Седмичен хороскоп Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-luv

Седмичен хороскоп Лъв от 16.07 до 22.07

Вашите планове могат да претърпят изменение. Не е изключено да ви провърви в осъществяването на съкровени мечти. Звездите ви предсказват, че има изключителна възможност да получите невероятно предложение. Не пропускайте късмета да мине покрай вас. Усилва се аурата, жизненият ви потенциал и вашето лично обаяние. Убедителността в излагане на доводите и убедеността в собствената правота може да ви донесе успех във всяка една работа.

Укрепете позициите си в личен, семеен и делови план. Благоприятно време за решаване на делови ангажименти. Вероятни са изгодни предложения, които да реализирате в колектив. Не действайте на свой риск. Вслушвайте се в съветите на околните и добре премислете всичко. Благоприятни са молбите към началството, деловите срещи, оформянето на документи и работата с държавните ведомства. Талантът ви е оценен достойно.

Не е изключено ангажиментите ви да изискат от вас максимална концентрация, дисциплина и организираност. Вероятно може да решите стар проблем или да оправите допуснати грешки. Погрешни постъпки или илюзорни намерения могат да повлекат след себе си сериозни разходи или неодобрение на действията ви от страна на други хора. Очакват ви приключения, неочаквани поврати на съдбата и лъжливи обещания. Бъдете по-предпазливи в общуването си, срещите и творческите или обществени изяви.

Съсредоточете се върху главното и не се занимавайте с дреболии. Вероятни са различни изкушения, които да ви отвличат. Те може да отнемат много от времето ви. Напразни надежди и измамни илюзии може да ви подведат извън начертания път. Разположението на звездите подсказва, че може да ви се наложи да търсите допълнителни източници на доходи, за да запазите висок стандарта си. Всяка делова активност има шансове да подкрепи вашите желания. За да не пострада вашата репутация не злоупотребявайте с чуждото доверие.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
2 коментара
  1. maria коментира

    ta tova e syshtiat horoskop kato za minalata sedmica

    1. Давид коментира

      Здравейте! В какъв смисъл е същия ?

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува