Годишен хороскоп за зодия Стрелец за 2014 г.

Годишен хороскоп за зодия Стрелец за 2014 г.

Годината на Коня ви дава възможност да проявите своята оригиналност и ексцентричност. От една страна се очертават нови тенденции, разширяване на бизнеса и сключване на сделки с нови партньори. По-високите изисквания към служителите и положените от тях усилия са оценени и положението им се стабилизира. От друга страна, завистливи колеги или конкуренти започват да плетат интриги зад гърба ви.

Независимо от увеличаващите ви се доходи
, през 2014 година ви очакват големи разходи. При някои от вас теса свързани с бизнеса, а при други – със семейството. Голяма част от финансите ви са необходими за децата. Разпределяйте акуратно разходите си, тъй като края на годината не е толкова доходоносен както началото.

За самотните представители на зодията не са изключени нови срещи, приятни запознанства и романтични приключения, които може да продължат дълги години. Семейните двойки са заети с приятни занимания с подрастващото поколение. Ако през тази година имате разногласия в отношенията, то възможностите за преодоляването им са под въпрос.

В годината на Коня вие сте активни и неуморни, което се отразява благоприятно на всичките ви начинания. Обърнете внимание на здравето си в края на годината. Възможно е да изчерпете своя потенциал и да се нуждаете от повече почивка. Необходим ви е отпуск, приятни пътешествия и грижи за себе си и за любимите ви хора.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here