Месечен хороскоп Близнаци за месец Септември 2020 година

БлизнациДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Близнаци за месец Септември 2020 година

Вие сте настроени оптимистично. Чувствате се прекрасно – силни, работоспособни и преливате от енергия.

Искате да свършите много работа, защото усещате, че можете и това е вашият миг да се докажете и проявите. Всичко това е чудесно.

Състоянието ви съответства на възможностите ви. Можете да си позволите да работите повече, да си почивате по-малко.

Вие наистина се справяте с огромно количество работа. Не бива, обаче, да допускате количеството да попречи на качеството.

Рискувате да се отнесете с недостатъчно внимание към някои проблеми и да не свършите работата както трябва.

Месечен хороскоп за Близнаци за месец Септември 2020 година

Избягвайте рисковете и обмисляйте много внимателно всеки свой ход. Колкото можете да разчитате на подкрепата на звездите, които ви дават енергия и огромни сили, толкова и трябва да бъдете внимателни, защото сте много разсеяни. Не бива да допускате правенето на грешки, защото това може да навреди на служебната ви репутация. Мнението, което вече е създадено за вас е отлично и от вас се иска да поддържате това ниво.

Бъдете внимателни в средата на периода. Не залагайте, не играйте на хазарт, не поемайте никакви рискове. Шансовете не са на ваша страна. Затова пък ви очаква доста приятно запознанство. Може да завържете много хубаво приятелство с човек, който е съвсем различен от вас и почти нямате допирни точки в интересите си. Може да се изненадате колко интересни разговори може да се водят от двама толкова различни хора. Вашата служебна ангажираност и вашите чести закъснения, заради странични ангажименти водят до доста неприятни разговори с партньора ви. Съгласете, че любимият ви човек има право. Можете да отделите малко повече време за дома си и най-близките си хора. Не давайте повод за сцени на ревност.

Месечен хороскоп за Близнаци за месец Септември 2020 година

През втората половина на месеца имате прекрасна възможност да започнете нещо ново в работата си. Това ви води до бърз успех и бързо увеличаване на парите ви. Не пришпорвайте нещата, а отново бъдете по-умерени и изпипвайте всяко нещо, с което се захванете. Не си позволявайте много разходи, защото през следващите месеци ви трябват повече пари и можете да се подготвите още от сега. Направете така, че да не е необходимо да искате пари назаем. Това би ви злепоставило в очите на колегите ви и може да се изложите много. След това доста трудно възстановявате доброто си име. Обръщайте повече внимание на интимния си партньор. Може да се опитате да му угаждате повече. Бъдете сигурни, че от другата страна ви отвръщат със същото. Не започвайте диета през този месец.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

4 КОМЕНТАРИ

  1. БЛАГОДАРЯ ВИ . ВСИЧКО Е ПРАВИЛНО – САМО НЕ ЗНАМ ПО КОЙ ПЪТ ДА ХВАНА – ОБЪРКАН ЧОВЕК СЪМ .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here