Седмичен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Телец от 13.01 до 19.01.2020

Тази седмица за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове.

Отделете повече време за общуване с деца и творчески занимания. Може да поставите основите на нови занимания.  

Седмичен хороскоп за Телец от 13.01 до 19.01.2020

Постарайте се да не се претоварвате пряко силите си, иначе може да се захванете с дребни неща, които да отвлекат вниманието ви и няма да ви дадат възможност за пълноценна почивка и релаксация.

За да имате успех е необходимо да преодолеете нерешителността си и вашите съмнения, че няма да можете да се справите. Имайте предвид все пак, че вашите сили също не са безгранични и затова търсете златната среда. Има вероятност завистник да се опита да ви подложи крак. Проявете благородство и подтиснете гордостта си, не му обръщайте внимание. Така само печелите.

За да се предпазите от скука и негативни мисли прекарайте известно време с приятели извън дома. На вас просто ви e нужно да общувате с някого, които се отнася доброжелателно към вас. Това ви зарежда с положителна енергия, усилва творческия ви потенциал и вие се радвате на засилен магнетизъм и обаяние.

Усещате лекота и непринуденост в поведението си. В дома ви се възцарява отношение на радост от живота и разбиране. Имате възможност да направите преоценка на миналото си и да си направите нови планове за бъдеще. Периода е благоприятен за интимни отношения и зачатие.

Постарайте се да организирате ангажиментите си и да разпределите нещата така, че да не губите напразно време и усилия. По-добре е да остане време и за по-приятни неща. Възможно е да получите неочаквана поддръжка, която е важна за вашата развитие по-нататък. Времето е подходящо за интересни пътувания и лични контакти. В много отношения получавате поддръжка от приятели и роднини. Появяват се възможности да проявите своите способности и талант. Плановете ви се изпълняват, ако сте последователни.

sedmichen-horoskop-za-telec

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Телец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here