Седмичен хороскоп Рак

РакДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Рак от 22.07 до 28.07.2019г.

Тази седмица е забележителна със спомени и поглед към миналото. Вероятни са срещи с приятели и бивши любовници.

Възможен е компромис между желанията и чувството за дълг. Емоционалния ви живот може да се окаже нестабилен.

Може да се чувствате екзалтирани или подтиснати. Може да пренесете образа на врага върху неподозиращ нищо човек.

Енергетически силен период, който е свързан с опасности. Може да се изострят всички нерешени проблеми. Период на изпитание за повечето от представителите на зодията.

Седмичен хороскоп за Рак от 22.07 до 28.07.2019г.

Находчивост, далновидност и внимателно обмислени стъпки може да ви помогнат да бъдете независими от всяка ситуация. Това са главните условия за успех. Възможни са рискове и екстремни ситуации. Дръжте под контрол емоциите си. Запазете спокойствие при всяка ситуация. Не взимайте бързо решение за брак, особено с човек отдалече. Захванете се с някаква физическа дейност и може да почувствате удоволствие от това. Усилва се интуицията ви и дарбата да предвиждате. Сега сте обществено активни.

Придържайте се към здравословния начин на живот. Около вас има приятели, на които може да разчитате при нужда от помощ и подкрепа. Семейната среда ви носи щастие. Бъдете сдържани в контактите си. Иначе вашата остра реакция може да ви навреди. Излишната напоритост ви пречи да постигнете целите си и намалява ефекта от влиянието ви през изминалия период. Не се конфронтирайте с околните. Постарайте се да възприемате пречките по пътя си философски.

Седмичен хороскоп за Рак от 22.07 до 28.07.2019г.

Имате възможност да завършите започнат ангажимент. Може да се върнете към корените си. Случващото се може да потвърди напълно вашите очаквания, възгледи и решения. Могат да ви завладеят сложни чувства и усещане за промяна. Засега не предприемайте нищо. Бъдете внимателни в изказванията и постъпките си. Проявете такт и благоразположение в отношенията си с околните. Любим човек може да ви даде сили за победа.

sedmichen-horoskop-za-rakБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Рак
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here