Седмичен хороскоп Телец за седмицата от 26.07 до 01.08.2021г.

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Телец от 26.07 до 01.08.2021г.

Спокоен и хармоничен период. Вие сте толкова обаятелни и толкова романтично настроени, че едва ли някой може да остане равнодушен към вас. Вие сте много възприемчиви към настроенията и състоянието на окръжаващите ви и с охота помагате на близки хора не само с думи, но и с дела.

Благоприятен е пълноценния труд, пътуванията и срещите с приятели. Ако имате дарбата на миротворец, вие може да примирите двама отдавнашни врагове. Не е изключено да се наложи да отстоявате своите възгледи.

Звездите ви предупреждават да отстоявате интересите си и да не се оставяте на чужди влияния. Възможно е да измените събитията във ваша полза.

Седмичен хороскоп за Телец от 26.07 до 01.08.2021г.

Не се включвайте в колективни занимания. Всичко, с което се захванете в индивидуален план е успешно. Добре е да проявите милосърдие и да прощавате нанесените ви обиди. Съумейте да се радвате на това, което ви предлага животът в момента. В службата се радват и се гордеят с вас, възприемайки ви за една и изключително трудолюбива и талантлива натура.

Може да ви се отдаде да оправите отношенията си с хора, които считате, че сте загубили отдавна като приятели. Избягвайте непримиримото противопоставяне. Търсете компромиса в действията си. Така всичко си идва на мястото. Интересите на роднини може да изискат от вас внимание и лично участие. Пред вас се появява възможност да блеснете с талант и способности. Обаче това може да стане единствено, ако притежавате готовност и желание за това. Ако се налага да взимате важни решения, бъдете много внимателни.

Седмичен хороскоп за Телец от 25.07 до 01.08.2021г.

Необходимо е да разпределите разумно своите сили. Така те може да ви стигат за всичко. Следва да избягвате конфликтите с непознати хора. Дипломатичността трябва стане ваш съюзник при контактите, преговорите и срещите. Вашата енергия се отразява положително на окончателните резултати от работата ви и ви позволява да постигнете успехи във всички дейности. Възможно е сложната палитра от чувства към близък човек да се смени с тиха и спокойна нежност.

Седмичен хороскоп за Телец от 26.07 до 01.08.2021г.

Нарастват вашите бързи реакции, умението да комуникирате и успешно да действате. Развитата ви интуиция, богатото въображение, способността ви да предвиждате нещата и организаторските ви способности ви помагат да израстнете в обществото. Любовта ви има, както чувствен, така и материален характер. Радва ви не само хармонията в личните чувства, но и различните знаци на внимание.

sedmichen-horoskop-za-telec

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here