Седмичен хороскоп Овен

Седмичен хороскоп за Овен от 9.12 до 15.12.2019г.

Спокойствието в дома ви зависи само от вас. Няма защо да бързате, работата няма да избяга.

Намерете начин да си поговорите, да се посмеете, да похапнете добре.

Това може да сближи вашето семейство, да ви даде онова, за което в последно време все не ви достига време.

Имате подкрепата на брачния си партньор.

Седмичен хороскоп за Овен от 9.12 до 15.12.2019г.

Навлизате в успешен и продуктивен период. Необвързаните от зодията може да имат много изкушения. Те може да са свързани с много неща, но и с пари, а вие не разполагате с голяма сума в момента. И все пак заради интригуваща ви личност сте готови да направите много жертви. Имате разнообразни задачи и удоволствия. Не е изключено да ви телефонира стар приятел, който иска да възстанови връзката си с вас. Тук обаче вие имате последната дума.

За мнозина от зодията са характерни делови проблеми, които няма да могат да бъдат решени до края на периода. Можете да ги подхванете чак в следващия понеделник, а това може да направи почивните ви дни малко нервни. Успокойте се. Човек, от когото не сте очаквали да е добър и щедър може да ви направи голяма услуга. Ако ситуацията в дома е такава, че ви предлага да поемете повече отговорност, не се страхувайте, имате достатъчно сили за това. Ако нещо ви тежи на душата, споделете го, няма защо да се измъчвате повече. Сега можете да направите планове, защото звездите ви изпращат ясна и прагматична мисъл. Имате шанс да забележите повече неща от обичайното.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Овен
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here