15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Везни

sedmichen-horoskop-vezniСедмичен хороскоп Везни от 19.02 до 25.02

Периодът е благоприятен за възстановяване на силите и влиянието в различни сфери на живота. Единственото, което може да ви попречи в осъществяването на вашите планове е проявата на нерешителност. Освободете се от влиянието на околните. Те може да се опитат да ви въвлекат в ненужни занимания.

Не се забърквайте в авантюри. Вземайте компромисни решения. Силите ви се възстановяват. Афиширате организаторските си способности и възможността да се приспособявате към обстоятелствата. Проявете повече търпимост към околните и подхождайте творчески към нещата.

Осмислете изминатия път. Възможни са изясняваници с близък човек. Проявете такт, мъдрост и разбиране. Препоръчва ви се да направите трезва оценка на действителността. Звездите ви съветват да проявявате повече интелигентност. Много е важно да не пропуснете това, което само идва към вас. Съдбата може да изпита гордостта ви, вашата дребнавост и високомерие към околните.

Намерете време да се усъвършенствате духовно и интелектуално. Може да разкриете нови истини и да можете да развитие творческите си заложби. Възможно е ново познанство. То може да прерасне в дълготрайни отношения. Добро известие може да открие нови хоризонти пред вас. Звездите ви съветват да обърнете внимание на физическото си укрепване.

sedmichen-horoskop-za-vezniБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува