Седмичен хороскоп Скорпион

СкорпионДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Скорпион от 19.08 до 25.08.2019г.

За вас е характерно острото чувство на справедливост и рязко реагирате на чуждата недобросъвестност и желание да хитруват.

Доста време прекарвате в общуване с хора, които се интересуват от вас и вие споделяте някои неща от своите представи за живота и хората.

Може да намерите нови познати и приятели. Периодът е предназначен, както за пътувания и деловитост, така и за усвояване на нови знания, получаване на информация и целенасочена дейност.

Ако действате планомерно и последователно, може да постигнете успех в най-различни области.

Подтиснете суетата си и неустойчивостта на възгледите. Препоръчват ви се спорт, слънчеви бани и всякакви закалителни процедури. Благоприятен момент за колективни проекти и работа в група. Ако успеете да се ръководите от доброта и справедливост, вие може да обедините около себе си единомишленици. Но от друга страна съществува вероятност да да изпаднете в искрено заблуждение и да поведете след себе си също такива сантиментални хора, като вас.

Представителите на противоположния пол въртят на пръста си мнозина от вас, които притежават мек и отстъпчив характер. Нараства деловия и творчески потенциал. Мнозина от вас може да получат интуитивно озарение, близко почти до медитивно състояние. Те могат да се реализират само ако успеят да се отърсят от пасивното си съзерцание. Не взимайте важни решения, особено за семейството си. Възможно е да се сблъскате с необходимостта да се защитавате, защото искреността ви е уязвимата черта. Вродената ви способност да оценявате хората ви помага.

Може да имате тайни егоцентрични стремежи и да използвате в свой интерес неосведомени хора. Радостите и затрудненията се редуват. За това не се отпускайте и не робувайте на слабостите си. Благодарение на богатството на идеите си вие лесно си намирате приятели и партньори, които да ви помагат да осъществите намисленото. Научаването на тайна информация може да ви направи по-уверени във вашите сили и да ви направи по-значими в очите на другите. Поради заблуди и необмислени постъпки са възможни пропуски в общуването с околните. Лекомислието ви може да подложи на риск вашата репутация. Но ако твърдо защитите името си, нещата се оправят. Така овладявате ситуацията и спокойно продължавате намисленото.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here