Годишен хороскоп за зодия Везни за 2014 г.

Годишен хороскоп за зодия Везни за 2014 г.

Очаква ви интересна 2014 година. През първата половина на годината ви се предоставят нови възможности в професионален план. Те ви носят добри доходи. Втората половина на годината може да се окаже не толкова удачна, някои от бизнес партньорите ви може да се откажат от отговорностите си и да се наложи да направите някои кадрови промени. Много от вас може да се замислят за смяна на дейността си. Не си струва да се разстройвате, в годината на Коня всички търсения и промени са за добро.

Първото полугодие е особено печелившо за вас. Въпреки това е необходимо да балансирате разходите си, тъй като през второто полугодие са възможни непредвидени разходи. Очакват ви големи разходи, свързани с децата.

Самотните от вас в годината на Коня срещат човека, с който да изживеят живота си. Съдбата подлага на изпитание отношенията на обвързаните през март и април. За себе си може да напомнят отдавна забравени отношения, а може да се появи и нова любов. Някои двойки съхраняват нежните и топли чувства, а други не издържат изпитанието и раздялата им е естествена, а може би и необходима.

Не забравяйте да се грижите за здравето си
. В началото на годината сте изпълнени с енергия и сили, но през втората половина на годината е необходимо да се погрижите за себе си, за да избегнете нежелани последствия. Бъдете внимателни, за да избегнете аварии и травми.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here