15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Лъв

sedmichen-horoskop-luv

Седмичен хороскоп Лъв от 15.01 до 21.01

Положението е доста напрегнато. С действията си вие провокирате някои хора да правят точно обратното на това, което искате. Възможни са сблъсъци с тях, които може да се отразят на работата ви негативно. Част от вас може да са привлечени за осъществяването на някаква кауза. Обществените ви занимания и постовете, които ви предлагат са нова възможност да видите и изпитате чувства и емоции, които досега не сте изпитвали.

Авантюристичният ви дух е подхранен от развитието на събитията. Възможно е да получите пари и да осъществите един свой проект. Даже и да останете без пари за следващите няколко дни, няма да съжалявате за направената инвестиция. Периодът е благоприятен за укрепване на здравето – можете да се заемете със спорт, да спрете цигарите или алкохола.

Разходките на чист въздух също може да ви помогнат да засилите своя имунитет. Творческото начало е силно в представителите на този знак. Възможно е да имате среща с интересен човек. Предложението му да направите едно пътуване е много атрактивно, но ако нещо ви възпира това са парите. Възможно е да измислите начин за осигуряването им.

Имате шанс да спечелите на своя страна влиятелни личности. Оригиналните ви идеи може да намерят радушен прием. Действайте както сте го замислили, не променяйте тактиката заради сигурност или заради съветите на близки хора. Звездите са на ваша страна. Излъчвате активност и плам и това е гаранция за успех.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
2 коментара
  1. maria коментира

    ta tova e syshtiat horoskop kato za minalata sedmica

    1. Давид коментира

      Здравейте! В какъв смисъл е същия ?

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува