Годишен хороскоп за зодия Дева за 2014 г.

Годишен хороскоп за зодия Дева за 2014 г.

В годината на Коня вие се трудите много. Работата ви изисква от вас постоянно участие и контрол. Новите идеи и начинания се оказват перспективни и изгодни. Зложелатели се опитват да ви попречат да достигнете успеха, но техните опити са напразни, тъй като планетите през тази година са напълно на ваша страна.

За самоотвержения труд, представителите на тази зодия, накрая са напълно възнаградени. Доходите ви се увеличават значително през февруари, юни и октомври. След печалбите следват и различни разходи, което е напълно закономерно. Някои от вас успяват да придобият недвижимо имущество, това са удачно вложени средства. Налага се да направите не малко разходи свързани с децата и роднините.

Не си струва да смесвате
работата, любовта и парите. Това се отразява неблагоприятно на любовните ви отношения. Чувствата при някои двойки са охладнели и няма да е лесно да си върнете любовта и взаиморазбирането. Тези от вас, които се радват на устойчиви отношения през 2014 година прекарват повече време заедно и се наслаждават на общуването си. Сложни ситуации свързани с децата изискват материални разходи. Роднините и близките ви се нуждаят от вашите грижи.

В годината на Коня излъчвате здраве
, енергия и позитивно настроение. Въпреки това не пренебрегвайте грижата за здравето си, имунитетът е необходимо да се поддържа постоянно. Простудни заболявания и някои хронични заболявания може да напомнят за себе си през втората половина на годината. Но в крайна сметка се радвате на отлично здраве.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here