Любовен хороскоп за месец Януари 2023

Любовен хороскоп за месец Януари 2023

mesechen-luboven-horoskop-za-ovenМесечен любовен хороскоп за Овен
Отношенията с любим човек ще бъдат неясни, което няма да бъде изненадващо за периода на ретрограден Меркурий. На моменти връзката ви може да кипи от страст, а в други да бъде като айсберг. Някой от представителите знака е възможно да възобновят стари отношения. Хубавата новина е, че това няма да бъде просто помирение или прошка, а по-скоро сериозно заявление за преминаване на друго ниво. Ако се стигне до такава ситуация, оставете подписването за периода след 18 ти януари. Взетите по-рано решения могат да ви доведат до неприятности и сериозни проблеми.

mesechen-luboven-horoskop-za-telecМесечен любовен хороскоп за Телец
Любовният хороскоп за месец Януари за представителите на зодиакален знак Телец подсказва, че е възможна да проведете важна среща с по-възрастен от вас човек или влиятелна личност. През този месец се пазете от романтични залитания на служебното Място. Звездите показват, че новите срещи или създаване на дългосрочни запознанства, сега са по-малко вероятни. В този период такива срещи, дори и да се случат, ще донесат разочарование в партньора и общо недоволство.

mesechen-luboven-horoskop-za-bliznaciМесечен любовен хороскоп за Близнаци
Любовният хороскоп за януари 2023 година на Близнаци предсказва среща с бивш партньор. Възможно е романът да започне отново, но по различни правила. Чудесно време за пътуване. Точно преди пътуването не забравяйте да проверите наличността на билети, паспорти и финанси. Ще имате възможност да посетите страна, която отдавна сте мечтали да посетите, но бъдете внимателни, по пътя може да възникнат неочаквани ситуации. В този период не е най-добрият период за любовни афери по време на пътуване.

mesechen-luboven-horoskop-za-rakМесечен любовен хороскоп за Рак
Самотните хора от тази зодия ще искат да създадат по-сериозна връзка. Семейство, деца и домашен уют това е, към което ще се стремите. Не е изключена среща или обаждане от бивш партньор. Възможно е вие ​​сами да искате да си припомните и да се срещнете с човека, с когото някога сте били повече близки.

mesechen-luboven-horoskop-za-luvМесечен любовен хороскоп за Лъв
Самотните хора от този зодиакален знак ще бъдат привлечени от нов партньор. Най-важното нещо за вас сега е да бъдете внимателни и да не се ръководите само от признания и подаръци. Можете да бъдете измамени и разочаровани, ако изключите ума си. Възможно е по ваш адрес да тръгнат неприятни слухове и мръсни интриги.

mesechen-luboven-horoskop-za-devaМесечен любовен хороскоп за Дева
Любовният хороскоп за януари 2023 година ви напомня, че сега не са изключени неочаквани срещи с бивши партньори. Важното за вас сега е да не повтаряте грешките си, както и да не се ръководите от емоции и страст. С бившите общувайте на ниво приятелство и нищо повече. През този месец, ще ви се наложи да прекарвате по-голямата част от времето си у дома, тъй като са възможни домашни грижи, както и много текущи задачи.

Любовен хороскоп за месец Януари 2023

mesechen-luboven-horoskop-za-vezniМесечен любовен хороскоп за Везни
През месец януари особено внимателни е необходимо да бъдат семейните представители на знака Везни. Сега може повече да се карате с партньора си. Причината е тайна, която дълго време е пазена във времето. Пазете се от излишни конфронтация, тъй като караниците няма да доведат до сериозни промени с дълготраен ефект. Ако имате деца по-добре се погрижете за тях. И няма значение дали е бебе или тийнейджър, отделете повече време и внимание на детето си.

mesechen-luboven-horoskop-za-skorpionМесечен любовен хороскоп за Скорпион
Самотните представители на знака Скорпион през януари, може да се срещнат отново с бивш партньор. От една страна това е полезно, за да можете да проверете чувствата си. От друга страна, по-добре е да включете ума си – два пъти през една и съща река няма как да преминете. С новите запознанства е по-добре да изчакате още малко. Или поне отложете активността в тази насока до края на януари.

mesechen-luboven-horoskop-za-strelecМесечен любовен хороскоп за Стрелец
През месец януари тези, които вече имат избраник, ще започнат да общуват по-нежно и по-открито с него. Отношенията ще бъдат по-скоро като дъга в летен ден, без кавги и желание да направите партньор си по ваш калъп. Лесно ще правите отстъпки, без негодувание и критика. Откровен разговор, приятна почивка и съвместни пътувания, всичко това ви очаква през този месец. Просто не бъркайте компромиса с зависимото състояние от партньора си. Трябва да си имате и собствено мнение, тъй като не бива да живеете с интересите само на един човек.

mesechen-luboven-horoskop-za-kozirogМесечен любовен хороскоп за Козирог
През месец януари някой от вас ще имат пореден шанс да подновят връзката с бивши владетели на сърцето. Получавате шанса да погледнете по различен начин на събитията, която са ви разделили на различни острови. Най-важното за вас сега е да не съжалявате за нищо и да не слушате съветите на другите хора. Ако решите да дадете на романа „втори шанс“, направете го. Хубаво би било да не се обвинявате за нищо, тъй като всеки прави грешки. Сега трябва да погледнете на нещата по различен начин, за да не се удари отново по челото с дръжката на греблото. Бъдете внимателни, тъй като сега връзка, която сте крили от другите, може да бъде разкрита.

mesechen-luboven-horoskop-za-vodoleiМесечен любовен хороскоп за Водолей
Звездното разположение за януари месец за зодия Водолей, предсказва, че вие попадате в период на сериозни грешки, които могат да да доведат до големи разочарования. Бъдете внимателни в общуването с представителите на близкото обкръжение. Самотните представители на знака, сега трябва да станат по-инициативни, а не да търсят на баницата мекото и на любовта лекото. Ако има симпатия между вас и друг човек, това вече говори за възможност за нова романтична връзка. Чувствайте се свободни да бъдете първият, който ще признае чувствата си особено, ако сърцето ви казва, че това е „вашият“ човек.

mesechen-luboven-horoskop-za-ribiМесечен любовен хороскоп за Риби
Любовният хороскоп за януари 2023 година на самотните Риби предсказва, че е възможна романтична среща, но за съжаление това може да не е подходящия за вас човек. Може би стар приятел, колега или съученик. Общувайте, наслаждавайте се на момента и не мислете за бъдещето. Рано е да се правят изводи, както и да се взимат крайни решения, защото сега те може да са грешни. По време на ретрограден Меркурий не е препоръчително да правите каквото и да е в любовни отношения.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата любовен хороскоп за месец Януари 2023г. на horoskopa.com, Давид и екипа на сайта ви пожелаваме ви успешен романтичен и прекрасен месец.

предишна статияМесечен любовен хороскоп за Риби през месец февруари 2023 година
Следваща статияДневен хороскоп за 31 ви януари 2023 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук