Седмичен хороскоп Скорпион

СкорпионДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Скорпион от 17.06 до 23.06.2019г.

Не допускайте до себе си ненадеждни хора, дори да ги познавате отдавна.

Ако сте честни и със силна воля, дори най-сложните изпитания няма да сломят волята ви. Главното е чистота на помислите.

Това ви кара да се почувствате частица от света. Погрижете се за физическата си форма и за това да изглеждате добре.

При воденето на сериозни разговори и преговори е необходимо максимално ясно да изказвате своите мисли, както и да внимавате, какво точно ви говорят, защото са възможни недоразумения.

Може да разкриете способностите си дори в най-обикновени занимания.

Седмичен хороскоп за Скорпион от 17.06 до 23.06.2019г.

Възможно е да ви се отдаде да постигнете онова, за което сте мечтали дълго време. Благоприятно време да обмислите постиженията и проблемите във вашия живот. Въведете ред в делата си. Бъдете общителни и колегиални. Не отказвайте услуги. Всичко това може да издигне вашия имидж и да настрои благосклонно околните към вас. Любовта и творчеството ви дават сили и енергия. Може да ви потърсят позабравени роднини. През този период може да разберете цената на истинската дружба. Пазете се от случайно изпуснати думи, резки постъпки и ненужни ситуации, в които може да попаднат ваши приятели. Не започвайте няколко неща наведнъж.

Препоръчва ви се умереност в храната и удоволствията. Обърнете внимание и на себе си. Някаква малка промяна би могла да ви освежи. Може да се захванете със всякаква работа. Крайният успех ви е гарантиран. Наблюдателността и изобретателния ум ви помагат да избегнете риска в различните ситуации. Вероятно може да възстановите прекъснати връзки. Те може да променят нивото на вашата работа и да я изпълнят с ново съдържание. Периодът е благоприятен за творческо израстване, обучение и спортуване. Възможно е да подобрите финансовото си положение.

Топлите обятия на любимия човек може да сгреят душата ви. Вие се чувствате щастливи. Опитайте да намерите време за спорт и укрепване на физическата си кондиция. Енергично изразявайки своите надежди и желания вие притегляте нови приятели и единомишленици. С някои приятели може да имате почти роднински връзки. Планетите ви съветват да бъдете внимателни, ако ви се налага да пътувате. Не търсете приключения, не се напрягайте излишно. Спокойните занимания и по-интересният начин на почивка ви дават необходимия запас от сили.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here