Маникюр и педикюр според луната през Август 2022

Маникюр и педикюр според луната през Август 2022

Когато погледнем към ръцете на един човек, първото нещо, което ни прави впечатление са ноктите.

Здрави, гладки, блестящи и чисти нокти са един от факторите в изграждането на общото впечатление за човека срещу нас за нас.

През летните месеци това се случва и с краката особено, когато използваме отворени обувки, а пръстите и ноктите на краката се виждат.

Разбира се, както при кожата и косата, така и при ноктите би било хубаво да гледаме не само от гледна точка на здравето.

Маникюр и педикюр според луната през Август 2022

Благоприятни дни за обработка на нокътна плочка и постигане на желания ефект от маникюр през Август 2022 г. са: 1, 2, 3, 4, 9, 10, 17, 18, 19, 25, 28, 29, 30, 31.08.2022г.

За лечение на ноктите, възстановяване, удължаване, оформяне на специален дизайн и лакиране най-подходящите дни през месец Август са: 1, 9, 10, 17, 18, 19, 28, 29.08.2022 

7 и 8 ми  август: Луната в Стрелец е най-подходящото време за подрязване на ноктите, за да се възстановят и да пораснат.

izbor-na-lak-za-manikur-spored-lunataНарастващата луна която преминава през зодиакален знак Стрелец и Близнаци, през месец Август 2022 година е най-доброто време за подрязване и оформяне на маникюра.

За тази цел може да използвате датите: 7 и 08.08.2022г. 

Цветовете на лака с който е препоръчително да се лакират ноктите през месец август според луната, са творчески дизайн с помощта на декорации за нокти, рисунки и кристали, изпъкнали цветя, венчелистчета с гел продукти.

Маникюр и педикюр според луната през Август 2022

dizainerski-manikur-spored-lunataАко имате желание да си направите дизайнерски маникюр според луната през Август 2022 година, то подходящите дати са 2, 3, 4, 25, 30 и 31 август.

Тогава може да разчитате на повече креативност, както от ваша страна, така и от страна на маникюристите.

Заложете на флорални, огнени елементи, японски преливки с меки тонове.

Маникюр и педикюр според луната през Август 2022

Помнете, че от естетична гледна точка красивите нокти определено повишават самочувствието, защото ставаме по-харесвани и получаваме повече внимание.

Това е и приятна тема за обсъждане с приятелки по време на кафе и сладки приказки.

Благодарим ви, че отделихте време да прочете нашата статия грижа за маникюр и педикюр!

Екипът на Horoskopa.com ви пожелава красив и ползотворен месец, изпълнен с много настроение !

И още за влиянието на луната върху нашето ежедневие, може да намерите в лунен календар за 2022г., както и в Лунен календар красота и стил, а също така и в Лунен календар за здравето !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here