15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Близнаци

sedmichen-horoskop-bliznaci

Седмичен хороскоп Близнаци от 19.02 до 25.02

Периодът е изпълнен с радост, любов и творчество. Повишаването на разходите е по причина на желанието ви за показност. Възможно е да имате разходи свързани с близки хора. Бъдете внимателни и предвидливи. Наблюдавайте случващото се в личен и обществен план. Анализирайте го. Но не бъдете и прекалено икономични, защото това може да ви подтикне към другата крайност.

Идват промени в професионален и финансов план. Те изискват концентрация на усилията ви. Затова ви се препоръчва през целия месец да полагате грижи за физическото си укрепване и добрата си кондиция. Най-добре е сега да се отдадете на развлечения и набиране на нови впечатления. Очаква се много шум, суета и разговори с приятели и колеги.

Въздържайте се от големи покупки и капиталовложения. Не бива да рискувате, да се впускате в случайни авантюри и да се отделяте от обкръжението си. Вероятни са ангажименти, които изискват компромисно решение. Увеличете контактите си, но изключете случайните запознанства. Ако ви се отдаде да издържите всичко, което се случва около вас не започвайте психологическа война със своите близки.

Преодолените препятствия са път към бъдещия ви успех. Така вашите планове може да се сбъднат. Не е изключено да ви провърви доста в най-съкровените мечти. В дейности свързани с пари, разчитайте на натрупания опит и избягвайте да експериментирате. Може да харчите разумно за развлечения и срещи с приятели.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Близнаци
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува