Месечен хороскоп Телец за Февруари 2020 година

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Телец Февруари 2020 година

Засилване на общуването с началството и обсъждане на теми свързани с кариерното ви развитие, може да очаквате през този месец.

Подобряването на отношенията и за заздравяването на връзките с вашите ръководители няма да мине без компромис от двете страни.

Може спокойно да заявите вашите нужди и желания. Приличате вниманието на властимащите хора, а също така и тези, които взимат важните решения.

Обърнете внимание на дома, защото в противен случай охладняване на отношенията с половинката могат да станат факт. Хубаво е сега да не пренебрегвате и себе си в името на кариерата.

Спокойно може да се ангажирате с нови проекти, да бъдете по инициативни, но внимавайте да не прекалите.  Ако сте балансирани успеха ви е гарантиран, ако нямате потърсете я сега.

Месечен хороскоп за Телец Февруари 2020 година

Очертават ви се възможности за интересни пътища и неочаквани, но кратки и много приятни почивки. С пътуванията си успешно решавате бизнес въпроси, сключвате нови сделки, а новите ви контакти ви носят много интересна информация. Помислете как бихте могли да я използвате. Може да се наложи да направите неочаквано пътуване, свързано с имот. Има нещо объркано и неизяснено около него. Внимателно пипайте, защото може да се стигне до неприятни последици. Повечето от вас са закриляни от съдбата. Късметът е около тях. Работата им върви, защото по принцип те са работохолици, но за разлика от работохолиците в другите знаци, те макар и слабо, но все пак умеят да разпределят натоварване и почивка. Новите ви контакти са успешни.

Раждате нови идеи, увличате другите. Подготвяте нови начинания, правите планове и те няма да са безпочвени. Потърсете хора, с които бихте могли най-успешно да започнете осъществяването им. Тези, които се занимават с изкуство, имат нов силен творчески импулс. Каквото направят, е полезно, приятно и много сполучливо за тях. Сега е време да подредите дома си, да довършите ремонта или някои битови промени, които планирахте и не изискват големи усилия. Не обичате критиката, но през този месец може да се наложи да се вслушате в нея.

Месечен хороскоп за Телец Февруари 2020 година

Пазете се от хора, които ви дават лъжливи обещания – вие не веднъж сте попадали на тях и добре ги познавате. Вие самите не обещавайте неща, които не можете да свършите. Всичко през останалата част от годината е, както се казва, на чисто – пито-платено. В началото на месеца имате напрежение, в средата му – също. Напрежението е породено и от непремерени приказки. Вашата раздразнителност създава напрежение дори в дома ви, сред близките ви. Това няма да ви е приятно и може да стане предмет на обсъждане в дома ви. Трябва да стиснете зъби и да чуете доста горчиви думи за себе си. Вземете си бележка.

Месечен хороскоп за Телец Февруари 2020 година

Хората, които се занимават с търговия, имат успех. Направете подарък на човек, когото обичате, може и без специален случай. Бъдете оптимисти, макар че по принцип сте реалисти и винаги стъпвате на земята с двата си крака. Очаквайте предложение за допълнителна дейност, от която да получите и допълнителни пари. Необвързаните могат да получат предложение за сериозна връзка. Обвързаните да не се впускат в любовни игри и авантюри, които по-късно могат да им излязат солени. Вие сте горещи и всеотдайни в любовта и ако държите на човека, който в момента е до вас, не се заигравайте навън.

Към края на месеца може да се наложи да вземете важно решение по делови въпрос, но няма да можете да се справите сами. Поискайте съвет от близки, които са по-опитни от вас. Изолирайте се за известно време от приятелите и близките си и се съсредоточете върху непосредствените си задачи и най-близките си планове. Имате добри парични постъпления. Огнен знак може да ви помогне, ако поискате помощ от него.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Телец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here