Седмичен хороскоп Овен

Седмичен хороскоп за Овен от 30.03 до 05.04.2020г.

Възможно е да ви предстои среща с чужденци или непознати хора. Препоръката е да слушате внимателно това, което ви казват.

Не бързайте с изводите и коментарите. Някои от вас замислят пътуване и всичко, което получат като информация е добре дошло.

Битови проблеми и аварии са напълно възможни. Всичко е от бързане и подценяване на опасностите.

Седмичен хороскоп за Овен от 30.03 до 05.04.2020г.

Вие обичате да показвате колко сте способни, но това ви изтощава страшно много. Нужна ви е почивка. Засилете профилактиката, организмът ви е изтощен. Парите може да са по-малко отколкото очаквате. Въпреки това не разчитайте на лотария или други спекулативни начинания. Запазете търпение, изчакайте подходящия момент за да заявите силно и открито намеренията си. Периодът е добър за укрепване на собственото здраве. Всичко, което направите за себе си може да се възнагради, така че проявете малко егоизъм и оставете другите да се оправят сами със задачите си.

Заниманията със спорт или културните мероприятия също ви се отразяват добре. Възможно е да тръгнете на път, за да решите делови въпрос. Вълненията ви са големи, защото не сте сигурни в някои хора. Очаквате усложнения, но мрачните ви прогнози няма да се сбъднат. Предстои ви да посетите застрахователни или финансови учреждения. Трябва да внимавате много ако сключвате важни договори. Не цената е важна, а задълженията и отговорностите, с които ви натоварват. Мислете прагматично, не се изкушавайте. Нарастват способностите ви за духовно и творческо обновление. Може да получите интересни предложения.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Овен
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here