Годишен любовен хороскоп Водолей 2018

Годишен любовен хороскоп за ВодолейГодишен любовен хороскоп Водолей 2018

Годината започва спокойно. Както за семейните представителите на знака, така и за самотните, специални промени в личния живот няма да бъдат забелязани.

С появата на пролетта, чувствителни и романтични, искате глобални промени, които неизбежно водят до неудачни последици.

Самотните от вас през първата половина на годината трябва да стоят настрана от многото ухажори. Интерес към вас показват не само достойни хора, но и онези, с които е по-добре да не комуникирате.

Поради това звездите препоръчват да не рискуват излишно и да се ръководят единствено от съображения за собствена безопасност. Но с наближаването на есенните месеци, вие все повече желаете топлина и подкрепа.

Именно тогава се появява подходящия човек, който отдавна е бил само ваш приятел, но може да претендира за повече.

През 2018 година самотните от вас имат шанс да започнат нови плодотворни взаимоотношения. Здрава връзка звездите обещават не само за няколко години, както изглежда на пръв поглед, а за цял живот.

Огледайте се около вас, някъде в близкото обкръжение може да е вашата половинка. Заради нея сте готови да извършите геройство, ставате по-смели, придобивате качествата на истински защитник.

Обвързаните от вас рискуват да се увлекат по чужда жена и ако не сдържат чувствата си навреме, може да загубят и семейството си и дамата, която се опитват да следват. Ето защо е изключително важно да поддържате трезв ум през февруари, март, април. В края на май почти със сигурност може да успеете да се овладеете, да ограничите чувствата си.

Проверката на верността ви завършва с нов кръг в отношенията – вероятно попълване в семейството, тъй като наближаването на лятото носи страст и нежност. След това останалата част от годината на първо място давате любов – дори забравяйки за приятелите от работата.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава вълнуваща и романтична 2018 година с годишен хороскоп любовен хороскоп.

Още хороскопи за Водолей:
Годишен хороскоп за Водолей 2018г.
Годишен хороскоп за пари и работа Водолей
Обратно към годишен любовен хороскоп

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here