Годишен хороскоп за зодия Телец за 2014 г.

Годишен хороскоп за зодия Телец за 2014 г.

В началото на годината се налага да защитавате позициите си и да преодолявате професионални препятствия. Някои от вас оставят настрана старите си идеи и се впускат в нови, които им носят добри доходи. В средата на годината е хубаво да потърсите чуждестранни партньори или колеги, доброто желание не е всичко, действайте. 2014 година ви носи много и различни изненади.

Във финансов план годината на Коня за вас е достатъчно стабилна. В началото и до средата на годината приходите ви може да се увеличат приятно. За втората половина на годината са характерни непредвидени разходи, свързани с личния ви живот или с професионалните ви амбиции.

Много от представителите на зодия Телец през тази година стигат до кулминация в отношенията си и са изправени пред избора да съхранят или да прекратят любовната си връзка. Ако отношенията ви отдавна са изстинали и нямате особено желание да ги възродите, то по-добре не отлагайте раздялата.

В годината на Коня усещате хлад в отношенията с роднините си. Не е нужно да проявявате своето упорство, по-добре направете някой отстъпки на близките си хора. Въпреки че не им е лесно да ви признаят, те се нуждаят от вашето внимание и грижи. Помнете това през годината на Коня!

Необходимо е повече да се грижите за здравето си, то не е много добро през 2014 година. Разхождайте се повече на чист въздух с приятелите и семейството си. Хронични заболявания напомнят за себе си. Пазете се от настинки, прекарвайте повече време на топло.

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here