Месечен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Риби за Февруари 2020 година

Може да научите много тайни, но бъдете предпазлив с това, което споделяте пред другите.

Враговете са навсякъде около вас, но ви е трудно да прецените, кои са те.

Забавете малко ежедневния си ритъм и си дайте повече време за почивка.

Оставете другите да справят с проблемите и не се правете на майка Тереза за всеки, които сподели тревогите и разочарованията си в живота.

Желанието ви да работите самостоятелно и в уединение се засилва.

Месечен хороскоп за Риби за Февруари 2020 година

Представителите на тази зодия са напрегнати и склонни да влизат в безпричинни конфликти. Внимавайте от необмисленост да не затворите някоя врата пред себе си и да не навредите на хората, които не заслужават това. Най-добре е да използвате излишъка от енергия за работата си. През този месец повечето от вас имат шанса да започнат реализацията на своите идеи. Важното е на всяка цена да избегнат излишното домогване до лидерски позиции.

Тези, които планират пътувания, могат да ги осъществят в края на месеца. Това може да не са само бизнес-пътувания, а може да са свързани с почивка и развлечения. Каквито и да са, по време на тези пътувания, вие срещате много нови хора, които се превръщат във ваши съветници, партньори, приятели, които ви помагат в работата.

В края на месеца възникват някои трудности. Точно в този момент не бива да взимате важни решения. Пазете се от конфликти с колегите си, от неразумно харчене на пари за големи покупки. По-добре е да оставите нещата да поотлежат и да ги премислите. Периодът е характерен и с риск от травми. Бъдете внимателни дори и при елементарни домакински процедури. Може да спрете и спортуването, туризма, разходките. Почивайте си по-често и се занимавайте повече с мисловна дейност, отколкото с физическа.

Месечен хороскоп за Риби за Февруари 2020 година

През този месец любовта ви е в криза. Това важи само за обвързаните с брак. В семейството предстоят неспокойни дни. Вие сте сприхави и търсите конфликти навсякъде. Вашият партньор няма да е много отстъпчив и неизбежно се достига до прехвърчане на искри между вас. Сблъсъкът на два неотстъпчиви ината може да влоши трайно отношенията ви. Вместо да търсите извинение от другата страна, запазете мълчание и изчакайте бурята да отмине. Всичко се нарежда от само себе си. Неангажираните от вас имат среща с новата си любов или просто разгоряване на страстите със сегашния си партньор. Предстои ви приятно изживяване, което се помни дълго.

Здравето ви е чудесно и нямате повод да се притеснявате за нищо. Не прекалявайте в стремежа си да водите природосъобразен живот, за да не се превърне това в мания. Редовното движение е достатъчно за поддържане на здравето ви. Не прекалявайте с алкохола и намалете до минимум цигарите. Те ви пречат.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here