Седмичен хороскоп Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-deva

Седмичен хороскоп Дева от 23.04 до 29.04

Взаимното разбиране почти отсъства. Това затруднява деловите ви контакти. Те няма да донесат очакваните резултати. Наложете си да преценявате предварително качествата на партньорите в разговорите и тогава пристъпвайте към действие. На вас ви се иска да сте по-свободни, но трябва да помните, че получавайки едно нещо, може да загубите друго. Периодът предвещава успех в отношенията ви с околните и деловите партньори. Умението да контролирате ситуациите ви помага последователно да постигнете целите си.

Проявете интуиция и инициатива. Правете компромиси, когато това се налага. Звездите ви препоръчват умереност и критично отношение към ставащото. Някои дейности могат да бъдат неопределени или вие да имате погрешна представа за тях, което да ви попречи да сте наясно, какво се очаква от вас.

Опитвайки се бързо да повишите репутацията си и да постигнете определени успехи, по-скоро може да се разочаровате. Заредете се с ентусиазъм. Бъдете много внимателни при правенето на покупки, защото е възможно да бъдете излъгани. Въздържайте се от купуването на съмнително евтина храна, защото е възможно отравяне.

Избягвайте тълпите и масовите мероприятия. Вероятно е плътско изкушение и съблазън да ви накарат да следвате похотливите си помисли. Възможни са грешки при работата с лични документи и трудности в желанието да научите нещо поради вашата разсеяност.

Деловите дами трябва да са изключително внимателни при нови запознанства с мъже. Възможни са негативни влияния или опити да бъдат използвани. Вероятно е да чуете много добри думи по свой адрес. Това безусловно ви се харесва.

Възможни са неочаквани ситуации, невярна информация и пречки на недоброжелатели. Въздържайте се от вземане на отговорни решения. Не ви се препоръчва да разчитате на някои хора. Правете всичко сами и не очаквайте помощ от никого. Възможно е да се сблъскате с хора, които се опитват да ви подведат в грешна посока. По време на пътувания, ако не може да ги отложите, трябва да сте изключително внимателни.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева

седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува