Пазаруване и луната през Февруари 2020г.

0

Пазаруване и луната през Февруари 2019г.

Кои са датите, на които може да направим изгодни покупки?

Кои са подходящите дни за покупка на компютър и техника?

Кои са благоприятните дни за покупка на дрехи и обувки?

Както всяка друга дейност в живота ни, така и пазаруването без значение дали е от онлайн или офлайн магазин е пряко свързано с луната.

Всеки един момент, в който решим да си купуваме дрехи, обувки, парфюми, козметика, компютри, телефони, аксесоари и всичко друго, което може да се купи или продаде, може да го съобразим с луната.

Така шанса да се излъжем и да си купим ненужни неща се намалява значително. Ако става въпрос за техника съобразявайки се с луната, може да си спестите ходене до сервизи, тъй като това което ще си купите ще бъде здраво и надеждно.

Пазаруване и луната през Февруари 2019г.

Без значение какво желаете да си закупите през месец Февруари, датите на които може да направите успешни покупки и да бъдете доволни от избора и цената са: 1, 2 , 3, и 05.02.2020г., но само до 16ч.

Пазаруване и луната през Февруари 2019г.

***Важно: От 17.02 до 10.03.2020г. планетата на търговците Меркурий е в ретроградна фаза. Поради тази причини пазаруването през Февруари, може да бъде, както крайно благоприятно така и много неблагоприятно.

Ако все пак ви се налага в този период да направите непланирани сериозни покупки може да използвате следващите дати.

Пазаруване на във времето, когато Меркурий е ретрограден: 19, 21, 26, и 27 Февруари.

Бъдете особено внимателни и проверявайте всички документи и информация, която ви се предоставя във връзка с покупката.

Тези дни може да използвате и за по-големи, важни и скъпи стоки като компютри, таблети, телефон, телевизор, кола и бъдете сигурни, че ще останете доволни.

Горещо ви препоръчвам да използвате тези дни, за да не се окаже по-късно, че сте си пропилели парите и се сте закупили това, което ви е ненужно или не отговаря на желаното от вас качество.

Пазаруването и луната през Февруари 2020г.

*** И още няколко полезни съвета за пазаруване и шопинг-терапия.

  • Спестете си покупки по време на точните фази на луната, както един ден преди фазата и един ден след нея. Тогава емоциите ни са по-силни и по-трудно да се контролираме, което няма да доведе до ползотворни покупки. През Февруари месец това са дните новолуние  22, 23, 24.02.2020г. първа четвърт – 1, 2, 3.02.2020г. пълнолуние 08, 09 и 10.02.2020г.,  последна четвърт 15, 16 и 17.02.2020г., тъмни дни преди новолуние от 20 до 23.02.2020г.  новолуние в зодиакален знак Риби, съзвездие Водолей !
  • Хубаво е да се въздържате от покупки на каквито и да било стоки, когато луната е без курс, тъй като много скоро може да ви се наложи да преживеете неприятно събитие свързано с покупката. Кога луната е без курс? може да видите тук

Екипа на horoskopa.com и аз Давид ви пожелаваме приятно и успешно пазаруване.  

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here