Месечен хороскоп за Стрелец за месец Март 2023 година

0
10075

СтрелецДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Стрелец за месец Март 2023 година

През този месец е много важно да не прескачате от клон на клон, защото може да се намерите на земята.

Това се отнася както за личния ви живот, така и за бизнеса ви.

Стойте настрана от огъня – там, където го има, за да не се изгорите.

Прекалената ви практичност може да ви навреди.

Родените през Стрелец могат да се надяват на благоприятни за тях делови условия, ако не са решили да хитруват.

През първата половина на месеца се налага да проведете малко неочаквана среща.

Тя се оказва с приятни хора и те ви помагат да решите много от въпросите, които ви вълнуват.

Месечен хороскоп за Стрелец за месец Март 2023 година

Човек, който от много време не ви се е обаждал, ви звъни точно по повод на сполучливата ви изява. Родените през Стрелец трябва да са по-внимателни с хора, родени във въздушни знаци, и да се пазят от избухливост. Решавате въпроси, свързани с бизнеса ви, много по-свободно.

Месецът за повечето от вас е материално успешен. Високопоставена личност в административната йерархия проявява към вас необикновена лоялност. Онези, които от дълго време се канят да пътуват в чужбина, трябва да обмислят нещата по-детайлно. Звездите предупреждават, че може да съжаляват по-късно.

Около края на месеца може да направите много приятна покупка. Помогнете на кръвен роднина, ако ви помоли за помощ. Получавате невероятни изненади, нови възможности и предложения за допълнителна работа. Трябва да сте много предпазливи и да не попадате в скандални ситуации. Не си създавайте сами трудности с непремислени сделки, с неконтролируеми компании.

Имате предложения за партньорства по отделни сделки, но се ослушвайте и се оглеждайте добре. Не подлагайте на рискове дейността си заради несигурни еднократни сделки. Нова работа за някои от родените през Стрелец. Предложението е примамливо, но все пак го премислете.

Внимавайте, ако вече твърдо сте решили да си смените жилището. Добре е след средата на месеца да промените интериора на дома си. Брат, сестра или дете може да ви зарадват. Повечето от вас могат добре да обмислят ходовете на деловите си партньори. Премисляте и отношението, и поведението си към тях.

Очаквайте нова връзка. Може също да се радвате на личност, която се е откъснала от вас, но сега отново се връща при вас. Започвате изгаряща любов, която изпълва със съдържание живота ви и ви връща вярата в доброто у хората.

Трябва да сте по-предпазливи, когато говорите с половинките си. Особено тези, които тихомълком са завъртели извънбрачна връзка. Ако това се разчуе, може да вгорчи и празниците, и делниците ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Стрелец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

предишна статияМесечен хороскоп за Козирог за месец Март 2023 година
Следваща статияМесечен хороскоп за Скорпион за месец Март 2023 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук