Месечен хороскоп Козирог

КозирогДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Козирог Февруари 2020 година

Мисълта ви се насочва към вашите морални ценности, а също така и материалните ви притежания.

Бъдете внимателни да не прекъснете любовна връзка заради ангажираност с професионални въпроси.

Възможно е дори да помислите за смяна работа, тъй като настоящата,  може да ви се стори не подходяща за вас.

Сега може да ви по-трудно да взимате решения, защото мислите ви са по-консервативни и не бихте искали да нарушавате сигурността, която сте постигнали. Сега мислите повече преди да харчите.

Това е добър период за планиране на личния ви бюджет. Може да започнете работа на още едно място и да получавате приходи от второ място.

Месечен хороскоп за Козирог Февруари 2020 година

Щом сте стартирали вече нова дейност, сте в състояние да направите първите оценки дали сте избрали сполучливо времето за старта. Една среща може да стане причина да помислите по различен начин и много по-сериозно за възможността да започнете нова или допълнителна дейност, или да разширите това, което вече сте започнали. Трудно може да се окажете без компания, ако самите вие не поискате да сте сами.

Около средата и края на месеца не харчете безразборно, налага се да пестите. Може да имате много приятно преживяване около дете. Радвате се на успехите му и е добре, ако повече го насърчавате. Бъдете внимателни в приказките си. Бъдете внимателни и с голяма покупка, която правите. Можеше да поизчакате с нея, но щом сте решили, поне си отваряйте очите като купувате.

Имате много интересни срещи с необикновени хора и ползотворни пътища. Ако имате желание да пътувате в чужбина, направете го при първа възможност. Може да се наложи да решавате въпроси, свързани с нови дейности, нови познанства, нови покупки – изобщо с някои нови неща. Не изпреварвайте събитията, независимо дали са в деловата ви сфера или в личния ви живот. Ако насилвате нещата, може да сбъркате. По-добре е да проявите търпение и всичко да върви с времето си. Ако искате да не попадате в капаните на собствените си грешки, подбирайте хората, с които общувате.

Месечен хороскоп за Козирог Февруари 2020 година

През месеца ви очакват големи натоварвания. Трябва да се справите, повечето от вас не се предават пред трудностите, но сега няма да ви е толкова лесно. Налага се да проявите много повече внимание и умение да заобикаляте подводните камъни, особено в деловата ви дейност. Ако се налага, внимателно потърсете консултация със специалисти. Нещата в личния ви живот са по-стабилни и това ви улеснява. Трябва да задържите територията, която сте завладели. Налага се да бъдете предпазливи по отношение на жена, която се мъчи да влезе под кожата ви, защото си е обещала да провали част от целите ви. Тя и нейното обкръжение умират от завист. Около вас има човек, който създава хаос, не му се поддавайте. Сложете ред. Не се правете, че не го забелязвате, това е голяма грешка.

Пазете се от въздушните кули, които понякога градите около себе си. Често приемате желаното за действително. Повечето от вас имат голям успех в изпити и интервюта. Покровителстват ви големи личности. Помага ви Рак и при това много. Щедра ръка ви подава Овен. Радвате се на уважението на колеги. Много от нещата, които сте започнали, са добре изпипани. Може да се наложи повечето от вас да са бдителни, в личния си живот, не се впускайте, в авантюри, които могат да се окажат катастрофа за вас – това са краткотрайни интимни връзки. На празници се виждате с приятели и пак там подновявате стари връзки. Може да се надявате на добри финансови постъпления. Може да имате успех в лотарии. Бъдете по-внимателни със здравето си. Трябва да изграждате много по-последователно всичко, свързано с деловата ви дейност.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Козирог
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here