Седмичен хороскоп Телец за седмицата от 03.05 до 09.05.2021г.

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Телец от 03.05 до 09.05.2021г.

Периодът е подходящ за общуване, нови запознанства, установяване на полезни контакти и решаване на битови проблеми. Не е изключено да се появи влиятелен човек, който да ви окаже съдействие при реализиране на ваши идеи. Разположението на звездите предполага противоречиви успехи в личен и обществен план. Възможно е непорядъчно отношение или предателство от страна на хора, които сте считали за добри приятели и съюзници.

Незавършена работа или неизпълнени задължения могат да ви донесат финансови разходи или да усложнят отношенията с партньора. Тъй като цените удобствата и удоволствията, вашите мисли се насочват натам. Жизненият ви потенциал е на високо ниво. Растат творческите ви способности, дарбата да убеждавате и сексуалната ви енергия. Времето е подходящо за физическо натоварване, разходки и активен труд. Личните отношения са малко нестабилни. Постарайте се да не властвате над околните и не настоявайте на своето.

Седмичен хороскоп за Телец от 03.05 до 09.05.2021г.

Тайните любовни връзки са изпълнени с ярки преживявания, поривистост и бурни изяснявания на отношенията. Звездите ви препоръчват да не се захващате за дейности, които не познавате много добре. Избягвайте да рискувате и внимавайте при оформянето на документи и работа с електрически домакински уреди. Действайте само с проверени способи. Възможно е на жените от знака да се наложи да да се разкъсват между желанието за флиртуване и служебните задължения.

Седмицата е с двойнствена характеристика. Тя може да се окаже много напрегната за мъжете от знака. Техният жизнен потенциал се снижава, което може да доведе до грешки при работа с документи и усложнение на отношенията с околните. Жените от зодията разчитат на покровителството на съдбата. Тяхното обаяние и жизненост са оценени от поклонниците. Заедно със събуждащата се природа усещате потребност от любов. Чуруликането на птиците, трепета на листата и зелената трева пробуждат във вас вдъхновение.

Готови сте да срещнете романтичната любов. Интереса ви към противоположния пол е взаимен. Помислете внимателно с какво да обновите гардероба си. Прекрасен период за активност и творчески търсения. Пътувания, срещи и нови ангажименти с разширение на полето на дейност дават положителен резултат. Хармонията и равновесието в любовните и семейни отношения оказва влияние на вашата работоспособност и възможността да реализирате плановете си.

sedmichen-horoskop-za-telec

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here