Хороскоп за зодия Рак за родените от 22.06 до 23.07

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
horoskopi-za-rakДевиз: “Аз се съмнявам”
Елемент: Вода
Планета: Луна
Пол: Жена
Вид: Кардинален
Цветове: Черно, бяло и сиво
Камъни: Кристал и лунен камък
Щастливо число: 2
В хармония с  Скорпион и Риби
В конфликт с Овен и Везни

Силни страни: Музика, тетър, кулинария, антропология, археология

Възможни здравословни проблеми: Стомаха, гърди

Положителни качества: интуитивен, емоционален, чувствителен, услужлив, с добра памет, патриот, живо въображение

Отрицателни качества: раздразнителен, потаен, мрачен, егоистичен, стиснат, свърхчувствителен, мърморко, апатичност, нерешителен

Известни личности родени под зодиакален знак Рак: Васил Левски, Петър Дънов, Иван Вазов, Елин Пелин, Димитър Димов, Симеон Дянков, Даяна принцеса на Уелс, Том Круз, Памела Андерсън, Мерил Стрийп, Жан-Жак Русо, Селена Гомез, Лив Тейлър, Джон Д. Рокфелер и други.

Хороскоп за зодия Рак обща характеристика от книгата „Слънчевите Знаци“ от Линда Гудман

Тайнствената Луна, предизвикваща океанските приливи и отливи, силно влияе на чувствителните Раци. Всъщност голямата промяна в лунния лик е просто зрителна измама, дължаща се на Слънцето. Така и Ракът си остава един и същ във всяко време от мимолетните си настроения. Хората от тази зодия могат да се обобщят в два основни типа. Първият е красив, кръглолик, с гладка кожа, широка усмивка и почти овални очи. Типажът прилича на човешкото изражение на Луната, което сме свикнали да и приписваме.

Вторият тип се среща по-често: уголемен череп, високи скули и изпъкнало чело. Веждите са сключени и правят лицето да изглежда постоянно навъсено. Раците добре владеят образността и лесно могат да предадат емоциите си върху вас. Те улавят и дълбоко запечатват в паметта си радостта и мъката, ужаса и състраданието, тъгата и възторга. Всяко преживяване се отпечатва в паметта им като снимка. Раците никога не забравят уроците на живота, както и уроците на историята.

Лунните хора умеят да пазят тайни. Можете спокойно да им се доверите, макар те със силно развитата си интуиция отдавна да подозират какво се таи в душата ви. Ракът не говори за личния си живот, но е чудесен слушател и лунното му въображение бързо го подсеща за нещата, които вие пропускате.

Ракът постоянно трупа материални блага и запаси, сякаш да се избави от някакви въображаеми бъдещи трудности. Но колкото и пари да успее да спести, те никога няма да са достатъчно. Същото се отнася и за любовта. Колкото и да получава, Ракът непрекъснато иска още и още.

Всеки Рак крие в душата си поне зрънце от лунната лудост. Наяве или не, той си има едно прекрасно тайно местенце, където между лилавите перуники цъфтят две лилии и седем бели рози. Понякога мисълта за тази вълшебна градинка го кара да изпитва възторг и радост. Друг път ще го накара да се усамоти и да заридае горчиво. Ракът търпеливо събира смарагдите, бисерите и лунните камъни, небрежно изпуснати в пясъка от някой друг, и чака приливите да изхвърлят сребристите му мечти на брега.

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува