Любовен хороскоп за месец август 2022

0
525

Любовен хороскоп за месец август 2022

На 7 август 2022г. планетата на любовта Венера влиза в позитивни отношения с царя на неизвестното и илюзията Нептун.

Започва период в които се повишава желанието ви да бъдете обичани и да раздавате чувствата и емоциите си.

Бъдете внимателни защото в период, като този е много възможно да поставите на пиедестал хора, които не са заслужили подобна чест и внимание.

Хубаво би било да проявите симпатиите си към тези, които настина ви интересуват.

Бъдете любезни, тактични, дипломатични и се погрижете за спретнатия си външен вид.

Любовен хороскоп за месец август 2022 година

През август необвързаните хора могат да попаднат в любовна афера или просто да флиртуват и да се въртят в танца на необузданата си страст. Говорете със семейството и приятелите си и бъдете откровени. Не са изключени срещи, изпълнени с изненади и много тайни.

На 9 август 2022г. кралицата на чувствата и страстта Венера ще се опита да противоречи на царя на дълбоките чувствени подземни недра Плутон. Това може да се окаже труден период в личния живот и в любовта на мнозина от жителите на планетата.

Взаимоотношенията ще бъдат подложени на съмнения, емоциите ще се покачват и ще създават негативно настроение. Всички отношения вероятно ще бъдат подложени на сериозно изпитание.

В душата ви може да се наблюдава дискомфорт, а в сърцето – тежест от мъчнотиите на деня, което ще води до много притеснения, както предсказва хороскопът за месец август 2022г.

Страх, несигурност и уязвимост. Обстоятелствата се оформят по такъв начин, че е невъзможно лесно да ги преодолеете. Човек се променя драматично, както морално, така и външно материално. Бъдете внимателни, какво си пожелавате, тъй като под влиянието на отхвърлянето на себе си и на другите може да се появят различни варианти на апатия.

Любовен хороскоп за месец август 2022 година

mesechen-luboven-horoskop-blagopriatni-momentiНа 11 август 2022г. царицата на блясъкът и красотата Венера встъпва в царствената си обител на Лъва.

Венера ще бъде в зодия Лъв, което ще се отрази на любовната сфера и отношенията между партньорите.

Самотните хора ще търсят „своята“ половинка. Щедростта и творческите импулси ще имат по-висок приоритет. Мнозина ще започнат да търсят красота, комфорт и взаимни чувства.

Вие сами можете да нарисувате картина, чиито цветове да спират дъха ви. Добър период за подаръци, внимание и нежност. Ако се влюбите в това време, чувствата ви ще пламнат с ярък огън.

Но внимавайте, тази страст може да изгори всичко по пътя си. Тази страст няма да ви пощади, нито ще пощади треперещото ви сърце. Пазете се от ужасна ревност, както от вашата, така и от тази на партньора ви.

Любовен хороскоп за месец август 2022 година

От 18 август 2022г. започва добър период за активна работа, любовни връзки и общуване с влиятелни хора. Подкрепата може да дойде от по-богатите и по-успешните. Ключът към успеха сега е да се наслаждавате на хубавите неща в живота.

Жените могат да получат много предложения, ще бъдат заобиколени от почитатели, а някой от тях дори ще получават и много подаръци. Имате много шансове да подобрите личния си живот, както обещава хороскопът за август 2022 г.

От 27 август 2022г. Ще ви се наложи в любовта да сте изключително внимателни, за да не нараните, както себе си така и партньора си с  всепоглъщащи чувства.

Възможни са нови запознанства, срещи и всякакви неочаквани ситуации в сферата на любовта и удоволствията. Уви, нищо конкретно не може да се каже за новите запознанства, които могат да прераснат във взаимоотношения.

Те може да са краткотрайни, но емоционално богати. Възможно е да има раздяла по странни причини, които вие самите не разбирате. Не е изключено да бъдат направени големи финансови разходи на фона на любовна връзка.

mesechen-luboven-horoskop-za-meseca-konfliktiОт 28 август 2022г. нейно величество Венера влиза в напрегнати отношения с със учителя на зодиака г-н Сатурн.

Периодът ще бъде предизвикателство по отношение на личния и семейния живот.

Възможни са проблеми в отношенията със съпруга/съпругата, новите партньор.

Раздялата или дори официалният развод не са изключени. За по-зрелите хора, които са сключили брак на фона на търговските и материалистични интереси, това ще е много труден период.

Мъжете може да изпитват трудности в общуването не само с партньорката си, но и с дъщеря си или близка роднина, както предсказва хороскопът за август 2022 г.

Благодаря ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен любовен хороскоп за месец Август на Давид Димитров, пожелавам ви успешен месец.

Вижте още прогнози за месеца тук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук