Хороскоп за почивка и пътуване според луната Януари

0

Хороскоп за почивка и пътуване според луната през месец Януари. 

Когато решим да почиваме и пътуваме, а дори и да си организираме кратка или по-дълга екскурзия, би било хубаво да обърнем внимание на естествения спътник на земя Луната и по възможност да се съобразим с нейната, позиция, фаза и знак, за да бъде почивката, пътуването или екскурзията по-приятна, благотворна и ползотворна.

Едни от най-съществените неща, на които би било хубаво да обърнем внимание е дата и час на тръгване и пристигане, за да си спестим евентуални затруднения или усложнения по време на пътуването, престоя, а след това и отпътуването обратно към дома или друго място, на което да продължим лятната ваканция.

От древни времена знаем, че пристигането и отпътуването от едно място към друго би било хубаво да НЕ започва и НЕ завършва, когато луната изгрява на източния или залязва на западния хоризонт, а също така да не се излиза от областта или града, в който се намираме, освен на близки до нас места.

Времето на изгрева и залеза на луната през месец януари, може да видите тук

Неподходящ момент за тръгване и пристигане е също деня и часа, когато луната е в точна фаза. Това са моментите на новолуние, пълнолуние, първа и последна четвърт. Те са  по-малко или повече неблагоприятни и бихте могли да си развалите част или цялото пътуване, почивка или екскурзия.

В тези дни е необходимо да бъдете особено внимателни по време на път. Да карате със съобразена скорост и да спазвате всички правила за безопасно шофиране и пътуване.

Хороскоп за почивка и пътуване според луната през Януари 2020г.

През месец Януари, може да бъдат дните в които луната е в точна фаза. През Януари месец това са дните новолуние  23, 24, 25.01.2020г. първа четвърт – 02, 3, 4.1.2020г. пълнолуние 9, 10 и 11.1.2020г.,  последна четвърт 16, 17 и 18.1.2020г., тъмни дни преди новолуние от 21 до 24.1.2020г.  новолуние в зодиакален знак Водолей, съзвездие Козирог !

Хороскоп за почивка и пътуване според луната през Януари 2020г.

По-топлите дни през месец Януари се очаква да бъдат 2, 3, 11, 12, 20, 21 и 29, 30 и 31.1.2020г. Тези дни се усещат, като особено горещи през лятото и са по-топлите дни в по-прохладните и студени сезони. В тях би било хубаво да отделим време за почивка, разходка на сянка, плаж, басейн, но не и за пътуване особено, ако сте по-чувствителни към топлината и слънчевите лъчите, тъй като температурите сериозно може да се повишат и да не ви действат благоприятно. Не бива да се действа необмислено и емоционално.

Приятно пътуване и начало на вашата почивка през месец Януари, може да планирате за дните 7, 8, 15, 15, 24, 25 и 26.1.2020г., това е подходящ период също за екскурзия в планината, за начало на спортни занимания, забавления,  и организация на почивката и пътуването. Ако изберете някой от тези дни за начало на пътуване или почивка, преди да тръгнете се уверете че сте взели всичко, което ви е необходимо и сте се погрижили за всичко в дома за времето, в което се очаква да отсъствате, не бързайте за да не се объркате заземете се.

Хороскоп за почивка и пътуване според луната през Януари 2020г.

Почивка и пътуване според луната – особено благоприятно влияние върху здравословното ни състояние през този период, може да окаже движение под всякаква форма, дори би било хубаво да отделите повече време за разходки и да се наслаждавате на красотата около вас по възможност с петте сетива в дните 4, 5, 6, 13, 14, 22 и 23.1.2020г. Би било хубаво да не надценяваме времето и за всеки случай с нас да си вземем и връхна дреха, в случай че реши да ни изненада с променливи по-ниски температури, а в някой случаи дори и дъжд. По възможност действайте по план, ако не то поне нека бъде бавно и полека.

Почивка и пътуване според луната – особено благоприятно за басейн и плаж, както и за всякакъв вид водни процедури са подходящи дните от 1, 9, 10, 17, 18, 19, 27 28.1.2020г. Ако изберете тези дни за начало на вашата почивка или пътуване, то би било хубаво да се подготвите за променливо време с възможност за облаци и/или дъжд и дори сняг в по-студените месеци. Пътуванията по земя са благоприятни, но е необходимо добре да сте подготвени и да не бързате. Най-добре е да пътувате към или със семейството или половинката. Бъдете внимателни за да не скриете нещо от себе си, а на обществени места се пазете от кражби.

С пожелание за приятна почивка и успешно пътуване през месец Януари с лунен календар за почивка и пътуване според луната ! Екипът на Horoskopa.com

И още за влиянието на луната върху нашето ежедневие, може да намерите в съвети от луната, лунен календар за 2020г., както и в Лунен календар красота и стил , а също така и в Лунен календар за здравето !

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here