Хороскоп за зодия Водолей за родените 21.01 до 19.02

Водолей Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
horoskopi-za-vodoleiДевиз: “Аз мога”
Елемент: Въздух
Планета: Уран
Пол: Мъж
Вид: Подвижен
Цветове: Лилаво и зелено
Камъни: Кехлибар и аметист
Щастливо число: 8
В хармония с  Близнаци и Везни
В конфликт с Телец и Скорпион
Силни страни: Mедии и астрономия
Възможни здравословни проблеми: Вени, стъпала и сърце

Положителни качества:
независим, оригинален, прогресивен, надежден, добър приятел, човечен, идеалист, интелигентен

Отрицателни качества: хладен, невъздържан, ексцентричен, индивидуалист, непрактичен, неемоционален, анархист

Известни личности родени под зодиакален знак Водолей: Владимир Димитров (Майстора), Стефан Стамболов, Атанас Буров, Христо Стоичков, Ванга, Моцарт, Никола Саркози, Шакира, Парис Хилтън, Опра Уинфри, Антон Чехов, Пол Нюман, Димитрий Менделеев и други.

Обща характеристика от книгата „Слънчевите Знаци“ от Линда Гудман

Цветните следдъждовни дъги – кой не е готов да възкликне пред красотата им? Децата назовават желанията си, художниците се опитват да ги нарисуват, мечтателите – да ги догонят, но Водолеят е изпреварил всички. Той просто живее върху дъгата. Нещо повече – той вече е успял да я разнищи, да разгледа всяка нейна ивица, всеки неин цвят и въпреки това е запазил възхищението си и вярата си в нея. Водолеят по принцип минава за реалист, макар че адресът му се намира в утрешния ден, а пощенският му код е изписан със синьото на лазура.

Политиката го привлича, спортът го поглъща, а децата са му крайно интересни. В същото време по подобен начин го интригуват конете, автомобилите, старците, откритията в медицината, писателите, астронавтите, алкохолиците, пианата, въртележките и моливите – да не говорим за бейзбола и за Луис Армстронг. Задоволете се с това, че сте част от тази поредица и прежалете собственото си Аз – в противен случай той ще ви нарани, защото подходът му към всичко е хладен и безпристрастен.

Характерна особеност е съвместяването на несъвместими на пръв поглед качества – те могат да бъдат забавни, своенравни, оригинални, надменни независими, а заедно с това могат да бъдат отзивчиви и неуверени, дипломатични и внимателни. Водолеят се стреми към многолюдното обкръжение и е способен да акумулира в себе си безброй приятелства. Над хората от тази зодия, като че ли тегне странна прокоба за самота и те често остават неразбрани. Това се дължи на факта, че водолеевата утопия още не е завладяла околните. Понеже роденият под знака на Водолея живее в бъдещето и рядко прескача в настоящето, хората на земята го смятат за нещо като таласъм. Това не му убягва и той става още по – самотен.

Умът и тялото на Водолея трябва да са свободни като вятъра. Опитай се да подчиниш Водолея – все едно, че се опитваш да накараш пеперудата да седи неподвижно, да уловиш южняка в килера си или да затвориш зимната хала в бутилка. Влиянието на Уран – неукротимата и непредсказуема планета на промяната, непрекъснато разтърсва душата на Водолея и заедно с това му помага да прави своите ярки като светкавици прозрения в бъдещето. Той принадлежи на човечеството и олицетворява най – съкровените му въжделения и идеали.

 Тази характеристика не е вярна за мен! Защо ? 

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува