Месечен хороскоп за Януари 2023 година

0
4024

Месечен хороскоп за Януари 2023 година

През месец януари, се засилва вашето лично обаяние, което може да ви доведе до успех в различни житейски сфери.

Крайности в емоциите, чувствата и желанията, може да проявите сега.

Старайте се да намалите ревността и зависимостта от другите.

Месечен хороскоп за Януари 2023 година

mesechen-horoskop-ovenМесечен хороскоп за Овен
Месецът ви поднася усещане за лекота, но много бързо се налага да се преустроите на делова вълна. Открива ви се възможност да сключите голяма сделка. Възможно е да подпишете и важен договор около края на месеца. Не се разсейвайте в средата на месеца, защото може да пропуснете важен делови успех. Решавате въпроси свързани с покупки за дома ви.

пълен месечен хороскоп за Овен

mesechen-horoskop-telecМесечен хороскоп за Телец
През този месец може да блесне вашият талант на търговци и хора, които могат добре да си правят сметката. Почти цялата първа половина на месеца е заета с приятното суетене около скъпите за вас хора, които отдавна не сте виждали. Това могат да бъдат кръвни роднини, които живеят далече или скъпи приятели, които отдавна не сте срещали. Нещата около вас започват да намират местата си, да се наместват и вие се чувствате по-свободни.

пълен месечен хороскоп за Телец

mesechen-horoskop-bliznaciМесечен хороскоп за Близнаци
Оставате под сянката или под крилото на някой, който подрежда нещата от ваше име. Това не винаги ви е по сърце, но се опитвате да спазите добрия тон, защото по природа на сте конфликтни и дори да знаете, че ви се предлага нещо, което не е правилно или не е подходящо, предпочитате бавно и полека да убедите опонента си, отколкото да създавате конфликти.

пълен месечен хороскоп за Близнаци

mesechen-horoskop-rakМесечен хороскоп за Рак
Още в първите дни на месеца се обърнете назад и преценете точно в какво не сте успели, с какво сте се разминали в плановете си и още по-важно – защо. Изводите, направени през тези дни, са в основата на организационните промени, които се налага да направите в деловата си дейност. Това е месец на много добри и полезни делови контакти, на много нови идеи, на много нови ангажименти за вас.

пълен месечен хороскоп за Рак

mesechen-horoskop-luvМесечен хороскоп за Лъв
На някои от вас им се налага да вземат бързо решение по въпрос, свързан с работа в чужбина. Имате помощта на високопоставена личност. Някои от вас могат да се измъкват бързо и сполучливо от здравословни проблеми. Но все пак бъдете внимателни, защото може да се наложи да отделите повече средства и време. Пазете се от алкохол. Приятни известия от деца или за деца.

пълен месечен хороскоп за Лъв

mesechen-horoskop-devaМесечен хороскоп за Дева
Много от нещата, които предварително сте планирали, няма да се получат не по ваша вина. Тези, които са планирали влизането в нов дом, до края на месеца няма да го осъществят, нещо забавя този празник. Около средата на месеца може да ви се наложи да се погрижите по-задълбочено за близък човек. Тези от вас, които работят с хора, преподаватели и учители, са доста натоварени през първата половина на месеца. Напрежението се отразява в отношенията им към колегите.

пълен месечен хороскоп за Дева

mesechen-horoskop-vezniМесечен хороскоп за Везни
Хармоничните ви качества ръководят действията ви и ви придават благородство. С това започват и първите дни на месеца. Откриват ви се възможности за пътища и за почивка. Повечето от вас са закриляни от съдбата. Късметът е около тях. Новите ви контакти са успешни и полезни. Раждате нови идеи и имате условия да започнете осъществяването им. Подготвяте нови начинания.

пълен месечен хороскоп за Везни

mesechen-horoskop-skorpionМесечен хороскоп за Скорпион
Още в първите десет дни на месеца се налага да проведете разговори с хора, с които работите, но отношенията ви не са равностойни. Можете да защитите позициите си и да продължите напред. През първата половина на месеца се налага да проведете малко неочаквана среща. Тя се оказва с приятни хора и те ви помагат да решите много от въпросите, които ви вълнуват.

пълен месечен хороскоп за Скорпион

mesechen-horoskop-strelecМесечен хороскоп за Стрелец
Този месец ви създава грижи в отношенията ви с околните и в личния ви живот. Приятни неща ви се случват в любовта и приятелството. Няма да оставате самотни. Но сега съдбата ви подлага и на някои изпитания в личния ви живот. Старо интимно познанство започва постепенно и сигурно да се руши. Вие сте емоционални, но се пазете от гневни изблици. Те могат да станат причина да загубите дори работата си.

пълен месечен хороскоп за Стрелец

mesechen-horoskop-kozirogМесечен хороскоп за Козирог
През този месец искате всичко, което сте набелязали, да го започнете веднага. Такова бързане няма да ви е полезно. Това е месец, през който повечето от вас се чувстват сигурни, стабилни и на равнището, на което искат да са, макар че напрежението ви е голямо. Потърсете трезвия ум на Овена. Имате големи заслуги за решаването на спорен въпрос при приятели. Радостни дни с децата. Появява се възможност да подновите стара интимна връзка, но ако сте обвързани, трябва да стъпвате много внимателно.

пълен месечен хороскоп за Козирог

mesechen-horoskop-vodoleiМесечен хороскоп за Водолей
Вие сте доста товарени през този месец не само със своите си грижи. Към вас се обръщат непознати хора с различни молби или настоявания във връзка с деловата ви дейност, търсят ви и близки приятели за различни услуги, роднини ви молят за помощ. Измъквате се през месеца от неприятна ситуация. Тя идва неочаквано, но пък бързата ви реакция се оказва спасяваща. Някои от вас може и да не са особено доволни от паричните си постъпления, но това не е причина за непрекъснато лошо настроение.

пълен месечен хороскоп за Водолей

mesechen-horoskop-ribiМесечен хороскоп за Риби
Съвсем справедливо, неочаквани материални придобивки се появяват в дома ви за радост на цялата фамилия. За някои от вас се очаква да заемат по-предни позиции. Към края на месеца може да влезете в спор с колега. Водете го внимателно, не превръщайте човека във враг. Проблемите в бизнеса ви идват от личност, която умее да приказва по-добре, отколкото да работи.

пълен месечен хороскоп за Риби

Четете още в Horoskopa.com

предишна статияГодишен любовен хороскоп Овен 2023
Следваща статияСъвместимост между зодиите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук