Седмичен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Телец от 03.08 до 09.08.2020

Започва период на вътрешно равновесие и духовно освобождаване. Вие се стремите да подтискате страстите си и да противостоите на отрицателните външни влияния.

Жизненият ви потенциал се покачва. Бъдете готови за положителни промени в личен план. Но това не трябва да ви кара да се отпускате.

Хората с творчески интереси може да получат мощната подкрепа на звездите. Този период е благоприятен за пълно разкриване на личността ви.

Стремите се да проявявате остроумие, участвате в разни спорове и дискусии.

Седмичен хороскоп за Телец от 03.08 до 09.08.2020

Силата на чувствата обаче влияе върху емоционалното ви състояние. Отношенията с колеги и партньори напълно се стабилизират. Условията способстват за борба със собствения ви егоизъм. Вероятно е да направите изгодна покупка. Мнозина от вас може да станат обект на нечии романтични чувства и могат да отвърнат на тях със същото. Възможно е любовната привързаност да ви подтикне към смяна на гардероба или занимания със спорт, което освен, че ви доставя удоволствие ви откроява от другите. В делови план сте изпълнени с нови идеи и сте готови за промени. Всичко, с което се захванете, ви се отдава с лекота и от най-заплетените ситуации успявате да извличате полза за себе си.

Разширявайки собствените си възможности и напредвайки в кариерата се отнасяйте избирателно към поставените цели, за да не потънете в света на фантазиите. Вашата помощ е оценена не само с думи, но и с дела. Не предприемайте кардинални решения. Главното е да съхраните вътрешния си свят и душевно равновесие. Пазете се от изкушения. Възможно е да усетите сериозни промени в отношенията си с околните. Те могат да са променливи. Възможно е да станете обект на негативно влияние. Вероятни са и непредвидени разходи, така, че бъдете пестеливи.

Търпеливо опитайте да докажете себе си в работата и така да излезете от сложна ситуация. Постарайте се да не акцентирате вниманието си върху собствените си преживявания. Вероятно е да попаднете в деликатна ситуация, която изисква вникване и енергия. На вас няма да ви достига последователност в решаването на проблемите и произтичащите от това последствия. За това трябва да се съсредоточите върху важните за вас неща. Не приемайте критиката към себе си твърде близко, а я приемайте като градивен елемент.

sedmichen-horoskop-za-telec

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here