Хороскоп за маникюр и педикюр Април 2018 година

Маникюр и педикюр Април 2018 година

Когато погледнем към ръцете на един човек, първото нещо, което ни прави впечатление са ноктите.

Здрави, гладки, блестящи и чисти нокти са един от факторите в изграждането на общото впечатление за човека срещу нас за нас.

През летните месеци това се случва и с краката особено, когато използваме отворени обувки, а пръстите и ноктите на краката се виждат.

Разбира се, както при кожата и косата, така и при ноктите би било хубаво да гледаме не само от гледна точка на здравето. Също така и от естетична гледна точка, тъй като красивите нокти определено повишават самочувствието, защото ставаме по-харесвани и получаваме повече внимание.

Милиони дами  и господа по целия свят отделят стотици часове и инвестират сериозни цифри през живота си в грижа за външния си вид. Производството на лакове, кремове и аксесоари за ръцете и краката държи все по-голяма част от козметичния пазар.

В случай че към всичко това прибавим и полезната практика да се погрижим за естетичния вид на маникюр и педикюр с различни процедури в подходящото време, то със сигурност красотата на света би станала още по-голяма и трайна.

Маникюр и педикюр Април 2018 година

И така, ако имате чупливи нокти, то би било хубаво да подрязвате нокътната плочка по – често в периода от 17 до 29.04.2018г. и разбира се по-рядко в периода от 01 до 15.04.2018г. 

В случай че се съобразите с това правило няма начин да не забележите, че ноктите на ръцете и краката ви започват да растат по-бързо, а и със сигурност биха станали и по-здрави.

Без значение здрави или чупливи нокти имате, то би било хубаво да ги изрежете поне веднъж от 28 до 29 и 30.04.2018г. и да не ги режете от 15 до 17.04.2018г.

И още, за красиви и здрави нокти, преди лягане може да мажете ръцете и ноктите си с непарфюмиран и по възможност неутрален лосион в периода от 17 до 29 Април 2018г. 

НЕ ви съветваме да изрязвате ноктите на ръцете, когато луната се намира в зодиакален знак Близнаци в периода  от 18 до 19.04.2018г.,  а на краката когато луната се намира в зодиакален знак Риби в периода от 11 до 14.04.2018г.

Благодарим ви, че отделихте време да прочете нашата статия грижа за маникюр и педикюр!

Екипът на Horoskopa.com ви пожелава красив и ползотворен месец, изпълнен с много настроение !

И още за влиянието на луната върху нашето ежедневие, може да намерите в лунен календар за 2018г., както и в Лунен календар красота и стил, а също така и в Лунен календар за здравето !

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува