Седмичен хороскоп Стрелец

СтрелецДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Стрелец от 22.07 до 28.07.2019г.

Благоприятен период за духовни прозрения, преодоляване на съмненията и победа над противници.

При показването на чувствата си следва да демонстрирате разум, дори пресметливост. Така може да се предпазите от някои неприятности, свързани с другия пол.

Пред вас може да се изправи необходимостта от избор между справедливостта и рационалността.

Далечните пътувания и задграничните командировки и пътешествия не само може да разширят вашия кръгозор, но и да ви донесат интересни делови познанства.

Седмичен хороскоп за Стрелец от 22.07 до 28.07.2019г.

Запознанството с бъдещия ви спътник в живота може да стане и в чужбина. Бракът с чужденец може да ви позволи да пътувате още повече и да опознаете света още по-добре. Благоприятни са, както работата така и духовното усъвършенстване и преодоляване на съмненията. Очакват ви интересни срещи и познанства. Може да се появи стремеж и възможност да изразите вътрешния си свят в доверителен разговор с близък човек. Изостря се способността ви да възприемате изцяло дълбоките духовни ценности. Усилва се жизнения ви потенциал, вашата увереност и сексуалност.

Личното ви обаяние привлича околните. Дори тези, които са ви завиждали, са сразени от оптимизма и положителното ви излъчване. Творческите ви търсения може да се увенчаят с успех и резултатите от това да ви донесат удовлетворение. Очакват ви приключения и неочаквани поврати на съдбата. Звездите ви предупреждават за опасността да се забъркате в рисковани занимания и съмнителни приятелства. Възможно е да ви предстоят непредвидени финансови разходи.

Помъчете се да бъдете наясно с мислите и желанията си. Не давайте необмислени обещания, защото в скоро време може да сте принудени да се справяте с неочаквани промени в съдбата си. В професионалната си дейност трябва да се стремите към проверени и отработени способи на действие. Избягвайте риска, макар околните да ви предизвикват за това. Тези от вас, които още не са семейни е добре да прекарат колкото се може повече време извън дома, защото звездите ви дават шанс да се запознаете с подходящ интимен партньор. С него може да свържете съдбата си задълго, дори завинаги.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here