Годишен хороскоп за зодия Козирог за 2014 г.

Годишен хороскоп за зодия Козирог за 2014 г.

Радвате се на успешна година. На професионалното поприще всичко се развива във ваша полза. Новите направления в работата ви се оказват успешни и за напред. Растеж в кариерата или по-перспективна работа очаква служителите. Годината на Коня е година за превземане на нови хоризонти, където успехът се дължи на нестандартното ви мислене. Струва си да се огледате, сред колегите и партньорите ви има и такива, които не ви желаят добро.

Финансовото ви положение е стабилно през цялата 2014 година. Някои от вас правят големи покупки. Големи разходи ви очакват през втората половина на годината. Бъдете внимателни и помнете, че сред околните има хора, които искат да присвоят вашето имущество.

Любовния ви живот в годината на Коня е сложен.
В началото на годината отношенията между съпрузите са подложени на сериозни изпитания. Само истински обичащите се партньори успяват да запазят топли отношения. Тези на които чувствата са се изчерпали, по-скоро се разделят. През втората половина на периода подобни усложнения очакват влюбените от вас. Много от вас успяват да разрешат сложни ситуации, свързани с децата, но се налага да вложат много усилия и средства.

През 2014 година сте на върха на своята активност и болестите ви подминават. Налага се да се погрижите за здравето на близките в семейството си, тъй като те не всички се радват на добро здраве. Приятните пътешествия с приятели, спортните занимания и активната почивка само укрепват вашия имунитет за в бъдеще.

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here