Лунен календар грижа за здравето според луната

0

Лунене календар грижа за задравето според луната за 2016 година 

Как и кога да се погрижим за здравето си според луната ? Какво е благоприятно да се прави според луната в зодиакален знак ?

Представяме на вашето внимание лунен календар грижа за здравето през 2016 година с указания за полезни здравословни практики според дните на новолуние, пълнолуние, четвъртите на Луната, положението на Луната в зодиакалните знаци, а също така и благоприятните лунни дни за различните видове здравословни поцедури.

Здравен лунен календар за днес ви помага да определите благоприятните и неблагоприятните дни за всеки месец през 2016 година, в който да направите най-доброто за вашето здраве.

Разберете кой лунен ден е днес? Запознайте се с полезните практики, които подобряват жизнените ви сили, подсилват имунната ви система и подобряват работата на организма.  Ако желаете, може да погледнете малко по-надолу тази страничка и да получите необходимата ви информация, с която може да подобрите вашия ежедневен здравословен ритъм, да постигнете успех и да премахнете умората и излишното натоварване.

Лунен календар грижа за здравето през 2016 година по месеци:

lunen-kalendar-za-ianuari-2015-godina
lunen-kalendar-za-iuli-2015-godina
lunen-kalendar-za-fevruari-2015-godina
lunen-horoskop-za-avgust-2015-godina
lunen-kalendar-za-mart-2015-godina
lunen-horoskop-za-septemvri-2015-godina
lunen-kalendar-za-april-2015-godina
lunen-kalendar-za-oktomvri-2015-godina
lunen-kalendar-za-mai-2015-godina
lunen-kalendar-za-noemvri-2015-godina
lunen-kalendar-za-iuni-2015-godina
lunen-kalendar-za-dekemvri-2015-godina

 

*Забележка: Независимо от всичко, преди да вземете важно кардинално решение свързано с вашето здраве, консултирайте се с медицинско компетентно лице. Нашият екип не носи отговорност за предприети или не предприети действия въз основа на публикуваните в сайта horoskopa.com материали.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава здраве и дълголетие ! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here