Годишен любовен хороскоп Везни 2018

0

godishen-luboven-horoskop-vezniГодишен любовен хороскоп Везни 2018

Началото на годината е противоречиво. Полагате много усилия, за да поддържате хармония в отношенията.

Може да почувствате, че давате повече, отколкото получавате.

Това състояние на нещата може да ви разстрои, да ви потисне. Ситуацията се променя през лятото, партньорът става по-внимателен, изненадва ви с неочаквани посещения, подаръци, признания. Може да усетите сериозността на намеренията на избраника си през втората половина на годината.

Самотните от вас могат да се срещнат с бъдещия си любим през февруари или летните месеци. Семейните представители на знака искат да отидат на почивка с цялото семейство и планират това за есента. Този период е идеален за сплотяване на роднините.

Заобиколени сте от любовта на своята избраница. Семейните от вас преживяват обновление на чувствата, придобиват духовна близост и откриват нови аспекти на връзката. За 2018 година планетите обещават интересно запознанство.

Появява се човек или брачна двойка, които стават приятели на семейството. Изненадват ви с широк мироглед и богат вътрешен свят. Искате да вземете пример от такава двойка. Общуването ви с тях е полезно за вас.

Самотните млади представители на знака се срещат по пътя си с изключителна личност. Момичето ви учудва с философски поглед към света, или просто се различава от обичайното обкръжение. Очаровани от нея, може да я последвате, за да учите кабала, йога или източна медицина. До края на годината откривате, че сте намерили не само любов, но и вътрешен мир.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава вълнуваща и романтична 2018 година с годишен хороскоп любовен хороскоп.

Още хороскопи за Везни:
Годишен хороскоп за Везни 2018г.
Годишен хороскоп за пари и работа Везни
Обратно към годишен любовен хороскоп

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here