Лунен календар Луна в Телец лунен ден

0
1034

Лунен календар Луна в Телец лунен ден

Луна в Телец възможности и потенциал за развитие в на лунния ден: Денят е благоприятен за решаване на финансови въпроси, подпомага повишаването на материалното благосъстояние.

През този период хората ставаме по-добри, започваме да проявяваме качества, като доброта и нежност, проявява се практичност и приземяване на ума.

Настроението се повишава, естетическите ни вкусове се засилват.

Апетита се увеличава, а при някои хора дори се наблюдава, желание храната да бъде не само вкусна, но и красива. Периода е подходящ за лекуване на психическа натовареност и дисбаланс, чрез шопинг терапия.

Според древните лунни календари, ако косата се подстриже в тези дни, расте бързо по-здрава и красива. Денят е благоприятен за набиране на капитал.

Лунен календар Луна в Телец лунен ден

Луна в Телец – влияние върху настроението и емоционалното състояние: Преминаването на Луната през зодиакален знак Телец прави нашите възприятия малко по-забавени. Започваме да усещаме хармонията с природата и сме по-склонни да търсим и бъдем в мир и хармония с хората около нас.

В тези дни много добре преминават срещи с близки и любими хора, разбира се в комфортна и релаксираща обстановка.

Дните на Луна в Телец пробуждат в нас желанието за уют, комфорт и вкус. По тази причина в този период много хора проявяват подсъзнателно желание да си угаждат и да се наслаждават на живота, някой може да запалят камината, да приготвят и сервират вкусна и красива храна, да забравят за грижите и тревогите на ежедневието и просто се наслаждават на живота.

В интерес на истината, това са едни от най-благоприятните дни за помирение между вас и половинката ви, в случай че отношенията са обтегнати.

Това са дните в месеца за всякакви чувствени преживявания и наслада. Единствената опасност, която ни дебне е във времето на растяща Луна в Телец, тъй като тогава много лесно се забременява. Освен когато във вашия жизнен ритъм не е посочено точно обратното.

Лунен календар Луна в Телец лунен ден

Луна в знака Телец – влияние на фазите в лунния ден:

Новолуние в Телец – Подходящо време за зачеване на деца. Чудесно време за покупки, особено скъпи, качествени, за удоволствие и наслада, а също така и едри мебели за дома. Периода е подходящ за закупуване на нова кола или апартамент, а също така всякакъв вид недвижимости, като земя, къща или вила. В този период хората практично оценяват своите възможности и поради тази причина обикновено не купуват безполезни неща.

Нарастваща Луна в Телец – Периода е благоприятен за всякакви занимания свързани с дома. Може да правите всичко, което е свързано с украсяването и уюта на вашия дом.

Пълнолуние в Телец – Подходящ период за помирение, изясняване на стари конфликти и отношения. В този период сме по склони да проявим разбиране и сме склонни да се изслушваме, прощаваме и да се сдобряваме. Дните са подходящи за посрещане на гости, а също така и за гостуване. Благоприятен ден за Сватба.

Намаляваща луна в Телец – Сега може да се почувствате преизпълнени с любов. Да бъдете по-добри и по услужливи, да проявите повече разбиране и да потърсите такова за вас от хората около вас.

Лунен календар Луна в Телец лунен ден

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира в Телец:

luna-v-telec-za-ovenЗодия Овен: Луна в Телец ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е в Телец, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

luna-v-telec-za-telecЗодия Телец: С Луна в Телец звездите ви предлагат възможност да се занимаете и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

luna-v-telec-za-bliznaciЗодия Близнаци: Под въздействието на Луна в Телец за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

luna-v-telec-za-rakЗодия Рак: Луната в Телец ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

luna-v-telec-za-luvЗодия Лъв: Луната в Телец ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпение и резултатите няма да се забавят.

luna-v-telec-za-devaЗодия Дева: За вас според лунния календар под влиянието на Луна в Телец е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

Лунен календар Луна в Телец лунен ден

luna-v-telec-za-vezniЗодия Везни: Луна в Телец ви напомня. че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с Луна в Телец, това е най-подходящия момент в месеца.

luna-v-telec-za-skorpionЗодия Скорпион: Когато Луната преминава през Телец за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

luna-v-telec-za-strelecЗодия Стрелец: Луна в Телец ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

Лунен календар Луна в Телец лунен ден

Зодия Козирог: Сега, когато луната е в Телец за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар с Луна в Телец ви съветва да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

luna-v-telec-za-vodoleiЗодия Водолей: С луна в Телец за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

luna-v-telec-za-ribiЗодия Риби: При Луна в Телец е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях, да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

предишна статияЛунен календар Луна в Близнаци лунен ден
Следваща статияЛунен календар Луна в Овен лунен ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!