Годишен любовен хороскоп Риби 2018

годишен хороскоп за пари бизнес и работа рибиГодишен любовен хороскоп Риби 2018

Началото на годината е период на романтика и увлечения. През пролетта, ставате особено очарователни. Излъчвате топлина, привличате погледите на другите.

За тези, които чакат да срещнат своя спътник в живота, първата половина на годината предразполага към зараждане на чувства и любовен съюз.

Има голяма вероятност да имате няколко поклонника. Въпреки това не губете време в краткотрайните увлечения, важната среща или съдбоносното събитие се случва в края на годината.

Тези, които вече са обвързани, стават капризни, нетолерантни, изискват повече внимание към себе си. Но не се ангажирайте твърде много с тези игри.

Може да не забележите нарастващото раздразнение на партньора ви, което може да бъде заплаха за добрите отношения.

През 2018 година сте особено емоционални и уязвими, което означава, че незначително недоразумение може да доведе до голям скандал.

Необходим е самоконтрол и спокойно отношение към ситуацията. Вслушайте се в човека до себе си и неговите желания, погрижете се за него, опитайте да му угодите.

Годината започва с весело забавление. Срещи, запознанства, покани започват да се изливат отвсякъде. Оказвате се в центъра на внимание, вие сте артистични, остроумни, очарователни.

Тези, които са все още самотни, лесно може да намерят половинка. До началото на лятото е период на комуникация, посещения, симпатии, разходки, приятни празници.

Ако вече сте намерили другар в живота, тогава този период е тест за вас. 2018 година ви предупреждава за необмислени действия и горчиви последствия.

Поради нарастващата ви популярност може да сте твърде увлечени от нови познанства, от което може да пострадат вече утвърдените ви отношения. Това дори може да доведе до прекратяване на връзката.

Но никакви събития няма да ви накарат да се отчаете, тъй като сте убедени, че всичко върви както трябва. През втората половина на годината трябва да вземете отговорно решение относно любовната ви връзка. Това става до ноември или декември.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава вълнуваща и романтична 2018 година с годишен хороскоп любовен хороскоп.

Още хороскопи за Риби:
Годишен хороскоп за Риби 2018г.
Годишен хороскоп за пари и работа Риби
Обратно към годишен любовен хороскоп

loading...

1 коментар

  1. Благодаря за този хороскоп, бях се отчаяла от годишния хороскоп за Риби, че любов тази година няма да има за нас 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here