Годишен хороскоп за зодия Риби за 2014 г.

Годишен хороскоп за зодия Риби за 2014 г.

За бизнеса ви началото на 2014 година е спокойно. Прекалено бавно се развиват новите контакти, разширението на бизнеса, ръста в кариерата, а зависимостта ви от обстоятелствата е много голяма. Някои от вас може да решат да сменят работата си или да се захванат с нещо ново и обещаващо. Втората половина на годината е по-добрия период за реализация на нови идеи и дейности.

През февруари и март финансите ви са стабилни. В краен случай, ако ви се наложи, винаги може да разчитате на кредит или финансова подкрепа от страна на роднини и приятели. През януари, края на март и април се отнесете много прецизно към своите разходи, тъй като това е неблагоприятно време за влагане на пари.

Окончателна раздяла очаква партньорите, които се опитват да съживят чувствата си или да възкресят стара връзка. Вие не можете да живеете без страст и любовен плам, затова няма да чакате дълго за нова връзка. Семейните от вас може да започнат грандиозен ремонт или да вложат средствата си в недвижимо имущество. Децата ви създават много грижи и може солидно да изпразнят сметките ви.

Здравето ви през годината не е много добро, но „който е предупреден, той е въоръжен“. Грижете се внимателно за себе си и не оставяйте никакъв шанс на заболяванията. Възможни са инфекции и нервни сривове, но в крайна сметка се справяте с всичко и се възстановявате напълно.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here