Годишен хороскоп за зодия Скорпион за 2014 г.

Годишен хороскоп за зодия Скорпион за 2014 г.

Деловите ви отношения в началото на годината са спокойни и стабилни. Би било добре да преразгледате отношенията си със старите партньори. Може би, те вече са се изчерпали е дошло време да сключите нови сделки. Пикът на разногласията настъпва в края на годината и в годината на Козата, вие влизате с нови идеи и партньори. Необходимо е да се подготвите за това.

Въпреки различията в бизнеса вие сте добре укрепени във финансов план. Не е изключено да вложите средства в недвижимо имущество, което да се окаже особено изгодна придобивка. Може да разчитате на финансовата подкрепа на роднини и близки хора.

В годината на Коня вие преразглеждате личните си взаимоотношения от гледна точка на вашата жизнеспособност. Ако чувствата ви са изстинали и чувствате че връзката се разпада, то няма смисъл да се опитвате да я спасявате. През тази година може да разкрият връзката си, тези от вас които са я пазили в тайна дълго време, заради репутацията си. Стабилните семейни двойки може да започнат ремонт или да се преместят в ново жилище.

Чувствате спад на енергията си, умора и често изпадате в депресивно състояние. Имате желание да се изолирате от всички. Малък отпуск и приятно пътешествие са ви необходими както никога до сега. Здравословния начин на живот, свежия въздух и срещите с приятели ви помагат бързо да влезете във форма.

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here