Месечен любовен хороскоп за Лъв Октомври 2021

0
221

Месечен любовен хороскоп за Октомври 2021 за зодия Лъв

През първите двайсетина дена от месецът любовния хороскоп за октомври препоръчва на Лъва да бъде по-мек и галантен с партньора си.

Прекомерното доминиране и акцент към личния си интерес, може да поставите Лъва в постоянна конфликтна ситуация.

Ако във връзката ви е имало напрежение, то би било хубаво да поработите по темата и да се опитате да подобрите обстановката.

Намирането на причините за съществуващото напрежение, може да ви помогне за коригиране на грешките и съответно тяхното отстраняване.

Месечен любовен хороскоп за Октомври 2021 за зодия Лъв

През последните десет дни от месеца при вас се засилва желанието за любовни приключения. Лекият флирт ще тонизира емоционалното състояние на представителите на занак, но преди да започнат любовен романс ще им се наложи да помислят за последствията върху семейните въпроси. За членовете на семейството на Лъвовете те може да имат разрушителна сила.

Ако не сте обвързани. то хороскопът за октомври 2021 г. за Лъв прогнозира, че имате всички шансове да възобновите прекъсната предишна връзка.

Не бива да възлагате особени надежди, към тях. Най -вероятно неочаквана среща ще помогне най -накрая да се уверите, че не можете да влезете в една и съща река два пъти.

Месечен любовен хороскоп за Октомври 2021 за зодия Лъв

Новите познати могат да станат много интересни. Имате всички шансове да получи такъв фен, който няма да се срамува да се похвали на приятелите си с вас.

Вниманието от страна на противоположния пол, приятните подаръци и скъпите знаци на внимание са практически гарантирани от хороскопа.

Любовен хороскоп за всеки зодиакален знак

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here