Седмичен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Телец от 25.05 до 31.05.2020

Седмицата е подходяща за зареждане с положителна енергия и възстановяване на психическите и физически сили.

Внимавайте в проблеми със странични хора или органи на властта. Не са изключени финансови разходи. Някои могат да сключат брак под въздействие на някои от родителите. Бракът носи богатство и обезпеченост.

Изчерпването на търпението може да ви направи агресивни. Очаква ви поддръжката на влиятелни хора, заинтересовани от вашите нови идеи.

Това е предпоставка за повишаване на финансовото ви състояние. Може да избегнете капаните на завистници и зложелатели.

Вие може неочаквано и за самите себе си да се влюбите, дори съвсем да си загубите главата.

Седмичен хороскоп за Телец от 25.05 до 31.05.2020

Постоянно търсите място, където бихте могли да бъдете сами и никой да не ви пречи. Неочаквана новина може да ви накара да промените плановете си. Отстъпчивостта ви или собствените ви слабости ви носят неприятности, ако се поддадете на тях. Постарайте се това да не се случи.

Вашият успех зависи не само от проявеното усърдие и трудолюбие, но и от приятния ви външен вид и добрите маниери. Въпреки, че проявявате необходимата отговорност, резултатите са противоречиви. Голяма е вероятността от допускане на грешки поради недоглеждане. Неправилно изтълкувана информация може да ви подведе в погрешна посока. Звездите са готови да ви помогнат в опитите да постигнете своите най-съкровени мечти. Вие се стараете да предадете на другите своите представи за ценностите в живота, пеща наведнъж може да ви изкара от равновесие. Приятна среща със стари приятели или прекарани часове в компания на любимия човек могат да ви избавят от инерцията на ежедневието. Бъдете сдържани в приказките си. Една изпусната дума може да ви навлече неподозирани неприятности. Период, изпълнен с изненади в семеен и обществен план. Лесно завоювате все нови и нови сърца, съблазнявайки и очаровайки. По време на пътуване или приятелско събиране може да възникне романтично чувство, което да стане за вас източник на вдъхновение. Възможна е бременност, сключване на брак или раждане на дете.

sedmichen-horoskop-za-telec

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here