Хороскоп за маникюр и педикюр Юли 2019 година

Маникюр и педикюр Юли 2019 година

Когато погледнем към ръцете на един човек, първото нещо, което ни прави впечатление са ноктите.

Здрави, гладки, блестящи и чисти нокти са един от факторите в изграждането на общото впечатление за човека срещу нас за нас.

През летните месеци това се случва и с краката особено, когато използваме отворени обувки, а пръстите и ноктите на краката се виждат.

Разбира се, както при кожата и косата, така и при ноктите би било хубаво да гледаме не само от гледна точка на здравето. Също така и от естетична гледна точка, тъй като красивите нокти определено повишават самочувствието, защото ставаме по-харесвани и получаваме повече внимание.

Милиони дами  и господа по целия свят отделят стотици часове и инвестират сериозни цифри през живота си в грижа за външния си вид. Производството на лакове, кремове и аксесоари за ръцете и краката държи все по-голяма част от козметичния пазар.

В случай че към всичко това прибавим и полезната практика да се погрижим за естетичния вид на маникюр и педикюр с различни процедури в подходящото време, то със сигурност красотата на света би станала още по-голяма и трайна.

Маникюр и педикюр Юли 2019 година

И така, ако имате чупливи нокти, то би било хубаво да подрязвате нокътната плочка по-често в периода от 02 до 17.07.2019г. и разбира се по-рядко в периода  от 17 до 31.07.2019г. 

В случай че се съобразите с това правило няма начин да не забележите, че ноктите на ръцете и краката ви започват да растат по-бързо, а и със сигурност биха станали и по-здрави.

Без значение здрави или чупливи нокти имате, то би било хубаво да ги изрежете поне веднъж от 16 до 18.07.2019г. и да не ги режете от 29 до 31.07.2019г.

И още, за красиви и здрави нокти, преди лягане може да мажете ръцете и ноктите си с непарфюмиран и по възможност неутрален лосион в периода от 02 до 17 Юли 2019г. 

НЕ ви съветваме да изрязвате ноктите на ръцете, когато луната се намира в зодиакален знак Близнаци на 01.07.2019г., както и в периода от 27 до 29.07.2019г.,  а на краката когато луната се намира в зодиакален знак Риби в периода от 20 до 22.05.2019г.

Благодарим ви, че отделихте време да прочете нашата статия грижа за маникюр и педикюр!

Екипът на Horoskopa.com ви пожелава красив и ползотворен месец, изпълнен с много настроение !

И още за влиянието на луната върху нашето ежедневие, може да намерите в лунен календар за 2019г., както и в Лунен календар красота и стил, а също така и в Лунен календар за здравето !

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here