Месечен хороскоп Скорпион за Септември 2020 година

СкорпионДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Скорпион за Септември 2020 година

През този месец с чисто сърце и спокойна душа можете да се отдръпнете и да гледате резултатите от положените усилия през втората половина на периода.

Докато се радвате на успехите си може да прецените, че понякога сте били доста придирчиви към сътрудниците и колегите си.

Дори за момент да съжалите, че сте се държали така дребнаво, като си дадете сметка за отличните резултати, които са постигнати, виждате че е имало полза от негативното ви поведение.

Месечен хороскоп за Скорпион за Септември 2020 година

Черногледството ви през изминалите месеци е действало като стимул на сътрудниците ви. Те са се старали да ви докажат, че не са толкова лоши, колкото вие ги описвате. Резултатите са на лице. Сега може да поздравите всички, с които сте работили и да им отделите подобаващи награди. Възход настъпва и в любовната ви връзка. Този подем се дължи на това, че вие вече сте спокойни, не сте толкова сприхави и можете да отделите повече време на любимия човек. Накарайте вашата половинка да се чувства щастлива. Вие много добре познавате вкусовете и мечтите на човека до вас. Позволете си да му доставите удоволствие. Без да питате дали иска или не сбъднете някоя от мечтите му. Направете изненада и доставете удоволствие. Дори и да разполагате с пари, не давайте на никой, защото в скоро време може да ви потрябват за голяма покупка или за голямо капиталовложение. С риск да скъсате отношения с роднините си, откажете и отстоявайте позициите си колкото и да ви молят, колкото и тъжни истории да ви разказват. Не вярвайте на нищо, защото всеки около вас е користен и нечестен в този момент.

Неприятностите с роднините са съпътствани с много добри постижения в работата ви. Помислете дали вашите успехи не са тези, които са дали повод за искането на пари. За да избегнете тези проблеми, може просто да запазите успехите си в тайна за сега и да споделите, когато всичко е вече стабилно. Защото за сега, макар и с увеличени доходи, състоянието ви не е толкова цветущо, колкото си мислят всички. Тези притеснения и дребни разправии помрачават настроението ви, но служебното ви ежедневие с непрекъснатите малки победи възвръща усмивката на лицето ви.

През почивните дни оставете време само за себе си. Ако е възможно прекарвайте част от деня сами и в пълноценна почивка, далеч от шум и суетене. Вечерите може да помислите за забавления и развлечения. През тези дни не мислете за работа. Опитайте се да се разнообразите с кратки пътувания из планина или сред гора.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Скорпион
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here