Пазаруване и луната през Ноември 2019г.

0

Пазаруване и луната през Ноември 2019г.

Кои са датите, на които може да направим изгодни покупки?

Кои са подходящите дни за покупка на компютър и техника?

Кои са благоприятните дни за покупка на дрехи и обувки?

Както всяка друга дейност в живота ни, така и пазаруването без значение дали е от онлайн или офлайн магазин е пряко свързано с луната.

Всеки един момент, в който решим да си купуваме дрехи, обувки, парфюми, козметика, компютри, телефони, аксесоари и всичко друго, което може да се купи или продаде, може да го съобразим с луната.

Така шанса да се излъжем и да си купим ненужни неща се намалява значително. Ако става въпрос за техника съобразявайки се с луната, може да си спестите ходене до сервизи, тъй като това което ще си купите ще бъде здраво и надеждно.

Пазаруване и луната през Ноември 2019г.

Без значение какво желаете да си закупите през месец Ноември, датите на които може да направите успешни покупки и да бъдете доволни от избора и цената са: 21, 22 , 28 и 29.10.2019г.

***Важно: От 01 до 20.11.2019г. планетата на търговците Меркурий е в ретроградна фаза. Поради тази причини пазаруването през Ноември, може да бъде, както крайно благоприятно така и много неблагоприятно.

Ако все пак ви се налага в този период да направите непланирани сериозни покупки може да използвате следващите дати.

Пазаруване на във времето, когато Меркурий е ретрограден: 1, 7, 9, 10 (до16 ч.), 11, 12 (до 17 ч.), 16, 19 ноември.

Бъдете особено внимателни и проверявайте всички документи и информация, която ви се предоставя във връзка с покупката.

Тези дни може да използвате и за по-големи, важни и скъпи стоки като компютри, таблети, телефон, телевизор, кола и бъдете сигурни, че ще останете доволни.

Горещо ви препоръчвам да използвате тези дни, за да не се окаже по-късно, че сте си пропилели парите и се сте закупили това, което ви е ненужно или не отговаря на желаното от вас качество.

Пазаруване и луната през Ноември 2019г.

*** И още няколко полезни съвета за пазаруване и шопинг-терапия.

  • Спестете си покупки по време на точните фази на луната, както един ден преди фазата и един ден след нея. Тогава емоциите ни са по-силни и по-трудно да се контролираме, което няма да доведе до ползотворни покупки.През Ноември месец това са дните новолуние  25, 26, 27.10.2019г. първа четвърт – 3, 4, 5.11.2019г. пълнолуние 11, 12 и 13.11.2019г.,  последна четвърт 19, 20 и 21.11.2019г., тъмни дни преди новолуние от 26 до 29.11.2019г.  новолуние в зодиакален знак Стрелец, съзвездие Скорпион !
  • Хубаво е да се въздържате от покупки на каквито и да било стоки, когато луната е без курс, тъй като много скоро може да ви се наложи да преживеете неприятно събитие свързано с покупката. Кога луната е без курс? може да видите тук

Екипа на horoskopa.com и аз Давид ви пожелаваме приятно и успешно пазаруване.  

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here