Месечен хороскоп за Телец за месец Март 2023 година

0
12056

Месечен хороскоп за Телец за месец Март 2023 година

Месецът е на творчество, на възможности, при които повечето от вас усещат приятния полъх на страстна любов и заслужен успех.

В началото на месеца се налага да цедите всяка своя дума.

Към края на месеца получавате покана за празник, който ви действа много добре.

Нова връзка може да ви донесе разочарования още в първите дни на следващия месец.

В средата на периода разбирате, че нещата не са такива, каквито вие ги искате.

Роднина се опитва да ви измами. Около края на месеца се налага да решите спорен въпрос със съдружник.

Каквото и да направите, трябва да пипате много внимателно. Не бива да си издавате козовете. По принцип запазете в тайна това, което ви вълнува.

Една много неочаквана среща с човек на път или с човек, който пристига от път, ви кара да се замислите за бъдещето. Той ви принуждава да преосмислите целия си досегашен делови живот.

Тези, които не се занимават със собствен бизнес, да се огледат за човек, който се кани да седне на мястото им. Ако сте по-внимателни, скоро може да го откриете, той не се стеснява да злослови за вас.

Месечен хороскоп за Телец за месец Март 2023 година

През месеца ви очакват срещи на доста високо ниво. Около средата на периода може да стане въпрос за път в чужбина. Родените през Телец са доста раздвоени в личен и в служебен план. Поставени сте в позиция да избирате. Колкото и да ви е неприятно, трябва да го направите.

Пазете се от нежелани срещи с хора, които се мъчат да ви развалят настроението. Най-вероятно това се случва около средата на месеца. Проблеми с роднини. Млади хора около вас също стават причина за грижи. Неочаквани материални придобивки. За някои от вас, се очаква да заемат по-предни позиции.

Към края на месеца влизате в спор с жена. Водете го внимателно, не превръщайте личността във враг. Проблемите в бизнеса идват от личност, която само умее да приказва и която губи. Пазете се от нелоялността на мъж, който се върти около вас и може да ви причини маса неприятности.

Телците с дългогодишни връзки се налага да изяснят отношенията си с партньора. През този месец няма да достигнете лесно до нещата, към които сте протегнали ръцете си. Налага се да бъдете по-внимателни, особено ако става дума за важни решения около имущество.

Необходимо е да сте по-предпазливи в бизнеса си, защото само едно погрешно решение или погрешно поставен подпис, може да стане причина за големи проблеми, които дълго време не биха могли да се решат.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Телец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

предишна статияМесечен хороскоп за Близнаци за месец Март 2023 година
Следваща статияМесечен хороскоп за Овен за месец Март 2023 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук