Седмичен хороскоп Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-luv

Седмичен хороскоп Лъв от 23.04 до 29.04

Седмицата е подходяща за срещи и общуване, както и за съвместни прекарвания сред природата. Влюбените от вас могат да изразят своите чувства или самите те да получат подобно признание. Направете на любимите си изненади и малки подаръци и вашите усилия са възнаградени.

Възможни са конфликти със свекърви или тъщи, които да ви поставят в неудобно положение. Звездите ви предупреждават да бъдете сдържани в емоциите си. Има опасност от известно влошаване на отношенията ви с околните. Не бъдете високомерни с хора, които са по-ниско в социалната стълбица и не се подмазвайте на по-значимите от вас, за да не станете за смях.

Заредете се с положителна енергия, като общувате повече със света на изкуството. Всички благоприятни събития, които се случват през този период се оказват достатъчно важни и продължителни. Успехите ласкаят самочувствието на тези, които са проявили своята индивидуалност в различни ситуации. Само че преувеличеното мнение за себе си и желанието за бързи успехи може по-скоро да ви доведе до разочарование. Увлечени в работата си или в гоненето на успех вие имате нужда и от повече развлечения и положителни емоции.

Препоръчва се да помислите за разширяване на дейността си и да търсите нови източници на средства. Успехът е променлив, затова, когато е с вас, трябва да умеете бързо да се възползвате от ситуацията. Понякога плановете се променят главоломно, а съдружниците се превръщат във врагове. Не е изключено да се появят нови перспективи, които напълно да изменят стила и работата ви. Може да получите предложение за участие в нов, добре платен проект. Разчитайте на интуицията и приемете предложението, без да се съветвате с някого.

Възможно е точно сега да се преплетат работата и личния ви живот по удивителен начин. Това може да доведе до промени в положението ви. Съдбата ви готви изненади. Трябва да решавате бързо изостанали проблеми, които изискват много време и средства. Вероятно и изясняване с хора, от които зависи финансовото ви положение. Периода е благоприятен за научаване на нови знания, които да разширят вашите възможности за личностна изява.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
2 коментара
  1. maria коментира

    ta tova e syshtiat horoskop kato za minalata sedmica

    1. Давид коментира

      Здравейте! В какъв смисъл е същия ?

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува