Седмичен хороскоп Везни

ВезниДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Везни от 22.07 до 28.07.2019г.

Всичко зависи от вашата добронамереност и положителна настройка.

Почерпете енергия от общуването с природата.

Възможно да възникнат недоразумения, поради неизпълнени обещания. Всичко може да се реши благоприятно, ако вие действате премислено и внимателно.

Приятели ви подтикват към по-нататъшно самоусъвършенстване и разширяване на представата ви за света. Седмицата символизира защита на собствените интереси.

Седмичен хороскоп за Везни от 22.07 до 28.07.2019г.

Много от вас може да се натъкнат на твърдата позиция на околните. Трябва да преразгледате стратегията си. Резултат от положените усилия и плановете си сега може да имате по-късно. Може да разчитате на подкрепата на покровители. Благоприятни са деловата активност и новите планове. Служебни или лични пътувания може да ви донесат положителни емоции, особенно ако са на море. Мнозина мъже от знака имат възможност да се докажат на своята избраница, като душевно благородни и предани партньори.

Може да срещнете пречки от страна на завистници. Може да им се отдаде да узнаят, че вие искате да скриете някои неща от случайни погледи. Вашите реакции могат сериозно да ви навредят и да имат негативни последици за дълго. Звездите съветват жените от знака внимателно да се вгледат в своите партньори и да преоценят отношенията си с тях. Активизират се творческите ви възможности. Вие може да демонстрирате пред околните уникалната си възможност да предвиждате бъдещето.

Повишената ви работоспособност и способността да се концентрирате може да ви помогне да се справите с всяка дейност. Възможни са изненади от различен характер. Времето е благоприятно за планиране на нови дейности. Окажете помощ на приятели, вслушайте се в мнението им. Може смело да участвате в общи проекти в области на политиката, бизнеса и творчеството. Сключените сега договорености са здрави. По-интересни неща могат временно да изместят любовните ви отношения на втори план.

sedmichen-horoskop-za-vezniБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here