Седмичен хороскоп Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-vezniСедмичен хороскоп Везни от 21.05 до 27.05

Бъдете внимателни с новите приятели и случайните познати, но и не оставайте самотни, за да не ви удави самотата. Сексуално увлечение може да провокира емоционални затруднения в любовната сфера. Настъпва подходящо време за получаване на допълнително образование и научаване на нови неща, тъй като вашата интелектуална работоспособност значително нараства. Може да влагате пари в някаква съвместна дейност и те скоро да се умножат. Но се пазете от лицемерие и нечестна игра.

Разчитайте само на своята интуиция и здравия разум. Периодът е благоприятен за творческа дейност, делови срещи и активен труд на чист въздух. Посветете част от времето си на размисъл и самообразование. Служебните пътувания и излизания може да доведат до откриване на нови възможности. Следва да ограничите своите разходи и да спестявате за една по-интересна ваканция. Вероятно именно сега вие можете да реализирате непреодолимия си порив към нови впечатления. Вашата интуиция ви помага да разберете кой ви е истински приятел и кой – не.

Прекрасен момент за общуване с противоположния пол. Голяма е вероятността именно сега едно случайно познанство да прерасне в дълбоки и дълготрайни хармонични отношения. Не си заслужава да се занимавате с работи, изискващи тактичен подход, внимание и прецизност. Постарайте се да запазите своите планове в тайна. Сплетните на недоброжелателите могат да объркат вашите планове. Периодически научавате полезна информация. Ако съумеете да реагирате своевременно, може да се справите с всяка ситуация.

Това е период на интензивни преживявания и емоционално самоотдаване, който е съпътстван от усещане на собствената сила и неуязвимост. Бъдете открити и искрени в отношенията си с партньорите. Някои имат възможност да се издигнат с едно стъпало нагоре по служебната стълбица. Вашето лично обаяние, лекота в общуването и нестандартно мислене могат да заложат основата на бъдещ обществен просперитет. Може да предразположите към себе си когото пожелаете. Добър период за пътувания и гости.

sedmichen-horoskop-za-vezniБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува