Седмичен хороскоп Телец за седмицата от 28.11 до 04.12.2022г.

ТелецДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Телец от 28.11 до 04.12.2022г.

Периодът е пълен с вълнения, внимавайте с отношенията с близките. Може да ви попречи вашият перфекционизъм и изисквания към хората.

Не трябва да се карате с хората, които са около вас. Не мислите еднакво, но това не е повод за лоши отношения. Всичко може да се оправи, независимо от бързането ви.

Проектите ви се нуждаят от някои корекции. Колкото по-бързо ги направите, толкова по-добре.

Възможно е да провеждате разговори за пари. Някои от членовете на вашето семейството живеят нашироко. Поставете картите на масата и поискайте всеки да поеме определени задължения. Не можете да издържите на натоварването, което имате в момента.

Опитите ви да закърпите нещата с партньора ви може да се провалят, не заради вас, а заради неговите /нейните лични проблеми. Възстановяването на семейната хармония е много важен момент. Но поне опитайте, подадената ръка може да нормализира отношенията донякъде.

Трябва да се заредите с търпение, в работата ви чакат неприятни изненади. Финансовите грижи също няма да ви подминат. Парите, които очаквате може да са по-малко поради обективни причини. Решителните действия са силната ви страна. Конфликтните ситуации може да ви мотивират и заредят с ярост по отношение на неправдите.

Няма да замълчите, каквото и да ви коства това. Оставете всичко и действайте както ви диктува сърцето. Така може да възстановите душевната си хармония. Някои жени от зодията може да заминат на път, на тихо и уединено място и да релаксират.

sedmichen-horoskop-za-telecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук