Седмичен хороскоп Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-bliznaci

Седмичен хороскоп Близнаци от 17.09 до 23.09

Противопоказна ви е пикантната храна и алкохола. Има опасност да си навредите сами. Възможни са семейни проблеми на тема ревност. По-точно малки, дребни неща може да се преувеличат от единия партньор и да се стигне до неприятни спорове.

Не се хвърляйте с главата напред, ако не знаете какво има пред вас. Имате възможност да отдъхнете от ежедневните задачи. С добри приятели си доставяте едно удоволствие.

Планетите ви поставят пред някои нови възможности, а вие трябва да изберете коя от всички е за вас. Възможно е да сключите някои споразумения и да започнете да изпълнявате отговорностите си незабавно.

Даже и да ви е трудно, проявете постоянство. Това е необходимо, ако искате да успеете.

Парите придобиват съвсем нов смисъл. Вие започвате да харчите по-малко и за по-необходими неща. Свърши времето на вашата разточителност, навлизате в период, които изисква сериозно отношение към парите и хората.

Имате повод за кратко пътуване. Въпреки че не храните големи очаквания, то може да се окаже много емоционално и полезно. Контактите ви са белязани с доброжелателност. Съпружеското разбирателство ви помага да видите нещата ясно и да изберете най-доброто за децата си.

Вашите лични желания остават на заден план. Вие се жертвате за другите, но това се оказва полезна стъпка и за самите вас.

Служебните дела ви поставят пред свършен факт. Не можете да продължите, трябва да започнете отначало или да загърбите проблема. Изберете първото за да не ви затрупа лавина в началото на следващия месец.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Близнаци
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува

С цел предоставяне на качествена услуга, ние използваме бисквитки, без някои от които не можем да съществуваме. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. ПриемамПрочети още