15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Дева

sedmichen-horoskop-deva

Седмичен хороскоп Дева от 15.01 до 21.01

Материалното ви положение продължава да е нестабилно, но вие сте много пестеливи и може да се лишите от нещо, което от дълго време искате да притежавате. Не съжалявайте, много скоро може да имате нещо още по-добро.

Подаръците на съдбата може да се окажат капан за наивници. Отваряйте си очите, не се лакомете за много, за да не останете с празни ръце. Едно недоразумение може да бъде изчистено.

Заради прекомерната си чувствителност може да изпуснете емоциите от контрол. Трябва да отчитате, че в състояние на нервна възбуда харчите повече отколкото трябва, а това не е препоръчително. Трябва да заложите на сигурното. Експериментите в този период няма да доведат до нищо добро.

Внимавайте също така да не загубите работата си заради дреболии. Позитивната нагласа много ви помага. Имате да решавате сложен казус, ако вярвате в себе си може да успеете да се справите с всякакви неприятности. Не се нуждаете от шумна компания, в тишина и спокойствие успявате да съберете мислите си.

Жените от зодията може да изпитат нетърпимост към определени хора. Възможно е да си размените остри думи, на своя страна имате влиятелен човек. Следвайте програмата си, не се отклонявайте от нея. Всичко останало е подробност. Усещате раздвижване в обществените слоеве.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева

седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува