Седмичен хороскоп Овен

Седмичен хороскоп за Овен от 29.06 до 05.07.2020г.

Независимо от това, че вие сами ускорявате събитията и се стремите по-бързо да промените съдбата си е желателно да се въздържате от изясняване на отношенията със своите любими.

При жените от зодията са възможни емоционални промени. Невнимателна дума може сериозно да усложни отношенията и дори да се стигне до разрив.

Използвайте своите връзки и познанства за да придвижите своите проекти свързани с бъдещето ви.

Времето е благоприятно за журналисти, посредници и дейности свързани с рекламата.

Седмичен хороскоп за Овен от 29.06 до 05.07.2020г.

Вашата мнителност и желание на всяка цена да проникнете в същността на нещата може ви донесат разочарование. Имайте предвид, че под нечий авторитет се крият лъжа и предателство. Отношенията ви с околните са непредсказуеми. Трябва да обмисляте своите постъпки, особено в делови план. Не насилвайте събитията и не прекалявайте с инициативността си. Харчете разумно за да не влошите материалното си положение. Периодът не е подходящ за смяна на работата, молби към началството и работа с държавни ведомства.

Във вас може да се появи интерес към нетрадиционните знания, например астрология или уфология. Способността ви да разгадавате тайните мотивации и постъпки на други хора може да ви помогне да достигнете до същността на нещата. С тънкото си възприятие сте свободни от клишета и стереотипи. Добре е да се постараете да закрепите позициите си, отколкото да завоювате нови. Основавайки своето мнение на непосредствения опит, нетрадиционните методи на общуване и смелото интуитивно мислене ви правят интересен събеседник и привличат вниманието на много хора. Възможно е това да ви се отдаде и с помощта на партньори.

Вслушвайте се в съвети на приятели. Съхранете добри отношения с хората които стоят по-високо в обществената стълбица. Жените от знака са забелязвани, където и да се появят. Те са уверени в себе си и са доста обаятелни. Мъжете от зодията следва да очакват делови предложения. Звездите ги предупреждават да не взимат и да не дават пари на заем, тъй като едва ли може да вземат правилно решение. Избягвайте рисковете и физическото пре-натоварване. Края на седмицата е подходящ за релаксация, екскурзии и посещение на интересни културни или спортни събития. Вероятно е значително придвижване към поставената цел, ако не прибързвате.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Овен
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here