – Беатриз

Разгадай съдбата си, надникни в бъдещето днес, защото утре може да е твърде късно !!!

 

loading...

13 КОМЕНТАРИ

 1. Уникална е … Много съм доволна защото ми разказа неща, които определено ми бяха неоходими, за да продължа по-уверена напред и да видя светлината в моя тунел. Благодаря ти Бети ! Поздрави Ани

 2. Преди няколко дни Беатриз ми гледа на кафе по скайп .. Много е мила има чудесен глас , и с нетърпение чакам нещата , които тя ми каза да се случат ! Иначе си личи че е страхотен човек с голямо сърце !

 3. Незнам какво трябва и нетрябва. На мен Бетито ми гледа и ми позна всичко въпреки, че съм във Варна. Подкрепям мнението на останлите. Тя е слънцето, което озари моя ден. Много признателно Благодаря

 4. .Интересно ми е как се осъществява гледане на кафе и карти по телефона!? Не трябва ли сами да изпием кафето или да цепим тестето???

  • Здравейте,традициите не са това, което бяха 🙂 Може да опитате, за да разберете, че вече не е нужно 🙂 С пожелание за успешен и хубав ден Давид

 5. Изключителен професионалист, няма по-добър гадател… много съм доволна, защото Бети ми даде много точна информация дори не ме познава… Препоръчвам я искрено на мои приятели. Благодаря ти Бети.

 6. Здравейте Приятели! Очарована съм от топлите думи, които пишете в коментарите си под моите услуги. Искам да се извиня, за това че чак сега прочитам всички ваши мнения, но за съжаление от работа не ми остава време да ви благодаря, че отделяте от времето си, за да споделите мнението си за мен.

  Благодаря ви, обичам ви и ви пожелавам само хубави моменти в ежедневието ви !

  С много обич и през щастливи сълзи на очи ваша Беатриз

 7. Днес бях при Беатриз. До сега си бях пускала само есемеси за таро карти, но трябва да ви споделя, че живия контакт и обяснението на значението на картите е много по-различно от виртуалното. И виртуалното е добро, но когато има и кой да ти каже и подскаже за какво иде реч е съвсем друго. Присъединявам се към препоръките за дамата великолепна е !

 8. Мога само да подкрепя всичко, което е написано до тук. Радвам се, че познавам Беатриз и съвсем скоро отново ще се срещнем. Благодаря ти Беатриз с теб живота е по-хубав!

 9. Az sym bila pri Beatriz da mi gleda na taro i moga da kaja, che mnogo poznava, a tova za budeshteto e mnogo viarno. Az lichno promenih mirogleda si i sega sum mnogo po-dobre. Iliana kakvoto i da ti kaja obache, dokato ne idesh da se ubesh sama niama kak da me razberesh!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here