Седмичен хороскоп Овен

Седмичен хороскоп за Овен от 19.08 до 25.08.2019г.

Звездите ви съветват да довършите започнатото и да се отдадете на почивка. Под вежлив претекст отклонете покана на малко познати хора.

Съкратете контактите си с хора, които само ви губят времето с празни приказки.

Новите срещи и новите познанства могат да бъдат изпълнени с неочаквани приятни моменти.

Нова връзка на основата на общи интереси може да прерасне в любовен роман. Бъдете внимателни при общуването с нови хора и избягвайте глупавите закачки.

Вашият чар привлича и непорядъчни хора.

Седмичен хороскоп за Овен от 19.08 до 25.08.2019г.

Може да насочите интересите си към политическа, финансова или админастративна дейност. Вашата активност и решителност, както и способността ви да използвате предоставящите ви се възможности прави периода важен за израстването ви в делови план. В делово отношение не бива да игнорирате чуждото мнение. Съмненията в собствената правота може да ви бъдат само от полза. Планирайте дейността си.Това може да ви спести излишно губене на време.

Отношенията с интимния партньор са може би малко натегнати. Него го блазнят далечните пътувания, а вие се интересувате повече от личната си работа или обратното. Постарайте се да не придавате голямо значение на дребните неща. Отвлечете се от мислите си с някакво хоби или среща с приятни хора. Подгответе се за промени. Възможно е да се появят нови перспективи и парични постъпления. Намисленото сега може да се превърне в реалност. Внимателно се отнасяйте към колективните занимания. Разчитайте само на себе си.

Личния ви живот може да се пресече с делови ангжименти по успешен начин и да се появят положителни промени. Възможно е лъжливи обещания да ви вкарат в излишни разходи. В службата не се доверявайте на никого. Дръжте езика си зад зъбите. Вашите планове трябва да бъдат тайна, за да не привлечете вниманието на завистники към плановете си. Доверявайте се само на близки. Семейните ви отношения са на добро ниво. Вашето нетрадиционно поведение може да бъде изтълкувано неправилно от някои хора. Познати и приятели може да се дразнят от вашата мнителност и придирчивост. Може да се почувствате емоционално напрегнати. Не си позволявайте да се налагате на всяка цена и да ревнувате.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Овен
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here