15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Скорпион

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп Скорпион от 11.12 до 17.12

Необходимо е да се справяте с работа, която не ви е по сърце. Вярвайте в себе си, за да успеете да се справите с всичко, просто трябва да си направите добър план и да си спестите излишни усилия.

Може да получите известие от далече. Всичко се нарежда добре, не се безпокойте за битови и финансови въпроси. Желанието ви да експериментирате е много силно. Възможно е в един момент да съжалите за някои свои решения, но смело да продължите напред.

Ако някой ви провокира може да направите нещо на инат. Многото задължения, които имате ви натоварват. Това ви е за урок друг път да не се нагърбвате с толкова неща изведнъж. В същото време някои от членовете на вашето семейство се шляят или се възползват от труда ви.

Съществува опасност от травми или настинки, които може да ви оставят на легло. Най-вероятно надценявате своите сили. Битовите проблеми ви изтощават съвсем. Вие сте напрегнати. Успокойте се, лошите ви предчувствия няма да се сбъднат.

Необходима ви е кратка почивка и място за уединение. Само така може да съберете мислите си и да вземете правилно решение за връзката си или за важен личен въпрос. Чакате някой да ви достави развлечения, да ви покани да се видите. Вземете инициативата в свои ръце и няма да съжалявате.

Пасивната роля, която често играете не ви е от полза. Звездите ви провокират да кажете или направите нещо. Може да споделите в домашна обстановка това, което ви вълнува и да получите добри съвети. С една покупка грешите, помислете още веднъж ако не сте я направили.

sedmichen-horoskop-za-skorpionБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Скорпион
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Още по темата
Няма коментар
  1. zeyno коментира

    tochno !!!

  2. krasimira krymova коментира

    saglasna sam

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува