Седмичен хороскоп Рак

РакДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Рак от 16.09 до 22.09.2019г.

Във финансовите дела вложете цялата си мъдрост, в противен случай може да съжалявате за постъпките си.

Ако сте прекалено доверчиви и заложите както своите пари, така и парите, които дължите на други хора, е лошо.

Щедрите жестове повдигат самочувствието ви, но ответната реакция няма да е такава, каквато вие искате.

Не съдете хората прибързано, те си имат други грижи и не отговарят напълно на вашите представи.

Седмичен хороскоп за Рак от 16.09 до 22.09.2019г.

Способни сте да похарчите много пари, за да си доставите удоволствие. Може да изненадате и близките си с щедри подаръци. Материалните въпроси няма да ви занимават много, просто харчите. Екзотичната, хубава храна повдига настроението ви. Готови сте за всякакви предизвикателства. Работата остава на заден план, но затова пък изпитвате непознати чувства и емоции. Борите се с вредните си навици. Това няма да е толкова лесно, прекалено дълго време си позволявате нездравословен начин на живот.

Жените от зодията са по-изобретателни и по-упорити. Целите ви са постигнати на 80%. По-добре се откажете от рискованите финансови операции. Колкото и разумни доводи да изтъквате, опасността от провал е твърде голяма. Периодът е подходящ за самообразоване и творческа дейност без участието обаче на други хора. Разположението на планетите ви носи възможност да се превърнете в център на внимание. Жизнената ви енергия е много, излъчвате очарование и привличате хората към себе си. Това може да се използва за преговори и постигане на важни споразумения.

sedmichen-horoskop-za-rakБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Рак
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here