Седмичен хороскоп Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-oven

Седмичен хороскоп Овен от 15.10 до 21.10

Част от делата, които сте започнали може да бъдат подложени на сериозни изпитания. Обстоятелствата може да ви принудят да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи.

Възможно е да ви върви в хазартните игри. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл.

Лавина от дребни проблеми може да ви залее и ако не се организирате добре може да останете под тях дълго време. За лични дела и удоволствия едва ли ви остава време. Работата ви е много и ако не погледнете на нея позитивно, има опасност много скоро да ви отегчи.

Новите предложения изискват конструктивно мислене. Не се доверявайте на големи обещания. Някои иска да се отърве от вас и затова ви манипулира.

Имате енергия, планетите ви дават шанс да свършите работата си и резултатите са много добри. За нови начинания периодът не е лош, никой не ви притиска, чувствате се свободни и готови за творчески начинания. Вашата решителност увлича и други хора, така че се радвате и на добра компания.

В края на седмицата хазартната ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не. Очакват ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари.

sedmichen-horoskop-za-ovenБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Овен
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува