Седмичен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп Телец от 22.04 до 28.04

Предстоят ви доста усилия, за да излезете с чест от създало се положение. Отнесете се критично към собственото поведение и недостатъци. Използвайте благоприятното време за начертаване на нови планове. Новият ви поглед върху реализирането на своите планове ви подтиква към изучаване на някои нетрадиционни науки и търсене на практическото им приложенение. Всичко зависи от вашата инициативност и борбеност. Имате успех във всичко, с което се заемете, ако е добре обмислено.

Има вероятност скоро да получите поддръжка от влиятелни личности. Придържайте се към изпитаните си методи на действие и успехът е ваш. Не рискувайте, макар странични хора да ви подтикват към това. Възможно е да се наложи да се концентрирате в защита на принципите си. Не е изключен финансов проблем или разправия поради ревност. Звездите ви предупреждават за неочаквано известие, което може да е препятствие за желанията ви.

Седмичен хороскоп Телец от 22.04 до 28.04

Обърнете внимание на себе си, спортувайте, хранете се рационално, стремете се да сте лъчезарни и общителни. Добре е да простите или да подарите нещо някому. Откликнете на молбите на приятели и близки. Изключете всякаква агресия от поведението си. Вашия необикновен, проникновен и чувствен глас, очарованието и грацията ви привличат вниманието на представителите от другия пол. Възможно е начало на романтични отношения.

Седмицата е подходяща за зареждане с положителна енергия и възстановяване на психическите и физически сили. Внимавайте в проблеми със странични хора или органи на властта. Не са изключени финансови разходи. Някои могат да сключат брак под въздействие на някои от родителите. Бракът носи богатство и обезпеченост. Изчерпването на търпението може да ви направи агресивни. Очаква ви поддръжката на влиятелни хора, заинтересовани от вашите нови идеи. Това е предпоставка за повишаване на финансовото ви състояние.

Може да избегнете капаните на завистници и зложелатели. Вие може неочаквано и за самите себе си да се влюбите, дори съвсем да си загубите главата. Постоянно търсите място, където бихте могли да бъдете сами и никой да не ви пречи. Неочаквана новина може да ви накара да промените плановете си. Отстъпчивостта ви или собствените ви слабости ви носят неприятности, ако се поддадете на тях. Постарайте се това да не се случи.

sedmichen-horoskop-za-telecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here