Седмичен хороскоп Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп Стрелец от 16.07 до 22.07

Благоприятен период за духовни прозрения, преодоляване на съмненията и победа над противници. При показването на чувствата си следва да демонстрирате разум, дори пресметливост. Така може да се предпазите от някои неприятности, свързани с другия пол. Пред вас може да се изправи необходимостта от избор между справедливостта и рационалността. Далечните пътувания и задграничните командировки и пътешествия не само може да разширят вашия кръгозор, но и да ви донесат интересни делови познанства.

Запознанството с бъдещия ви спътник в живота може да стане и в чужбина. Бракът с чужденец може да ви позволи да пътувате още повече и да опознаете света още по-добре. Благоприятни са, както работата така и духовното усъвършенстване и преодоляване на съмненията. Очакват ви интересни срещи и познанства. Може да се появи стремеж и възможност да изразите вътрешния си свят в доверителен разговор с близък човек. Изостря се способността ви да възприемате изцяло дълбоките духовни ценности. Усилва се жизнения ви потенциал, вашата увереност и сексуалност.

Личното ви обаяние привлича околните. Дори тези, които са ви завиждали, са сразени от оптимизма и положителното ви излъчване. Творческите ви търсения може да се увенчаят с успех и резултатите от това да ви донесат удовлетворение. Очакват ви приключения и неочаквани поврати на съдбата. Звездите ви предупреждават за опасността да се забъркате в рисковани занимания и съмнителни приятелства. Възможно е да ви предстоят непредвидени финансови разходи.

Помъчете се да бъдете наясно с мислите и желанията си. Не давайте необмислени обещания, защото в скоро време може да сте принудени да се справяте с неочаквани промени в съдбата си. В професионалната си дейност трябва да се стремите към проверени и отработени способи на действие. Избягвайте риска, макар околните да ви предизвикват за това. Тези от вас, които още не са семейни е добре да прекарат колкото се може повече време извън дома, защото звездите ви дават шанс да се запознаете с подходящ интимен партньор. С него може да свържете съдбата си задълго, дори завинаги.

sedmichen-horoskop-za-strelecБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Стрелец
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува