Годишен любовен хороскоп Лъв 2018

0

godishen-luboven-horoskop-luvГодишен любовен хороскоп Лъв 2018

Дамите са заобиколени от много фенове, които започват да показват както възхищение, така и ревност.

Всеки е достатъчно наивен да вярва, че трябва да принадлежите само на него.

Вие много се изморявате от това състояние на нещата. Тези от вас, който вече са в отношения, ги очаква необоснована ревност от страна на избраника. При това той вижда конкуренти навсякъде, в работата, сред приятелите, хобитата. В резултат на у вас се поражда желание да избегнете всякаква ненужна комуникация.

При семейните от вас може да има недомлъвки по повод на високите ви изисквания към съпруга ви. Желанието да го потискате или да го упреквате добавя само напрежение.

През 2018 г. трябва да превърнете децата в основна грижа и радост. Необходимо е да отделите време за съвместни разходки, посещения на развлекателни дейности, водни паркове, театри, изложби. Помнете, че децата искат да виждат до себе си не строг родител, а надежден приятел.

Годината на кучето не ви предразполага към много запознанства, особено през втората половина на годината. От юни започва период на безперспективни срещи, всички романи са кратки.

Звездите ви съветват в тази ситуация да се занимавате с полезни дейности, отколкото да губите време в нощни клубове или други претъпкани места.

Тези, които вече имат избраница, искат да прекарват повече време насаме с нея. Семейните от вас са особено внимателни към съпругата си, щедри за подаръци.

Съвместната ваканция с децата е добре да планирате за август или септември. Ако мислите за попълване на семейството, то 2018 година е благоприятна за зачеване на дете.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава вълнуваща и романтична 2018 година с годишен хороскоп любовен хороскоп.

Още хороскопи за Лъв:
Годишен хороскоп за Лъв 2018г.
Годишен хороскоп за пари и работа Лъв
Обратно към годишен любовен хороскоп

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here