Годишен хороскоп за зодия Рак за 2014 г.

Годишен хороскоп за зодия Рак за 2014 г.

Деловите отношения протичат бавно и еднообразно, възможно е да разширите бизнеса си и да привлечете към него роднини или близки приятели. Все пак, припомнете си, че да смесвате приятелството и работата си не си струва, тъй като е възможно да се лишите и от парите и  от приятелите си. През октомври ви се налага да доказвате позицията си пред партньорите. В резултат на това може да прекратите деловите си отношения с някои от тях.

Стабилните приходи през първата половина на годината може да приспят бдителността ви. Някои от представителите на зодията може да станат бедни, но помъдрели. Времето е подходящо да вложите парите си в недвижимо имущество, това се оказва доходоносна придобивка. През втората половина на годината са възможни непредвидени разходи и големи финансови загуби.

Семейните от вас започват реконструкция на семейното жилище и подхождат към това с много идеи и интересни решения. Децата ви създават много грижи, както в морален, така и в материален план. Партньорите, които отдавна разговарят „на различни езици“, няма да успеят да изгладят отношенията си в годината на Коня. Налага им се или да се разделят или да направят компромиси един на друг.

Здравето ви е добро, но не сте особено енергични. Обърнете внимание на самочувствието си. По-добре е да го направите навреме, за да избегнете нежеланите последици. Разходки сред природата, плуване и активно занимание със спорт, това е залогът за вашето здраве.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here