Седмичен хороскоп Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп Скорпион от 12.03 до 18.03

Сериозно се замисляте за своето жизнено предназначение и ролята си в обществото. Вълнува ви не само собственото щастие, но и недостатъците на приятелите ви. Това може да ви подтикне към търсене на нови приятелства.

Бъдете крайно внимателни в изказванията си и в действията си. Последствията от необмисленото ви поведение може да доведат до скарване. Периодът е изпълнен с непредсказуеми и заплетени ситуации. Бъдете подготвени да погледнете философски на нещата, които ви се случват.

Не си заслужава да взимате необратими решения, рисковани постъпки и да изказвате крайни мнения, особено отнасящи се до семейните отношения. Проявете сдържаност и търпение. По всяка вероятност сте завладени от творчески ентусиазъм и желание за изява. Но радостите и несполуките се редуват през цялото време. За това трябва да бъдете по-концентрирани и внимателни към случващото се. Не загърбвайте проблемите. Това не е тяхното решение!

Владейте нервите си и намерете време да се отдадете на някое любимо занимание. Честата смяна на настроението ви може да ви накара с лека ръка да зарежете най-важните задачи. Заради необмислени постъпки и откровени заблуди, вие може да се сблъскате с трудности и недоразумения при контактите и срещите.

Това може да доведе до пропуски и изненадващи затруднения. За това е по-добре да съкратите общуването си, особено с непознати хора. Събитията станали сега може да ви съпътстват дълго време. Не подчинявайте действията си на своите чувства! Развитието на събитията изисква от вас внимание и предвидливост.

Благоприятно време за делови контакти, сключване на сделки и взимане на решения. Вашата обаятелност ви помага в общуването с околните. Радвате се на одобрението им и това предизвиква вашето делово отношение към дневните задачи. По този начин авторитетът ви в очите на колегите ви нараства.

Възможно е в края на седмицата да се случат събития, една част от които са пряко свързани с вашите служебни ангажименти, а друга част – с просперитета на близките ви. По-добре е да не се разпростирате върху всичко. И без това няма да имате сили да се справите на няколко фронта. Постарайте се да се концентрирате върху главното. Намерете време за спорт.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
Няма коментар
  1. zeyno коментира

    tochno !!!

  2. krasimira krymova коментира

    saglasna sam

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува